Lord Makro Δημοσιεύτηκε Απριλίου 28, 2016 Member ID: 2066 Group: Honored Topic Count: 79 Content Count: 4676 Reputation: 26664 Achievement Points: 4710 Days Won: 4 With Us For: 6420 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 30 Age: 48 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 28, 2016 To τελευταίο κόμικ του Malk, από τις εκδόσεις Ρενιέρη και πάλι, μας έρχεται στα αγγλικά. Σε μέγεθος 16x23 αυτή τη φορά, ασπρόμαυρο με 24 σελίδες (με τα εξώφυλλα) περιέχει 2 ιστορίες του Edgar Allan Poe διασκευασμένες από τον Malk. Ωραία έκδοση, ατμοσφαιρικές οι ιστορίες, και φυσικά ο Malk σχεδιαστικά βρίσκεται στο στοιχείο του Παίζει και παρουσίασή του βλέπω στις 6 Μαΐου. 25 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
SFKOURT Δημοσιεύτηκε Μαίου 17, 2016 Member ID: 13393 Group: Members Topic Count: 15 Content Count: 370 Reputation: 2992 Achievement Points: 370 Days Won: 0 With Us For: 5154 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 19, 2020 Age: 54 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 17, 2016 (Επεξεργασία) Ακόμα ένα κόμικ που παντρεύει ιδανικά δύο αγαπημένα μου πράγματα την ποίηση και τα διηγήματα του Έντγκαρ Άλλαν Πόε και το σχέδιο του μοναδικού ΜΑLΚ. Ο Έντγκαρ Άλλαν Πόε ήταν, είναι και θα είναι ο άρχοντας της ζοφερής ατμόσφαιρας και ο ΜΑLΚ είναι ο άρχοντας της οπτικοποίησης αυτής της ατμόσφαιρας. Σε αυτό το κόμικ o MALK με ένα πανέμορφο και εκφραστικο τρόπο δίνει σάρκα και οστά σε δύο από τα καλύτερα έργα του αγαπημένου μου ποιητή. Να του ευχηθώ λοιπόν καλή επιτυχία στη νέα του αυτή προσπάθεια και να πω ότι περιμένω με περισσή ΡΙΓΗ την επόμενη. Κι από των πιο σοφών και πιο μεγάλων η αγάπη μας τρανότερη πολύ- κι ούτ' οι αγγέλοι πάνω στα ουράνια κι ουτ' οι δαιμόνοι κάτω απ' το βαθύ Ωκεανό μπορούνε τη ψυχή μου να τη χωρίσουν διόλου απ' τη ψυχή της ωραίας μου 'Αναμπελ Λη. Υ.Γ. Πήγα στο signing και το έχω υπογεγραμμένο, ένα για μένα και ένα για την κόρη μου. Ήμουν ο πρώτος στον οποίο υπέγραψε ο ΜΑLK. Επεξεργασία Μαίου 17, 2016 από Spirous Fon Kourt 16 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
averel Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 1, 2016 Member ID: 31588 Group: Members Topic Count: 6 Content Count: 378 Reputation: 2082 Achievement Points: 422 Days Won: 0 With Us For: 3106 Days Status: Offline Last Seen: 7 ώρες πριν Age: 48 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 1, 2016 (Επεξεργασία) Από τώρα φροντίζεις για την προίκα της! Σε όσους δεν το έχουν δει : μόνο 9,90 ευρώ ένας τόμος με διηγήματα του Πόε http://www.protoporia.gr/diigiseis-p-339266.html Επεξεργασία Ιουνίου 1, 2016 από averel 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
SFKOURT Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 3, 2016 Member ID: 13393 Group: Members Topic Count: 15 Content Count: 370 Reputation: 2992 Achievement Points: 370 Days Won: 0 With Us For: 5154 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 19, 2020 Age: 54 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 3, 2016 (Επεξεργασία) Από τώρα φροντίζεις για την προίκα της! Φυσικά σε 15 χρονάκια θα είναι της παντριάς Ξέρεις πόσο γρήγορα περνάνε 15 χρόνια κυρίως όταν ΔΕΝ το θέλεις; Επεξεργασία Ιουνίου 3, 2016 από Spirous Fon Kourt 6 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ion Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 1, 2016 Member ID: 2285 Group: Veterans Topic Count: 949 Content Count: 4397 Reputation: 36003 Achievement Points: 4451 Days Won: 26 With Us For: 6400 Days Status: Offline Last Seen: Παρασκευή στις 10:20 PM Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 1, 2016 Eξαιρετικός για ακόμα μία φορά ο Malk! Όπως έχω σχολιάσει κι άλλες φορές, το σχέδιό του ταιριάζει γάντι σε αυτό το είδος. Και οι δύο ιστορίες ήταν πολύ καλοσχεδιασμένες, και θα μπορούσαν άνετα να περιλαμβάνονταν σε συλλογές διηγημάτων τύπου Creepy. Χαίρομαι που πέρα από το "Ρίγη" που κυκλοφορεί σταθερά, είχαμε και αυτή την έκτακτη δουλειά. Εύχομαι να υπάρξει και συνέχεια! 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις