Valtasar Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 13, 2007 Member ID: 1 Group: Root Admin Topic Count: 1735 Content Count: 9237 Reputation: 66064 Achievement Points: 8896 Days Won: 159 With Us For: 6645 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 61 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 13, 2007 Ιούλιο του 1977, η εκδότρια Λίνα Δεληγιώργη στην εκδοτική ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΠΕ, εκδίδει ένα πολυθεματικό περιοδικό, τον ΤΡΟΥΕΝΟ. Μεσαίο μέγεθος(15,5X20,5), με 100 σελίδες, ασπρόμαυρο με φτηνή εκτύπωση, είχε ιστορίες γεμάτες δράσης (και μερικά χιουμοριστικά στριπ) και απευθυνόταν σε μεγάλα αγόρια. Μηνιαίο στην αρχή, δεκαπενθήμερο μετά το νούμερο 88, σταμάτησε αφού εξέδωσε 213 τεύχη. Ενδεικτικά αναφέρω μερικές ιστορίες του εκτός φυσικά από τον ομώνυμο Τρουένο : Εκπλήξεις από το μέλλον, Πράκτορας U.F.O., Πήτερ ο αίλουρος, Σκίντ Σόλο, Ο Άγνωστος στρατιώτης, Αδάμ ο αιώνιος, Προγραμματισμένος να σκοτώνει, Το παιδί με την τσιχλόφουσκα, Οι 7 υπέροχοι, Ο Πύθωνας, ο Καπετάν Ανεμοστρόβιλος, Ζίπ Νόλαν, Κομάντος Αυτοκτονίας, Φτερωτός Τζάκσον, Καλέστε τους Σμιθ και Τζόνς, Ιστορίες Συνταγμάτων, Βασιλιάς Κόμπρα, Στρατιώτης Φάντασμα, Ο Θάργκ και ο εγκληματίας που έκλεψε τη Κροϋντόν, Ρομπότ Άρτσι, Ο Άνθρωπος με το τόξο, Ρο-Μπάστερς, Ταγματάρχης Ήζυ, Φάκελλοι της Δόξας κ.ά. Το 1989 ξεκινάει καινούργια αρίθμηση αφού η εταιρεία άλλαξε μορφή και έγινε ΑΕ. Η παρουσίαση ΕΔΩ Ευχαριστούμε για τα εξώφυλλα τους GreecComicFan, theguest, Lord Makro, Melandros, YOSHIMITSU, crc, ramirez, trelele, x_for_xepeta, Dream Factory, ΚΟΙΟΤΕ, DJO, biggles, comicsking, KILLMATH & Dimitris1. 28 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 13, 2007 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191047 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6579 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 13, 2007 ένα ένα λοιπόν όπως τα βρίσκω (τουλάχιστον από το Τρουένο 39 στον τράκερ) Τα απίστευτα του Ripley. Ακόμα δεν το έχω ξεψαχνίσει πλήρως κατά τα γούστα μου αλλά... ο Robert Ripley 26/12/1893-27/5/1949 ήταν ένας τυπάς που μάζευε αξιοπερίεργα τα οποία εν συνεχεία τα δημοσίευε σε καρτούν. Η σειρά του λεγόταν Ripley's Believe It or Not! και χρονολογείται από το 1918. Συνολικά αριθμεί 20000 φωτογραφίες, 20000 αντικείμενα και περισσότερα από 130000 cartoon panels. H σειρά έγινε ραδιοφωνική εκπομπή το 1930, φιλμάκια το 1930-31 και τηλεοπτικό show το 1949. Στα αξιοσημείωτα της σειράς είναι ότι κάποτε ένας πιτσιρικάς του έστειλε ένα γράμμα και μια ζωγραφιά για το κυνηγόσκυλο του που έτρωγε γυαλιά, καρφιά και πινέζες χωρίς πρόβλημα. Ο Ripley δημοσίευσε τη ζωγραφιά και αυτή ήταν το πρώτο δημοσιευμένο έργο του Charles Schultz, δημιουργού χρόνια μετά των Peanuts (Σνούπυ)! το 2009 βγαίνει φιλμ ονόματι Believe It or Not με τον Jim Carrey. wiki Ripley 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 27, 2007 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191047 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6579 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 27, 2007 καλός μ* είμαι του λόγου μου... έκανα edit το προηγούμενο ποστ μου όπου έγραφα πόσο γούσταρα το Τρουένο αντί για reply, οπότε χάθηκε εκείνο... anyhow. Τα πιο πάνω για τον Ripley δε σημαίνει ότι αυτό που βλέπουμε είναι από τη στήλη Believe it or Not! λογικά ναι, αφού και το στυλ μοιάζει παλιό. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι να δω ένα δείγμα, δε μπορώ να το εγγυηθώ... 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2007 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191047 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6579 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2007 Εκπλήξεις από το μέλλον: Αγγλικό. είναι το Tharg's future shocks μέσα από τις σελίδες του 2000AD της εκδοτικής Fleetway (από διαφορετικούς δημιουργούς κάθε φορά) Τζιμμυ Τσελσυ: Αγγλικό. είναι το Jimmy of City που έπαιζε αρχικά στο Scorcher (μετά έγινε Scorcher 'n ' Score και μετά στο Tiger and Scorcher). Και αυτό IPC/Fleetway. Ο αδερφός του Jack που αναφέρεται, αφορά το Jack of United. Το σμήνος φάντασμα (στο τεύχος 39): Αγγλικό. ιστοριούλα Paddy Payne από τις σελίδες του Lion (Picture Weekly) και αυτό της Fleetway (διακρίνετε μήπως έναν κοινό παρονομαστή? ) Σε αρκετά site βρήκα ως σχεδιαστή να αναφέρουν τον Joe Colquhorn (τουλάχιστον από το 59 και μετά). Δεν ξέρω αν ήταν ο μοναδικός... Ο στρατηγός της τσέπης: Θα εκπλαγείτε, αλλά είναι αγγλικό. Pete's pocket army από το περιοδικό Buster. Δεν θα προσβάλλω τη νοημοσύνη σας αναφέρωντας τον εκδοτικό οίκο O χερούκλας: Ας είναι καλά η υπογραφή του Sid Burger... Handy Andy. Και εδώ θα βρείτε σχετικές πληροφορίες αλλά και άλλα αφιερώματα στα strips της Fleetway (δε φαντάζομαι να πιστέψατε ότι είναι άλλου εκδοτικού οίκου)!!! Ο σκύλος: τα συνήθη και Strontium Dog δημιούργημα των John Wagner και Carlos Ezquerra απτις σελίδες του 2000AD (αρχικά από το Starlord). Όσοι ρωτάτε ποιοί είναι οι ανωτέρω κύριοι, ας ψάξετε λίγο την ιστορία του Judge Dredd Ο τυχεράκιας: Lucky Dick από το Whizzer and chips. Απ'ότι καταλαβαίνω και εδώ υπάρχει ένας δημιουργός και μόνο, ο Ian Knox. Δείτε μερικά δείγματα στα αγγλικά εδώ Ο χοντρούλης: Billy Bunter από τις σελίδες του Valiant που το εξέδιδε ένας γνωστός αγγλικός εκδοτικός οίκος Το μαμόθρευτο: Mummy's Boy από τις σελίδες αρχικά του Monster Fun και μετά του Buster. Δημιουργία του Norman Mansbridge ο οποίος και σχεδίασε όλα τα στριπ αυτής της σειράς. Ο λιχούδης: Sweet Tooth από το Whizzer and chips. Ενοικιάζονται φαντάσματα: Rent-A-Ghost του Reginald Parlett. Ρο-Μπάστερς: Ro-Busters από τις σελίδες του Starlord αρχικά και του 2000AD εν συνεχεία. Ταγματάρχης Ήζυ: Major Easy του Carlos Ezquerra (όρα ανωτέρω) από το Battle Picture Weekly. Η ομοιότητα με τον James Coburn δεν είναι και τόσο τυχαία αυτάαααα! 4 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Curgan Δημοσιεύτηκε Μαίου 8, 2007 Member ID: 2178 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 50 Reputation: 80 Achievement Points: 50 Days Won: 0 With Us For: 6408 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 28, 2011 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 8, 2007 Εκπλήξεις από το μέλλον: Αγγλικό. είναι το Tharg's future shocks μέσα από τις σελίδες του 2000AD της εκδοτικής Fleetway (από διαφορετικούς δημιουργούς κάθε φορά) Αυτό δεν δημοσιευόταν (και) στο ΑΓΟΡΙ? 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
YOSHIMITSU Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 20, 2007 Member ID: 5 Group: Veterans Topic Count: 277 Content Count: 5903 Reputation: 28895 Achievement Points: 5903 Days Won: 22 With Us For: 6654 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 3, 2017 Age: 7 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 20, 2007 Από τα πολύ αγαπημένα περιοδικά που όλως περιέργως θα έλεγα, δεν αγόραζα τόσο φανατικά όσο τα Μπλεκ και Αγόρι. Όμως υπήρχαν φορές που οι ιστορίες που είχε στις σελίδες του άγγιζαν το τέλειο για την εποχή του - έστω και σε ασπρόμαυρο φόντο. ΟΚ, είμαι πλέον φανατικός του χρώματος, άλλα μην ξεχνάμε ότι στα παιδάτα μου τα περισσότερα ήταν Α/Μ. 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Curgan Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 21, 2007 Member ID: 2178 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 50 Reputation: 80 Achievement Points: 50 Days Won: 0 With Us For: 6408 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 28, 2011 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 21, 2007 Από τα πολύ αγαπημένα περιοδικά που όλως περιέργως θα έλεγ, δεν αγόραζα τόσο φανατικά όσο τα Μπλεκ και Αγόρι. Όμως υπήρχαν φορές που οι ιστορίες που είχε στις σελίδες του άγγιζαν το τέλειο για την εποχή του - έστω και σε ασπρόμαυρο φόντο. ΟΚ, είμαι πλέον φανατικός του χρώματος, άλλα μην ξεχνάμε ότι στα παιδάτα μου τα περισσότερα ήταν Α/Μ. Τότε δεν μας κακοφαινόταν και πολύ που οι ήρωες ήταν ασπρό-μαυρο-κόκκινοι στα περισσότερα περιοδικά. Θυμάμαι το Αγόρι που έβαζε έγχρωμες τις καινούργιες σειρές για λίγα τεύχη και πόση εντύπωση μου έκανε το χρώμα... 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
gkosk Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 26, 2007 Member ID: 3960 Group: Members Topic Count: 233 Content Count: 1123 Reputation: 4362 Achievement Points: 1125 Days Won: 1 With Us For: 6250 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 10 Age: 60 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 26, 2007 Αυτό είναι το Ισπανικό “El Capitan Trueno”. Μήπως από εδώ μας «ήρθε» ο ήρωας; 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 26, 2007 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191047 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6579 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 26, 2007 Αυτό είναι το Ισπανικό “El Capitan Trueno”. Μήπως από εδώ μας «ήρθε» ο ήρωας; Έχουμε γράψει για ένα κάρο άλλες ιστοριούλες τι είναι και από που είναι και δεν γράψαμε 2 πράγματα για την ομότιτλη Όντως είναι το El Capitan Trueno, ένα κόμικ που δημιούργησαν οι Víctor Mora Pujadas (δημιουργός και του El Jabato που γνωρίσαμε στο Αγόρι) και Miguel Ambrosio Zaragoza (Ambrós). 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
alagt17 Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 26, 2007 Member ID: 673 Group: Members Topic Count: 40 Content Count: 758 Reputation: 1776 Achievement Points: 758 Days Won: 0 With Us For: 6534 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 28 Age: 59 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 26, 2007 Τώρα θυμήθηκα! Εδώ λοιπόν ήταν ο ταγματάρχης Ήζυ - και να ποιον έμοιαζε. Ευχαριστώ επιπλέον τους Aadvark και germanicus που μου θύμισαν τα φοερά στριπάκια (Ενοικιάζονται φαντάσματα, ο χερούκλας - νομίζω οτι εδώ ήταν και η φοβερή μαύρη τρύπα!) 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
gkosk Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 27, 2007 Member ID: 3960 Group: Members Topic Count: 233 Content Count: 1123 Reputation: 4362 Achievement Points: 1125 Days Won: 1 With Us For: 6250 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 10 Age: 60 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 27, 2007 Έχουμε γράψει για ένα κάρο άλλες ιστοριούλες τι είναι και από που είναι και δεν γράψαμε 2 πράγματα για την ομότιτλη Όντως είναι το El Capitan Trueno, ένα κόμικ που δημιούργησαν οι Víctor Mora Pujadas (δημιουργός και του El Jabato που γνωρίσαμε στο Αγόρι) και Miguel Ambrosio Zaragoza (Ambrós). Good job για ακόμη μια φορά Germanicus19! 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
crc Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 27, 2007 Member ID: 466 Group: Members Topic Count: 65 Content Count: 920 Reputation: 7758 Achievement Points: 950 Days Won: 1 With Us For: 6559 Days Status: Offline Last Seen: 9 ώρες πριν Age: 53 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 27, 2007 Και εγώ να προσθέσω ότι σε μετάφραση το όνομα του ήρωα σημαίνει Καπετάν(ιος) Κεραυνός. 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
gkosk Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 27, 2007 Member ID: 3960 Group: Members Topic Count: 233 Content Count: 1123 Reputation: 4362 Achievement Points: 1125 Days Won: 1 With Us For: 6250 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 10 Age: 60 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 27, 2007 Το EL CAPITAN TRUENO κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Μάιο του 1956. Η επιτυχία του στην Ισπανία συνεχίζεται σε σημείο να κυκλοφορήσει και σαν pc game!! http://www.computeremuzone.com/fichas/c/capitan_trueno.php Βέβαια εδώ δεν του "φέρθηκαν" καθόλου καλά εκδοτικά. Στην Ισπανία υπήρχαν πολλές εκδόσεις που δεν ήρθαν εδώ, ενώ όταν ήρθε δεν ήταν καν έγχρωμο!!Αίσχος!! Αν γνωρίζετε Ισπανικά μπείτε και σε αυτά τα site: http://www.capitan-trueno.com/http://www.l...eno/trueno.html Ακολουθούιάφορες εκδόσεις σε ξώφυλλα απο την Ισπανία :cheers3: 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 27, 2007 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121433 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6555 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 27, 2007 Βέβαια εδώ δεν του "φέρθηκαν" καθόλου καλά εκδοτικά. Στην Ισπανία υπήρχαν πολλές εκδόσεις που δεν ήρθαν εδώ, ενώ όταν ήρθε δεν ήταν καν έγχρωμο!!Αίσχος!! Ναι να παρει, μειναν στο εξωφυλλο οσον αφορα το χρωμα! Για να μην πουμε για το πετσοκομα που επεσε ωστε να χωρεσει σε τοσα τευχη...... 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
gkosk Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 27, 2007 Member ID: 3960 Group: Members Topic Count: 233 Content Count: 1123 Reputation: 4362 Achievement Points: 1125 Days Won: 1 With Us For: 6250 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 10 Age: 60 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 27, 2007 Και μιας και αναφερόμαστε σε δυο "αδελφάκια" εκδοτικά, να σας πώ ότι ο Francisco Darnis, ένας εξαιρετικός σκιτσογράφος είναι υπεύθυνος για τον EL JABATO, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Ισπανία το 1958. Ιδού ο δημιουργός και το....αποτέλεσμα! Καλά μαντέψατε. Έγχρωμο ήταν και αυτό!!!!! :cheers3: 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Curgan Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 9, 2008 Member ID: 2178 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 50 Reputation: 80 Achievement Points: 50 Days Won: 0 With Us For: 6408 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 28, 2011 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 9, 2008 Να ταν το ΤΡΟΥΕΝΟ και το μόνο πετσοκομμένο πάει κι έρχεται .... 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
AndreasD Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2008 Member ID: 1991 Group: Veterans Topic Count: 397 Content Count: 4996 Reputation: 25199 Achievement Points: 4996 Days Won: 42 With Us For: 6426 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 10, 2021 Age: 55 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2008 Β περίοδος;;;;;!!!!!!! Δεν το είχα πάρει χαμπάρι! και πράγματι, αυτά τα νέα εξώφυλλα δεν τα θυμάμαι καθόλου! Thanx Valt! 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Curgan Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2008 Member ID: 2178 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 50 Reputation: 80 Achievement Points: 50 Days Won: 0 With Us For: 6408 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 28, 2011 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2008 Ούτε εγώ θυμόμουν τη Β' περίοδο αλλά γνώρισα μερικά εξώφυλλα ... Σ' ευχαριστώ για τις αναμνήσεις που μου ξύπνησες! 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Mandrake Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 29, 2008 Member ID: 1790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7538 Reputation: 29521 Achievement Points: 7876 Days Won: 29 With Us For: 6444 Days Status: Offline Last Seen: 7 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 29, 2008 (Επεξεργασία) Κι εμένα ήταν απ'τα αγαπημένα μου κόμιξ!! Δεν θυμάμαι παραδόξως τα εξώφυλλα και την ύπαρξη της έκδοσης του Γιάννη Μπαζαίου... Το εξώφυλλο του τεύχους #80 που σηματοδοτεί την αλλαγή με το #204, που μας τα'βαλε ο Μάνος, είναι ίδια! Έχουν καμία κοινή ιστορία μέσα; Υ.Σ. Όσους συνομήλικούς μου (και +-2 χρόνια) και να'χω ρωτήσει δεν το θυμάται κανείς... Πάντα βέβαια το πρόφερα "Τρουενό" ενώ ο κανονικός του τίτλος είναι μάλλον "Τρουένο". Αλλά δε νομίζω να είναι λόγος για να μην τους φέρνει έστω κάτι στο μυαλό... Επεξεργασία Δεκεμβρίου 15, 2010 από Mandrake 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
nikoa356 Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 18, 2008 Member ID: 7794 Group: Νέα Μέλη Topic Count: 0 Content Count: 2 Reputation: 5 Achievement Points: 2 Days Won: 0 With Us For: 5819 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 6, 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 18, 2008 απο τα καλυτερα περιοδικα τηs εποχηs μου 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
mth Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 9, 2010 Member ID: 6301 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 53 Reputation: 167 Achievement Points: 53 Days Won: 0 With Us For: 5958 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 15, 2023 Age: 53 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 9, 2010 πόσα καλοκαίρια στο εξοχικό... 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Σκύλος Δημοσιεύτηκε Μαίου 25, 2010 Member ID: 12190 Group: Members Topic Count: 3 Content Count: 48 Reputation: 171 Achievement Points: 48 Days Won: 0 With Us For: 5373 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 22, 2018 Age: 51 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 25, 2010 Ύστερα από τα πολλά εξώφυλλα που σάρωσα εχθές είπα πως δεν θα σαρώσω σήμερα αλλά με δαιμονίσατε με τον Τρουένο. Το ελληνικό Τρουένο βέβαια είχε ποικίλες ιστορίες. Η μεγάλη διαφορά του από το Μπλεκ και το Αγόρι ήταν πως οι ιστορίες του ήταν αυτοτελείς σε αντίθεση με τα άλλα δύο περιοδικά που οι ιστορίες τους ήταν κυρίως σε συνέχειες. Στα Ισπανικά Capitan Trueno σημαίνει πράγματι Καπετάν-Κεραυνός και σάρωσα εδώ δύο Ισπανικά τεύχη εξώφυλλο και τυχαία σελίδα. "Σιδερένιοι Φύλακες" και "Θερδάκ ο Ινδιάνος" (ας πούμε). 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ion Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 17, 2010 Member ID: 2285 Group: Veterans Topic Count: 949 Content Count: 4397 Reputation: 36003 Achievement Points: 4451 Days Won: 26 With Us For: 6398 Days Status: Offline Last Seen: 23 ώρες πριν Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 17, 2010 Eγώ δεν είχα τη χαρά να διαβάζω Τρουένο μικρός, όμως έστω και τώρα που έπεσαν κάποια Τρουένο στα χέρια μου βρίσκω τη σειρά αρκετά ενδιαφέρουσα. Βασικό ότι κατά κύριο λόγο οι ιστορίες είναι αυτοτελείς και διαβάζονται χωρίς να έχεις όλα τα τεύχη στα χέρια σου. Πολύ ευχάριστος επίσης ο συνδυασμός περιπετειωδών κόμικς με χιουμοριστικά στριπάκια που σπάνε λίγο την ένταση. 5 Τρουένο έχω στην κατοχή μου, τα 2 είναι από τις ελλείψεις μας. Οπότε ιδού τα εξώφυλλα 56 και 180: Τα εξώφυλλα μεταφέρθηκαν στην παρουσίαση. 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
x for xepeta Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 31, 2011 Member ID: 3787 Group: Veterans Topic Count: 488 Content Count: 12121 Reputation: 82350 Achievement Points: 12143 Days Won: 79 With Us For: 6273 Days Status: Offline Last Seen: 17 ώρες πριν Age: 50 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 31, 2011 Ορίστε και δυο variant Τρουένο. Το Νο.51 με δυο διαφορετικές τιμές. Φαντάζομαι ότι τυπώθηκε μια παρτίδα με λάθος τιμή, την οποία διορθώσανε. Το έχω πετύχει και σε Σπάιντερμαν του Καμπανά. Ξαφνικά μια βδομάδα "φτήνεναι", αλλά φρόντισαν να προσθέσουν με ετικέτα την κανονική τιμή. Ή κατά καιρούς φαινόταν ένα μαύρο τετράγωνο που έκρυβε την τιμή, και παραδίπλα λίγο άτσαλα είχαν την κλασική για εκείνη την περίοδο τιμή. Στην Αμερική τυχαίνει κάποιες φορές και τα αντιμετωπίζουν σαν πιο συλλεκτικά. Κατ' εμέ απαράδεκτο. Ακόμη και αν χαθεί σε εξώφυλλο κάποιο χρώμα από την τετραχρωμία πάλι κάποια λαμόγια που καταστρέφουν το χόμπυ το εκμεταλεύονται. Πχ, Iron Man 232 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
actor Δημοσιεύτηκε Απριλίου 24, 2011 Member ID: 5858 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 68 Reputation: 284 Achievement Points: 68 Days Won: 0 With Us For: 6010 Days Status: Offline Last Seen: Φεβρουαρίου 16 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 24, 2011 (Επεξεργασία) Τελικά δεν την γλίτωσε την κινηματογραφική κατακρεούργηση ούτε ο αγαπημένος μας ήρωας.......... http://www.comicbookmovie.com/fansites/SuperGamer/news/?a=35840 Επεξεργασία Απριλίου 24, 2011 από thespian 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Απριλίου 25, 2011 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121433 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6555 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 25, 2011 Προσωπικά δεν βλέπω καμία κατακρεούργηση και μάλλον θα βγει κάτι τουλάχιστον αξιοπρεπές. Χώρια που με αφορμή την ταινία ίσως κυκλοφορήσει κανένα ωραίο τομάκι και στα Ελληνικά... Γιατί οι άπειρες συνέχειες στις 2 περιόδους Τρουένο άφηναν πάντα μια γεύση ανεκπλήρωτου. Και άντε βρες τα όλα τα Τρουένο τώρα, που βγήκαν σχεδόν 300 τεύχη... >>Τόπικ για την ταινία.<< 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
x for xepeta Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 22, 2011 Member ID: 3787 Group: Veterans Topic Count: 488 Content Count: 12121 Reputation: 82350 Achievement Points: 12143 Days Won: 79 With Us For: 6273 Days Status: Offline Last Seen: 17 ώρες πριν Age: 50 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 22, 2011 Δυο ακόμη εξώφυλλα, 117 και 213. Βλέποντας τα πρώτα τεύχη σημειώνω ότι ήταν πραγματικά περιοδικό "ποικίλης ύλης", αφού είχε και διηγήματα, παιχνίδια κλπ. Το εξώφυλλο μεταφέρθηκε στην παρουσίαση. Το 213 αφορούσε την Β' περίοδο και μεταφέρθηκε εκεί. 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
KOIOTE Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 9, 2013 Member ID: 7778 Group: Members Topic Count: 20 Content Count: 279 Reputation: 3141 Achievement Points: 325 Days Won: 0 With Us For: 5820 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 10 Age: 58 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 9, 2013 ... σταμάτησε αφού εξέδωσε 213 τεύχη. Η Β΄ περίοδος ξεκινάει με αρίθμηση 207 (... μετρώντας ανάποδα από το 9ο τεύχος 9(215) καταλαβαίνουμε ότι είναι το Νο.1 της σειράς). Πιστοποιημένα υπάρχουν 206 τεύχη στην Α' περίοδο, μαζί με τα σχετικά αναρτημένα εξώφυλλα στην λίστα των εξωφύλλων ... αλλά όλως περιέργως στη ΛΙΣΤΑ ΤΕΥΧΩΝ των ΣΥΛΛΕΚΤΩΝ φτάνει τα 213. 9 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
archon Δημοσιεύτηκε Μαίου 11, 2013 Member ID: 9911 Group: Members Topic Count: 35 Content Count: 2454 Reputation: 26080 Achievement Points: 2497 Days Won: 6 With Us For: 5673 Days Status: Offline Last Seen: 4 ώρες πριν Age: 51 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 11, 2013 Να λοιπόν που υπάρχει και 208: 11 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
x for xepeta Δημοσιεύτηκε Μαίου 11, 2013 Member ID: 3787 Group: Veterans Topic Count: 488 Content Count: 12121 Reputation: 82350 Achievement Points: 12143 Days Won: 79 With Us For: 6273 Days Status: Offline Last Seen: 17 ώρες πριν Age: 50 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 11, 2013 Να λοιπόν που υπάρχει και 208: TROUENO_208.jpg Υπάρχει σαν τεύχος 2 στη νέα αρίθμηση. Και γω έκανα το ίδιο λάθος. Η αρίθμηση "2" αναφέρεται στα στοιχεία του περιοδικού στην τρίτη σελίδα. 9 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις