YOSHIMITSU Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 22, 2008 Member ID: 5 Group: Veterans Topic Count: 277 Content Count: 5903 Reputation: 28896 Achievement Points: 5903 Days Won: 22 With Us For: 6656 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 3, 2017 Age: 7 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 22, 2008 Το 1994 η εκδοτική ΜΑΜΟΥΘΚΟΜΙΞ η οποία έχει τα τελευταία χρόνια τα δικαιώματα των ιστοριών του Λούκυ Λουκ, κυκλοφόρησε για τους μικρούς φίλους μία σειρά από 4 βιβλία υπό τον τίτλο ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ PARTY BOOK (1 ~ 4). Στα χέρια μου έχω μόνο το πρώτο της σειράς, το οποίο διαφημίζει τα υπόλοιπα τέσσερα τα οποία υποθέτω ότι κυκλοφόρησαν μαζί ταυτόχρονα και όχι σε κάποιο διάστημα με περιοδικότητα. Υπάρχουν διαθέσιμα από ότι βλέπω σε ηλεκτρονικό κατάστημα και η τιμή εκδοτικής είναι 4,80 ευρώ έκαστο. Οι τίτλοι είναι: Λουκυ Λουκ Party book 1 Ναθινγκ Γκαλτς 2 Το πλοιο του Μισισιπη 3 Το τρενο της Γιουνιον Πασιφικ 4 Επιστροφη στην Ναθινγκ Γκαλτς Ευχαριστούμε για τα εξώφυλλα τον constantinople. Τα βιβλία αυτά δεν είχαν καμιά ιστορία του Λούκυ ή των υπόλοιπων ηρώων αλλά εκμεταλλεύονταν την αγάπη των μικρών φίλων του καουμπόι και του πρόσφεραν διασκέδαση μέσα από διαφόρων ειδών παιχνίδια και κατασκευές. Μέσα σε συνολικά 34 σελίδες (μαζί με τα εξώφυλλα) κλασικού μεγέθους (21Χ28 εκατοστών), υπάρχουν όπως είπαμε διάφορα παιχνίδια όπως τα κλασσικά: "Λαβύρινθος" / "Πόσα Αντικείμενα Διακρίνεις" / "Διαφορές" / "Σκιές" / "Ένωσε τις τελείες" / "Συνδυασμοί" / "Κρυμμένες Ζωγραφιές" (12 σελίδες). Το πιο ωραίο κομμάτι όμως, είναι οι μεσαίες σελίδες (8x2) που έχουν σε καλό ιλουστρασιόν χοντρό χαρτόνι, χαρτοκοπτική με τα σπίτια και τους ήρωες που συναντάμε στις ιστορίες του Λούκυ Λουκ. Στο τέλος φυσικά υπάρχουν και δύο σελίδες με τις οδηγίες για το πως να φτιάξετε την χαρτοκοπτική. Στο δικό μου είχε στο οπισθόφυλλο κολλημένο (δυστυχώς) και ένα ημερολόγιο μαθημάτων για το σχολείο, το οποίο δυσκολεύτηκα να αφαιρέσω ώστε να σκανάρω το οπισθόφυλλο που έχει και τα υπόλοιπα τεύχη. Ευτυχώς που και το εξώφυλλο είναι ιλουστρασιόν και έτσι η "ζημιά" ήταν μικρή. 20 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
constantinople Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 30, 2009 Member ID: 11736 Group: Moderator Topic Count: 119 Content Count: 5506 Reputation: 59066 Achievement Points: 5501 Days Won: 277 With Us For: 5446 Days Status: Offline Last Seen: 16 ώρες πριν Age: 107 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 30, 2009 Τα είχα αγοράσει και τα 4 στην τιμή των 1500 ΔΡΧ έκαστο και τα έχω ακόμα απείραχτα, γιατί δεν μου πήγαινε η καρδιά να τα χαλάσω. Τα υπόλοιπα εξώφυλλα είναι: Τα εξώφυλλα μεταφέρθηκαν στην παρουσίαση. Χαιρετισμούς, Δημήτρης 14 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
MORIBUS Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 24, 2011 Member ID: 5323 Group: Honored Topic Count: 1 Content Count: 137 Reputation: 1624 Achievement Points: 137 Days Won: 0 With Us For: 6073 Days Status: Offline Last Seen: 11 ώρες πριν Age: 55 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 24, 2011 Απ΄ ότι θυμάμαι, αυτή η σειρά είναι ατόφιας ελληνικής παραγωγής! Δημιουργός της ένας εκπληκτικός Γιουγκοσλάβος καρτουνίστας, που η Μαμούθ είχε προσλάβει τότε -γινόταν της τρελής στην πατρίδα του εκείνο τον καιρό- του οποίου το επίθετο δε μπορώ να θυμηθώ. Το μικρό του όνομα ήταν Ντούσαν, ήταν γύρω στα σαράντα, κι είχε μεγάλη εξοικείωση με ο,τιδήποτε χρησιμοποιούσαν τότε (διαφάνειες, αερογράφους, πένες κ.λ.π.}. Χαιρόσουν (και ντρεπόσουν) να τον βλέπεις να δουλεύει! 14 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Lord Makro Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 25, 2011 Member ID: 2066 Group: Honored Topic Count: 79 Content Count: 4676 Reputation: 26664 Achievement Points: 4710 Days Won: 4 With Us For: 6419 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 30 Age: 48 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 25, 2011 Πέτυχα κάποια πριν μερικές μέρες και πήρα το νο. 2 (το πλοίο του Μισισιπή) μια και μου αρέσουν οι χαρτοκοπτικές Την εικονογράφηση την έχει κάνει ο Dusan Reljic και τις κατασκευές ο Zoran Kovacevic, Πρόκειται για τον ίδιο Dusan που έγινε γνωστός σαν εικονογράφος και γελοιογράφος στη χώρα μας - μεταξύ άλλων έχει δουλέψει σίγουρα και στην Ελευθεροτυπία. Όσο για το αν πρόκειται για ελληνική παραγωγή δεν είμαι σίγουρος γιατί εκεί που βρήκα τα τεύχη υπήρχε μεταξύ των άλλων και το νο. 1 στα ιταλικά!! 9 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις