GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 18, 2008 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117469 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6401 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 18, 2008 Υπόθεση.Τρεις μαλθακοί νέοι του σήμερα, κάθονται να ξαποστάσουν σε ένα σημείο στο Ιερό του Δία της Αρχαίας Ολυμπίας κατά την διάρκεια μιας ξενάγησης, όταν χάρη σε ένα κεραυνό μεταφέρονται στο 448 π.Χ και καλούνται να προπονηθούν για να λάβουν μέρος στην 83η Ολυμπιάδα. Έκδοση του περιοδικού τύπου με αφορμή τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας, με Ελληνική υπόθεση από Έλληνες δημιουργούς. Ανεπαρκές σχέδιο, υποτυπώδες χρώμα (ξεπλυμένα πλακάτ), και από τα λίγα αποσπάσματα που έχω διαβάσει, στα ίδια επίπεδα κινείται και το σενάριο. Το σώζει η χαμηλή τιμή του, και το γεγονός πως είναι παράγωγο της εποχής του (Ολυμπιακοί 2004). Κάτι έπρεπε να βγεί και σε κόμικ με αυτό το θέμα! Ζήτημα να το έχω πετύχει άλλη μια φορά στο διάβα μου. Είχε φαίνεται την ίδια μοίρα με τα άλλα Ελληνικά κόμικ που έβγαλε εκείνη την περίοδο η εκδοτική. 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις