dionik Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 12, 2008 Member ID: 2393 Group: Veterans Topic Count: 594 Content Count: 6421 Reputation: 30941 Achievement Points: 6434 Days Won: 13 With Us For: 6461 Days Status: Offline Last Seen: Πέμπτη στις 08:22 PM Age: 43 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 12, 2008 Noel's Fantastic Trip, Noel's Mysterious Adventure, The Marvelous Adventures of Noel (ノエルの不思議な冒険,, Noel no Fushigi na Bouken) Ταινία anime διάρκειας 72 λεπτών που πρωτοπροβληθηκε στην Ιαπωνία στις 29/04/1983. Είναι από τις ταινίες που μου είχαν κολλήσει στο μυαλό από μικρό παιδί (ειδικά η σκηνή με την ιπτάμενη φάλαινα που τρώει τον καπνό) και που τώρα με τον πλούτο πληροφοριών του Internet βρήκα επιτέλους ποια είναι.Πλοκή Πρόκειται για τις περιπέτειες της Noel,( σύμφωνα με τη wiki είναι αγόρι, αλλά εγώ το θυμάμαι για κορίτσι ) και του σκύλου της, οι οποίου ζουν στο νησί Noel. Μια μέρα η Noel αποφασίζει κάτι τρελό, να πάει στον Ήλιο ένα παγωτό προκειμένου να δροσιστεί. Ξεκινούν έτσι με ένα αεροπλανάκι να παραδώσουν το παγωτό στον Ήλιο. Στη διαδρομή σταματούν στον πλανήτη Deckup, όπου οι κάτοικοι τους υποδέχονται με χαρά και φορώντας τα ποιο πολύχρωμα ρούχα που είχαν δει ποτέ. Αλλά προτού τελειώσει το ταξίδι της Noel, πρέπει να αντιμετωπίσει το Boss Smog, ένα πλάσμα που ζει πάνω από τις βιομηχανικές περιοχές και τρέφεται από το μολυσμένο με καπνό αέρα. Χαρακτήρες (μην περιμένετε και πολλά, υπάρχουν ελάχιστες αναφορές για αυτό το anime)Noel και ο σκύλος της Οι κεντρικοί ήρωες της ταινίας. Μαζί ξεκινούν με ένα αεροπλάνο για να πάνε παγωτό στο Ήλιο.Σούπερ Φάλαινας (ή κάπως έτσι? ) Με τη βοήθειά του καταφέρνουν να νικήσουν το Boss Smog και να κάνουν την ατμόσφαιρα πάλι καθαρή. Πηγές ΕΔΩ και ΕΔΩ Υγ. Μήπως ξέρει κανείς αν μπορούμε να τη βρούμε πουθενά? [mal type=anime id=9303] 3 Παράθεση
fredy Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 3, 2008 Member ID: 12 Group: Veterans Topic Count: 23 Content Count: 973 Reputation: 1042 Achievement Points: 974 Days Won: 1 With Us For: 6706 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 13, 2024 Age: 45 Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 3, 2008 Πως μου ξέφυγε αυτό Δεν θυμάμαι πολλά αλλά σίγουρα έχει παιχτεί στα ελληνικά και σίγουρα κάπου το έχω (με μικρή πιθανότητα να έχει σβηστεί και μεγάλη πιθανότητα να μην είναι ολοκληρωμένο). Αυτό που μου έχει μείνει περισσότερο από όλα είναι η στιγμή όπου πάει το σήμα στην σχολή με όλα τα ζώα superman και τελικά αποφασίζουν να στείλουν την souper φάλαινα στην αποστολή. Θυμάμαι ότι με αυτή την σκηνή είχα ρίξει πολύ γέλιο το γιατί θα προσπαθήσω να το φέρω στους δέκτες σας Παρεμπιπτόντως τυχαία το έψαχνα στο google και βλέπω ένα greekcomics και έμεινα λίγο dionik Παράθεση
Mandrake Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 3, 2008 Member ID: 1790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7577 Reputation: 29781 Achievement Points: 7915 Days Won: 29 With Us For: 6517 Days Status: Offline Last Seen: 10 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 3, 2008 Έψαξα κι εγώ λίγο μπας και το βρω αλλά τζίφος... Για διάβασε αυτό εδώ πάντως. Μπορεί να σ'ενδιαφέρει. Ευχαριστώ για την παρουσίαση! Δεν θυμάμαι καν τέτοια σειρά αλλά φαίνεται να'χει πλάκα! Παράθεση
fredy Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 4, 2008 Member ID: 12 Group: Veterans Topic Count: 23 Content Count: 973 Reputation: 1042 Achievement Points: 974 Days Won: 1 With Us For: 6706 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 13, 2024 Age: 45 Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 4, 2008 Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι και να ελπίζουν και οι δύο ότι θα ξαναπαιχτεί... Παρότι ήταν μία ταινία το MEGA περίπου στο 1992 το χώρισε σε τουλάχιστον 3 μέρη. Λέτε να το έχουν κρατημένο ακόμα στο MEGA τουλάχιστον αυτοί πρέπει να έχουν αρχείο πιο σύγχρονο από της ΕΡΤ. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω και απόσπασμα μόλις αυτό γίνει δυνατό στην gallery Παράθεση
fredy Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 4, 2008 Member ID: 12 Group: Veterans Topic Count: 23 Content Count: 973 Reputation: 1042 Achievement Points: 974 Days Won: 1 With Us For: 6706 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 13, 2024 Age: 45 Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 4, 2008 Επειδή στην gallery δεν μπορώ να ανεβάσω βίντεο στα albums των μελών και επειδή το video παρότι το μίκρυνα όσο μπορούσα βγήκε μεγάλο (~18ΜΒ) το ανέβασα στο mediafire. Το συγκεκριμένο λοιπόν είναι απόσπασμα από το 2ο μέρος που παρουσίασε το MEGA γύρω όπως είπα παραπάνω στο 1992. Το video είναι αφιερωμένο στον germanicus που δεν του αρέσουν οι μαϊμούδες και οι πίθηκοι με τα κολάν έτσι εδώ θα απολαύσει άλλα ζώα... http://www.mediafire.com/?1ovxs4zttuy ΥΓ:Θα παρακαλούσα αν το link ή το video ανέβει ή το ανεβάσετε κάπου αλλού να με ενημερώσετε, απλά για να γνωρίζω ποιους ενδιαφέρει Παράθεση
dionik Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 4, 2008 Member ID: 2393 Group: Veterans Topic Count: 594 Content Count: 6421 Reputation: 30941 Achievement Points: 6434 Days Won: 13 With Us For: 6461 Days Status: Offline Last Seen: Πέμπτη στις 08:22 PM Age: 43 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 4, 2008 Ένα δάκρυ κύλισε στο μάγουλο βλέποντας τη σκηνή με το σχολείο... Τόσες αναμνήσεις... (αν και νομίζω είχε διαφορετική μεταγλώττιση ) Πολλά για το εύρημα, καθώς τη "σειρά" στο MEGA δεν την θυμόμουν καθόλου... :beer: Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις