dionik Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 10, 2008 Member ID: 2393 Group: Veterans Topic Count: 594 Content Count: 6421 Reputation: 30941 Achievement Points: 6434 Days Won: 13 With Us For: 6457 Days Status: Offline Last Seen: 5 ώρες πριν Age: 43 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 10, 2008 Το "Dexter’s Laboratory" (Το Εργαστήριο του Ντέξτερ) είναι σειρά κινουμένων σχεδίων που πρωτοπροβλήθηκε στις ΗΠΑ από τις 28/4/1996 μέχρι 22/11/2003 σε 78 επεισόδια των 30 λεπτών. Στην Ελλάδα προβάλλεται από το Cartoon Network στη Nova. Οι περιπέτειες του Dexter κυκλοφόρησαν στη χώρα μας και σε κόμικς, στην έκδοση Cartoon Network. Η σειρά έχει παρόμοιο τρελό και "ψιλοάκυρο" χιούμορ με τις Powerpuff Girls, το οποίο εγώ βρίσκω διασκεδαστικό. Πλοκή Η σειρά περιστρέφεται γύρω από ένα παιδί-θαύμα, τον Dexter, ο οποίος έχει ένα μυστικό εργαστήριο κρυμμένο πίσω από τη βιβλιοθήκη του δωματίου του, γεμάτο με υπερσύγχρονο εξοπλισμό. Ο Dexter, εκτός από τους διάφορους αντιπάλους που προσπαθούν να κλέψουν τις εφευρέσεις του και να κατακτήσουν τον κόσμο, έχει να αντιμετωπίσει, ως παιδί, και τα καθημερινά προβλήματα, όπως π.χ. οι καυγάδες με τη μεγαλύτερη αδερφή του. Λίστα επεισοδίωνΧαρακτήρεςDexter Το οκτάχρονο παιδί-θαύμα με το μυστικό εργαστήριο. Εφευρίσκει περίεργα χημικά και ρομπότ που όμως τις περισσότερες φορές καταστρέφει η περίεργη αδερφή του.DeeDee Η εντεκάχρονη αδερφή του Dexter. Είναι αγαθή και μάλλον χαζοχαρούμενη. Η αγαπημένη της ασχολία, εκτός από το μπαλέτο και τις κούκλες, είναι να μπαίνει στο εργαστήριο του αδερφού της και να καταστρέφει τα πάντα.Mandrak Ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Dexter. Έχουν παρόμοια ηλικία και διαθέτει και αυτός μυστικό εργαστήριο, ενώ είναι κρυφά ερωτευμένος με την DeeDee.Mom Η μητέρα του Dexter, της οποίας το πραγματικό όνομα δεν έχει αναφερθεί ποτέ στη σειρά. Είναι τυπική νοικοκυρά, φοβάται τα μικρόβια και φοράει πάντα πλαστικά γάντια.Dad Ο πατέρας του Dexter. Όπως και με της μητέρας, το πραγματικό του όνομα δεν αναφέρεται. Αν και είναι λιγότερο έξυπνος από τον Dexter, πολλές φορές του δίνει καλές συμβουλές που ο Dexter δεν θα μπορούσε να σκεφτεί μόνος του.Στην Ελληνική μεταγλώττιση συμμετέχουν: Ντέξτερ: Άντρια ΡάπτηΝτίντι: Σοφία ΚαψαμπέληΠατέρας Ντέξτερ: Τάσος ΚωστήςMandark: Περικλής ΛιανόςΣυμμετέχουν: Γιάννης Στεφόπουλος, Σοφία ΤσάκαΣκηνοθετική επιμέλεια: Βασίλης ΚαΐλαςΗ μεταγλώττιση έγινε στα στούντιο της Audio Visual Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ. [imdb=tt0115157] 3 1 Παράθεση
germanicus Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 10, 2008 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191178 Achievement Points: 27559 Days Won: 761 With Us For: 6649 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7, 2024 Age: 52 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 10, 2008 Η σειρά έχει παρόμοιο τρελό και "ψιλοάκυρο" χιούμορ με τις Powerpuff Girls, το οποίο εγώ βρίσκω διασκεδαστικό. άκυρο?.... μια χαρά ήταν μια χαρά! όποτε το πετύχαινα, δεν άλλαζα κανάλι Bio! Παράθεση
thebadpainter Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 10, 2008 Member ID: 5268 Group: Members Topic Count: 101 Content Count: 679 Reputation: 1603 Achievement Points: 679 Days Won: 2 With Us For: 6147 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 5, 2015 Age: 54 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 10, 2008 Φοβερό καρτούν, από τα αγαπημένα μου, οι Powerpuff Girls από την άλλη δεν μου άρεσαν τόσο, είχαν φάση αλλά δύσκολα μπορούσαν να με κάνουν να γελάσω. Παράθεση
DJO Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 14, 2008 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121504 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6625 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 14, 2008 Ψιλοακυρο? Εισαι επιεικης! Οχι, ενταξει, ο Ντεξτερ εν αντιθεσει με τις Παουερ Παφ & Πουφ Γκερλς μια χαρα φαση ειναι! Το μονο ψιλοακυρο ειναι το...εμ, ατσουμπαλο πραμα που περνιεται για σχεδιο Αλλα ουτε αυτο δε με εμποδισε απο το να δω κανα δυο επεισοδια ανετα! Note: Γιατι τα τελευταια χρονια (00's) σχεδον ολοι οι δημιουργοι κινουμενων σχεδιων το εχουνε γυρισει σε υπερβολικα "καρτουνιστικα" σχεδια τα οποια θα μπορουσε να τα σχεδιασει ακομα και ενα 5χρονο? Για να βγαζουνε ετσι πιο γρηγορα και πιο ευκολα επεισοδια? Οχι τιποτ'αλλο, αλλα στα περισσοτερα το μονο που τα σωζει ειναι το αν ειναι ενδιαφερουσες (κυριως χαβαλετζιδικες) οι ιστοριες τους. Μηπως ετσι γερνει η ζυγαρια προς το σεναριο, με το σχεδιο να μπαινει σε δευτερη μοιρα?? ΠΟΣΗ ΖΗΜΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΟΜΠ Ο ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ????? Φταιμε μετα οσοι θελουμε να δουμε επιτελους μια σειρα κινουμενων σχεδιων με σχεδιο της προκοπης εως και βαρβατο που το γυριζουμε στα anime......; Μα οχι λεγω, δε φταιμε, και ο παραγοντας ηλικια ειναι αμελητεος αν αισθανεσαι παντα παιδι. Παράθεση
PhantomDuck Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 14, 2008 Member ID: 2414 Group: Veterans Topic Count: 206 Content Count: 5724 Reputation: 46209 Achievement Points: 5821 Days Won: 48 With Us For: 6455 Days Status: Offline Last Seen: 3 ώρες πριν Age: 38 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 14, 2008 (Επεξεργασία) Ο Tartakovsky είναι από τους πιο μισητούς δημιουργούς-σχεδιαστές που έχω πετύχει σε cartoons. Και μόνο που τα Dexter, Powerpuff Girls και Samurai Jack έχουν προταθεί πάμπολες φορές για βραβεία Emmy με κάνουν και αφρίζω Ανύπαρκτο σενάριο, χαζοχαρούμενες καταστάσεις, παιδικό σχέδιο. Αυτό το στυλ μου φαινόταν παιδικό ακόμα και όταν ήμουν 10 χρονών. ΠΟΣΗ ΖΗΜΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΟΜΠ Ο ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ????? Αν ξαναρχίσω να θάβω την Nickelodeon θα φανώ γραφικός ? Φταιμε μετα οσοι θελουμε να δουμε επιτελους μια σειρα κινουμενων σχεδιων με σχεδιο της προκοπης εως και βαρβατο που το γυριζουμε στα anime......; Μπα, μην νομίζεις. Μέχρι και εκεί έχει μεταδώσει το στίγμα του ο Tartakovsky Power Puff Girls Z Τέσπα, τέρμα το θάψιμο. Τις ευχαριστίες μου στον dionik για το αφιέρωμα (μην φανώ και αχάριστος) Επεξεργασία Ιουνίου 14, 2008 από PhantomDuck Παράθεση
kikitsa Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 15, 2008 Member ID: 1533 Group: Members Topic Count: 21 Content Count: 893 Reputation: 638 Achievement Points: 893 Days Won: 0 With Us For: 6542 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 24, 2013 Age: 37 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 15, 2008 Νίκο...εμένα προσωπικά αυτό το αφιέρωμα με έκανε πολύ χαρούμενη... Σαν σχέδιο μπορεί να μην με αινθουσιάζει ούτε εμένα..αλλά σαν σενάριο έχει την πλάκα του!! Ειδικά..όταν κάτι ετοιμάζει ο Ντέξτερ και η Ντίντι του τα καταστρέφει όλα...χιχι.. Παράθεση
sneaker Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 15, 2008 Member ID: 29 Group: Veterans Topic Count: 149 Content Count: 1759 Reputation: 2320 Achievement Points: 1759 Days Won: 0 With Us For: 6695 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 15, 2022 Age: 44 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 15, 2008 Ειδικά..όταν κάτι ετοιμάζει ο Ντέξτερ και η Ντίντι του τα καταστρέφει όλα...χιχι.. Γιατί; Σου θυμίζει εσένα με τον αδερφό σου;;; Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις