dionik Δημοσιεύτηκε Μαίου 6, 2008 Member ID: 2393 Group: Veterans Topic Count: 594 Content Count: 6421 Reputation: 30919 Achievement Points: 6434 Days Won: 13 With Us For: 6387 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 14 Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 6, 2008 CatDog Το Γατόσκυλο (CatDog) είναι μια τηλεοπτική σειρά της Nickelodeon, που προβλήθηκε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ από τις 4/10/1998 μέχρι 4/8/2002 σε 66 επεισόδια διάρκειας 30 λεπτών. Η σειρά αυτή μεταδιδόταν στην Ελλάδα από το Channel 9 συνήθως μαζί με τον Μπομπ Σφουγγαράκη (τον Τετραγωνοπαντελονή... ), καθώς έχουν παρόμοιο "τρελό" χιούμορ.Πλοκή Η σειρά αφορά της περιπέτειες δύο σιαμαίων, ενός σκύλου και μια γάτας. Παρόλο που είναι από διαφορετικά είδη (και έχουν εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες), θεωρούνται αδέρφια. Οι κυριότεροι αντίπαλοι του Γατόσκυλου είναι ο γείτονας Winslow και η συμμορία των Greaser Dogs.ΧαρακτήρεςCat Είναι ο εξυπνότερος από τα δύο αδέρφια και επιζητά πάντα χρήμα και δόξα. Μπορεί να μην το παρουσιάζει όλη την ώρα, αλλά αγαπά, βαθιά και φροντίζει για το σκύλο.Dog Είναι πολύ φιλικός και αγαθός, αλλά έχει ένα αδύναμο σημείο. Είναι πολύ ευαίσθητος και εάν αποτυγχάνει σε κάτι αυτός αισθάνεται φρικτά και άνευ αξίας.Cliff Ο αρχηγός των Greaser Dogs. Είναι πάντα αγριεμένος και έτοιμος για καυγά, αλλά έχει και μια ευαίσθητη πλευρά που το Γατόσκυλο πολλές φορές εκμεταλλεύεται.Shriek Η δεύτερη σε ιεραρχία στη συμμορία. Παρόλο που συμπεριφέρεται ως αγοροκόριτσο, είναι ερωτευμένη με τον Σκύλο.Lube Είναι ο πιο αργόστροφος της συμμορίας, αλλά έχει ταλέντο στην επισκευή μηχανών.Winslow Oddfellow Είναι ένας σαρκαστικός και αλαζόνας μπλε ποντικός, που μένει μαζί με το Γατόσκυλο. Αν και περνάει καλά και με τους δύο, κρατάει λίγη κακία πιο πολύ στο Γάτο και τον ξετρελαίνει το να μπλέκει το Γατόσκυλο σε μπελάδες.Rancid Rabbit Είναι ένας πράσινος λαγός και φαίνεται να είναι πλούσιος επιχειρηματίας που κάποιες φορές εκμεταλλεύεται το Γατόσκυλο για να βγάλει χρήματα.Eddie the Squirrel Είναι ένας μικρός σκίουρος που θέλει απελπισμένα να μπει στη συμμορία των Greaser Dogs.Dunglap Ο κολλητός του Γατόσκυλου. Είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τους φίλους του, αλλά μερικές φορές τα θαλασσώνει.Randolph Ένας γάτος της "υψηλής κοινωνίας" που εμφανίζεται συνήθως στη σειρά ως τηλεπαρουσιαστής. Στην Ελληνική μεταγλώττιση συμμετέχουν: Seasons 1-2Γάτος/Lube: Γιώργος ΜάζηςΣκύλος: Μάνος ΒενιέρηςWinslow: (άγνωστο) (επ. 01-13), Χρύσα Σαμαρά (ύστερα)Rancid Rabbit/Cliff: Σταύρος ΜαυρίδηςShriek: Μαρία ΖήσηΣκηνοθετική επιμέλεια: Γιώργος ΠετρίδηςΗ μεταγλώττιση έγινε στο Studio CrossSeasons 3-4Γάτος/Cliff: Νίκος ΝίκαςΣκύλος/Rancid Rabbit/Lube: Σταύρος ΜαυρίδηςWinslow/Shriek: Υρώ ΛούπηΗ μεταγλώττιση έγινε στα στούντιο της Audio Visual (από greektoons.org) Περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ. [imdb=tt0154061] 3 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
YOSHIMITSU Δημοσιεύτηκε Μαίου 6, 2008 Member ID: 5 Group: Veterans Topic Count: 277 Content Count: 5903 Reputation: 28895 Achievement Points: 5903 Days Won: 22 With Us For: 6654 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 3, 2017 Age: 7 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 6, 2008 OK, κάπως ανατριχιαστικό σαν ιδέα, αλλά αρκετά έξυπνο - με αρκετή παράνοια θα έλεγα συνολικά. Όλοι οι χαρακτήρες είναι ένας και ένας... Δεν είναι από τα αγαπημένα μου όπως π.χ.: ο Μπομπ ή η Ντόρα αλλά το έχω παρακολουθήσει αρκετές φορές, αλλά όπως είπα ήδη, δεν τρελαίνομαι κιόλας. Βεβαίως αυτό δεν είναι αιτία να λείπει από την "συλλογή" μας η παρουσίαση του... Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
PhantomDuck Δημοσιεύτηκε Μαίου 6, 2008 Member ID: 2414 Group: Veterans Topic Count: 206 Content Count: 5723 Reputation: 46163 Achievement Points: 5820 Days Won: 48 With Us For: 6385 Days Status: Offline Last Seen: 18 ώρες πριν Age: 38 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 6, 2008 (Επεξεργασία) Με κίνδυνο να ακουστώ γραφικός, το Catdog μαζί με την συντριπτική πλειοψηφία των κινουμένων σχεδίων της Nickelodeon, τα θεωρώ παρακμή και προσβολή για το animation γενικότερα Βέβαια αυτό δεν έχει να κάνει με την παρουσίαση που είναι αξιοπρεπέστατη Επεξεργασία Μαίου 6, 2008 από PhantomDuck 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Μαίου 6, 2008 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191047 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6579 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 6, 2008 Όχι μόνο δεν μου έκανε ποτέ κλικ, αυτό το σιαμαίο-στυλ με χάλαγε/αηδίαζε και δεν μπόρεσα ποτέ να το παρακολουθήσω.... Bio! Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
AndreasD Δημοσιεύτηκε Μαίου 6, 2008 Member ID: 1991 Group: Veterans Topic Count: 397 Content Count: 4996 Reputation: 25199 Achievement Points: 4996 Days Won: 42 With Us For: 6426 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 10, 2021 Age: 55 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 6, 2008 Aργκχ.... Λόγω γυού, έχω δεί άπειρα επεισόδια..... Μαύρο χάλι! Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
YOSHIMITSU Δημοσιεύτηκε Μαίου 6, 2008 Member ID: 5 Group: Veterans Topic Count: 277 Content Count: 5903 Reputation: 28895 Achievement Points: 5903 Days Won: 22 With Us For: 6654 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 3, 2017 Age: 7 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 6, 2008 Με κίνδυνο να ακουστώ γραφικός, το Catdog μαζί με την συντριπτική πλειοψηφία των κινουμένων σχεδίων της Nickelodeon, τα θεωρώ παρακμή και προσβολή για το animation γενικότερα Επέτρεψε μου, απλά να διαφωνήσω μαζί σου. Και εάν τα Spongebob (?), Real Monsters, Ungry Beavers και αυτό δεν σου αρέσουν ΟΚ κανένα πρόβλημα, αλλά πιστεύω ότι η αναφορά σου για "συντριπτική πλειοψηφία" είναι μάλλον υπερβολή αφού υπάρχουν τα Dora The Explorer, Rugrats, The Wild Thornberrys, Rocket Power, Hey Arnold!, Jimmy Neutron: Boy Genius (The Adventures of), As Told by Ginger, All Grown Up!, Danny Phantom που ανήκουν στην πιο φυσιολογική και ισορροπημένη εξιστόρηση περιπετειών μικρών παιδιών. Μάλλον η συντριπτική πλειοψηφία είναι που ανήκει στην αντίπερα όχθη θα έλεγα, αν και εγώ σχεδόν όλα τα παρακολουθώ χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα... (ναι βλέπω πολύ τηλεόραση και εγώ με την μικρή) Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Μαίου 6, 2008 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121433 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6555 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 6, 2008 Μπηκα πρωτη φορα στον πειρασμο να βαλω ενα αστερακι! Βεβαια με το που πηγα να το βαλω κρασαρισε ο μοζιλλα... Βαρβατη παρουσιαση, ως συνηθως , μακαρι να μπορουσα να πω το ιδιο και για το κινουμενο.... Απο nickelodeon μοναχα Ντορα εχω αντεξει να δω λιγακι Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
PhantomDuck Δημοσιεύτηκε Μαίου 6, 2008 Member ID: 2414 Group: Veterans Topic Count: 206 Content Count: 5723 Reputation: 46163 Achievement Points: 5820 Days Won: 48 With Us For: 6385 Days Status: Offline Last Seen: 18 ώρες πριν Age: 38 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 6, 2008 (Επεξεργασία) Yoshimitsu, δεν μου αρέσει τίποτα από Nickelodeon, και όταν λέω τίποτα εννοώ και όλα όσα ανέφερες στο post σου. Από squarepants μέχρι Rocket power και από Real Monsters μέχρι Wild Thornberrys. Να μην μιλήσω για τα rugrats. Επειδή ασχολούμαι πολύ με το animation, προσπαθώ να μην είμαι στενόμυαλος και να μην αποκλείω κανένα είδος, αλλά στην περίπτωση της Nickelodeon δεν μου αρέσει τίποτα, από το σχέδιο ως την "υπόθεσή" τους. Θα μου πεις πως αναφέρεται κυρίως σε μικρά παιδιά με μερικές φορές εκπαιδευτικούς σκοπούς (Dora). Όντως έτσι είναι, και εκεί πέρα τους δίνω ένα ελαφρυντικό. Από πλευράς μου όμως μπορώ να βρω πολλά παραδείγματα σειρών (animation) που είναι καλύτερα σε όλους τους τομείς από τα καρτούν της Nickelodeon. Το ότι δεν προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση για πολλούς λόγους είναι άλλη υπόθεση. Μην το ψάχνεις, είμαι δηλωμένος hater της εταιρίας Επεξεργασία Μαίου 6, 2008 από PhantomDuck 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
AndreasD Δημοσιεύτηκε Μαίου 6, 2008 Member ID: 1991 Group: Veterans Topic Count: 397 Content Count: 4996 Reputation: 25199 Achievement Points: 4996 Days Won: 42 With Us For: 6426 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 10, 2021 Age: 55 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 6, 2008 ΣΑΚΙΔΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
YOSHIMITSU Δημοσιεύτηκε Μαίου 7, 2008 Member ID: 5 Group: Veterans Topic Count: 277 Content Count: 5903 Reputation: 28895 Achievement Points: 5903 Days Won: 22 With Us For: 6654 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 3, 2017 Age: 7 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 7, 2008 ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΤΗΗΣ Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Μαίου 7, 2008 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191047 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6579 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 7, 2008 ΜΗ ΚΛΕΒΕΙΣ ΚΛΕΦΤΗΗΗΗΗΗ 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
turbovolos Δημοσιεύτηκε Μαίου 7, 2008 Member ID: 131 Group: Members Topic Count: 29 Content Count: 1007 Reputation: 977 Achievement Points: 1007 Days Won: 0 With Us For: 6600 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 19, 2018 Age: 43 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 7, 2008 Κανόνες για μέλη Για την ομαλή λειτουργία του παρόντος φόρουμ, η Διοικητική Ομάδα θεσμοθέτησε μία σειρά κανόνων, που είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν οι χρήστες. 1. Στο Greek Comics παρακαλείστε να γράφετε τα κείμενά σας στα ελληνικά ή αγγλικά όπου αυτό είναι απαραίτητο. Μπορείτε εάν θέλετε να μην χρησιμοποιείτε τόνους. Μην γράφετε με κεφαλαία, αφού υπάρχει ως άγραφος κανόνας ότι γράφοντας έτσι είναι σαν να φωνάζουμε και επίσης είναι κουραστικό κατά την ανάγνωσή του. Σε περίπτωση που θέλετε να τονίσετε κάτι, είναι προτιμότερο να το κάνετε γράφοντας με bold χαρακτήρες. Και καλά ο θείος είναι 99 τόσων Μαΐων, έχει λίγη γεροντική κουφαμάρα.... 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Μπιατριξ Κιντο Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 14, 2021 Member ID: 37040 Group: Members Topic Count: 9 Content Count: 139 Reputation: 273 Achievement Points: 139 Days Won: 0 With Us For: 1409 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 30, 2021 Age: 26 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 14, 2021 Πω πω που το θυμηθήκατε; το έβλεπα ανελειπώς όταν ήμουν μικρή.. Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις