Melandros Δημοσιεύτηκε Απριλίου 26, 2008 Member ID: 4830 Group: Veterans Topic Count: 480 Content Count: 2663 Reputation: 16116 Achievement Points: 2665 Days Won: 3 With Us For: 6129 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10 Age: 46 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 26, 2008 2004 (1000 Αντίτυπα) Τί μπορούμε να πούμε γι αυτήν την συλλογή από προηγούμενες δουλειές του Τσούκη, σε διάφορα έντυπα μαζεμένες όλες μαζί, σε μια πάρα πολύ καλή έκδοση... Μέσα περίέχει, όπως προδίδει και το εξώφυλλο, δουλειές του απο το 1995 εώς και το 2004 δημοσιευμένες στα Trash-Can, Trash Can Comics, και Trash Can Unplugged, Εφημερίδα Θεσσαλονίκη, Ασυλάτωρ, Homo Metallicus, Φούσκες, Ανόργανη Ύλη, Φλιπ, Καθόλου Μικρός Κθουλού και άλλα..... Απίστευτο χιούμορ σε όμορφα όσο και διαφορετικά μεταξύ τους σχέδια.... Η πρώτη έκδοση έχει βγεί σε 1000 αντίτυπα.. Απλά ένα βιβλίο που πρέπει να έχετε στην συλλογή σας ..... 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
lunatic Δημοσιεύτηκε Απριλίου 24, 2009 Member ID: 2818 Group: Members Topic Count: 73 Content Count: 916 Reputation: 3593 Achievement Points: 916 Days Won: 2 With Us For: 6352 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 2 Age: 36 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 24, 2009 Όπως είπε κι ο Μάνος,αξίζει και με το παραπάνω να το έχετε στη συλλογή σας!! :best: Πολλά διαφορετικά κι ωραία πράγματα τα οποία σε αφήνουν στο τέλος με ένα χορταστικότατο συναίσθημα!!!! :) Προσωπικά το απόλαυσα σελίδα σελίδα!!!Μακάρι να είχε κι άλλο και να διάβαζα ακόμα!! 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 26, 2009 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191059 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6581 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 26, 2009 Το έπιασα χτες στα χέρια μου. Και έμεινα παγωτό. Εξαιρετικοτατότατο κόμικ! Και η πλάκα είναι ότι εδώ θα έλεγε κανείς ότι είναι πιτσιρικάς/νέος και ότι μετά ωρίμασε.... Τι να λέμε ρε σεις... Το διάβαζα και έπαιρνα τηλέφωνο για να μεταφέρω τα όσα αστεία διάβαζα. Δεν ξέρω για τι να πρωτομιλήσω. Για τα απίστευτα "black humor-τι δεν θα ακούσετε να λέει κανένας ρεπόρτερ"? Ή για εκείνο το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ "μεγάλη ιστορία" (ή πως δαίμονα λεγότανε) που απλώς το κοίταζα έκθαμβος???? Δε γνωρίζω ποιο ακριβώς είναι το τάργκετ γκρουπ αυτού του πονήματος. Η εύκολη απάντηση είναι "για όσους έχουν χιούμορ", αλλά πολλοί νομίζουν ότι έχουν ενώ δεν έχουν..... Σουρρεαλιστικότατη συλλογή. Απορώ πως είναι δυνατόν να έχουν βγει μόνο 1000 κομμάτια και να μην έχουν εξαντληθεί ήδη!!! Πάρα μα πάρα πολύ ευχάριστη έκπληξη για εμένα η γνωριμία μου φέτος με τις διάφορες δουλειές του Τσούκη! Είχα ακούσει μερικά θετικά σχόλια, αλλά δεν φανταζόμουνα ποτέ ότι υπάρχει Έλληνας που να δουλεύει στα κόμικ και να έχει ένα τόσο γοητευτικότατο μυαλό που να μου μιλάει τόσο πολύ ΥΓ υπ'όψιν ε? όλα αυτά τα θεϊκά, έχοντας διαβάσει μόλις το μισό κόμικ.... και το άφησα καθαρά γιατί είχα δουλειά. 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
mits63 Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 26, 2009 Member ID: 7341 Group: Veterans Topic Count: 101 Content Count: 1379 Reputation: 6471 Achievement Points: 1379 Days Won: 5 With Us For: 5857 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 14, 2017 Age: 61 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 26, 2009 Ο σύλλογος tsoukis rulez - tsoukis for ever καλωσορίζει τον νεοφώτιστο Germ! 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
nihilio Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 26, 2009 Member ID: 4542 Group: Members Topic Count: 6 Content Count: 272 Reputation: 480 Achievement Points: 272 Days Won: 0 With Us For: 6164 Days Status: Offline Last Seen: Ιουλίου 31, 2023 Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 26, 2009 Το έπιασα χτες στα χέρια μου. Και έμεινα παγωτό. Εξαιρετικοτατότατο κόμικ! Και η πλάκα είναι ότι εδώ θα έλεγε κανείς ότι είναι πιτσιρικάς/νέος και ότι μετά ωρίμασε.... Τι να λέμε ρε σεις... Το διάβαζα και έπαιρνα τηλέφωνο για να μεταφέρω τα όσα αστεία διάβαζα. Δεν ξέρω για τι να πρωτομιλήσω. Για τα απίστευτα "black humor-τι δεν θα ακούσετε να λέει κανένας ρεπόρτερ"? Ή για εκείνο το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ "μεγάλη ιστορία" (ή πως δαίμονα λεγότανε) που απλώς το κοίταζα έκθαμβος???? Δε γνωρίζω ποιο ακριβώς είναι το τάργκετ γκρουπ αυτού του πονήματος. Η εύκολη απάντηση είναι "για όσους έχουν χιούμορ", αλλά πολλοί νομίζουν ότι έχουν ενώ δεν έχουν..... Σουρρεαλιστικότατη συλλογή. Απορώ πως είναι δυνατόν να έχουν βγει μόνο 1000 κομμάτια και να μην έχουν εξαντληθεί ήδη!!! Πάρα μα πάρα πολύ ευχάριστη έκπληξη για εμένα η γνωριμία μου φέτος με τις διάφορες δουλειές του Τσούκη! Είχα ακούσει μερικά θετικά σχόλια, αλλά δεν φανταζόμουνα ποτέ ότι υπάρχει Έλληνας που να δουλεύει στα κόμικ και να έχει ένα τόσο γοητευτικότατο μυαλό που να μου μιλάει τόσο πολύ ΥΓ υπ'όψιν ε? όλα αυτά τα θεϊκά, έχοντας διαβάσει μόλις το μισό κόμικ.... και το άφησα καθαρά γιατί είχα δουλειά. Ψάξε και για μικρούς Κθούλου αν μπορείς. Δε θα χάσεις. 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
CitizenX Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 26, 2009 Member ID: 7777 Group: Honored Topic Count: 43 Content Count: 863 Reputation: 6087 Achievement Points: 863 Days Won: 0 With Us For: 5822 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 26 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 26, 2009 Ο σύλλογος tsoukis rulez - tsoukis for ever καλωσορίζει τον νεοφώτιστο Germ! Φέρτε τον αφρό ξυρίσματος και τα latex να ξεκινήσουμε το τελετουργικό μύησης νέων μελών. 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 27, 2009 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191059 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6581 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 27, 2009 Οι Κθούλου ήταν τα πρώτα που είχα πιάσει. Διαβαζόντουσαν μια χαρά, αλλά δεν ήταν τα πράγματα που θα έλεγα "πάρε πάρε πάρε". Απλώς θα έλεγα "οκ. πλάκα έχουν. τσίμπα τα". Αυτό εδώ όμως, η Σοκολάτα και ειδικά η Βίδα, είναι από άλλο πλανήτη! Ναι σε αφρούς ξυρίσματος, ναι σε latex, ναι και σε πολλά άλλα πράγματα, όχι όμως από εσάς Έχετε κάτι ανάμεσα στα σκέλια σας που δεν μου κάνει το κλικ 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις