Melandros Δημοσιεύτηκε Απριλίου 24, 2008 Member ID: 4830 Group: Veterans Topic Count: 480 Content Count: 2663 Reputation: 16116 Achievement Points: 2665 Days Won: 3 With Us For: 6128 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10 Age: 46 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 24, 2008 Τιμή : 5,80 Ευρώ Το πρώτο άλμπουμ του Γ. Τσούκη με τους Νότη & Φάνη... (το δεύτερο εδώ )... Πολύ καλό βιβλιαράκι γεμάτο εξυπνους και πολύ αστείους διαλόγους... Τα strips που περιέχονται σε αυτό το αλμπουμάκι δημοσιεύθηκαν κατά την περίοδο 1998 - 1999 στην εφημερίδα Θεσσαλονίκη. Τα υπόλοιπα strips που δεν δημοσιεύονται σε αυτό το άλμπουμ μπορείτε να τα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.tsoukis.gr . Ένα μικρό δείγμα.... 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Kabuki Δημοσιεύτηκε Απριλίου 24, 2008 Member ID: 5259 Group: Veterans Topic Count: 207 Content Count: 9437 Reputation: 77034 Achievement Points: 9439 Days Won: 100 With Us For: 6080 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 30 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 24, 2008 Έχει κάπως ιδιόρρυθμο χιούμορ ο συγκεκριμένος τίτλος (μόνο το 1ο έχω διαβάσει). Κάποια είναι πολύ πετυχημένα και κάποια μου φάνηκαν αρκετά αδιάφορα. Προτιμώ τον Τσούκη να σχεδιάζει τη Φανή ή τον μικρό Κθούλου. 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Melandros Δημοσιεύτηκε Απριλίου 24, 2008 Member ID: 4830 Group: Veterans Topic Count: 480 Content Count: 2663 Reputation: 16116 Achievement Points: 2665 Days Won: 3 With Us For: 6128 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10 Age: 46 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 24, 2008 Το καλό (γισ εμένα..) είναι ότι ο Τσούκης πειραματίζετε πάρα πολύ σε όλα.... απο σχέδια μέχρι και το είδος των ιστοριών.... κάθε φορά που πιάνω ένα βιβλιαράκι του στα χέρια μου δεν ξέρω τι να παριμένω.... και είναι και πολύ παραγωγικός.... 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ramirez Δημοσιεύτηκε Απριλίου 24, 2008 Member ID: 2298 Group: Members Topic Count: 1794 Content Count: 5311 Reputation: 35528 Achievement Points: 5320 Days Won: 14 With Us For: 6398 Days Status: Offline Last Seen: Τρίτη στις 10:35 PM Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 24, 2008 Παρ' όλο που είμαι φαν του Τσούκη και έχω όλα τα βιβλία του, το "Νότης & Φάνης" είναι η πιο αδύναμη δουλειά του (κατ' εμέ). Για καλό στριπάκι προτείνω τα "Εικονομηνύματα", και ακόμη-ακόμη και το στριπάκι που ο ίδιος έχει ψιλο-αποκυρήξει, τις "Αστικές Μονάδες", που μάλλον δεν πρόκειται να τυπωθούν σε αλμπουμάκι αλλά έχει αναρτήσει στο blog του. Ποστάρω linkάκια εντός ολίγων λεπτών στις Εξωτερικές Πηγές. 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Melandros Δημοσιεύτηκε Απριλίου 25, 2008 Member ID: 4830 Group: Veterans Topic Count: 480 Content Count: 2663 Reputation: 16116 Achievement Points: 2665 Days Won: 3 With Us For: 6128 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10 Age: 46 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 25, 2008 Βασικά όλα τα βιβλία του Τσούκη έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους... από το σχέδιο μέχρι και το ύφος του κάθε βιβλίου... Τα εικονομηνύματα βασικά είχαν στριπάκια με πιό γεμάτο σχέδιο αλλά δεν θα το πρότεινα σε κάποιον που πρώτη φορά θα διάβαζε κάτι απο τον Τσούκη.... είναι λίγο πιο περίεργο το χιούμορ... ενώ Ο Νότης και Φάνης είναι με πιο χαλαρό σκίτσο αλλά πιο βατό για όλους.... Πάντα μιλάμε για σύγκριση ανάμεσα σε αυτά τα δύο... Γιατί όντως οι μεταγενέστερες δυλειές του είναι πιο καλές και πιο ψαγμένες.... Πάλι όμως θα συμφωνήσω με τον φίλο ramirez, αυτά είναι προσωπικά γούστα.... και εμένα μου άρεσαν πάρα πολύ τα Εικονομηνύματα, αλλά ας πούμε η γυναίκα μου που δεν έχει διαβάσει και πολλά απο κόμιξ με το Νότη & Φάνη γέλασε, ενώ τα Εικονομηνύματα δεν της τα έδωσα γιατί το θεώρησα πιό δύσκολο.... 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
lunatic Δημοσιεύτηκε Μαίου 15, 2009 Member ID: 2818 Group: Members Topic Count: 73 Content Count: 916 Reputation: 3593 Achievement Points: 916 Days Won: 2 With Us For: 6351 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 2 Age: 36 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 15, 2009 (Επεξεργασία) Πολύ καλό και αυτό το αλμπουμάκι όπως και το δεύτερο που έτυχε να το διαβάσω πρώτα!!! Νότης και Φάνης δίνουν τα ρέστα τους!!Όντως απλό σχέδιο αλλά εγώ μια φορά το γέλιο που έριξα το ευχαριστήθηκα!!! Επεξεργασία Μαίου 15, 2009 από lunatic 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 28, 2009 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191058 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6581 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 28, 2009 χμ... μάλλον τα προηγούμενα ποστ δίνουν μια "απάντηση" που με βρίσκει σύμφωνο. Όχι απορριπτέο, όχι κακό, όχι όμως και κάτι το φοβερό και τρομερό. Η πληροφορία ότι είχαν δημοσιευθεί σε εφημερίδα εξηγεί πάρα πολλά. Όντως μου θύμισε πάρα πολύ κλασσικά αμερικάνικα στριπ (πχ Calvin and Hobbes, Peanuts κ.ο.κ.) (σαφώς και δεν τα συγκρίνω απλώς μιλάω για την αύρα που απέπνεε). Η τιμή δεν είναι απαγορευτική. Δεν λέω "πάρτε το", λέω όμως "άμα τσιμπήσετε καμιά 10αριά ταυτόχρονα, βάλτε κι αυτό μέσα" 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
big vaggos Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 21, 2010 Member ID: 11645 Group: Members Topic Count: 67 Content Count: 688 Reputation: 3746 Achievement Points: 688 Days Won: 2 With Us For: 5466 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 08:42 PM Age: 30 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 21, 2010 Ενημερώνω (για όποιον ενδιαφέρεται) ότι το βιβλίο έγινε διαθέσιμο κι εδώ, μέσω του Steal my Comics, go ahead κλπ. Εγώ το διάβασα και το βρήκα συμπαθητικό. Δεν με ενθουσίασε και τόσο όσο άλλες δουλειές του, αλλά από την άλλη πάλι γέλασα και δεν παύω να πιστεύω πως ο Τσούκης είναι σπουδαίος! Υ.Γ: Προτείνω να μαζέψουμε λεφτά και να του πάρουμε το i-Mac και το i-Pad! 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 22, 2010 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121442 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6556 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 22, 2010 !!!!! Οκ, πρώτη φορά ψήνομαι να αγοράσω κάτι από Τσούκη! Μπορεί να ξεκινάει κάπως χαλαρά αλλά όσο προχωράει, γίνεται επιπέδου Αρκά! Αν ο Μικρός Κθούλου θυμίζει Μαφάλντα&Γκάρφηλντ, αυτό θυμίζει τρελά Αρκά και τα σπάει!!! Χμμμ, υπάρχει πιθανότητα να βγει συγκεντρωτικό.....? 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
AndreasD Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 22, 2010 Member ID: 1991 Group: Veterans Topic Count: 397 Content Count: 4996 Reputation: 25200 Achievement Points: 4996 Days Won: 42 With Us For: 6427 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 10, 2021 Age: 56 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 22, 2010 Έτσι όπως έχουν τα πράγματα τώρα, όχι Ορέστη. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε καν να το δούμε σε ανατύπωση. Ο Τσούκης έχει δηλώσει σταμάτησε την ενασχόλησή του με τα κόμικς (εξού και το ανέβασμα για δωρεαν διάβασμα) και έτσι και αλλιώς το συγκεκριμένο κόμικ το έχει (εν μέρει) αποκυρίξει... Μπορεί να παίζουν μερικά αντίτυπα εδω και κεί (τόσο απο αυτό, όσο και απο το δεύτερο), αλλά γενικά είναι είδος προς εξαφάνιση. Είναι κρίμα πάντως, και αν δεν αλλάξει άποψη ο Τσούκης, να μην ξαναδούμε δουλειές του (ίσως) πιο ταλαντούχου Έλληνα κομίστα. 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις