dionik Δημοσιεύτηκε Απριλίου 11, 2008 Member ID: 2393 Group: Veterans Topic Count: 594 Content Count: 6421 Reputation: 30920 Achievement Points: 6434 Days Won: 13 With Us For: 6391 Days Status: Offline Last Seen: Πέμπτη στις 10:03 PM Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 11, 2008 ΤΙΜΗ: 2,80 € Το συγκεκριμένο fanzine το είχε η κοπέλα που καθόταν στο πάγκο δεξιά από εμάς. Όσοι δεν τη θυμάστε, να σας πω ότι καθόταν μαζί με την κυρία που είχε μια αδυναμία στα καπέλα... Η ποιότητα της έκδοσης είναι πολύ καλή, αν και το θέμα θα το χαρακτήριζα αρκετά "κοριτσίστικο" για τα γούστα μου. Ακολουθεί το εισαγωγικό σημείωμα και μια εσωτερική σελίδα, για να πάρετε μια ιδέα περί τίνος πρόκειται: Παράθεση Οι ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ είναι ένα πόνημα που ξεκίνησε εντελώς τυχαία κατά την διάρκεια μιας απίστευτης βαρεμάρας κατά την παράδοση μαθήματος στην σχολή, ίσως μια καλή στιγμή για αφύπνιση. Έχοντας τελειώσει το έργο μου και κάνοντας μια ανασκόπηση βλέπω όχι 5 αυτοτελείς και ετερόκλητες ιστορίες αλλά μια, καθώς κατά κάποια έννοια κάθε μια ιστορία συνεχίζεται εμμέσως στην επόμενη και γενικότερα όλες συνδέονται μεταξύ τους. Επίσης, συμπεριέλαβα 2 ιστορίες σχετικές με τις πεταλούδες, όταν χωρίς να το γνωρίζω, περνούσα ένα προπαρασκευαστικό στάδιο προς αυτές. Το κόμικ αυτό είναι μετά-φυσικό. Δεν είναι ρεαλιστικό αλλά οι ιστορίες μπορούν κάλλιστα να είναι πραγματικές, καθημερινές. Γέννηση, θάνατος κάρμα, αλλαγή, ταξίδι, ένωση, γνώση, φώτιση και ΑΓΑΠΗ, στοιχεία που υπάρχουν γύρω και μέσα μας, στην καθημερινότητά μας. Αυτά. Καλό διάβασμα. Λένα Αφιέρωμα στη ΛΕΝΑ 11 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Melandros Δημοσιεύτηκε Απριλίου 11, 2008 Member ID: 4830 Group: Veterans Topic Count: 480 Content Count: 2663 Reputation: 16116 Achievement Points: 2665 Days Won: 3 With Us For: 6130 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10 Age: 46 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 11, 2008 Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το σχέδιο της κοπέλας, αν και συμφωνώ με τον bio ότι και για μένα ήταν λίγο κοριτσίστικο..... Όμως δεν με χάλασε δίοτι δικό της είναι το 'zine δική της και η επιλογή του θέματος.... και όπως είπα και πρίν μου άρεσε το σχέδιο της πάρα πολύ και συμφώνω πάλι με τον bio οτι η ποιότητα της έκδοσης ήταν αρκετά καλή.... Και φυσικά την έβαλα και μου ζωγράφισε και ένα μικρό σχεδιάκι..... 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Kabuki Δημοσιεύτηκε Απριλίου 11, 2008 Member ID: 5259 Group: Veterans Topic Count: 207 Content Count: 9437 Reputation: 77035 Achievement Points: 9439 Days Won: 100 With Us For: 6082 Days Status: Offline Last Seen: Σάββατο στις 08:38 AM Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 11, 2008 Είναι θέμα γούστου... και μένα δεν με ενθουσίασε το θέμα αλλά νομίζω ότι της πήγαινε πολύ (γι αυτό και το πήρα κιόλας. μου κίνησε την περιέργεια). Η δημιουργός του ήταν κάπως ασυνήθιστη, "πεταλουδίσια"! 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Απριλίου 12, 2008 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191063 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6583 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 12, 2008 Από την άλλη εγώ το είδα ως μια ευαίσθητη προσωπική δουλειά. Μια ειλικρινή κατάθεση ψυχής. 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
lunatic Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 8, 2009 Member ID: 2818 Group: Members Topic Count: 73 Content Count: 916 Reputation: 3593 Achievement Points: 916 Days Won: 2 With Us For: 6353 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 2 Age: 36 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 8, 2009 Όμορφο σχέδιο!!Σαν θέμα δεν με άγγιξε ιδιαίτερα βέβαια αλλά αυτό δεν με εμποδίζει σε τίποτα να αγοράσω και να διαβάσω τα fanzine της άτυπης τριλογίας της Λένας!Εξάλλου είναι τόσο καλή η ποιότητα τους και τέτοια η θέληση μου για fanzines που δεν θα έκανα κι αλλιώς! :) 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
dionik Δημοσιεύτηκε Απριλίου 19, 2010 Member ID: 2393 Group: Veterans Topic Count: 594 Content Count: 6421 Reputation: 30920 Achievement Points: 6434 Days Won: 13 With Us For: 6391 Days Status: Offline Last Seen: Πέμπτη στις 10:03 PM Age: 42 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 19, 2010 Τίτλος: ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ 2 Ημερομηνία κυκλοφορίας: Απρίλιος 2010 Μέγεθος: 23,5x17 Σελίδες: 30 Χρώμα: Έγχρωμο Τιμή: Δεν θυμάμαι Η ιστορία και το σχέδιο κινούνται στο ίδιο ωραίο μοτίβο με το #1. Το μόνο που άλλαξε είναι δυστυχώς η ποιότητα της εκτύπωσης. Ενώ στο προηγούμενο τεύχος η εκτύπωση ήταν πολύ καλή, στο συγκεκριμένο μάλλον με απογοήτευσε. Ένα 15φυλλο τευχάκι (κάθε φύλλο είναι εκτυπωμένο μόνο στην μπροστινή σελίδα), πιασμένο με συνδετήρες. Ίσως να έγινε για οικονομικούς λόγους, ίσως να μην προλάβαινε καλύτερη εκτύπωση ή ίσως να ήταν καλλιτεχνική επιλογή της Λένας. Πάντως είναι κρίμα, γιατί έτσι χάνει η συνολική εικόνα του έργου. 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Lord Makro Δημοσιεύτηκε Απριλίου 19, 2010 Member ID: 2066 Group: Honored Topic Count: 79 Content Count: 4676 Reputation: 26664 Achievement Points: 4710 Days Won: 4 With Us For: 6421 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 30 Age: 48 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 19, 2010 Τιμή: Δεν θυμάμαι Αυτό θα πει να είσαι υπεράνω χρημάτων... 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 6, 2013 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121444 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6559 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 6, 2013 FULL HANDS ON ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ REVIEW Ξεκινάμε με τραγουδάκι της Χάνα: Εξώφυλλο Προσοχή Πεταλούδες! Εισαγωγικό Σημείωμα 1.Σαμσάρα Η πρώτη θηλυκιά πεταλουδίτσα που προέρχεται από τον ατέρμονα κύκλο των μετενσαρκώσεων. 5.67/10 2.Φτερωτή Ομορφιά Το πέρασμα από τη ντροπή και την ασχήμια στην ομορφιά. Από εκεί είναι η σελίδα που ανέβασε στην παρουσίαση ο Bio. 6.72/10 3.Ταξίδι Στα Άστρα Φευγάτο. Σαν όνειρο. Γιατί πρόκειται για ένα... 6.35/10 4.Βράχναν Λογικά προέρχεται από τον Βράχμαν, γιατί ο πρωταγωνιστής είναι ο δημιουργός ενός κόσμου (και η μόνη αρσενική πεταλούδα του τεύχους). 6.66/10 5.Ποτέ Μην Κοιτάζεις Τα Φλάιερ Ομόνοια. Και δε γράφω τίποτε άλλο γιατί πρόκειται για προσωπική αφιέρωση. Ούτε το βαθμολογώ. Guest o Αλέξανδρος που θα δούμε χρόνια μετά σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Σατιρικόν Δράμα. 6.Ame Perdue Η πιο όμορφη ιστορία κατ'εμέ του τεύχους. Όλα ξεκινούν σε μια ακρογιαλιά. 9.2/10! 7.Τέλος & Αρχή Ευτυχώς υπάρχουν και εκείνοι που μπορούν να φτιάξουν φτερά... Pin-Ups Ευχαριστίες Overall, 6.75/10 Niiice... Προτείνεται ανεπιφύλακτα σε WITCH & Winx fans και όχι μόνο... είναι όντως ένα από τα λιγοστά 100% κοριτσίστικα κόμικς. 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις