germanicus Δημοσιεύτηκε Απριλίου 9, 2008 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191058 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6581 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 9, 2008 48 σελιδούλες με 22 δισέλιδες ιστοριούλες. Το σκιτσάκι κάπου μου φέρνει στο νου Lewis Trondheim (στο πολύ βάθος ) με την προσπάθεια του Λαμπούδη να αποδώσει αυτό που δεν υπάρχει. Ως σεναριακή λογική θυμίζει (και το αναφέρει και στον πρόλογο) Φάε το Κερασάκι του Αρκά. Θα μπορούσα να το περιγράψω ως 2σέλιδες χιουμοριστικές ιστοριούλες που προσδίδουν ανθρωπομορφικά χαρακτηριστικά σε διάφορα αντικείμενα του μικρόκοσμου, είτε αυτά είναι μικρόβια, είτε ηλεκτρόνια κλπ... Η δομή των ιστοριών είναι να σου παρουσιάζει ένα συμβάν και στο τελευταίο καρέ, σαν punchline, να σου αποκαλύπτει τι πραγματικά συμβαίνει. Προς μεγάλη μου χαρά, ενώ όλο περίμενα ότι κάπου θα σκάσει, δεν έχει ούτε ένα κοπρολαγνικό αστείο (χιούμορ που ποτέ δε με έφτιαξε ). Συνολικά, δεν ξεκαρδίστηκα με κανένα, ήμουνα όμως συνέχεια με το χαμόγελο στα χείλη και δεν λυπήθηκα τα ευρουλάκια μου Ένα μικρό δείγμα θα βρείτε εδώ. Φυσικά αφού το τσίμπησα στο comicdom, φρόντισα και για τα δέοντα... Να σημειώσω ότι κατά την παρουσίαση του τίτλου, μας προβάλαν και ένα claymation το οποίο απ'ότι μου είπαν εν συνεχεία θα βρουν ένα τρόπο να διαμοιραστεί κάπως 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
AndreasD Δημοσιεύτηκε Απριλίου 9, 2008 Member ID: 1991 Group: Veterans Topic Count: 397 Content Count: 4996 Reputation: 25200 Achievement Points: 4996 Days Won: 42 With Us For: 6427 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 10, 2021 Age: 56 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 9, 2008 Πραγματικά ένα ευχάριστο κόμικ! Στο στυλάκι μου θύμισε και κάποια απο τα Thrargs future shocks απο το 2000AD. Σε κάθε περίπτωση αξίζει τα λεφτά του. Μάλιστα σε μια κουβέντα που είχα με τον συγγραφέα την Κυριακή μου αποκάλυψε ότι ετοιμάζουν και το Βου μέρος! Ελπίζω να πάει καλά σε πωλήσεις το Α για να το δούμε κια αυτο! 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 19, 2010 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121442 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6556 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 19, 2010 Πραγματικά ένα ευχάριστο κόμικ! Στο στυλάκι μου θύμισε και κάποια απο τα Thargs future shocks απο το 2000AD. Όντως! Είναι τελείως σε λογική Tharg's Future Shocks, βλ.αναπάντεχο τέλος!!! Και έχει ωραίο σχέδιο, τζαμάτες ιστοριούλες (από νίντζα και τρομοκράτες αλά Counterstrike μέχρι φαροφύλακες & Φρανκενστάιν ) ενώ 1-2 δε μου άρεσαν, βλ.σπυρί & αποσμητικό. Η πιο dark ιστορία είναι μακράν εκείνη με τους υπερήρωες... Δε θα κάνω ανάλυση της κάθε ιστορίας γιατί θα είναι καραμπινάτο σπόιλερ. Σαν έκδοση είναι καλή έως ικανοποιητική, αλλά 8 ευρώ για ούτε καν 50 σελίδες δισέλιδες ιστοριούλες δεν τα πολυαξίζει... Θα το πρότεινα μονάχα αν το βρείτε σε εκπτωσούλα. Είναι απλά καλούτσικο. υγ.Το Φάε Το Κερασάκι δεν κολλάει πουθενά κατ'εμέ. Απλά το αναφέρει ως δείγμα μικρόκοσμου σε ελληνικό κόμικ, όπως αναφέρει και το Πλήθος του Τσούκη για την ψυχολογία του όχλου. 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις