Bonadrug Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 27, 2008 Member ID: 1271 Group: Veterans Topic Count: 718 Content Count: 3481 Reputation: 20408 Achievement Points: 3538 Days Won: 16 With Us For: 6499 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 29 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 27, 2008 Το 1995 οι εκδόσεις Παρά Πέντε εξέδωσαν ένα άλμπουμ με ένα adaptation του Πρατ πάνω στo κλασικό έργο του Ρόμπερτ Λιούις Στίβενσον, Το Νησί των Θησαυρών και με το Κάπτεν Κορμοράντ (1962). Η πρώτη είναι σε σενάριο του Milo Milani. Όσο για τη δεύτερη, σύμφωνα με τη Lambiek, πρόκειται για σειρά που ο Pratt δημιούργησε για το αργεντίνικο περιοδικό Misterix. 27 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Strativarious Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 28, 2015 Member ID: 13626 Group: Veterans Topic Count: 256 Content Count: 1846 Reputation: 22811 Achievement Points: 1847 Days Won: 16 With Us For: 5114 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 1, 2019 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 28, 2015 Ήθελα να το διαβασω το συγκεκριμενο και ηρθε η ωρα! Το αλμπουμ ξεκινα με την ιστορία σε σχέδιο και σενάριο του Πρατ, Κάπτεν Κορμοράντ. Το κλασικο πανέμορφο σχέδιο του Πρατ. Η ιστορία ειναι μια περιπετεια στη θαλασσα με τον Καπετανιο Κορμοράντ να ειναι ενα ελευθερο πνευμα που εxει χαραξει την δικη του πορεια και δε δεχεται τους κανονες των άλλων. Δεν ειναι όμως ιδιος με τον Κορτο.. Μου αρεσαν πολυ αυτα τα ανοιχτά καρε και η ιστορία με ταξιδεψε, όπως κανει πάντα ο Πρατ. Η δευτερη ιστορία, Το Νησί των Θησαυρών μου αρεσε πολυ και αυτη. Πειρατες, θησαυρος, Ιθαγενεις, θαλασσα.. Τα καρε ηταν μικρα και συμπυκνωμενα σε αρκετες σελίδες. Αυτο αν και δεν το περιμενα, όχι μονο δε με δυσκολεψε στο διαβασμα αλλα μου αρεσε σαν στυλ. Επίσης, αυτο που τα έσπασε και θεωρω ότι εδωσε ιδιαίτερη πινελιά στο κομικ,ειναι ότι σε καθε δευτερη σελιδα (η δεξια) ειχε ενα ξεχωριστο, κατακορυφο με διαφορες ναυτικες πληροφορίες. Εβγαλα φωτο για να τις δείτε αλλά ειναι απο κινητο και δεν είναι πολύ καλη η ποιότητά τους Υπάρχει αραγε κατι απο Πρατ που να μην μου αρεσει;;; 30 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Θρηνωδός Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 28, 2018 Member ID: 30604 Group: Veterans Topic Count: 535 Content Count: 6810 Reputation: 55696 Achievement Points: 6810 Days Won: 161 With Us For: 3637 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 16, 2020 Age: 33 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 28, 2018 Μια άποψη μόνο για πραττικό κόμικ; Δεν το έχει διαβάσει κανένας άλλος να μας κάνει να γουσταρίσουμε και να το ψάξουμε με περισσότερη θέρμη; Και να μας πει αν βρίσκεται γενικά; Πρέπει να είναι δυνατό. 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
christs Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 28, 2018 Member ID: 23613 Group: Members Topic Count: 25 Content Count: 2153 Reputation: 21023 Achievement Points: 2190 Days Won: 3 With Us For: 4766 Days Status: Offline Last Seen: Τετάρτη στις 11:03 PM Age: 34 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 28, 2018 58 λεπτά πριν, Θρηνωδός είπε: Μια άποψη μόνο για πραττικό κόμικ; Δεν το έχει διαβάσει κανένας άλλος να μας κάνει να γουσταρίσουμε και να το ψάξουμε με περισσότερη θέρμη; Και να μας πει αν βρίσκεται γενικά; Πρέπει να είναι δυνατό. To εχω κεντράρει και εγω να το αποκτησω εδω και χρονια και δεν το εχω δει να πουλιεται ουτε μια φορα δυστυχως.... μακαρι να το βρουμε αμφοτεροι. 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ramirez Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 29, 2018 Member ID: 2298 Group: Members Topic Count: 1794 Content Count: 5312 Reputation: 35529 Achievement Points: 5321 Days Won: 14 With Us For: 6399 Days Status: Offline Last Seen: 4 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 29, 2018 Αγοράστε τα Παρά Πέντε νο 28 ως 31 που το έχουν δημοσιεύσει και λογικά θα βρίσκονται πιο εύκολα... 6 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις