Dr Paingiver Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 22, 2008 Member ID: 3930 Group: Veterans Topic Count: 729 Content Count: 13098 Reputation: 105558 Achievement Points: 13120 Days Won: 138 With Us For: 6255 Days Status: Offline Last Seen: 44 λεπτά πριν Age: 66 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 22, 2008 Βαθειά κοινωνικό και πολιτικό έργο, προιόν της συνεργασίας του Enki Bilal με τον υπέροχο σεναριογράφο Pierre Christin, ο οποίος συμπτωματικά εκείνη την περίοδο είχε μείνει χωρίς σχεδιαστή, λόγω της διακοπής της συνεργασίας του σχεδιαστή του, Jacques Tardi με τον εκδοτικό οίκο Dargaud. Το πρώτο έργο του Bilal που διάβασα, με εισήγαγε σε ένα κόσμο που μέχρι τότε αγνοούσα και ο οποίος με κράτησε κοντά του για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι που άρχισε να ξεθωριάζει κι αυτός, όπως και πολλοί άλλοι κόσμοι που κάποτε μας γέμισαν με ελπίδες. Εσωτερικό εξώφυλλο Bedetheque Ομαδοποίηση Μπιλάλ 11 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
x for xepeta Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 22, 2008 Member ID: 3787 Group: Veterans Topic Count: 488 Content Count: 12121 Reputation: 82352 Achievement Points: 12143 Days Won: 79 With Us For: 6273 Days Status: Offline Last Seen: Τετάρτη στις 09:01 PM Age: 50 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 22, 2008 (Επεξεργασία) μέχρι που άρχισε να ξεθωριάζει κι αυτός, όπως και πολλοί άλλοι κόσμοι που κάποτε μας γέμισαν με ελπίδες. Έχεις δίκιο. Τις ίδιες σκέψεις έκανα και εγώ. Κάπου τα σενάριά του έγιναν πιο... απροσδιόριστα, και οι διάλογοι στα κείμενά του άνευροι. Χρειάζεται κάποιον συγγραφέα δίπλα του, που γνωρίζει καλύτερα το αντικείμενο. Σε αυτό παραδέχομαι τους αμερικάνους. Μπορεί να είναι βιομηχανία, διαφορετικοί άνθρωποι στο σενάριο, στο σκίτσο, στο μελάνι, στο χρώμα, αλλά ό καθένας εκεί που είναι καλός. όχι σαν τους μισούς έλληνες δημιουργούς που βγαίνει το ίδιο νόημα ( ? ) είτε κρατάς τη σελίδα όρθια, είτε πλάγια, είτε ανάποδα. Όταν είμουν στο λύκειο, το συγκεκριμένο άλμπουμ το δάνεισα σε έναν καθηγητή μου να το διαβάσει, να δει τι είναι αυτό που εκείνη τη στιγμή κρατούσα στα χέρια μου. Του άρεσε Επεξεργασία Μαρτίου 22, 2008 από comicsell 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 22, 2008 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191058 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6580 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 22, 2008 Μέσες άκρες συμφωνώ για την προσωπική δουλειά του Bilal. Από εκεί και πέρα, το συγκεκριμένο που το έχω διαβάσει μόνο στο αγγλικό, με απογοήτευσε. Δεν είναι κακό, αλλά σε σχέση με τις Φάλαγγες και την Παρτίδα (άλλες δύο συνεργασίες Bilal/Christin) είναι απίστευτα μέτριο και στα μάτια μου τα όσα λέει και ο τρόπος που τα λέει είναι καθαρά της εποχής του. Παύλο! 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Argail Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 22, 2008 Member ID: 1252 Group: Veterans Topic Count: 87 Content Count: 1685 Reputation: 6745 Achievement Points: 1750 Days Won: 14 With Us For: 6498 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 12:04 AM Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 22, 2008 Το συγκεκριμένο είναι μέρος Τριλογίας που εγώ την διάβασα στα Αγγλικά στην συλλογή Townscapes, είναι 3 ιστορίες που δεν έχουν άμεση σχέση μεταξύ τους, αλλά και οι 3 αναφέρονται σε μοντέρνες πόλεις που γίνεται πάντα κάτι φανταστικό, το κοινό σημείο τους είναι ο χαρακτήρας με την καμπαρντίνα που φαίνεται στο εξόφυλλο , δεν ξέρω αν έχουν κυκλοφορίσει στα Ελληνικά τα άλλα δύο, οι τίτλοι τους είναι "The Cruise of Lost Souls" και "Ship of Stone" ενώ η συγκεκριμένη είναι "The Town That Didn't Existed" και οι 3 ιστορίες είναι πάρα πολύ καλέςμ όπως λέει ο Germ δεν ξεπερνάνε το Black order brigade και το Hunting Party αλλά δεν παύουν να είναι πολύ όμορφες ιστορίες 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
rotagiatipino Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 15, 2009 Member ID: 4271 Group: Veterans Topic Count: 506 Content Count: 2474 Reputation: 13507 Achievement Points: 2489 Days Won: 11 With Us For: 6204 Days Status: Offline Last Seen: 15 ώρες πριν Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 15, 2009 ΤΕΤΑΡΤΟ, τ. 35, Μάρτιος 1988: 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
CitizenX Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 15, 2009 Member ID: 7777 Group: Honored Topic Count: 43 Content Count: 863 Reputation: 6087 Achievement Points: 863 Days Won: 0 With Us For: 5821 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 26 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 15, 2009 Το συγκεκριμένο είναι μέρος Τριλογίας που εγώ την διάβασα στα Αγγλικά στην συλλογή Townscapes, είναι 3 ιστορίες που δεν έχουν άμεση σχέση μεταξύ τους, αλλά και οι 3 αναφέρονται σε μοντέρνες πόλεις που γίνεται πάντα κάτι φανταστικό, το κοινό σημείο τους είναι ο χαρακτήρας με την καμπαρντίνα που φαίνεται στο εξόφυλλο , δεν ξέρω αν έχουν κυκλοφορίσει στα Ελληνικά τα άλλα δύο, οι τίτλοι τους είναι "The Cruise of Lost Souls" και "Ship of Stone" ενώ η συγκεκριμένη είναι "The Town That Didn't Existed" και οι 3 ιστορίες είναι πάρα πολύ καλέςμ όπως λέει ο Germ δεν ξεπερνάνε το Black order brigade και το Hunting Party αλλά δεν παύουν να είναι πολύ όμορφες ιστορίες Έχω και εγώ αυτή την έκδοση! Πολύ καλές ιστορίες και ιδανική ευκαιρία να διαβάσει κανείς τρία σημαντικά έργα σε πολύ οικονομική τιμή. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα! 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις