Dr Paingiver Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 22, 2008 Member ID: 3930 Group: Veterans Topic Count: 729 Content Count: 13098 Reputation: 105559 Achievement Points: 13120 Days Won: 138 With Us For: 6255 Days Status: Offline Last Seen: 18 λεπτά πριν Age: 66 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 22, 2008 Το τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας του ''Νικοπόλ'' ''Γ τάσγ! Αθιαπορώ τεζείωξ πια τγν τάσγ! Δ'εζω ν΄ απαφγξω και να φεδάνω μέξα ξε φζγργ ατασία!'' Α. Νικοπόλ, Πόλη του Ισημερινού, 2034 ''Βρισκόμαστε στο έτος 2034. Το περιβάλλον έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά. Στον Ισημερινό επικρατεί πολικό ψύχος. Την εξουσία έχει αναλάβει ένας συνασπισμός πολυεθνικών μαφίας''. Οκτώβριος 2034 και στα στούντιο του Ντέμπι Ντόλο, ο γιός Νικοπόλ έχει μιά συνάντηση με τον σκηνοθέτη Τζιανκάρλο Ντοναντόνι, αναζητώντας πληροφορίες για τον πατέρα του, οι οποίες θα τον οδηγήσουν σε ένα οδοιπορικό μέσα από.... Η ολοκλήρωση της απαισιόδοξης για το μέλλον τριλογίας του Bilal, αφήνει χαραμάδες ελπίδας και αισιοδοξίας, εμένα προσωπικά όμως μου άφησε την αίσθηση ενός κενού, την αίσθηση ότι κάτι έμεινε ανολοκλήρωτο. Οι εικόνες και οι σκέψεις του Bilal για το ζοφερό μέλλον, αλλά και για το σκληρό παρόν, την αληθινή και πίσω από τα γεγονότα ιστορία που παρουσιάζεται εικαστικά με σουρρεαλιστικό τρόπο, πλημυρίζει τις περισσότερες ιστορίες του. Έχω ιδιαίτερη αδυναμία στον Bilal, και οποιαδήποτε αναφορά μου σ' αυτόν δεν θα ήταν αντικειμενική. Bedetheque Ομαδοποίηση Μπιλάλ 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
KONNOS Δημοσιεύτηκε Απριλίου 23, 2008 Member ID: 3934 Group: Members Topic Count: 7 Content Count: 384 Reputation: 882 Achievement Points: 384 Days Won: 0 With Us For: 6254 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 16, 2021 Age: 40 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 23, 2008 Έχω διαβάσει τα πρώτα δύο αλλά δεν ήξερα οτι βγήκε στα ελληνικά και το 3ο.Θα ψάξω να το βρώ αν και φοβάμαι οτι δεν θα το βρώ πουθενά. 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
x for xepeta Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 2, 2012 Member ID: 3787 Group: Veterans Topic Count: 488 Content Count: 12121 Reputation: 82352 Achievement Points: 12143 Days Won: 79 With Us For: 6274 Days Status: Offline Last Seen: 3 ώρες πριν Age: 50 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 2, 2012 Στο Ισημερινό Ψύχος ο Bilal φαντάζεται ένα νέο άθλημα στο μέλλον. Το Chess-boxing. Και είναι αυτό που λέει η φράση! Οι παίκτες παίζουν σκάκι για μερικά λεπτά και κατόπιν μπουνίδι κ.ο.κ. μέχρι να νικήσει κάποιος στο ένα αγώνισμα. Το αλλόκοτο είναι ότι φτιάχτηκε τέτοιο άθλημα στην εποχή μας με μεγάλη επιτυχία και ιδού η ιστοσελίδα τους. Περισσότερες πληροφορίες για το κόμικ εδώ. 11 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Loss Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14, 2021 Member ID: 32289 Group: Moderator Topic Count: 42 Content Count: 336 Reputation: 2190 Achievement Points: 254 Days Won: 9 With Us For: 2597 Days Status: Offline Last Seen: 2 ώρες πριν Age: 23 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14, 2021 Αντικαταστάθηκε το εξώφυλλο σε μεγαλύτερη ανάλυση και προστέθηκε το οπισθόφυλλο του τεύχους. 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις