Melandros Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 14, 2008 Member ID: 4830 Group: Veterans Topic Count: 480 Content Count: 2663 Reputation: 16116 Achievement Points: 2665 Days Won: 3 With Us For: 6128 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10 Age: 46 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 14, 2008 Ο εικαστικός Παπαμιχαλόπουλος Κ. σε αυτό το βιβλίο δείχνει το ταξίδι του Γιάπωνα απ' την αποπνικτική πια ατμόσφαιρα της χώρας του προς έναν τόπο που του φάνταζε εξωτικός την Ελευσίνα που είναι η πύλη εισόδου για την Αθήνα. Μια Αθήνα που αντίθετα με το πως αυτός την φανταζόταν, συναντησε μια πόλη μικροαστών...Ακολούθησε Ο Γιάπωνας: Δευτερονόμιον Και λίγα απο το βιογραφικό του που βρήκα στο βιβλίο και στο διαδύκτιο..Σπούδασε ζωγραφική στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας από το 1993 έως το 2003.. Παρακολούθησε επίσης για δύο χρόνια το εργαστήριο χαρακτικής του καθηγητή κου Γ. Παπαδάκη στην Α.Σ.Κ.Τ. Συνεργάζεται με το περιοδικό «Βαβέλ» και τις περιοδικές εκδόσεις «9» και «Βιβλιοθήκη» της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία». Το 2003 το Μουσείο Μπενάκη παρήγγειλε ένα πορτρέτο του Εθνικού Ευεργέτη Αντώνη Μπενάκη και από το 2004 το έργο ανήκει στις μόνιμες συλλογές του Μουσείου.. Έργα του υπάρχουν στο Μουσείο Μπενάκη και στις συλλογές του Μουσείου Σπυρόπουλου,του Μουσείου Φρυσίρα, της Πινακοθήκης Κουβουτσάκη.. Ευχαριστούμε τον totally_wired για τα εξώφυλλα της Β' έκδοσης. Αφιέρωμα στον Κωνσταντίνο Παπαμιχαλόπουλο --- Το μέλος Giaponas πρόσθεσε ΕΔΩ: Ο πρώτος Γιάπωνας κυκλοφορεί εκ νέου ως επανέκδοση με νέο εξώφυλλο και επιπλέον υλικό. Μπορείτε να το βρείτε εδώ: https://www.kpklik.com/product-page/giaponas-1 14 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 14, 2008 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191059 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6581 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 14, 2008 άρεσε? δεν άρεσε? ντεμί? το έχω πετύχει καμπόσες φορές, δεν δελεάστηκα ποτέ να το πάρω βόλτα μέχρι το ταμείο... έκανα καλά? άσχημα? Moebius!!!! 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Melandros Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 14, 2008 Member ID: 4830 Group: Veterans Topic Count: 480 Content Count: 2663 Reputation: 16116 Achievement Points: 2665 Days Won: 3 With Us For: 6128 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10 Age: 46 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 14, 2008 Σαν σενάριο δε με ενθουσίασε.. αλλά σαν σχέδιο προσωπικά το γούσταρα.. Τωρα φίλε μου germ δεν ξέρω αν έκανες καλά που δεν το πήρες, με δεδομένο ότι πλεον έχει πέσει κοντα στα τέσσερα ευρώ... νομίζω πως με τιμή που έχει φτάσει εαν δεν το είχα, θα το έπαιρνα.. 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Billy-P Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 27, 2010 Member ID: 10210 Group: Members Topic Count: 3 Content Count: 60 Reputation: 134 Achievement Points: 60 Days Won: 0 With Us For: 5650 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 17, 2017 Age: 34 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 27, 2010 (Επεξεργασία) Μου αρεσει πολυ ο Ιαπωνας. Η εκτελεση του σεναριου σε καρε ειναι πολυ αμεση απλη και κατευθειαν σε αυτο που ηθελε να πει. Ο Ιαπωνας σαν ηρωας μου θυμισε τον Ronin του Frank Miller, κατι που βρηκα ωραιο. Το σχεδιο σουπερ. Δεν το βαριομουν ουτε στιγμη καθως το διαβαζα αλλα μου αφησε καποια ερωτηματικα. Επεξεργασία Ιουνίου 27, 2010 από Billy-P 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Μαίου 29, 2012 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121443 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6557 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 29, 2012 Σαν σενάριο δε με ενθουσίασε.. αλλά σαν σχέδιο προσωπικά το γούσταρα.. Αυτό. Προσυπογράφω (sic ) Ο Γιάπωνας είναι ένας καθημερινός Ιάπωνας που αποφασίζει να αλλάξει τη ζωή του βάζοντας cybernetics στο σώμα του και έτσι αποδράει από το μετρό του Τόκυο και πάει Ελευσίνα. Από εκεί φτάνει στην Αθήνα, όπου παραθέτω διάλογο: - Εγώ είμαι αυτός που θα σας δώσει την ταυτότητά του για να μπορέσετε να γίνετε δεκτός στο σύστημα των Αθηνών. Η Ελευσίνα αυτό το ρόλο έχει: για κάθε τουρίστα που φτάνει, ένας από 'μας πρέπει ν'αυτοκτονήσει ώστε να χωρέσει ο εκάστοτε νεοαφιχθέντας. - Δεν σας ενοχλεί ότι θα πεθάνετε μόνο και μόνο για να μπω εγώ στις πόλεις; - Όχι τόσο, όχι. Ούτως ή άλλως... Όλοι εδώ πέρα είμαστε πια τουρίστες. Στη συνέχεια πάει Ομόνοια ενώ χαζεύει τον Αττικό ήλιο και πλακώνει στο ξύλο απερίσκεπτους μικροεπενδυτές. Το τέλος είναι cliffhanger οπότε πρέπει να τσεκάρουμε και τη συνέχεια. Ναι Έντι πρέπει.... Ένα 6αράκι plus στον Γιάπωνα. στυλ! 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GeoTrou Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 15, 2014 Member ID: 30061 Group: Veterans Topic Count: 464 Content Count: 6111 Reputation: 54063 Achievement Points: 6111 Days Won: 49 With Us For: 3869 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 4, 2019 Age: 30 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 15, 2014 Παιδιά κυκλοφορεί ακόμα; Στα σάιτ των διάφορων κομιξάδικων πάντως δεν το βλέπω. 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Giaponas Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 23, 2015 Member ID: 6374 Group: Members Topic Count: 3 Content Count: 33 Reputation: 260 Achievement Points: 33 Days Won: 0 With Us For: 5949 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 9, 2018 Age: 49 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 23, 2015 Παιδιά κυκλοφορεί ακόμα; Στα σάιτ των διάφορων κομιξάδικων πάντως δεν το βλέπω. Όχι, δεν κυκλοφορεί - έχει εξαντληθεί εδώ και αρκετό καιρό. 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Giaponas Δημοσιεύτηκε Απριλίου 21, 2017 Member ID: 6374 Group: Members Topic Count: 3 Content Count: 33 Reputation: 260 Achievement Points: 33 Days Won: 0 With Us For: 5949 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 9, 2018 Age: 49 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 21, 2017 Ο πρώτος Γιάπωνας κυκλοφορεί εκ νέου ως επανέκδοση με νέο εξώφυλλο και επιπλέον υλικό. Μπορείτε να το βρείτε εδώ: https://www.kpklik.com/product-page/giaponas-1 17 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
totally_wired Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 8, 2017 Member ID: 29811 Group: Members Topic Count: 99 Content Count: 2130 Reputation: 23478 Achievement Points: 2130 Days Won: 7 With Us For: 3988 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 16, 2023 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 8, 2017 Το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο της επανέκδοσης. 68 σελίδες αυτή τη φορά. πολύ καλή έκδοση συνολικά. 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις