Melandros Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 11, 2008 Member ID: 4830 Group: Veterans Topic Count: 480 Content Count: 2663 Reputation: 16116 Achievement Points: 2665 Days Won: 3 With Us For: 6128 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10 Age: 46 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 11, 2008 To #1 τεύχος κάνει την επίσημη κυκλοφορία του στο 12ο Φεστιβάλ Κόμικς της Βαβέλ (τον Ιουνιο 2007, στην Τεχνόπολη Αθηνών, στο Γκάζι) από τις εκδόσεις giganto. Το #1 τεύχος (32 ασπρόμαυρες σελίδες) περιλαμβάνει στην ύλη του, το πρώτο μέρος της ιστορίας "Hard Rock" καθώς και άλλα 2 mini comics ("black comix uncut" -αναδημοσίευση από το Krak Komiks #0, με extended τέλος και "Σίχαμα") και μερικά comic-strips. Πολυ γέλιο ο Tasmar. Και το #2 που πήραμε οι περισσότεροι από το comicdom.... Η τιμή οι διαστάσεις και οι σελίδες παραμένουν στα ίδια.... περιλαμβάνει το δεύτερο μέρος της σειράς Hard Rock, τα Γαμάτα Comics και το Greek Comics Wonderworld... Από το 6ο τεύχος και μετά, εκδίδεται από την Jemma. Αφιέρωμα ΕΔΩ. Ευχαριστούμε για τα εξώφυλλα τους ramirez, lunatic & ftsgr. http://krakkomiks.blogspot.com/ Δισέλιδο απόσπασμα από το Greek Comics Wonderworld! 19 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Melandros Δημοσιεύτηκε Απριλίου 7, 2008 Member ID: 4830 Group: Veterans Topic Count: 480 Content Count: 2663 Reputation: 16116 Achievement Points: 2665 Days Won: 3 With Us For: 6128 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10 Age: 46 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 7, 2008 Και το #2 που πήραμε οι περισσότεροι από το comicdom.... (το πιλοτικό #0 το εχει αραγε κανείς????)... Η τιμή οι διαστάσεις και οι σελίδες παραμένουν στα ίδια.... περιλαμβάνει το δεύτερο μέρος της σειράς Hard Rock, τα Γαμάτα Comics και το Greek Comics Wonderworld... 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
nihilio Δημοσιεύτηκε Απριλίου 8, 2008 Member ID: 4542 Group: Members Topic Count: 6 Content Count: 272 Reputation: 480 Achievement Points: 272 Days Won: 0 With Us For: 6164 Days Status: Offline Last Seen: Ιουλίου 31, 2023 Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 8, 2008 Το #0 νομίζω έχει εξαντληθεί, επειδή ήταν αυτοέκδοση. Είχα ψάξει κάποια φάση σε καταστήματα για αυτό, αλλά δεν το είχα βρει. Αλλά τα περιέχόμενά του έχω την αίσθηση ότι ανατυπώνονται στα #1 και #2 (πχ αυτό με τους τύπους των κομιστων - ο τόνος δεν ξέρω που μπαίνει - ήταν σίγουρα στο #0) 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Απριλίου 8, 2008 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117469 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6400 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 8, 2008 κομίστων 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Argail Δημοσιεύτηκε Απριλίου 9, 2008 Member ID: 1252 Group: Veterans Topic Count: 87 Content Count: 1685 Reputation: 6745 Achievement Points: 1750 Days Won: 14 With Us For: 6499 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 12:04 AM Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 9, 2008 τα διάβασα και τα δύο, η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω γιατί αλλά μου άρεσε πάρα πολύ η κεντρική ιστορία, μάλλον επειδή μου θυμίζει φάση σχολείου, το συνιστώ! 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Μαίου 9, 2008 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191058 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6581 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 9, 2008 Σε αυτό το κόμικ συμβαίνει μια τεράστια αδικία, ή μάλλον ο δημιουργός του έκανε (IMHO) ένα τεράστιο λάθος: το εξώφυλλο του #1. Προσωπικά, επειδή δεν μου αρέσει το κοπρολαγνικό (και τα συν αυτώ) χιούμορ, ούτε που θα το άγγιζα, ούτε καν που θα το σήκωνα για να δω τι έχει μέσα, εάν δεν έκανε την 50% έκπτωση η giganto στο comicon. Ευτυχώς, μέσα στην φέρεφερεφερε μανία που με είχε πιάσει εκείνες τις μέρες, ήταν από τα πράγματα που τσίμπησα. Άκρως απολαυστικό χιούμορ. Οι περιπέτειες ενός 17χρονου πιτσιρικά στην Ερμούπολη. Με κάποια ταυτίστηκα, με κάποια ταξίδεψα πίσω, με κάποια κατάλαβα τι ήθελε να πει ο ποιητής, θέλω συν τοις άλλοις να ζήσω κάποτε και έναν χειμώνα σε νησί... πάρα πολύ καλό και άκρως αδικαιολόγητη η επιλογή του συγκεκριμένου εξώφυλλου. Μα καμία σχέση λέμε... Ο ορισμός αυτού που ζητάω από ένα ελληνικό κόμικ. Μια απλή καθημερινή ιστορία που να ευωδιάζει Ελλάδα. 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
alagt17 Δημοσιεύτηκε Μαίου 9, 2008 Member ID: 673 Group: Members Topic Count: 40 Content Count: 758 Reputation: 1776 Achievement Points: 758 Days Won: 0 With Us For: 6535 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 28 Age: 59 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 9, 2008 (Επεξεργασία) Τώρα ρε Νίκο, πες οτι είμαι μακριά και χάνω επεισόδια, πες οτι είμαι ολίγον τι παππούς και συντηρητικός αλλά.... ...αλλά υπάρχει άνθρωπος τόσο πυρπολημένος που θα έβρισκε αστεία (όχι βέβαια έξυπνα...) τα "αστεία" του 3ου ή του 5ου εξώφυλλου; μα ούτε στα δεκατρία δε θα γέλούσα με τέτοιες κρυόκωλες ατάκες. Πεστε μου ρε παιδιά πως μπορώ να ταυτιστώ με τα όσα διαδραματίζονται εκεί ή έστω ανεβάστε κάποιες πιο χαρακτηριστικές σελίδες μπας και δούμε φως...δε ζητώ και καλά το σούπερ νόημα αλλά όσα διάβασα είναι επιεικώς ηλίθια... Επεξεργασία Μαίου 9, 2008 από alagt17 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Argail Δημοσιεύτηκε Μαίου 9, 2008 Member ID: 1252 Group: Veterans Topic Count: 87 Content Count: 1685 Reputation: 6745 Achievement Points: 1750 Days Won: 14 With Us For: 6499 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 12:04 AM Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 9, 2008 νομίζω ότι το παρεξήγησες alagt, εμείς μιλάμε για την κεντρική ιστορία, αυτά που λες δεν είναι παρά στριπάκια στο οπισθόφυλλο 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
alagt17 Δημοσιεύτηκε Μαίου 9, 2008 Member ID: 673 Group: Members Topic Count: 40 Content Count: 758 Reputation: 1776 Achievement Points: 758 Days Won: 0 With Us For: 6535 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 28 Age: 59 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 9, 2008 Δηλαδή ρε Χάρι να υποθέσω οτι τα στριπάκια είναι για τα θηρία αλλά το στόρυ για παράσημο; ΟΚ..don't expect me to buy it...αλλά αφήνω ένα περιθώριο λάθους. Πάντως με 2,5 ευρώ αγόρασα τη Μικρή Λουλού για την κόρη μου και γέλασα με την ψυχή μου με τα παθήματα του Τάμπυ...κόμικ του 1935. Μπορεί βέβαια να είναι και κάποιος λανθάνων παλιμπαιδισμός...ένα ψυχίατρος στο φόρουμ θα βοηθούσε πολύ 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Μαίου 10, 2008 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191058 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6581 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 10, 2008 Αυτό είναι το γμτ. Και το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο το αδικούν πάρα πολύ. Το στυλ ψιλο-θυμίζει (χωρίς να ξέρω αν είναι) κάτι το αυτοβιογραφικό. Σαν το Μανιφέστο ένα πράμα. Οι ιστοριούλες (μια σε κάθε τεύχος) καλά δομημένες, πιστευτοί οι χαρακτήρες, πιστευτές οι καταστάσεις (καλά.. δεν είναι και your every day stories, αλλά θα μπορούσαν να είχαν συμβεί) πάρα πολύ συμπαθητικό. Αν ήταν 10ετίας και δεν είχα άγχος ότι ο δημιουργός+ο εκδότης θα τσιτώναν γιατί θα πίστευαν ότι τους κόβονται πωλήσεις, θα το είχα σκανάρει για να το μοιραστούμε με μεγάλη ευχαρίστηση. Η τιμή 5.50 όντως τσιμπάει κάπως (καθαρά διότι με τα ίδια λεφτά μπορείς να τσιμπήσεις 2 μεταχειρισμένα της Μαμούθ και να περάσεις το ίδιο καλά), αλλά για το deal που τα πέτυχα στο comicon ήταν αξιοπρεπέστατη (και συν τοις άλλοις έχουν και καλής ποιότητας χαρτί). edit: (1) το κόμικ έχει δική του σελίδα στη giganto με κάποια δείγματα (αν και (α) λείπει το κείμενο από τα μπαλονάκια και (β) έχει σελίδες και από τις δεύτερες, ολιγοσέλιδες ιστορίες πλην της κεντρικής). (2) από το blog του Tasmar οι ανακοινώσεις για το πρώτο και για το δεύτερο τεύχος. Δεν λέει τίποτα το φοβερό (πλην του "κυκλοφόρησε"). Απλώς έχει και μια φώτο όπου βλέπουμε εξ'αποστάσεως κάποιες σελίδες. 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Melandros Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 21, 2008 Member ID: 4830 Group: Veterans Topic Count: 480 Content Count: 2663 Reputation: 16116 Achievement Points: 2665 Days Won: 3 With Us For: 6128 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10 Age: 46 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 21, 2008 Tα εξώφυλλα του τρίτου τεύχους.. Το τευχάκι στο κλασικό στύλ μέχρι σήμερα της σειράς.. Ωραίο σχέδιο και έξυπνο χιούμορ απο τον Τ. Μαραγκό.. (ωραίο και το εξωφυλλάκι ) 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
AndreasD Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 21, 2008 Member ID: 1991 Group: Veterans Topic Count: 397 Content Count: 4996 Reputation: 25200 Achievement Points: 4996 Days Won: 42 With Us For: 6427 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 10, 2021 Age: 56 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 21, 2008 Το εξωφυλλάκι είναι tribute στο πρώτο τεύχος του MAD και πολύ καλό μάλιστα! 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 28, 2009 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191058 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6581 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 28, 2009 Έχω ξεχάσει να αναφερθώ στο 3ο τεύχος... Από τα πράγματα που τσίμπησα με ιδιέταιρη χαρά και που με αποζημιώσαν με την ίδια ευχαρίστηση. Εάν αυτό εδώ έβγαινε μηνιαία, θα ήμουνα από τους πρώτους που θα το τσιμπάγαν. Συνεχίζει να με διασκεδάζει εξ'ίσου. Μόνο καλά λόγια έχω για αυτό το κομικάκι. Μόνο καλά... 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Απριλίου 10, 2009 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117469 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6400 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 10, 2009 Μάλλον πρέπει να ακούσετε την συμβουλη του Θείου (η θεία Λένα του GC ) που έδωσε σε άλλο θέμα, και να σπεύσετε να τα προμηθευτείτε. Τα ΣΠΑΕΙ!!! 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Απριλίου 10, 2009 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191058 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6581 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 10, 2009 Χωρίς διάθεση υπερβολής, ας μου εξηγήσει κάποιος, αν μπορεί, γιατί να φεύγει σα ζεστά κουλούρια το Μανιφέστο (1+2) του Κυριαζή και όχι και αυτό εδώ. Και τα δύο (αν και ακόμα δεν έχω διαβάσει το Μανιφέστο 2) μου προξενούν την ίδια ευχαρίστηση, για να μην πω ότι αυτό εδώ, παίζοντας και με την έννοια επαρχία μου κάνει ένα κλικ περισσότερο. Τσιμπώντας επίσης και τα Happy Revolver σήμερα (ωραίο κομικάκι φαίνεται και κείνο.... το λίγο που το ξεφύλλισα φρακαρισμένος στο ποτάμι, γκάζι-φρένο, δε με χάλασε μια), οι ιστοριούλες του εκεί μέσα, είναι πάρα πολύ όμορφες. Λοιπόν. είμαι χαρούμενος. Υπάρχουν κάποιοι τυπάδες εκεί έξω που έχουν γράψει την κουλτούρα εκεί που δεν πιάνει μελάνι και φτιάχουν ωραία, ευχάριστα, ελληνικά κόμιξ! 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ariane75 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 10, 2009 Member ID: 1537 Group: Members Topic Count: 24 Content Count: 837 Reputation: 2394 Achievement Points: 837 Days Won: 0 With Us For: 6474 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 16 Age: 49 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 10, 2009 Έχω μόλις επιστρέψει από το σπίτι έχοντας μόλις ξαναδιαβάσει τα Κρακ #1 & #2 (για να τα ξαναθυμηθώ και να ξαναζεστάνω την αναμονή και λαχτάρα να αποκτήσω τα #3 και #4. Δεν είναι μόνο η πολύ γουστόζικη γραμμή του Τasmar που σε πιάνει απ'το γιακά να σε λερώσει περιποιημένα με μελάνι , δεν είναι μόνο οι πολύ ευχάριστες και εύστροφες ιστοριούλες του , που ναι, όταν ξαναδιάβασα ''Σύρο'' μ'έπιασε κι εμένα κάτι, μια παράξενα διεστραμμένη νοσταλγία των λυκειακών χρόνων στην επαρχία , είναι και όλο το στήσιμο και το, πως να πω, στυλ? των τευχών. Πάρα πολύ αξιόλογο και στα δικά μου μάτια, είναι σαφέστατα στο τοπ 5 των επιθυμιών μου από τη φετινή κομικντομ ( τάμα στο καλό λαγουδάκι του Πάσχα ) Η διαφορά με τα Μανιφέστο (που επίσης γουστάρω πάρα πολύ, και τα 2,) θαρρώ πως είναι στο ότι ο Κυριαζής εκμεταλλεύτηκε και πολύ καλά έκανε την ευκαιρία που του δόθηκε από την Ελευθεροτυπία, μέσω της οποία προβλήθηκε και το έργο του σε μεγαλύτερο κοινό.. Αλλά πάντως, σε κάθε περίπτωση, έχω την πεποίθηση ότι οι διάφορες ''κλίκες'' κομιξοαναγνωστών αρχίζουν να ανακατεύονται μεταξύ τους, δεν υπάρχουν πια τόσο ''στεγανά'' και αυτός που κάποτε διάβαζε μόνο ''εκείνο'', τώρα θα ρίξει και ένα βλέφαρο στο ''άλλο'' και έτσι έχουμε ένα μάγμα κυρίες και κύριοι, που ούτε η κλιματική κρίση ούτε οι οικονομικές αλλαγές ούτε οι αναταράξεις στο Αιγαίο δε θα εγκλωβίσουν σε μονάχα μια κοσμοθεώρηση των νόμων. Εξάλλου υπάρχουν και λεπτές χορδές.. Τι, διαβάζετε ακόμα ?? Πάτε να πιάσετε τα ΚΡΑΚ κόμιξ τώρα!! 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Απριλίου 10, 2009 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191058 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6581 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 10, 2009 το καλό λαγουδάκι του Πάσχα όμως αναρωτιέται ακόμα τι άλλο μπορεί να υπάρχει σε αυτό το Τοπ 5 το οποίο κάλλιστα μπορεί και να είναι Τοπ 55. Το καλό λαγουδάκι μασάει το καρότο, φτύνει και τα επίχρυσα-με-διάκοσμο-μπαρόκ-και-μια-γεύση-από-ποστ-νοστάλτζικ-τζαζ-χωρίς-όμως-το-βάρος-της-μπαλαρίνας-πεταλούδας-που-μαζεύει-δροσοσταλίδες-στις-υψικάμινους-του-Περάματος-τα-βράδια-όταν-βγαίνει-η-Πούλια-και-οι-διαρρήκτες κουκούτσια, οπότε τι 5, τι 55. 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
dion_mout Δημοσιεύτηκε Απριλίου 10, 2009 Member ID: 5738 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 191 Reputation: 359 Achievement Points: 191 Days Won: 0 With Us For: 6027 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 9 Age: 31 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 10, 2009 Χωρίς να έχω διαβάσει κανένα τεύχος του ΚΡΑΚ(σκοπεύω να επανορθώσω ) πιστεύω ότι το Manifesto πουλάει καλύτερα γιατί όπως αναφέρθηκε είναι πιο προβεβλημένο.Επίσης είναι έγχρωμο και το σχεδιαστικό του στυλ είναι πιο ρεαλιστικό σε σχέση με το από ότι έχω καταλάβει πιο καρτουνίστικο ύφος του ΚΡΑΚ (μου έχουν πει ότι μετράει πολύ για μερικούς) 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Απριλίου 10, 2009 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191058 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6581 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 10, 2009 Μωρέ ρητορικό ήταν το ερώτημα απλώς για να δείξω την εκτίμηση που έχω στο Κρακ 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
alagt17 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 10, 2009 Member ID: 673 Group: Members Topic Count: 40 Content Count: 758 Reputation: 1776 Achievement Points: 758 Days Won: 0 With Us For: 6535 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 28 Age: 59 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 10, 2009 Ναι. είχα δίκιο. Φέρτε τα λιοντάρια (Αλλά κόμικ που αρέσει στον θείο και τη Άρι, υπάρχει περίπτωση να αρέσει στον alagt17;) 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Απριλίου 12, 2009 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191058 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6581 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 12, 2009 Πρώτη μου δουλειά χτες, με το που έφτασα και αφού τακτοποιηθήκαμε στον πάγκο, να σηκωθώ να πάω να τσιμπήσω το 4. Όπερ και εγένετο και εν συνεχεία επέστρεψα στον πάγκο μας για τη συνέχεια. Τα σπάει φυσικά-φυσικά. Αυτή τη φορά μας αφήνει και με ένα cliff-hanger (νταξ. μη τρομάζετε. στόρυ-αρκ που ξεκινά στη τελευταία σελίδα. η ιστορία ολοκληρώνεται σε όλο το υπόλοιπο, και κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν μια σελίδα λιγότερη και νο πρόμπλεμ. Ας πούμε ότι εδώ είδαμε την πρώτη σελίδα του επόμενου). Με το που πέρασε κι από τον πάγκο μας, και πήρα πρέφα ποιός ήταν, αυτομάτως έπεσε το "θέλω τζίφρα-θέλω τζίφρα", και ο άνθρωπος έβαλε και στο δικό μου και σε ένα ακόμα που είχα παραγγελία (ή 2? δε θυμάμαι τώρα...) και τζίφρα, και σκιτσάκι και ας ήταν όρθιος. Και στο κομιξάκι του Μελ που ήταν εκεί.... Σχόλιο. Το 1 βγήκε πριν από 2 χρόνια, το 2 πέρυσι αρχές, το 3 το χειμώνα, το 4 φέτος. Αυτά είναι τουλάχιστον δείγματα ότι πάει καλά ( ... αφού τα αξίζει το παλληκάρι) και ότι λογικά μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουμε και το 5 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
lunatic Δημοσιεύτηκε Απριλίου 12, 2009 Member ID: 2818 Group: Members Topic Count: 73 Content Count: 916 Reputation: 3593 Achievement Points: 916 Days Won: 2 With Us For: 6351 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 2 Age: 36 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 12, 2009 Νίκο μόλις τελειώσα την ανάγνωση και των τεσσάρων τευχακίων και ήμουν έτοιμος να παοστάρω και βλέπω το δικό σου!!! Ένα έχω να πω: ΤΑ ΣΠΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!! Κι αν δεν το καταλάβατε.....ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yahoo: :yahoo: :blob1: Θέλω ΚΡΑΚ 5,6,7,8,9,10,11,12,13 ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!NOW!!!MAINTENAΝT!!!!! Εννοείται πως θα ψάξω τον Tasmar σήμερα στην έκθεση για υπογραφούλες!!!!!!! 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
lunatic Δημοσιεύτηκε Απριλίου 12, 2009 Member ID: 2818 Group: Members Topic Count: 73 Content Count: 916 Reputation: 3593 Achievement Points: 916 Days Won: 2 With Us For: 6351 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 2 Age: 36 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 12, 2009 Από τη βιασύνη μου να γράψω πόσο πολύ μου άρεσε ξέχασα τα εξωφυλλάκια του 4ου τεύχους!!!Ιδού λοιπόν! 11 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Argail Δημοσιεύτηκε Απριλίου 12, 2009 Member ID: 1252 Group: Veterans Topic Count: 87 Content Count: 1685 Reputation: 6745 Achievement Points: 1750 Days Won: 14 With Us For: 6499 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 12:04 AM Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 12, 2009 εγώ επίσης φαν του ΚΡΑΚ(sorry alagt τι να κάνω μ' αρέσει) το Σάββατο το πρωί στο λεωφορείο διάβασα ξανά τα 3 πρώτα και στην επιστροφή το 4ο, μια χαρά τα σπάει, ο Τάσος ο Μαραγκός μια χαρά παιδί, ευχάριστος μου έβαλε τις τζίφρες του και μου είπε ότι το ΚΡΑΚ 5 το περιμένουμε περίπου Σεπτέμβρη, χαίρομαι που λογικά άρχισε να κινείται και να πουλάει κάπως και έτσι θα βλέπουμε πιο συχνά συνέχειες, Τάσο keep sketching κι εμείς θα φτιάξουμε αυτό το ΚΡΑΚ FAN CLUB, επίσης άλλο ένα Hint, μετά την ολοκλήρωση του 5ου τεύχους θα κυκλοφορήσει σε τόμο η κεντρική ιστορία και θα έχει και extras.... οπότε μάλλον και αυτό θα το το χτυπήσουμε 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Απριλίου 13, 2009 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117469 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6400 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 13, 2009 ongoing & monthly please! 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Bonadrug Δημοσιεύτηκε Απριλίου 13, 2009 Member ID: 1271 Group: Veterans Topic Count: 718 Content Count: 3481 Reputation: 20408 Achievement Points: 3538 Days Won: 16 With Us For: 6498 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 29 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 13, 2009 Κ ο ρ υ φ α ί ο ! ! ! ! 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
zoo Δημοσιεύτηκε Απριλίου 14, 2009 Member ID: 832 Group: Veterans Topic Count: 197 Content Count: 4143 Reputation: 15912 Achievement Points: 4143 Days Won: 12 With Us For: 6526 Days Status: Offline Last Seen: 6 ώρες πριν Age: 43 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 14, 2009 3 λέξεις: Διάβασα - Έζησα 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Απριλίου 14, 2009 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117469 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6400 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 14, 2009 Πώ πώ. Φωτιά έχει πάρει το θέμα. 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
AndreasD Δημοσιεύτηκε Απριλίου 14, 2009 Member ID: 1991 Group: Veterans Topic Count: 397 Content Count: 4996 Reputation: 25200 Achievement Points: 4996 Days Won: 42 With Us For: 6427 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 10, 2021 Age: 56 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 14, 2009 Διάβασα τα 4 τεύχη back to back! Αξίζει τον κόπο! Απο τις καλές προσπάθειες που αξίζουν να στηριχθούν! Όποιος δεν το πάρει είναι Γόγος! 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Bigby Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 20, 2009 Member ID: 10573 Group: Members Topic Count: 15 Content Count: 106 Reputation: 338 Achievement Points: 106 Days Won: 0 With Us For: 5617 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 7, 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 20, 2009 Ετσιμπήθη το τεύχος 3 σήμερα. Ολ δε μόνι τα στριπάκια στο τέλος, συμπαθητική φουλ η ιστορία, και το σκίτσο γεμάτο χαρακτήρα και στυλ. Θα αναζητηθούν συντόμως και τα υπόλοιπα... Εκδοτικά επίσης η Giganto έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Μου άρεσε η δουλειά που είχε γίνει στη βιβλιοδεσία και την παρουσίασή του, και μου άρεσε το ημι-hardcover εξώφυλλο. 5ο θα βγει ή θα περιμένω τσάμπα;; 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις