Dr Paingiver Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 29, 2008 Member ID: 3930 Group: Veterans Topic Count: 729 Content Count: 13099 Reputation: 105565 Achievement Points: 13121 Days Won: 138 With Us For: 6255 Days Status: Offline Last Seen: 45 λεπτά πριν Age: 66 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 29, 2008 Το 2001 η DeAgostini κυκλοφόρησε μία παιδική εκπαιδευτική σειρά 60 τόμων με τίτλο ''Disney Μίκυ εξερευνητής''. Η σειρά αυτή κυκλοφορούσε κάθε Τετάρτη, που σημαίνει ότι ολοκληρώθηκε σε περίπου ένα χρόνο. Η τιμή ήταν 950δρχ/2,79 ευρώ γιά τον πρώτο τόμο και 1.690δρχ / 4,95 ευρώ για τους επόμενους, οι οποίοι ήταν από 32 σελίδες. Μαζί έδινε σαν συμπλήρωμα από ένα κομμάτι μιάς συναρμολογούμενης υδρογείου, τα τεταρτημόρια της οποίας άνοιγαν, αποκαλύπτοντας θήκες με πληροφοριακό υλικό. Στις 14 Μαρτίου 2008 η σειρά επανακυκλοφόρησε. Αυτή σειρά τελειώνει στο νούμερο 30 σε αντίθεση με την πρώτη φορά που τελείωσε στους 60 τόμους. Βασικός πρωταγωνιστής βέβαια της σειράς ήταν ο Μίκυ. Μέσα από μιά σειρά περιπετειών του Μίκυ και των φίλων του, στις οποίες έψαχναν διάφορα αντικείμενα, η σειρά μας ξεναγούσε σε διάφορες χώρες του κόσμου παρέχοντας μας πολλά γεωγραφικά και πολιτιστικά στοιχεία. Οι σύντροφοι του Μίκυ στην σειρά είναι. Ταυτόχρονα όμως κάποιοι άλλοι προσπαθούσαν να εμποδίσουν τον Μίκυ για δικό τους όφελος. Αυτοί οι άλλοι ήταν. Η συναρμολογούμενη υδρόγειος που δινόταν κομμάτι κομμάτι μαζί με την σειρά. Την σειρά συμπλήρωναν διάφορα κουίζ και γρίφοι εκπαιδευτικού χαρακτήρα καθώς και ένας εύχρηστος γεωγραφικός άτλαντας. 16 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Jim® Δημοσιεύτηκε Μαίου 12, 2016 Member ID: 17295 Group: Members Topic Count: 171 Content Count: 2190 Reputation: 11205 Achievement Points: 2190 Days Won: 6 With Us For: 4928 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 3, 2022 Age: 31 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 12, 2016 Πωπω τι θυμήθηκα! Τα λάτρευα αυτά τα τομάκια αλλά δυστυχώς λόγω της τιμής δεν κατάφερα να αποκτήσω πολλά! :/ Θυμάμαι που μετά απο χρόνια επισκέφθηκα έναν φίλο μου και είδα έκπληκτος στο δωμάτιο του ολόκληρη την υδρόγειο συναρμολογημένη και όλα τα τομάκια! Αναμνήσεις! 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
apetoussis82 Δημοσιεύτηκε Μαίου 14, 2016 Member ID: 30580 Group: Members Topic Count: 45 Content Count: 1848 Reputation: 13371 Achievement Points: 1962 Days Won: 7 With Us For: 3646 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 14, 2016 Πωπω τι θυμήθηκα! Τα λάτρευα αυτά τα τομάκια αλλά δυστυχώς λόγω της τιμής δεν κατάφερα να αποκτήσω πολλά! :/ Θυμάμαι που μετά απο χρόνια επισκέφθηκα έναν φίλο μου και είδα έκπληκτος στο δωμάτιο του ολόκληρη την υδρόγειο συναρμολογημένη και όλα τα τομάκια! Αναμνήσεις! Έβλεπα για χρόνια μια στοίβα από τους τόμους της Επανέκδοσης σε ένα περίπτερο κοντά στο σπίτι μου να μένουν απούλητα, αφού τα πουλούσε στην τιμή που γράφει στο οπισθόφυλλο (5.90 ευρώ). Ξαφνικά μια μέρα βλέπω ότι βάλανε σε όλα αυτοκολλητάκι με τιμή 2.50 ευρώ. Έτσι αγόρασα καμιά δεκαριά κάτω από τη μισή τους τιμή, ολοκαίνουρια σε ζελατίνη από το τυπογραφείο. 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Spiros93 Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 20 Member ID: 16552 Group: Νέα Μέλη Topic Count: 1 Content Count: 17 Reputation: 114 Achievement Points: 17 Days Won: 0 With Us For: 4942 Days Status: Offline Last Seen: 6 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 20 Νομίζω τα έχω όλα, θέλετε να τα σκανάρω ώστε να υπάρχουν σε καλύτερη ποιότητα; Ή είναι εντάξει τα υπάρχοντα; 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 20 Member ID: 36975 Group: Moderator Topic Count: 74 Content Count: 3133 Reputation: 19761 Achievement Points: 3030 Days Won: 97 With Us For: 1423 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 16 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 20 35 λεπτά πριν, Spiros93 είπε: Νομίζω τα έχω όλα, θέλετε να τα σκανάρω ώστε να υπάρχουν σε καλύτερη ποιότητα; Ή είναι εντάξει τα υπάρχοντα; Χρειαζόμαστε και τα 60 σε καλύτερη ανάλυση! Οπότε, αν δεν σου κάνει κόπο, ρίξε ένα σκανάρισμα( ύψος 2.000 ή παραπάνω pixels, ανάλυση 300 dpi)! Πάντως να ξέρεις, ότι μπορείς κι εσύ να δεις ποια τεύχη λείπουν...! Πας στα εξώφυλλα και πατάς πάνω δεξιά, εκεί που λέει "wrong dimensions only"! 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Spiros93 Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 20 Member ID: 16552 Group: Νέα Μέλη Topic Count: 1 Content Count: 17 Reputation: 114 Achievement Points: 17 Days Won: 0 With Us For: 4942 Days Status: Offline Last Seen: 6 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 20 (Επεξεργασία) 4 ώρες πριν, Θοδωρής Καραπάνος είπε: Χρειαζόμαστε και τα 60 σε καλύτερη ανάλυση! Οπότε, αν δεν σου κάνει κόπο, ρίξε ένα σκανάρισμα( ύψος 2.000 ή παραπάνω pixels, ανάλυση 300 dpi)! Πάντως να ξέρεις, ότι μπορείς κι εσύ να δεις ποια τεύχη λείπουν...! Πας στα εξώφυλλα και πατάς πάνω δεξιά, εκεί που λέει "wrong dimensions only"! Oκ, σ' ευχαριστώ! Θα πάρει κάποιο καιρό Θα τα ανεβάσω όλα μαζί αν είναι, όταν τελειώσω. Εκτός αν σας εξυπηρετεί να τα ανεβάζω σιγά-σιγά. Γεωγραφικός άτλαντας: Επεξεργασία Οκτωβρίου 20 από Spiros93 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Spiros93 Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 20 Member ID: 16552 Group: Νέα Μέλη Topic Count: 1 Content Count: 17 Reputation: 114 Achievement Points: 17 Days Won: 0 With Us For: 4942 Days Status: Offline Last Seen: 6 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 20 (Επεξεργασία) Μιας και δεν υπάρχει υλικό από τον γεωγραφικό άτλαντα ανεβάζω κάποιες φωτογραφίες: (Πρόσθεσα τις πρώτες φωτογραφίες στο προηγούμενό μου ποστ γιατί δεν μπορούσα να τις βάλω όλες σ' αυτό.) Το περιεχόμενό του ακολουθεί αυτή την λογική: +++ = Επεξεργασία Οκτωβρίου 20 από Spiros93 1 1 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις