petran79 Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 22, 2007 Member ID: 2415 Group: Members Topic Count: 15 Content Count: 193 Reputation: 713 Achievement Points: 193 Days Won: 0 With Us For: 6398 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 45 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 22, 2007 http://www.animationcenter.gr/modules/news...php?storyid=252 πρόσφατα έφτασε στα χέρια μου το DVD με μερικά από τα τελείως άγνωστα στο ελληνικό κοινό ελληνικά έργα animation Δυστηχώς σε μια εποχή που τα παιδιά και οι μεγάλοι δεν βλέπουν τίποτα άλλο από αμερικάνικα και ιαπωνικά καρτούν, αρκετά από τα οποία είναι όχι και τόσο καλής ποιότητας σε μορφή και περιεχόμενο, έχει παραγκωνισθεί τελείως η ελληνική παραγωγή έστω και με τα λίγα αλλα αξιολογα έργα που έχει να προσφέρει Φυσικά σε αυτό δε φταίνε οι θεατές αλλά οι υπεύθυνοι που δεν προωθούν το animation όπως του αρμόζει, με αποτέλεσμα αυτά τα έργα να μένουν παραγκωνισμένα. Καμια χωρα δεν αγνόησε τόσο την ντόπια παραγωγή όσο η Ελλάδα. Παλι καλα που υπαρχουν και καποια εγχωρια φεστιβαλ Αρκετά εργα έχουν διακριθεί στο εξωτερικό σε διεθνή φεστιβάλ animation. Η συλλογή περιλαμβάνει μερικά ιστορικά και ποιοτικά έργα όπως: "Ο Ντούτσε αφηγείται" (1945) Πρώτη ελληνική ταινία κινουμένων σχεδίων. Θυμίζει σε χιούμορ αρκετά τα αμερικάνικα καρτούν της δεκαετίας του 20 και του 30 και την βρήκα αρκετά καλή για την εποχή και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γυρίστηκε. "Σσσστ" (1971) Διακρίθηκε σε φεστιβάλ. Σε κανένα αμερικάνικο καρτούν δε θα νιώσετε τη θλίψη της ελληνικής καθημερινότητας τόσο έντονα. Εξοχο και αυτό "Πόλης Οσμή" (1994) Συνεργάστηκαν αρκετοί ανιματέρ απο πολλες χωρες για την πραγματοποίηση της ταινίας. προβλήθηκε στη Μόστρα της Βενετίας το 1995 και σε 20 διεθνή φεστιβάλ. Το εικαστικο αποτελεσμα κανει αυτη τη ταινια να αδικείται αν την λες καρτουν ή μικυ μαους. απο τις σοβαρες ταινιες "The Mirror Stage"(2005) αρκετά καλή ταινία stop-motion. Για τη διάρκεια της συγκαταλέγεται στις καλύτερες ταινίες που έχω δει. Τα καλύτερα είναι και τα πιο άγνωστα τελικά. Βραβευτηκε στο φεστιβάλ Balkanima. Κατά τα άλλα η συλλογή περιλαμβάνει και άλλες ταινίες από φοιτητές κυρίως αλλά και ταινίες για διαφημιστικούς λόγους πολλές από τις οποίες, αν και πρόχειρες,, βλεπόταν ευχάριστα αλλά και προβλημάτιζαν. Ταινίες όπως "Μεταμφιεσμένος Ερωτας" (ένα ρομάτζο σε στυλ βωβού κινηματογράφου), Zeal to Micropolis, Theros, Ο νόμος της βαρύτητας, δείχνουν πως και οι Ελληνες μπορούν να κάνουν αριστουργήματα. Υπάρχει και μια ταινία με τον Αρχαιούλη. Φυσικά η συλλογή δεν είναι πλήρης και λείπουν αρκετές ταινίες που διακριθηκαν σε φεστιβάλ, όπως "Η Τρύπα", "Η Γραμμή", "Μύκονος", "Περίπατος", "Του κολυμπητή" που ελπίζω να περιληφθούν σε δεύτερο DVD. Υπάρχουν και αλλες βραβευμένες ταινίες που έγιναν στο εξωτερικό όπως η "Le Regulateur" (αρκετά καλή και αυτη) αλλά και οι ταινίες μεγάλου μήκους του Β.Μαζωμένου που χαρακτηριστηκαν απο τις καλυτερες ευρωπαικες ταινιες. ΤΟ DVD είναι δωρεαν και αξιζει να υπαρχει στη συλλογη του καθε Ελληνα που ενδιαφερεται για το animation. Ποσο μαλλον που σημερα ιδιως, οι διανομεις και οι τηλεοπτικοι σταθμοι ενδιαφερονται μονο για αμερικανικα και ιαπωνικα καρτουν και βομβαρδιζουν τους μικρους τηλεθεατες (συν τα βιντεοπαιχνιδια), αγνοωντας πως υπαρχουν και εργα που προβληματιζουν. Οσα αμερικανικα ή ιαπωνικά και να δεις δε θα νιωσεις ποτε αυτο που νιωθει ενας Αμερικανος ή Ιαπωνας που καυχιεται για το εργο της χωρας του. Καιρος να καυχηθουμε και οι Ελληνες γιατι πολύ στην ξενολατρεία και στην αντιγραφή το χουμε ριξει. Μια αξιολογη προσπαθεια που ελπιζω να εχει συνεχεια. Και ειναι ΔΩΡΕΑΝ 14 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
PhantomDuck Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 22, 2007 Member ID: 2414 Group: Veterans Topic Count: 206 Content Count: 5723 Reputation: 46171 Achievement Points: 5820 Days Won: 48 With Us For: 6398 Days Status: Offline Last Seen: 10 ώρες πριν Age: 38 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 22, 2007 (Επεξεργασία) Θυμάμαι είχα πάρει χαμπάρι την κίνηση αυτή από το καλοκαίρι. Το DVD αναφέρεται ως Νο.1 επομένως ελπίζω να κυκλοφορήσει και 2ο, μιας και είναι πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια. Οι λάτρεις του κινουμένου σχεδίου πρέπει να το τιμήσουν. Επεξεργασία Δεκεμβρίου 22, 2007 από PhantomDuck 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
esperos Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 22, 2007 Member ID: 10 Group: Members Topic Count: 6 Content Count: 878 Reputation: 400 Achievement Points: 878 Days Won: 0 With Us For: 6648 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 8, 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 22, 2007 Ευχαριστω petran79 για τον χρονο σου να μας μεταφερεις αυτες τισ πληροφοριες!!! Στην υγεια σου! 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
alagt17 Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 22, 2007 Member ID: 673 Group: Members Topic Count: 40 Content Count: 758 Reputation: 1776 Achievement Points: 758 Days Won: 0 With Us For: 6547 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 28 Age: 59 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 22, 2007 (Επεξεργασία) Καλό ρε παιδιά αλλά...5000 αντίτυπα; με τον τρόπο που γίνεται η μοιρασιά τα 4900 θα καταλήξουν σε άσχετους (σκεφτείτε μόνο σε πόσα σχολέια θα πάνε και πόσοι εκπαιδευτικοί θα μπουν στον κόπο να το δουν....αν φτασει στα χέρια τους και δε μείνει στο γραφείο του διευθυντή για χρόνια - μέχρι να πεταχτεί) Δε θα ήταν καλύτερο να είχε μια, έστω συμβολική, τιμή; τουλάχιστον έτσι θα το έπαιρναν όσοι το ήθελαν. Στην Ελλάδα ό,τι είναι τζάμπα θεωρείται άχρηστο (στην παιδεία αυτό το αξίωμα έχει ευρύτατη χρήση) Επεξεργασία Δεκεμβρίου 22, 2007 από alagt17 3 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
sneaker Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 22, 2007 Member ID: 29 Group: Veterans Topic Count: 149 Content Count: 1759 Reputation: 2317 Achievement Points: 1759 Days Won: 0 With Us For: 6639 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 15, 2022 Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 22, 2007 Παιδιά, όσοι ενδιαφέρονται για το DVD μπορούν να στείλουν στο mail που θα βρουν στο link που δίνει ο petran. Έστειλα σήμερα και μου απάντησαν πολύ σύντομα. Όσοι ενδιαφέρεστε βιαστείτε γιατί πραγματικά αξίζει (αν μη τι άλλο για συλλεκτικούς λόγους) και όπως είπε και ο alagt17 καλύτερα να πάνε σε άτομα που θα τα εκτιμήσουν! 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
sneaker Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 23, 2007 Member ID: 29 Group: Veterans Topic Count: 149 Content Count: 1759 Reputation: 2317 Achievement Points: 1759 Days Won: 0 With Us For: 6639 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 15, 2022 Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 23, 2007 Παιδιά σήμερα το πρωί το πήρα στα χέρια μου. Άμεση Εξυπηρέτηση! Δεν έχω προλάβει να το τσεκάρω ακόμα αλλά δείχνει να έχει γίνει καλή δουλειά. Το DVD είναι σε slim case με τα περιεχόμενα από πίσω ενώ μέσα συνοδεύεται από βιβλιαράκι σε 2 γλώσσες (ελληνικά - αγγλικά) με μια σύντομη περιγραφή για το κάθε βιντεάκι που έχει. Επίσης δίνει και πληροφορίες για επικοινωνία με τους δημιουργούς των βίντεο (email, τηλέφωνο, διεύθυνση). Αρκετά αξιόλογη προσπάθεια. Μόλις το δω θα σας γράψω εντυπώσεις και από το υλικό. ps: Σχετικά με τη Δ.Ο. και το αν ετοιμάζει κάτι θα αφήσω το Valt να σας πει. Cheers! 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
sneaker Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 23, 2007 Member ID: 29 Group: Veterans Topic Count: 149 Content Count: 1759 Reputation: 2317 Achievement Points: 1759 Days Won: 0 With Us For: 6639 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 15, 2022 Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 23, 2007 Κι επειδή μια εικόνα είναι 1000 λέξεις... 5 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 23, 2007 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191076 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6592 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 23, 2007 τι ξέρετε ρε που δεν ξέρω??????? :σιγαμησαςκερασωμπυρα: φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα.... .... χμ.... κερνάω όμως μπυρόνι τον φίλο petran που μας το γνώρισε! Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
dionik Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 23, 2007 Member ID: 2393 Group: Veterans Topic Count: 594 Content Count: 6421 Reputation: 30921 Achievement Points: 6434 Days Won: 13 With Us For: 6400 Days Status: Offline Last Seen: Δευτέρα στις 10:28 PM Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 23, 2007 Ε, ποιος σου φταίει που έρχεσαι αργοπορημένος στα ραντεβού σου?? 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Mandrake Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 19, 2008 Member ID: 1790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7544 Reputation: 29569 Achievement Points: 7882 Days Won: 29 With Us For: 6457 Days Status: Offline Last Seen: Σάββατο στις 04:42 PM Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 19, 2008 ΜΟΛΙΣ το είδα αυτό εδώ! Σ'ευχαριστώ για την ενημέρωση αν και άργησα μερικούς μήνες... Έστειλα αμέσως e-mail στους υπεύθυνους να δω αν υπάρχει τίποτε ακόμη ή αν προβούν σε επανέκδοση με καινούργια αντίτυπα. Ρώτησα φυσικά και για τυχόν Νο.2! Θα σας ενημερώσω αν μάθω κάτι με τη σειρά μου! 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Mandrake Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 25, 2008 Member ID: 1790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7544 Reputation: 29569 Achievement Points: 7882 Days Won: 29 With Us For: 6457 Days Status: Offline Last Seen: Σάββατο στις 04:42 PM Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 25, 2008 (Επεξεργασία) Μιας και με "ξεξύπνησε" ο φίλος varvag73 να αναφέρω πως επικοινώνησαν μαζί μου την επόμενη, κιόλας, ημέρα με e-mail και μου είπαν πως υπήρχαν κι άλλα κομμάτια και παρήγγειλα αμέσως δύο (το δεύτερο για έναν φίλο) που με ευχαρίστηση μου τα έστειλε αμέσως και μάλιστα με δικά του ταχυδρομικά (ενώ του ξεκαθάρισα πως αυτά είναι δικά μου έξοδα)! Δε μου απάντησε ποτέ για Vol.2 βέβαια... Απ΄ότι κατάλαβα, μου είπε πως δεν είχε ιδιαίτερη απήχηση (δυστυχώς) κι έτσι είχε άνετα να μου στείλει. Πιθανολογώ πως θα το βρείτε ακόμη αν ενδιαφέρεστε, πάντως! Επεξεργασία Μαρτίου 29, 2009 από Mandrake 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
smoken Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 1, 2008 Member ID: 6517 Group: Members Topic Count: 33 Content Count: 573 Reputation: 3077 Achievement Points: 573 Days Won: 1 With Us For: 5940 Days Status: Offline Last Seen: Φεβρουαρίου 24, 2023 Age: 38 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 1, 2008 (Επεξεργασία) Παιδιά μόλις είδα το topic και είπα να δοκιμάσω την τύχη μου!! Έστειλα e-mail για να ρωτήσω αν υπάρχει κανένα κομμάτι που να έχει απομείνει. Άμα μου απαντήσουν θα σας πω τα νεότερα :rainbow: Κυριολεκτικά μετά από 5 (πέντε!!) λεπτά ήρθε απάντηση!! Υπάρχουν ακόμα αποθέματα!! Θα μου το στείλουν ταχυδρομικώς, οπότε σε λίγες μέρες θα είναι στα χέρια μου. Όποιος ενδιαφέρεται προλαβαίνει!!!!!!!! :yahoo: :yahoo: :dance: :dance: Επεξεργασία Σεπτεμβρίου 1, 2008 από smoken 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
dionik Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 3, 2008 Member ID: 2393 Group: Veterans Topic Count: 594 Content Count: 6421 Reputation: 30921 Achievement Points: 6434 Days Won: 13 With Us For: 6400 Days Status: Offline Last Seen: Δευτέρα στις 10:28 PM Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 3, 2008 Αυτά είναι όντως πολύ καλά νέα. Όσοι δεν το έχετε πάρει ακόμα, στείλτε ένα mail (τσάμπα είναι ). Πρόκειται για πολύ καλή δουλειά, που αξίζει να την αποκτήσετε . Υγ. Το edit που έκανες, το είδα εντελώς τυχαία. Όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι σημαντικό μετά από κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα, το καλύτερο είναι να κάνετε καινούργιο post, έτσι ώστε να εμφανίζεται στο view new posts. Πολλοί χρησιμοποιούν αυτόν τον τρόπο για να παρακολουθούν τα νέα του forum, οπότε υπάρχει περίπτωση το edit σας να περάσει απαρατήρητο. :beer: 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 3, 2008 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121448 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6568 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 3, 2008 Κυριολεκτικά μετά από 5 (πέντε!!) λεπτά ήρθε απάντηση!! Οντως! Πηγα αργοτερα το βραδακι και το πηρα, με περιμενε σε εναν φακελο με το ονομα μου. Αν και εχει καποια ανηφορα εαν πατε με το Μετρο (για τους Αθηναιους παει αυτο), αξιζει τον κοπο, σπευσατε να το αποκτησετε, πολυ καλη δουλεια εχουνε κανει και μιλαμε για κυριλε double-layer σε slim θηκουλα με βιβλιαρακι!!! 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
littlestrawberry Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 9, 2008 Member ID: 4929 Group: Members Topic Count: 3 Content Count: 121 Reputation: 120 Achievement Points: 121 Days Won: 0 With Us For: 6126 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 16, 2011 Age: 32 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 9, 2008 Παιδιά σήμερα το πρωί το πήρα στα χέρια μου. Άμεση Εξυπηρέτηση! Δεν έχω προλάβει να το τσεκάρω ακόμα αλλά δείχνει να έχει γίνει καλή δουλειά. Το DVD είναι σε slim case με τα περιεχόμενα από πίσω ενώ μέσα συνοδεύεται από βιβλιαράκι σε 2 γλώσσες (ελληνικά - αγγλικά) με μια σύντομη περιγραφή για το κάθε βιντεάκι που έχει. Επίσης δίνει και πληροφορίες για επικοινωνία με τους δημιουργούς των βίντεο (email, τηλέφωνο, διεύθυνση). Αρκετά αξιόλογη προσπάθεια. Μόλις το δω θα σας γράψω εντυπώσεις και από το υλικό. ps: Σχετικά με τη Δ.Ο. και το αν ετοιμάζει κάτι θα αφήσω το Valt να σας πει. Cheers! +φωνώ Έγω πέτυχα αυτό το dvd να διαφημίζεται σε μια εφημερίδα και τρελάθηκα γτ δν άντεχα να μην δεν το αποκτήσω!!!! Φυσικά έστειλα ένα περιποιημένο γράμμα στο Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων και δεν μπορείτε να πιστέψετε ότι μερικές μέρες μετά μου το έστειλαν. Ξετρελάθηκα! Και κατάλαβα ότι και η Ελλάδα αν θέλει μπορεί αλλά πρέπει να προσπαθήσει λίγο περισσότερο.Ο ίδιος ο Scott Mc Loud λέει στα έργα του ότι το κόμιξ-ανιμέσιον είναι ακόμα σαν ένα μικρό παιδί που το παραγκωνίζουν οι Αιωνίως Μεγάλες Τέχνες. Μακάρι να προωθηθεί περισσότερο το κινούμενο σχέδιο στην Ελλάδα γτ το dvd αυτό μ αρεσε πάρα πολύ! Που θα μου πάει δε θα φτιάξω και γω ένα??? 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ifaisteio Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 23, 2012 Member ID: 12282 Group: Members Topic Count: 11 Content Count: 804 Reputation: 9519 Achievement Points: 812 Days Won: 0 With Us For: 5370 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 1 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 23, 2012 Η πρώτη Ελληνική ταινία κινουμένων σχεδίων Στην Ελλάδα, η πρώτη απόπειρα δημιουργίας ταινίας «τύπου Μίκυ Μάους» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, καταγράφεται στην ιταλοκρατούμενη Σίφνο το 1942 από τον Σταμάτη Πολενάκη και είχε τίτλο «Ο Ντούτσε αφηγείται». Είναι η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων με την ιδιόμορφη τεχνική papier de coupe. Ο Σταμάτης Πολενάκης έκανε τα σχέδια στη Σίφνο το 1942, στη διάρκεια της ιταλικής Κατοχής. Τα γυρίσματα όμως στην τρυκέζα έγιναν το 1945, σε συνεργασία με τους Πρόδρομο Μεραβίδη και Παναγιώτη Παπαδούκα. Το φιλμ ανακαλύφθηκε το 1980. Πηγή: Η ιστορία του κινηματογράφου http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF_%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF 17 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 23, 2012 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191076 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6592 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 23, 2012 Άκρως ενδιαφέρον!!!! Ο Πολενάκης φαντάζομαι ότι είναι ο γελοιογράφος Πολενάκης. Δεν βλέπω παρουσίαση για αυτόν, αλλά 5 πράγματα που γράφονται στην παρουσίαση του βιβλίου Η Εποχή του Πολενάκη καλύπτουν νομίζω πολύ έδαφος 11 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Melandros Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 23, 2012 Member ID: 4830 Group: Veterans Topic Count: 480 Content Count: 2663 Reputation: 16116 Achievement Points: 2665 Days Won: 3 With Us For: 6139 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10 Age: 46 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 23, 2012 Νόμιζ πως υπάρχει στο site σαν παρουσίαση... 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dr Paingiver Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 23, 2012 Member ID: 3930 Group: Veterans Topic Count: 729 Content Count: 13113 Reputation: 105655 Achievement Points: 13135 Days Won: 138 With Us For: 6267 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 66 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 23, 2012 Ελληνικά Κινούμενα Σχέδια. 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Melandros Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 23, 2012 Member ID: 4830 Group: Veterans Topic Count: 480 Content Count: 2663 Reputation: 16116 Achievement Points: 2665 Days Won: 3 With Us For: 6139 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10 Age: 46 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 23, 2012 thanx Παύλο!!! 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ifaisteio Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 23, 2012 Member ID: 12282 Group: Members Topic Count: 11 Content Count: 804 Reputation: 9519 Achievement Points: 812 Days Won: 0 With Us For: 5370 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 1 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 23, 2012 σορρυ για την επαναληψη, δε το ειχα δει αν και το εψαξα σαν τιτλο στο φορουμ. αναδειχθηκε ομως τωρα σαν θεμα.... 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 23, 2012 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191076 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6592 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 23, 2012 ποια επανάληψη??? Το είχα δει το τόπικ τότε, νομίζω ότι έχω και το dvd, μέσα στα άκρατα καταναλωτικά ένστικτα εκείνης της περιόδου όπου ήθελα τα πάντα (και όχι μόνο εγώ ) και ανάθεμα αν έχω κάτσει να το δω.... υγ άσε δε που επανάληψη μήτηρ μαθήσεως 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dr Paingiver Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 23, 2012 Member ID: 3930 Group: Veterans Topic Count: 729 Content Count: 13113 Reputation: 105655 Achievement Points: 13135 Days Won: 138 With Us For: 6267 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 66 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 23, 2012 , νομίζω ότι έχω και το dvd, μέσα στα άκρατα καταναλωτικά ένστικτα εκείνης της περιόδου όπου ήθελα τα πάντα (και όχι μόνο εγώ Ποιά άκρατα καταναλωτικά ένστικτα; Αφού τσάμπα το δίνανε. Κατά τα άλλα ούτε εγώ το έχω δει. 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 23, 2012 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191076 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6592 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 23, 2012 κατανάλωση δεν σημαίνει απαραίτητα και κόστος! άιντε. μονά ζυγά μονόζυγα.... υγ τουλάχιστον τώρα εμ και έκατσα και το είδα, αλλά πέταξα το λινκ στο φβ και το είδαν τουλάχιστον άλλοι 10 άνθρωποι που γούσταραν που το είδαν 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dr Paingiver Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 23, 2012 Member ID: 3930 Group: Veterans Topic Count: 729 Content Count: 13113 Reputation: 105655 Achievement Points: 13135 Days Won: 138 With Us For: 6267 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 66 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 23, 2012 Κατανάλωση = Κόστος Άκρατη κατανάλωση = Υψηλό κόστος = Δανεισμός Γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 23, 2012 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191076 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6592 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 23, 2012 Jeder nach seinen Fähigkeiten, jedem nach seinen Bedürfnissen tovarishch! 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dr Paingiver Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 23, 2012 Member ID: 3930 Group: Veterans Topic Count: 729 Content Count: 13113 Reputation: 105655 Achievement Points: 13135 Days Won: 138 With Us For: 6267 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 66 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 23, 2012 From each according to his ability, to each according to his need. Carl Barks Marx 5 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 24, 2012 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121448 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6568 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 24, 2012 Τα τόπικς συγχωνεύθηκαν και μεταφέρθηκαν στις Ταινίες των Κινουμένων Σχεδίων. Μακράν μοναδικό dvd. Όσοι δεν το έχετε κακώς. Είναι Ιστορία! 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις