Valtasar Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 4, 2006 Member ID: 1 Group: Root Admin Topic Count: 1735 Content Count: 9241 Reputation: 66100 Achievement Points: 8896 Days Won: 159 With Us For: 6647 Days Status: Offline Last Seen: 21 ώρες πριν Age: 61 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 4, 2006 Show Business1. Έλα στο καμαρίνι μου2. Πάμε Πρόβα3. Μεγάλο ΦινάλεΑταίριαστοι ΈρωτεςΕπικίνδυνα Νερά1. Μην ψαρώνεις!Η ζωή μετά1. Αιωνιότητα είναι θα περάσει2. Δουλειά δεν είχε ο διάβολος3. Ένα θάνατο τον έχουμε4. Για καλό και για κακό5. Σκέπτομαι κι ας μην υπάρχω6. Το φύλο των αγγέλων7. Ο Θεός είναι καλός άνθρωπος8. Θανάσιμα αμαρτήματαΙσοβίτης1. Κακές παρέες2. Ενα ποντίκι στη σούπα μου3. Γιατρέ έχω ένα βάρος4. O Θεός αγαπάει τον κλέφτηΟ Καλός ΛύκοςΚαστράτο1. Απρέπειες2. Όσο πατάει η γάτα3. Εκτός ελέγχου4. Περί ορέξεως5. Γάτα είναι και γυρίζει6. Παρενοχλήσεις7. Η πιο σκύλα γάταΟ Κόκκορας1. Σιγά τ' αυγά2. Χοντρά Κόλπα3. Πετάει, πετάει4. Νυχτερινά Επεισόδια5. Αδιέξοδα6. Συναναστροφές7. Κορίτσια μας βιάζουνε!Μετά την ΚαταστροφήΞυπνάς μέσα μου το Ζώο1.2.3.Επανακυκλοφορία σε μεγάλο μέγεθος1. Τρελοί Συνδυασμοί2. Παιχνίδια για δυοΟ Παντελής και το ΛιοντάριΠειραματόζωα1. Δεν βλέπω βελτίωση2. Εχω πολλά στο μυαλό μου3. Νιώθω λίγο κομμένοςΟι Συνομήλικοι1. Ο χειρότερος φίλος του ανθρώπου2. Γερνάει καλύτερα όποιος γερνάει τελευταίοςΧαμηλές Πτήσεις1. Μπαμπά πετάω!2. Σπουργίτι είσαι και φαίνεσαι3. Τίμα τον πατέρα σου...4. Κάνε πουλί να δεις καλό...5. Αν πετάξει το πουλί...6. Με τον κηδεμόνα σου7. Το έξυπνο πουλί...ΕΠΙΤΟΜΑ ΕΠΙΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ1. Ο Κόκκορας2. Σόου Μπίζνες3. Ο Ισοβίτης4. Καστράτο5. Χαμηλές Πτήσεις6. Ξυπνάς μέσα μου το ζώο...7. Πειραματόζωα8. Η Ζωή Μετά 9. Οι ΣυνομήλικοιΒΙΒΛΙΑΕχθροί εξ αίματοςΠως Πάνε Στον "Παράδεισο" Του Αρκά (Ανατρέχοντας Στην Ιστορία Του Γέλιου)Η Υψηλή Τέχνη Της Απελπισίας (Γύρω από τον ισοβίτη του Αρκά) 11 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις