Ion Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 25, 2007 Member ID: 2285 Group: Veterans Topic Count: 949 Content Count: 4397 Reputation: 36003 Achievement Points: 4451 Days Won: 26 With Us For: 6398 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 25, 2007 Τον Ιούλιο του 1988, η εκδοτική του Χρήστου Τερζόπουλου κυκλοφόρησε το ΚΟΜΙΞ, ένα μηνιαίο περιοδικό αφιερωμένο στις κλασικές ιστορίες που έγραψε και σχεδίασε ο Καρλ Μπαρκς. Στην πορεία βέβαια προστέθηκαν κι άλλοι σπουδαίοι δημιουργοί, όπως ο Ντον Ρόσα, ο Ντάαν Γίππες και ο Ρομάνο Σκάρπα. Το ΚΟΜΙΞ ήταν ένα περιοδικό που περιλάμβανε κυρίως ιστορίες με τα “παπιά” της Λιμνούπολης, όμως ορισμένες κλασικές ιστορίες του Μίκυ Μάους από τον Φλόυντ Γκόντφρεντσον και τον Πωλ Μάρρυ δεν γινόταν να μην συμπεριληφθούν. Καθώς η ύλη και οι σελίδες του περιοδικού αυξάνονταν, προστέθηκαν ιστορίες δημιουργών όπως ο Βίκαρ, ο Ουίλλιαμ Βαν Χορν, ο Μάρκο Ρότα, ο Τζόρτζιο Καβατσάνο, ο Νόελ Βαν Χορν, ο Μάου Χέυμανς, ο Μπας Χέυμανς, ο Φρεντ Μίλτον και ο Τόνυ Στρομπλ. Τα πρώτα τεύχη περιείχαν 36 σελίδες, ενώ τιμολογούταν στις 80 δρχ. Με την πάροδο των χρόνων οι σελίδες αυξήθηκαν σε 52 και 68, ενώ το ίδιο συνέβαινε και με την τιμή. Στην τελευταία του αλλαγή και μέχρι το τέλος της κυκλοφορίας του, το ΚΟΜΙΞ περιείχε 84 σελίδες και κόστιζε 3 €. Πέρα από τις ιστορίες κόμικ που δημοσιεύονταν, το ΚΟΜΙΞ περιείχε και εκτενή αφιερώματα στους δημιουργούς των ιστοριών αυτών, αλλά και θέματα που περιελάμβαναν το ιστορικό της δημιουργίας των cartoon και των ταινιών της Disney, συνεντεύξεις συντελεστών κ.α. Κατά καιρούς έχουν περάσει απ’ τις σελίδες του ΚΟΜΙΞ διάφορες στήλες, όπως “Γράμματα στη Σύνταξη”, “Τα Νέα του ΚΟΜΙΞ”, “Φιλμογραφία”, “Μόντελ-Σιτ”, “Απ’ το Αρχείο του ΚΟΜΙΞ”, κλπ. Χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου κόμικ είναι ότι θεωρείται άκρως συλλεκτικό απ’ τους αναγνώστες του, και γι’ αυτό τα πρώτα τεύχη που είναι πολύ σπάνια πωλούνται σε αρκετά υψηλές τιμές. Άλλωστε είναι εμφανές ότι η εκδοτική εταιρεία ήθελε εξ' αρχής να πετύχει κάτι τέτοιο, καθώς σε όλα τα εξώφυλλα αναγράφονταν οι λέξεις “Συλλεκτικό Τέυχος”. Έγχρωμο, Σχήμα 17,5 × 21,5Λίστα Κυκλοφορίας του ΚΟΜΙΞ Αναλυτική λίστα με τις ιστοριές του τίτλου από τον andstef.Comix.xlsΕυχαριστούμε για τα εξώφυλλα τους ftsgr, GreekComicFan, lunatic, PhantomDuck, germanicus, Duck, Dr Paingiver, ramirez, cydisneyman, leonidio, saravakos, big vaggos, archon, tik, DaDiRa & Retroplaymo. 46 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 25, 2007 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117469 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6399 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 25, 2007 Πάρα πολύ καλό αφιέρωμα φίλε μου! Είδες πως δεν υπήρχε λόγος να έχεις αμφιβολίες για το αποτέλεσμα;! 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
dionik Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 25, 2007 Member ID: 2393 Group: Veterans Topic Count: 594 Content Count: 6421 Reputation: 30919 Achievement Points: 6434 Days Won: 13 With Us For: 6388 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 14 Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 25, 2007 Πολύ ωραίο αφιέρωμα σε έναν τίτλο που έχει αφήσει εποχή :gold: (αν και τώρα τελευταία μας αφήνει χρόνους :picasso: ...) Τώρα περιμένουμε και τη συμβολή όσων εκδήλωσαν ενδιαφέρον για αυτό το αφιέρωμα και θέλουν να συμπληρώσουν κάτι. :monocle: 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Konata_Izumi Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 26, 2007 Member ID: 3829 Group: Members Topic Count: 12 Content Count: 167 Reputation: 333 Achievement Points: 167 Days Won: 0 With Us For: 6269 Days Status: Offline Last Seen: Φεβρουαρίου 25, 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 26, 2007 Επιτελους ανοιξε το αφιερωμα στο αγαπημενο μου περιοδικο!! φανταζομαι ολο και κατι θα συμπληρωσω... για την ωρα, αφου ολοι μαλλον συμφωνουν οτι τα τελευταια χρονια εχει παρει την κατω βολτα, τι θα προτεινατε για να ξαναβρει το περιοδικο το κυρος του? 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
boui Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 26, 2007 Member ID: 3999 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 46 Reputation: 43 Achievement Points: 46 Days Won: 0 With Us For: 6244 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 18, 2018 Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 26, 2007 Το ΚΟΜΙΞ μας έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια υπέροχες ιστορίες.Ιστορίες που σε κάνουν να γελάς,να συγκινείσαι,να αναρωτιέσαι ,αλλά και να γίνεσαι γνώστης ιστορικών στοιχείων , κυρίως μέσα από τις ιστορίες του Ρόσα. Δυστυχώς μετά από τόσα χρόνια εξαντλείται και το απόθεμα υπέροχων ιστοριών και μένουμε με τις βλακείες της Ούνας!!! μιας Τζάνετ Γκίλμπερ και ιστορίες που ,γνώμη μου, δεν είναι επιπέδου του ΚΟΜΙΞ. Μπορεί να έχω μεγαλώσει πια αλλά οι ιστορίες του Ρόσα,του Μπαρκς,του Σκάρπα δε συγκρίνονται πως να το κάνουμε. Και ξεκινώντας από το σχέδιο για αρχή.Μου τι δίνει στο μάτι αυτή η προχειρότητα που σχεδιάζουν οι νεότεροι σχεδιαστές! :angry: Anyway , πίσω στο θέμα μας , σίγουρα το να μειωθούν οι σελίδες έτσι ώστε να έχουμε λίγες και καλές ιστορίες δεν τους συμφέρει οπότε και δεν θα γίνει. Μπορούμε όμως όλοι εμείς οι φανατικοί και παλιότεροι αναγνώστες να στέλνουμε mail με τις απόψεις μας. Τουλάχιστον να ψάχνουν καλύτερα τις ιστορίες που θα δημοσιεύσουν. Είμαι σίγουρη ότι δεν δουλεύουν τα ίδια άτομα που δούλευαν και στην αρχή και δεν ξέρω αν έχουν το ίδιο μεράκι πια. Ας τους ξυπνήσουμε όμως λίγο Για να μην ξεκινήσω και για τις αναδημοσιεύσεις τώρα!! PS: Good work Ion!!! 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ramirez Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 12, 2007 Member ID: 2298 Group: Members Topic Count: 1794 Content Count: 5311 Reputation: 35527 Achievement Points: 5320 Days Won: 14 With Us For: 6397 Days Status: Offline Last Seen: Τρίτη στις 10:35 PM Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 12, 2007 Επειδή υπήρξα συνδρομητής στο ΚΟΜΙΞ κι εγώ, να σας πω κάτι που πιθανόν να μη γνωρίζετε. Όπως όλοι οι συνδρομητές, υπέφερα κι εγώ με τις μεγάλες καθυστερήσεις του περιοδικού και σχεδόν κάθε μήνα τηλεφωνούσα στα γραφεία τους ρωτώντας σχετικά, και έτσι έμαθα κάποια πράγματα. Για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο, όλα τα περιοδικά του Τερζόπουλου "φεύγουν" κατευθείαν από το τυπογραφείο στα κέντρα τύπου για να διανεμηθούν από κει στα περίπτερα. Μέχρι εδώ καλά. Το πρόβλημα είναι πως, για να πάνε τα τεύχη από το τυπογραφείο στα γραφεία του ομίλου και να γίνει η διαλογή, ταξινόμηση και αποστολή τους περνάει μια βδομάδα με 10 μέρες !! Όπως τ' ακούτε ! Και λογικά καθυστερεί ανάλογα και η παραλαβή τους από τους συνδρομητές, αφού εκτός των άλλων η εταιρεία χρησιμοποιεί τη μαζική αποστολή με το φθηνότερο κόστος που όπως αντιλαμβάνεστε "τρώει" περισσότερες μέρες στο ταχυδρομείο. Μάλιστα ακόμα πιο παλιά ήμουν συνδρομητής στο περιοδικό GAMES και αναρωτιόμουν γιατί αργούσε τόσο. Δεν το 'χα ψάξει τότε βλέπετε. Οπότε από τότε που έληξε η συνδρομή μου, απλώς πηγαίνω σε περίπτερο που γνωρίζω πως το φέρνει και το αγοράζω την ακριβή ημέρα κυκλοφορίας του. Καλά δεν κάνω ; (ρητορικό το ερώτημα)... 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
boui Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 12, 2007 Member ID: 3999 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 46 Reputation: 43 Achievement Points: 46 Days Won: 0 With Us For: 6244 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 18, 2018 Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 12, 2007 Το χω καταλάβει και εγώ ότι πρώτα πάει στα περίπτερα και μετά στους συνδρομητές(και που κανονικά θα έπρεπε να γίνεται το αντίθετο) Μόνο που τα τελευταία χρόνια ,ίσως και επειδή μεγάλωσα, δεν έτρεχα στο περίπτερο και έχανα μερικά τεύχη. Οπότε αποφάσισα να γραφτώ συνδρομητής και ας έρχονται και καθυστερημένα 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
aragorn Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 13, 2007 Member ID: 4355 Group: Members Topic Count: 7 Content Count: 63 Reputation: 567 Achievement Points: 63 Days Won: 0 With Us For: 6189 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 12, 2016 Age: 46 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 13, 2007 Ότι και να πω για το ΚΟΜΙΞ θάναι λίγο. Από το πρώτο τεύχος που αγόρασα το μακρινό 1988 μέχρι τα σημερινά, όλα βγαίνουν από τη βιβλιοθήκη μου και τις ζελατίνες τους τόσο συχνά για να τα ξαναδιαβάζω συνέχεια, που αν υπήρχε η δυνατότητα θα τα αγόραζα ξανά όλα δεύτερη φορά για να μη φθείρονται. Κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη παρουσία στον ελληνικό χώρο τα τελευταία 20 χρόνια, τόσο σαν ποιότητα έκδοσης, όσο και σαν περιεχόμενο. Σίγουρα τελευταία οι πολλές 'ξεκάρφωτες' ιστορίες του αφαίρεσαν λίγη από τη λάμψη του, αλλά παραμένει ένα εξαιρετικό δείγμα του τί μπορεί να κάνει ένας εκδοτικός οίκος όταν έχει μεράκι και όραμα. 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
dionik Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 23, 2007 Member ID: 2393 Group: Veterans Topic Count: 594 Content Count: 6421 Reputation: 30919 Achievement Points: 6434 Days Won: 13 With Us For: 6388 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 14 Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 23, 2007 Επειδή είχα πάντα απορία για ποιο λόγο υπάρχει αυτό το "Συλλεκτικό τεύχος" στο εξώφυλλο και πιθανώς να την έχουν και άλλοι, παραθέτω την απάντηση στο γράμμα ενός αναγνώστη που πέτυχα στο τεύχος 59. 13 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
AndreasD Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 27, 2007 Member ID: 1991 Group: Veterans Topic Count: 397 Content Count: 4996 Reputation: 25199 Achievement Points: 4996 Days Won: 42 With Us For: 6426 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 10, 2021 Age: 55 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 27, 2007 Σωστό αυτό με την Ουνα. Δε καταλαβαίνω τα κολλήματα που τρώνε στη "Νεα Ακτίνα". Το ίδιο είχαν κάνει και με τις ιστορίες των Εβάνιερ & Αραγονές. 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
boui Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 27, 2007 Member ID: 3999 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 46 Reputation: 43 Achievement Points: 46 Days Won: 0 With Us For: 6244 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 18, 2018 Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 27, 2007 Το θέμα είναι ότι ήλπιζα ότι έχει γραφτεί συγκεκριμένος αριθμός ιστοριών και κάποτε θα την ξεφορτωνόμασταν.Παρατηρώ όμως ότι υπάρχουν διαφορετικοί σεναριογράφοι και δεν γνωρίζω αν έχουν σταματήσει τις ιστορίες της στο εξωτερικό. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η μόνη λύση για να διορθωθεί το περιοδικό είμαστε εμείς οι ίδιοι οι αναγνώστες. Αύριο κιόλας θα τους στείλω ένα mail με τις απόψεις μου. 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
AndreasD Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 27, 2007 Member ID: 1991 Group: Veterans Topic Count: 397 Content Count: 4996 Reputation: 25199 Achievement Points: 4996 Days Won: 42 With Us For: 6426 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 10, 2021 Age: 55 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 27, 2007 Και εγώ το ίδιο γιατι έχει παραγίνει. Μέχρι σήμερα απλά τις αγνοούσα, αλλά μόλις είδα ιστορία με την Ούνα στο επεταιακό τελευταίο τεύχος, φρίκαρα. 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
PhantomDuck Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 28, 2007 Member ID: 2414 Group: Veterans Topic Count: 206 Content Count: 5723 Reputation: 46163 Achievement Points: 5820 Days Won: 48 With Us For: 6385 Days Status: Offline Last Seen: 2 ώρες πριν Age: 38 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 28, 2007 (Επεξεργασία) Ο Βίκαρ (κύριος σχεδιαστής της Ούννας) είναι όντως ένας καταξιωμένος δημιουργός, όμως ποτέ μου δεν κατάφερα να τον συμπαθήσω. Και όντως οι ιστορίες με την Ούννα είναι από τις πιο αντιπαθητικές που έχω διαβάσει. Μιας και αναφέρθηκαν οι ιστορίες των Aragones - Evanier, έχω να πω πως από την μία όντως δεν ταίριαζαν καθόλου στο πνεύμα του ΚΟΜΙΞ, αλλά από την άλλη ήταν πολύ αξιόλογες ιστορίες και με έκαναν να γνωρίσω το εξαιρετικό αυτό δίδυμο. Αν δεν τους γνώριζα μέσα από τις σελίδες του περιοδικού, το πιθανότερο θα ήταν να τους αγνοούσα, οπότε δεν συγκρίνω καν αυτές τις δύο κινήσεις. Επεξεργασία Δεκεμβρίου 28, 2007 από PhantomDuck 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 28, 2007 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191052 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6580 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 28, 2007 Το βλέπω ότι υπάρχουν στο πρώτο post τα εξώφυλλα, απλά αναφερόμουν σε ένα αρχείο για να μην αναγκαζόμαστε να τα ανοίγουμε ένα ένα. αμυδρή πιθανότητα να μην είδες ότι το υπογραμμισμένο ΕΞΩΦΥΛΛΑ έχει λινκ... Και αν πας στο λινκ, όταν κάνεις κλικ στο πρώτο εξώφυλλο, στο βγάζει έτσι και με τα βελάκια πλοηγείσαι ένα-ένα (που είναι και αυτό που θες αν κατάλαβα καλά ) πολύ δυνατό το εξελάκι! θα φροντίσω να προσθέσω αυτά που λείπουν μέσα στο ΣΒΚ (το αργότερο) 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 29, 2007 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121436 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6555 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 29, 2007 Εμενα παντως δε με ενοχλησε αυτη τη φορα (πρωτη φορα!) η Ουνα, γιατι το βρηκα βαρβατο το επετειακο! Και μου φανηκε οτι επεσε η τιμη? Καπου μου φαινεται λεει πως το επομενο τευχος θα κανει μονο 3 αντι για 3.60..... 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
PHOTOGRAPHER Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 29, 2007 Member ID: 4259 Group: Members Topic Count: 56 Content Count: 364 Reputation: 1913 Achievement Points: 364 Days Won: 0 With Us For: 6205 Days Status: Offline Last Seen: Ιουλίου 19, 2015 Age: 64 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 29, 2007 (Επεξεργασία) Φίλοι μου πολύ σωστά παρατηρείτε ότι το ΚΟΜΙΞ (παραδεχόμενοι βέβαια την ιστορική του αξία και αρχική εξαιρετική προσπάθεια) έχει πάρει τη κάτω βόλτα αφού οι εκδότες ενδιαφέρονται μόνο εμπορικά και όχι συλλεκτικά σα γνήσιοι οπαδοί των ιστοριών ποιότητας. Με λίγα λόγια τις ιστορίες που βρίσκουν έως εκεί που φθάνει το χέρι τους δημοσιεύουν πλέον για να πιάσουν πολύ νεανικό νέο κοινό. Δεν κάνουν βήμα παραπέρα. Εκτός από μια ιστορία του Barks και που και που Rosa οι υπόλοιπες για μένα είναι επιεικώς μέτριες και κάτω. Που είναι ο ογκόλιθος Paul Murry?? ακόμη Romano Scarpa (τώρα τελευταία ελάχιστα), G.B. Carpi, Luciano Bottaro (ένα αφιερωματάκι όταν πέθανε και καθάρισαν...) και πολλοί ακόμη που αγνοούνται; επίσης το χειρότερο δεν δέχονται καν προτάσεις - λες και αυτοί τα ξέρουν όλα, απαξιώντας στις υποδείξεις επίσης για αντίστοιχες ιταλικές εκδόσεις που δεν τις φθάνουν όμως ούτε στο 1% (θα σας το αποδείξω με φωτογραφίες σύντομα) , βέβαια εδώ είναι ψωροκώσταινα και δεν έχουμε τη κυκλοφορία των ιταλών... πολλά θα μπορούσαν να γίνουν όμως αν άκουγαν και τους αναγνώστες. Εσύ τους μαθαίνεις στην ποιότητα... ευχαριστώ προς το παρόν. Επεξεργασία Δεκεμβρίου 29, 2007 από PHOTO 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andstef Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 29, 2007 Member ID: 4357 Group: Members Topic Count: 14 Content Count: 350 Reputation: 1212 Achievement Points: 350 Days Won: 0 With Us For: 6189 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 1 Age: 50 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 29, 2007 Μα 3 είναι η κανονική τιμή! Το 3,60 ήταν προφανώς για το επετειακό τεύχος! Λοιπόν θέλω στο excel που επισύνψα παραπάνω με το αρχείο όλων των ιστοριών να εντάξω και το εξώφυλλο κάθε τεύχους δίπλα στον αριθμό του. Για να μην κάθομαι να τα αποθηκεύω ένα-ένα από το πρώτο post, μήπως τα έχει κανένας αποθηκευμένα όλα μαζί σε ένα αρχείο ώστε να μου τα στείλει? Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
AndreasD Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 29, 2007 Member ID: 1991 Group: Veterans Topic Count: 397 Content Count: 4996 Reputation: 25199 Achievement Points: 4996 Days Won: 42 With Us For: 6426 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 10, 2021 Age: 55 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 29, 2007 Φίλε PHOTO, δυστυχώς, έχεις απόλυτο δίκιο..... Έχουν δυνατότητες τεράστιες και τις αφήνουν ανεκμετάλευτες, γιατι απλά νομίζουν οτι ξέρουν τα πάντα. Εκδώσεις όπως οι Ιταλκές, "I Maestri" & "TESORO quatro", νομίζω πως θα είχαν μεγάλη επιτυχία και στην Ελλάδα. Όσοι ήταν στην επίσκεψη του Ρόσα στην Αθήνα (ειδικά στο signing του Ελευθερουδάκη), μπορούν να καταλάβουν . 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 29, 2007 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191052 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6580 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 29, 2007 @Photo δεν έχω αρκετές μπύρες για να σε κεράσω! ακριβώς όπως τα λες! ως επί το πλείστον σαβούρα (που απλώς ξέρουμε ότι την έκανε ο τάδε δημιουργός) και μου φαίνεται τόσο απίστευτα λογικό ότι είναι καθαρά θέμα δικαιωμάτων... Λες και αν το πηγαίναν στο τάληρο (αλλά με τα ονόματα που αναφέρεις (και χωρίς Ούνες και -ακίες)) θα έχαναν.... :beer5::beer5::beer5::beer5::beer5::beer5: 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
PHOTOGRAPHER Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 30, 2007 Member ID: 4259 Group: Members Topic Count: 56 Content Count: 364 Reputation: 1913 Achievement Points: 364 Days Won: 0 With Us For: 6205 Days Status: Offline Last Seen: Ιουλίου 19, 2015 Age: 64 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 30, 2007 Ήμουν εκεί τότε βέβαια, κρίμα που δεν γνωριζόμασταν! Πάρτε μια ιδέα σύγκρισης ελληνικής και ιταλικής έκδοσης Η ιταλική βέβαια αριστερά με χρυσά γράμματα, σκληρό εξώφυλλο, εισαγωγή,αναλύσεις κλπ. και μπροστά τα νομίσματα που κυκλοφόρησαν παλιότερα , ενώ δεξιά το ελληνικό αντίστοιχο τομάκι.!!!!!!!!! Φίλε PHOTO, δυστυχώς, έχεις απόλυτο δίκιο..... Έχουν δυνατότητες τεράστιες και τις αφήνουν ανεκμετάλευτες, γιατι απλά νομίζουν οτι ξέρουν τα πάντα. Εκδώσεις όπως οι Ιταλκές, "I Maestri" & "TESORO quatro", νομίζω πως θα είχαν μεγάλη επιτυχία και στην Ελλάδα. Όσοι ήταν στην επίσκεψη του Ρόσα στην Αθήνα (ειδικά στο signing του Ελευθερουδάκη), μπορούν να καταλάβουν . 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 30, 2007 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191052 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6580 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 30, 2007 Η ιταλική βέβαια αριστερά με χρυσά γράμματα, σκληρό εξώφυλλο, εισαγωγή,αναλύσεις κλπ. και μπροστά τα νομίσματα που κυκλοφόρησαν παλιότερα , ενώ δεξιά το ελληνικό αντίστοιχο τομάκι.!!!!!!!!! Μισό να μαζέψω το σαγόνι από το πάτωμα.... 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 30, 2007 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121436 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6555 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 30, 2007 Γιαουτς! Νιωθω (παμ-)φτωχος συγγενης! Μεχρι και τα νομισματα εδινε!!!!!!!!!! 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
AndreasD Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 30, 2007 Member ID: 1991 Group: Veterans Topic Count: 397 Content Count: 4996 Reputation: 25199 Achievement Points: 4996 Days Won: 42 With Us For: 6426 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 10, 2021 Age: 55 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 30, 2007 Ήμουν εκεί τότε βέβαια, κρίμα που δεν γνωριζόμασταν!Πάρτε μια ιδέα σύγκρισης ελληνικής και ιταλικής έκδοσης Η ιταλική βέβαια αριστερά με χρυσά γράμματα, σκληρό εξώφυλλο, εισαγωγή,αναλύσεις κλπ. και μπροστά τα νομίσματα που κυκλοφόρησαν παλιότερα , ενώ δεξιά το ελληνικό αντίστοιχο τομάκι.!!!!!!!!! Και άλλη μια έκδωση των γειτώνων μας. Αφιέρωμα στο μεγαλειώδες "Επιστροφη στο Κλονταϊκ" του Κάρλ Μπάρκς. Σκληρό εξώφυλλο, δερματίνη, χρυσά γράμματα, μια σελλίδα σε Α/Μ (για να βλέπεις τη δύναμη απο το πενάκι του Κ.Μπ.) στα αγγλικά, μια έγχρωμη στα ιταλικά, τόνοι απο πληροφορίες και βέβαια όλες οι ιστορίες του Μπάρκς με άμμεση ή εμμεση σχέση με το Κλοντάϊκ ή τη Γκόλντι. Μηπως ο esperos πρεπει να πάρει και μερικά ακόμα δικαιώματα; 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andstef Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 6, 2008 Member ID: 4357 Group: Members Topic Count: 14 Content Count: 350 Reputation: 1212 Achievement Points: 350 Days Won: 0 With Us For: 6189 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 1 Age: 50 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 6, 2008 (Επεξεργασία) Updated αρχείο με τις ιστορίες που έχουν δημοσιευθεί στο Comix (τίτλος,σχεδιαστής,σεναριογράφος,έτος πρώτης δημοσίευσης). Προστέθηκε το τεύχος 235. Comix.xls Επιμένω πάντως ότι καλό θα ήταν το αρχείο αυτό να πάει στο αρχικό post καθώς έχει αρκετή δουλειά την οποία νομίζω μαζεμένη σαν αρχείο δεν έχουν ούτε στο ίδιο το περιοδικό, και αρκετοί φίλοι ίσως να το ήθελαν αλλά δεν το παρατήρησαν ίσως ότι υπάρχει στο post αυτό. Επίσης θα ήθελα τις επισημάνσεις σας αν είναι καλό να το ενημερώνω σε κάθε νέο τεύχος που έρχεται στα χέρια μου, και ποιος πιστεύετε ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για την ενημέρωση αυτή. Να ποστάρω κάθε φορά εκ νέου το αρχείο με τις ενημερώσεις? Μια ερωτησούλα ακόπη και συγνώμη αν σας έπρηξα, Πως μπορώ να κάνω στο attachment να εμφανίζεται και σε εικόνα το excel? Επεξεργασία Ιανουαρίου 6, 2008 από andstef 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 6, 2008 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117469 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6399 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 6, 2008 Επιμένω πάντως ότι καλό θα ήταν το αρχείο αυτό να πάει στο αρχικό post καθώς έχει αρκετή δουλειά την οποία νομίζω μαζεμένη σαν αρχείο δεν έχουν ούτε στο ίδιο το περιοδικό, και αρκετοί φίλοι ίσως να το ήθελαν αλλά δεν το παρατήρησαν ίσως ότι υπάρχει στο post αυτό.Επίσης θα ήθελα τις επισημάνσεις σας αν είναι καλό να το ενημερώνω σε κάθε νέο τεύχος που έρχεται στα χέρια μου, και ποιος πιστεύετε ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για την ενημέρωση αυτή. Να ποστάρω κάθε φορά εκ νέου το αρχείο με τις ενημερώσεις? Μια ερωτησούλα ακόπη και συγνώμη αν σας έπρηξα, Πως μπορώ να κάνω στο attachment να εμφανίζεται και σε εικόνα το excel? Δεν ξέρω αν γίνεται να φαίνεται η εικόνα του excel. Αυτό θα το ξέρουνε καλύτερα οι admin. Το αρχείο δεν είχε ανεβεί στην παρουσιάση, γιατί είχες κάνει ανοιχτή έκκληση για συμπληρωσή του, οπότε αντιλήφθηκα οτι εκκρεμούσε αντικατάσταση, η οποία όπως περίμενα ήταν σύντομη. Ηδη βλέπω τεράστια διαφορά στο καινούργιο excel, οπότε και θα μεταφερθεί στο αρχικό θέμα. Τώρα για το αν θα ενημερώνεις κάθε μήνα την λίστα ή και περιστασιακά, είναι στην κρίση σου, πάντως δεν θα χαθεί και ο κόσμος για το αν θα προσθέτεις τα νέα τεύχη πιο αραιά, π.χ κάθε τρίμηνο. 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
AndreasD Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 6, 2008 Member ID: 1991 Group: Veterans Topic Count: 397 Content Count: 4996 Reputation: 25199 Achievement Points: 4996 Days Won: 42 With Us For: 6426 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 10, 2021 Age: 55 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 6, 2008 (Επεξεργασία) Και μια ερώτηση, ολίγον άσχετη... προσπαθώ να φτιάξω ένα pivot table στο αρχείο σου, αλλά δεν με αφήνει με τίποτα. Ξέρεις γιατί; ΑΚΥΡΟΝ! Δεν το έιχα κάνει save as, και γι αυτό δεν έπαιζε. Τωρα είναι ΟΚ! Επεξεργασία Ιανουαρίου 6, 2008 από AndreasD 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Kira80 Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 7, 2008 Member ID: 4497 Group: Members Topic Count: 2 Content Count: 16 Reputation: 19 Achievement Points: 16 Days Won: 0 With Us For: 6168 Days Status: Offline Last Seen: Ιουλίου 16, 2009 Age: 43 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 7, 2008 Thanks Andstef, πολύ καλή δουλειά. 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
AndreasD Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 1, 2008 Member ID: 1991 Group: Veterans Topic Count: 397 Content Count: 4996 Reputation: 25199 Achievement Points: 4996 Days Won: 42 With Us For: 6426 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 10, 2021 Age: 55 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 1, 2008 Το σημερινό ΚΟΜΙΞ δίνει δώρο ένα τόμο του ΓΚΡΟΥ. Όσοι πιστοί...... 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
dionik Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 1, 2008 Member ID: 2393 Group: Veterans Topic Count: 594 Content Count: 6421 Reputation: 30919 Achievement Points: 6434 Days Won: 13 With Us For: 6388 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 14 Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 1, 2008 Άραγε ο τόμος θα έρθει και σε εμάς που είμαστε συνδρομητές? 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
batstef Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 1, 2008 Member ID: 441 Group: Members Topic Count: 9 Content Count: 175 Reputation: 475 Achievement Points: 175 Days Won: 0 With Us For: 6560 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 4, 2021 Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 1, 2008 Το σημερινό ΚΟΜΙΞ δίνει δώρο ένα τόμο του ΓΚΡΟΥ. Όσοι πιστοί...... Καινουριο τομο η καποιον απο αυτους που ειχαν κυκλοφορησει παλιοτερα; Γιατι αυτους τους εχω...(τεσσερις ηταν αν δεν κανω λαθος) 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις