Indian Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 15 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 785 Content Count: 13637 Reputation: 99796 Achievement Points: 9268 Days Won: 458 With Us For: 4862 Days Status: Online Last Seen: 5 λεπτά πριν Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 15 Το 2015 ένα νέο φεστιβάλ κάνει την εμφάνισή του. Ο λόγος για το Vintage Toys, ένα event το οποίο θέλει να “χτυπήσει” αλύπητα τους απανταχού σαραντάρηδες και πενηντάρηδες μιας κι αυτό που προσφέρει είναι να ανασκαλεύσει τις αναμνήσεις μας και να μας ξυπνήσει μνήμες της παιδικής μας ηλικίας. Με τα πρώτα 7 φεστιβάλ να πραγματοποιούνται στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, δημιουργήθηκε η ανάγκη για μεγαλύτερο χώρο κι έτσι το 8ο στεγάστηκε στο τεράστιο γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο. Εννοείται πως στο συγκεκριμένο event δίνει κάθε χρόνο το “παρών” και η ΛΕΦΙΚ. Κάθε χρόνο, λοιπόν, όταν ανοίγουν οι πύλες του Vintage Toys, δίνεται στην υποδοχή κι ένας κατάλογος, τον οποίο ήρθε η ώρα να παρουσιάσουμε. Πρόκειται για ένα booklet δεμένο με καρφίτσα, στα περιεχόμενα του οποίου βρίσκουμε αρκετές χρήσιμες σελίδες, όπως τον κατάλογο με τις συμμετέχουσες εταιρείες και πού ακριβώς είναι κατανεμημένες στον χώρο, το πρόγραμμα εκδηλώσεων του διημέρου κ.ά.. Φυσικά μέσα υπάρχουν και σελίδες που έχουν καθαρά διαφημιστικό σκοπό. Ο κατάλογος που έχω στα χέρια μου (ο οποίος είναι ο 8ος, του 2024) κρύβει και μία μικρή έκπληξη, καθώς υπάρχουν σελίδες με χαρτοκοπτική για τους μικρούς μας φίλους. Έξυπνη κίνηση, αν θέλετε την γνώμη μου. Όσον αφορά την ποιότητα της έκδοσης, αυτή είναι αρκετά ικανοποιητική και σίγουρα πολύ καλύτερη από αρκετά φανζίν που κυκλοφορούν εκεί έξω. Το χαρτί είναι πολυτελές κι αρκετά παχύ, ενώ την εκτύπωση των χρωμάτων την βρήκα άψογη. Το χαρτί στο εξώφυλλο έχει το ίδιο πάχος με αυτό των εσωτερικών σελίδων, ενώ το όλο δέσιμό τους έχει γίνει με καρφίτσα. Επίσης, λίγο πριν κλείσει η ύλη του καταλόγου, ο αναγνώστης-επισκέπτης θα λάβει μία υπόσχεση από τους υπεύθυνους, ότι το Vintage Toys θα διοργανωθεί σύντομα και στην Συμπρωτεύουσα! Η επίσημη ιστοσελίδα του Vintage Toys 1 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις