hudson Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 13 Member ID: 32406 Group: Members Topic Count: 75 Content Count: 2634 Reputation: 26472 Achievement Points: 2676 Days Won: 78 With Us For: 2562 Days Status: Offline Last Seen: 3 ώρες πριν Age: 43 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 13 Τον Φλεβάρη του 2011 η "Anubis" κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος από άλλη μια σειρά με τους Τομ και Τζέρυ με τίτλο Tom & Jerry Fun. Είκοσι( 20) σελίδες χωρίς κόμικ, μόνο ζωγραφική και σπαζοκεφαλιές. Τα διαπιστωμένα τεύχη είναι 2, αλλά στο σύνολο πρέπει να έβγαλε 4 άλμπουμ (τόσα έχουν πέσει στην αντίληψη μου), με ημερομηνίες κυκλοφορίας ως εξής: Φεβρουάριος 2011 Οκτώβριος 2011( το παραπάνω) Φεβρουάριος 2012 Σεπτέμβριος 2012 3 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 17 Member ID: 36975 Group: Moderator Topic Count: 74 Content Count: 3133 Reputation: 19761 Achievement Points: 3030 Days Won: 97 With Us For: 1423 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 16 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 17 Ψάχνοντας λοιπόν την προέλευση τούτου του εξωφύλλου, βρήκα μια δημοσίευση που εμπεριείχε ένα πολύ παρόμοιο σχέδιο σε ένα κινέζικο site... Επισυνάπτω και screenshot, σε περίπτωση που πέσει ο σύνδεσμος! Και η google μετάφραση, με μερικές παρεμβάσεις από εμένα: Παράθεση Πιστεύω ότι πολλοί από τους φίλους μου έχουν δει το κλασικό παιδικό καρτούν Tom and Jerry. Ως αποκλειστικά μουσικό animation, δεν υπάρχει ούτε μία γραμμή σε όλο το μήκος( εδώ δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πει), αλλά μέσα από τη ζωηρή συμφωνία και τα ευέλικτα ζώα ως πρωταγωνιστές, δημιουργεί μια εικόνα μιας μάχης μεταξύ φυσικών εχθρών για εμάς( μιας γάτας κι ενός ποντικιού). Η ιστορία περιέχει πολλές σκηνές ζωής Μερικές φορές οι ήρωές μας θα σταματήσουν τις διαφιλονικίες τους και θα έχουν μια προσωρινή ανακωχή, ενώ περιστασιακά θα πολεμήσουν από κοινού έναντι ξένων εχθρών. 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Bilis Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 17 Member ID: 35023 Group: Members Topic Count: 27 Content Count: 988 Reputation: 5790 Achievement Points: 1040 Days Won: 1 With Us For: 1893 Days Status: Offline Last Seen: 11 ώρες πριν Age: 21 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 17 @ Θοδωρής Καραπάνος στο κομμάτι της μετάφρασης που δεν βγάζει νόημα μάλλον απέδωσε το line (ατάκα) ως γραμμή, άρα πιστεύω αυτό που θέλει να πει είναι πως δεν υπάρχουν διάλογοι. Αν και δεν έχω πάρει ποτέ το συγκεκριμένο περιοδικό, η διαφήμιση για το Lego City μου ξύπνησε αναμνήσεις... 2 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις