Θοδωρής Καραπάνος Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 6 Member ID: 36975 Group: Moderator Topic Count: 74 Content Count: 3189 Reputation: 19945 Achievement Points: 3030 Days Won: 97 With Us For: 1434 Days Status: Online Last Seen: 5 λεπτά πριν Age: 16 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 6 Μετά τις τελευταίες τους περιπέτειες στην Άπω Ανατολή,οι αγαπημένοι μας Γαλάτες, έχουν να αντιμετωπίσουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα, αυτή τη φορά στο ίδιο τους το χωριό! Βασισμένο στην ομώνυμη ταινία, κυκλοφόρησε τον προ-προηγούμενο μήνα, φρέσκο το νέο άλμπουμ/ βιβλίο του Αστερίξ! Συγχωρέστε με για τη δεύτερη στη σειρά "φτωχή" παρουσίαση μου, αλλά επειδή δεν το έχω διαβάσει, δεν μπορώ να γράψω κάτι παραπάνω( προς το παρόν)! Ένα μεγάλο στον φίλο @ katanablade για το scan του εξωφύλλου! 15 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
albertus magnus Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 6 Member ID: 11226 Group: Members Topic Count: 137 Content Count: 2852 Reputation: 17738 Achievement Points: 2909 Days Won: 12 With Us For: 5565 Days Status: Offline Last Seen: 31 λεπτά πριν Age: 156 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 6 Το εχω παρει εδω και κανα μηνα αλλα ομολογω οτι βαριομουν να το παρουσιασω και επειδη δεν μου πολυαρεσε και ετσι εκανα λιγο το κοροιδο! χεχε! Λοιπον μετρια πραγματα. Δεν εχω δει και τη ταινια για να δω εκει αν το σεναριο λειτουργησε καλυτερα αλλα σαν κομικ δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε ιδιαιτερως, εξαλλου δεν εχει και μπαλονακια και φαινεται οτι απλα ειναι μια γρηγορη μεταφορα της ταινιας. 8 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 6 Member ID: 36975 Group: Moderator Topic Count: 74 Content Count: 3189 Reputation: 19945 Achievement Points: 3030 Days Won: 97 With Us For: 1434 Days Status: Online Last Seen: 5 λεπτά πριν Age: 16 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 6 Μόλις τώρα, albertus magnus είπε: Λοιπον μετρια πραγματα. Δεν εχω δει και τη ταινια για να δω εκει αν το σεναριο λειτουργησε καλυτερα αλλα σαν κομικ δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε ιδιαιτερως, εξαλλου δεν εχει και μπαλονακια και φαινεται οτι απλα ειναι μια γρηγορη μεταφορα της ταινιας. Εγώ να σου πω την αλήθεια, πρέπει να είχα δει την ταινία όταν είχε βγει, αλλά δεν θυμάμαι και με σιγουρία! Φαντάσου τι "εντύπωση" μου έκανε 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
albertus magnus Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 6 Member ID: 11226 Group: Members Topic Count: 137 Content Count: 2852 Reputation: 17738 Achievement Points: 2909 Days Won: 12 With Us For: 5565 Days Status: Offline Last Seen: 31 λεπτά πριν Age: 156 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 6 2 min ago , Θοδωρής Καραπάνος said: Εγώ να σου πω την αλήθεια, πρέπει να είχα δει την ταινία όταν είχε βγει, αλλά δεν θυμάμαι και με σιγουρία! Φαντάσου τι "εντύπωση" μου έκανε Εγω για να μην εχω δει καν την ταινια καταλαβαινεις ποση εντυπωση μου εκανε το τρειλερ! χεχε! 6 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Laz33 Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 6 Member ID: 31613 Group: Members Topic Count: 58 Content Count: 4664 Reputation: 37003 Achievement Points: 4850 Days Won: 99 With Us For: 3100 Days Status: Offline Last Seen: 4 ώρες πριν Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 6 To animation το έχω δει και ήταν απλά οk. Βλεπόταν αλλά όχι κάτι το αξιομνημόνευτο. Αλλά επειδή πάντα οι μεταφορές animation σε κόμικ (πόσο μάλλον σε εικονογραφημένο διήγημα όπως εδώ) είναι πρόχειρες και αποσπασματικές, δεν μπήκα καν στη διαδικασία να πάρω το άλμπουμ. Πήρα αυτό που βγήκε πέρυσι (Ο Αστερίξ στον δρόμο για την Κίνα) και μού φάνηκε εντελώς "αρπαχτή". Συν ότι μ΄έχει εκνευρίσει η Μαμούθ τελευταία μ΄αυτά που κάνει, οπότε αποφάσισα να μην πάρω το εν λόγω άλμπουμ και "ως ένδειξη διαμαρτυρίας". 10 1 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indy Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 6 Member ID: 41597 Group: Members Topic Count: 2 Content Count: 29 Reputation: 224 Achievement Points: 29 Days Won: 0 With Us For: 254 Days Status: Offline Last Seen: Κυριακή στις 09:41 AM Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 6 Η ταινία είχε την πλάκα της (τίποτα το σπουδαίο -πιο ωραία ήταν η κατοικία). Το "κόμικ" φαίνεται σαν αυτό με την Κίνα: παντελώς παιδιάστικο. 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
jimakoszs97 Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 7 Member ID: 31217 Group: Members Topic Count: 41 Content Count: 1408 Reputation: 10274 Achievement Points: 1424 Days Won: 1 With Us For: 3304 Days Status: Offline Last Seen: 7 ώρες πριν Age: 1 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 7 Πάντως η ταινία υπάρχει με ελληνική μεταγλώττιση στο ERTFLIX εδώ και κάποιον καιρό (δεν ξέρω πότε ακριβώς προστέθηκε) και θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 21 Απριλίου του 2025. 7 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
rolandofshire Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 8 Member ID: 31638 Group: Members Topic Count: 12 Content Count: 869 Reputation: 6145 Achievement Points: 918 Days Won: 6 With Us For: 3086 Days Status: Online Last Seen: 2 λεπτά πριν Age: 35 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 8 On 6/7/2024 στο 11:13 ΜΜ, Indy είπε: τίποτα το σπουδαίο -πιο ωραία ήταν η κατοικία Η κατοικία είναι μεταφορά από κόμικ Γκοσινί, το σενάριο ήταν έτοιμο (και φοβερό). 6 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indian Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 30 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 789 Content Count: 13700 Reputation: 100151 Achievement Points: 9268 Days Won: 462 With Us For: 4874 Days Status: Offline Last Seen: 2 ώρες πριν Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 30 Διάβασα τον Μαγικό Ζωμό και μπορώ να πω ότι οι απόψεις μου ταυτίζονται με τον περισσότερων εδώ. Αν και το animation είχε κάποιο ενδιαφέρον από σεναριακής άποψης, εντούτοις την απόδοσή του σε "κόμικ" την βρήκα κάπως επιφανειακή. Σε αυτό σίγουρα βοήθησε το γεγονός ότι δεν έχουμε να κάνουμε με ένα καθαρόαιμο, κλασικό κόμικ, αλλά με ένα είδος παλιού παραμυθιού, όπου η αφήγηση γίνεται αρκετά περιγραφικά και σε κάθε σελίδα υπάρχει ένα μεγάλο καρέ-σχέδιο που περιγράφει (όσο πιο κατανοητά μπορεί) αυτό που λέει η αφήγηση. Πολλές φορές το πετυχαίνει, αλλά υπάρχουν και φορές που αφήνει πολλά σημεία εκτός. Προσωπικά μία τέτοια τεχνική δεν μου ταιριάζει. Επίσης, μπορεί να είναι η ιδέα μου, αλλά μου φάνηκε ότι όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε, η αφήγηση γίνεται λίγο βιαστική. Από το σχέδιο (όσο υπάρχει ) δεν έχω κάποιο παράπονο. Ωραίες γραμμές που θυμίζουν τους κλασικούς και τα κόμικς με τον αγαπημένο μας Γαλάτη και την παρέα του που τόσο αγαπήσαμε. Ο χρωματισμός ταυτίζεται κι εκείνος με τα κόμικς, ενώ στο σύνολό του ο εικαστικός τομέας πιστεύω ότι υπερισχύει του σεναριακού. Την έκδοση την βρήκα αξιόλογη. Το χαρτί στο εσωτερικό είναι πολυτελές, το ίδιο και στα εξώφυλλα, ενώ τα χρώματα αποτυπώνονται άψογα. Η κόλληση στην ράχη είναι στιβαρή και υπόσχεται πολλά κι άνετα ξεφυλλίσματα. Συνοδευτικό υλικό δεν υπάρχει και φυσικά κάτι τέτοιο δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση, μιας και δεν το συνηθίζει η εταιρία. 9 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις