Indian Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 17, 2024 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 796 Content Count: 13879 Reputation: 101579 Achievement Points: 9268 Days Won: 475 With Us For: 4936 Days Status: Offline Last Seen: Σάββατο στις 08:41 PM Age: 43 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 17, 2024 Το "DRIVE: AUTO MOTIVE MILESTONES" αποτελεί ειδική έκδοση του δημοφιλούς περιοδικού αυτοκινήτου "DRIVE". Σκοπός αυτής της έκδοσης είναι να παραθέσει την εξέλιξη του αυτοκινήτου, μέσω από την πορεία των γνωστότερων μαρκών. Το τεύχος κυκλοφόρησε στις 25/11/2018 και είναι άγνωστο αν υπήρχε προηγούμενο τεύχος ή αν υπάρχει επόμενο. Κάθε πληροφορία από τα μέλη είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη. Πολλές ευχαριστίες στον albert για την παράθεση του εξώφυλλου. 2 1 Παράθεση
natsos Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 17, 2024 Member ID: 40190 Group: MoM Topic Count: 54 Content Count: 988 Reputation: 6582 Achievement Points: 1098 Days Won: 13 With Us For: 664 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 15 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 17, 2024 Φίλε @ Indian δεν υπάρχει επόμενο τεύχος, καθώς αυτή η έκδοση είναι ειδική αυτοτελής σαν τα Drive Tech και άλλα που έβγαζε κατά καιρούς το περιοδικό. Ωστόσο, αυτή η έκδοση πιστεύω πως εν μέρει βασίζεται σε μια παλαιότερη έκδοση από το (πρώην?) "αδερφό" περιοδικό του Drive, την ελληνική έκδοση του Autocar. Αυτή η έκδοση νομίζω κυκλοφόρησε το 2015. Τώρα αυτή η έκδοση (του autocar) παρουσίαζε την ιστορία των πιο γνωστών αυτοκινητοβιομηχανιών ανά τα χρόνια. Η ύλη πρέπει να ήταν σχεδόν ίδια. Πρέπει όμως να ανατρέξω στο αρχείο μου για να το θυμηθώ. Πάντως δεν ξέρω αν έχει αρχειοθετηθεί στο φόρουμ αλλά υπάρχει και μια επετειακή αυτοτελής έκδοση για τα 25 χρόνια του Drive με ημερομηνία κυκλοφορίας 31/12/2021 . (Η εικόνα δεν είναι σκανάρισμα είναι φωτογραφία, καθώς δεν διαθέτω σκάνερ για να σκαναρω το εξώφυλλο. ) 1 Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις