nikolas12 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 4, 2024 Member ID: 33354 Group: Moderator Topic Count: 576 Content Count: 4578 Reputation: 40583 Achievement Points: 2310 Days Won: 278 With Us For: 2331 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 04:05 PM Age: 29 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 4, 2024 Δυνατή και ξαφνική εκπληξούλα! Στο Disney+ θα έχουμε και νέα Tales σειρά από το σύμπαν του Star Wars με έξι επεισοδιάκια και πρεμιέρα τον Μάιο! Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Dave Filoni θα είναι δημιουργός και supervising director της σειράς και θα έχουμε τις φωνές των Diana Lee Inosanto, Meredith Salenger, Rya Kihlstedt, Wing T. Chao, Lars Mikkelsen, Jason Isaacs και Matthew Wood. Φυσικά θα έχουμε επιστροφές και εμφανίσεις πολύ γνωστών χαρακτήρων, ιδίως από τη μεριά της Αυτοκρατορίας. Το Tales of the Jedi μου άρεσε πάρα πολύ οπότε και αυτό το περιμένω εναγωνίως. 10 3 Παράθεση
Ζάνταφ Δημοσιεύτηκε Απριλίου 22, 2024 Member ID: 41338 Group: Members Topic Count: 19 Content Count: 506 Reputation: 3613 Achievement Points: 550 Days Won: 7 With Us For: 375 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Δημοσιεύτηκε Απριλίου 22, 2024 (Επεξεργασία) Μεγάλη ανυπομονησία! Ο τέλειος τρόπος για να γιορτάσουν το May the fourth... Θα έχουμε και Πασχαλινές διακοπές Επεξεργασία Απριλίου 22, 2024 από Ζάνταφ 3 Παράθεση
Ζάνταφ Δημοσιεύτηκε Μαίου 4, 2024 Member ID: 41338 Group: Members Topic Count: 19 Content Count: 506 Reputation: 3613 Achievement Points: 550 Days Won: 7 With Us For: 375 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Δημοσιεύτηκε Μαίου 4, 2024 Χαρούμενη Παγκόσμια ημέρα Star Wars! Είδα ήδη το πρώτο επεισόδιο. Αφορά την νεαρή Μόργκαν Ελσπεθ η όποια κατευθύνεται σε μια φυλή του βουνού μετά την γενοκτονία της φυλής της. Εκεί γίνονται πραγματικά και έχει και μικρή μάχη στο τέλος. 2 Παράθεση
nikolas12 Δημοσιεύτηκε Μαίου 6, 2024 Member ID: 33354 Group: Moderator Topic Count: 576 Content Count: 4578 Reputation: 40583 Achievement Points: 2310 Days Won: 278 With Us For: 2331 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 04:05 PM Age: 29 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μαίου 6, 2024 Το είδα και εγώ σερί πριν λίγες μέρες. Επικεντρώνεται κυρίως σε δύο χαρακτήρες, στη Morgan Elsbeth και τη Barriss Offee δείχνοντας μας διάφορα γεγονότα από τη ζωή τους και τη σχέση τους με την αυτοκρατορία. Το πρώτο μισό ήταν γενικά λίγο αδιάφορο, ενώ το δεύτερο μισό ήταν πολύ ποιοτικό. Αρκετά κατώτερο του Tales of the Jedi που είχε επικεντρωθεί σε διαφορετικούς χαρακτήρες με μικρά επεισόδια που έδειχναν ψήγματα του μελλοντικού τους εαυτού. Πάντως τα Tales ως ιδέα είναι πραγματικά πολύ καλή και το animation είναι όμορφο. 1 2 Παράθεση
Ζάνταφ Δημοσιεύτηκε Μαίου 6, 2024 Member ID: 41338 Group: Members Topic Count: 19 Content Count: 506 Reputation: 3613 Achievement Points: 550 Days Won: 7 With Us For: 375 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Δημοσιεύτηκε Μαίου 6, 2024 (Επεξεργασία) Και εγώ ολοκλήρωσα σήμερα σειρά. Πρόκειται για 2 μίνι βιογραφίες της Morgan Elspeth και της Bariss Offee. Γενικά δεν αφορούσε πολύ σημαντικούς χαρακτήρες της τριλογίας. Αυτό από την μία πλευρά είναι καλό γιατί μαθαίνουμε backstory ασυνήθιστων χαρακτήρων, αλλά από την άλλη η Ελσπεθ και ιδιαίτερα η Οφι δεν έπαιξαν κάποιο καθοριστικό ρόλο στον Γαλαξία. Οκ η Ελσπεθ έφερε πίσω τον Θρόν , αλλά η μόνη αναφορά ήταν στην Ασόκα. Γενικά την Οφι την γελοιοποίεισε το Rebels (ή αλλιώς το τσίρκο) , όπως έκανε μετατρέποντας το Βέιντερ σε κουνούπι. Μην ανησυχείτε, σε ετούτη τη σειρά το κράνος του Βέιντερ είναι κανονικό και όχι μάτι μύγας. Επίσης στη σειρά υπάρχουν και cameos όπως ο inquisitor που σκότωσε η Ασόκα στο tales of the jedi. Επεξεργασία Μαίου 6, 2024 από Ζάνταφ 3 Παράθεση
albertus magnus Δημοσιεύτηκε Μαίου 7, 2024 Member ID: 11226 Group: Members Topic Count: 138 Content Count: 2894 Reputation: 18045 Achievement Points: 2951 Days Won: 12 With Us For: 5623 Days Status: Offline Last Seen: 22 ώρες πριν Age: 157 Δημοσιεύτηκε Μαίου 7, 2024 Λοιπον χθες το βραδακι εκανα και εγω ενα μινι μαραθωνιο (ενταξει μιαμιση ωρα και τα 6 επεισοδια και πολυ λεω) και τα ειδα. Μετρια πραγματα σαφως καλυτερη η πρωτη σεζον (Tales of the jedi) Απο την 1η τριαδα μου αρεσε το 1ο επεισοδιο μονο. Ισως ημουν και λιγο αρνητικα προκατειλημενος γιατι η Μοργκαν δεν μου εκανε το κλικ σαν κακος οπου την ειχα ξαναδει (και ουτε και στο Ahsoka προσφατα). Πιο πολυ μου φανηκε σαν να θελουν να συνδεσουν τις αλλες σειρες και να μας δειξουν παλι λιγο απο το παραθυρο τον ναυαρχο θρον Η 2η τριαδα επεισοδιων σαφως πιο ενδιαφερουσα και πιασαρικη. Τραγικος χαρακτηρας η Μπαρις (ομολογω ειχα ψιλοξεχασει αλλα εκανα Pause και διαβασα λιγο την ιστορια της ωστε να θυμηθω τι ακριβως ειχε παιχτει στο clone wars) και τελικα μου αρεσε αρκετα. Βεβαια και εδω ειδαμε την σχεση με το Κενομπι πχ και την 3η αδελφη αλλα ενταξει το εχω αποδεχθει οτι ετσι θα πηγαινουν ολα πλεον ωστε να σε αναγκαζουν να τα βλεπεις ολα για να μην χανεσαι. 2 Παράθεση
Hayate Δημοσιεύτηκε Μαίου 11, 2024 Member ID: 6266 Group: Members Topic Count: 3 Content Count: 436 Reputation: 2375 Achievement Points: 437 Days Won: 0 With Us For: 6034 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 39 Δημοσιεύτηκε Μαίου 11, 2024 Την είδα και εγώ την σειρά. Η αλήθεια περίμενα περισσότερα αφού οι δύο χαρακτήρες στους οποίους ήταν βασισμένα τα επεισόδια μου είναι αδιάφοροι. Η Έλσπεθ έχει κλείσει ο κύκλος της στο franchise για την Όφι δεν ξέρω αν θα την ξαναδούμε κάποια στιγμή. 1 Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις