Μενίγ Πουαγώ Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 26, 2024 Member ID: 25448 Group: Members Topic Count: 479 Content Count: 4575 Reputation: 36233 Achievement Points: 4705 Days Won: 11 With Us For: 4595 Days Status: Offline Last Seen: 8 ώρες πριν Age: 43 Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 26, 2024 Ένθετο της "Εφημερίδας των Συντακτών" για τους φίλους της αμπέλου και του οίνου. Στην έκδοση εμπεριέχονται παρουσιάσεις οίνων και οινοπαραγωγών. Καθώς και ο άγνωστος ελληνογαλλικός πόλεμος για το κρασί. Εικασίες. Το τεύχος που έχω στα χέρια μου κυκλοφόρησε με την εφημερίδα της Παρασκευής 14 Απριλίου 2023. Συνήθως σε τέτοιες εκδόσεις η κυκλοφορία είναι εβδομαδιαία οπότε τοποθετώ την κυκλοφορία του πρώτου τεύχους την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023. Επίσης στην εκδοτική δε ξέρω αν πρέπει να μπει η ίδια η "Εφημερίδα των Συντακτών" ή τα "Ανεξάρτητα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Α.Ε." που την εκδίδουν... Ευχαριστούμε τον @ albertus magnus για την διάθεση των τευχών. 1 2 Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις