Μενίγ Πουαγώ Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 23, 2023 Member ID: 25448 Group: Members Topic Count: 470 Content Count: 4520 Reputation: 35792 Achievement Points: 4646 Days Won: 10 With Us For: 4525 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 10:12 AM Age: 43 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 23, 2023 Ο γνωστός σεφ Ηλίας Μαμαλάκης σε συνεργασία με τον Κυριακάτικο Ελεύθερο Τύπο έκδιδε ένα μηνιαίο περιοδικό μαγειρικής που κυκλοφορούσε την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα. Στα χέρια μου έχω το πέμπτο τεύχος που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2009 την περίοδο της Σαρακοστής. Οπότε το τεύχος περιλαμβάνει νηστίσιμες συνταγές και άρθρα γύρω από την νηστεία. Όπως επίσης παρουσίαση διαφόρων αξεσουάρ και ειδών ένδυσης που θα μας βοηθήσουν να βγάλουμε τον μάγειρα που κρύβουμε μέσα μας. Υπάρχει παράρτημα με τα καλύτερα ιχθυοπωλεία ώστε να ψωνίσετε τα πιο φρέσκα ψάρια. Καθώς και άρθρα γύρω από το φαγητό και παρουσιάσεις εστιατορίων. Συνολικά μία πολύ καλή και τίμια έκδοση που θα σας μυήσει στην μαγειρική και τα μυστικά της. Λεπτές καλοτυπωμένες σελίδες με ελαφρώς πιο παχιά εξώφυλλα. Η ικανοποιητική κόλληση στην ράχη προσφέρει ένα όμορφο ταξίδι στις γεύσεις, στις μυρωδιές και όσα τα περιστοιχίζουν. Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας; Αν δεν έχασε μήνα 2/11/2008. Το πέμπτο τεύχος που έχω στα χέρια μου κυκλοφόρησε 1/3/2009. Οπότε βάλτε στο πινακάκι όποια πρέπει 5 1 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.