Indian Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 3, 2022 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 785 Content Count: 13630 Reputation: 99781 Achievement Points: 9268 Days Won: 458 With Us For: 4862 Days Status: Offline Last Seen: 15 ώρες πριν Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 3, 2022 Ο λόγος για το περιοδικό "ΝΕΞΤ", έναν τίτλο, ο οποίος ξεκίνησε να κυκλοφορεί επί εβδομαδιαίας βάσης, σαν ένθετο με την εφημερίδα "Ανεξάρτητος" και πιο συγκεκριμένα κάθε Κυριακή, αρχής γενομένης από τις 28/04/2002. Η ύλη του αντλεί την θεματολογία της από το lifestyle γενικότερα, αλλά δεν παραλείπονται κι άλλα θέματα, όπως αφιερώματα για τον κινηματογράφο και την μουσική, αλλά και μερικά τα οποία θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν (με μεγάλη επιείκεια) επιστημονικής φύσης. Νομίζω, όμως, ότι εκεί που εστιάζεται περισσότερο είναι ο τομέας της μόδας, σε συνάρτηση με το κλασικό gossip. Εννοώ, ότι παρατίθενται πολλές φωτογραφίες γνωστών καλλιτεχνών και λοιπών διάσημων, όπου σχολιάζονται οι στιλιστικές τους επιλογές. Παραδέχομαι ότι η έκδοση διαθέτει μία πολυτέλεια. Το χαρτί είναι από καλή... πάστα, το εξώφυλλο είναι αρκετά παχύ, ενώ η κόλληση στην ράχη φαίνεται ανθεκτική. Πολλά καλούδια, αν μάλιστα αναλογιστούμε ότι είναι ένα περιοδικό που δίνεται δωρεάν στους αναγνώστες της εφημερίδας. Από εκεί και πέρα (και χωρίς να έχω δει τα προηγούμενα τεύχη) νομίζω ότι η επιλογή του εξώφυλλου είναι αρκετά ατυχής, δεδομένου ότι δεν προϊδεάζει τον αναγνώστη για την ποιότητα της ύλης που παρέχεται. Άγνωστο το πόσα τεύχη κυκλοφόρησαν συνολικά ή αν το "ΝΕΞΤ" εξακολουθεί να διανέμεται ακόμα. 5 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις