Βασιλεύς των κόμικς Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 9, 2021 Member ID: 10466 Group: Honored Topic Count: 265 Content Count: 3512 Reputation: 36644 Achievement Points: 3528 Days Won: 88 With Us For: 5635 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 5, 2021 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 9, 2021 (Επεξεργασία) Τρεις μήνες μετά ,απο το πρώτο σημειωματάριο που εκδόθηκε από την εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΚΥΡΙΑΚΗΣ” η εφημερίς ετοίμασε ένα άλλο για το καλοκαίρι του 2021, με τίτλο “Το σημειωματάριο του Καλοκαιριού” με την υπογραφή του Αρκά. Το οποίο περιέχει 80 σκίτσα του, προερχόμενα από γνωστούς χαρακτήρες διαφόρων τίτλων, τα σκίτσα δεν είναι καινούργια αλλά έχουν ξαναδημοσιευτεί ,οι ήρωες που θα απολαύσουμε τις ατάκες τους είναι: “ Ο ΘΑΝΑΘΑΚΗΣ ”“ΞΥΠΝΑΣ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΖΩΟ ” “ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ” "EΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΝΕΡΑ''και “ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ”. Ο σχεδιασμός είναι πανομοιότυπος με το προηγούμενο σημειωματάριο πού είχε βγει την Άνοιξη. Παρουσίαση του είχε κάνει ο @ Indian που λεπτομερώς μας είχε αναλύσει το πως είναι φτιαγμένο. Καλύτερη δεν θα μπορούσα να κάνω και για αυτό σας παραπέμπω https://www.greekcomics.gr/forums/index.php?/topic/44107-αρκασ-το-σημειωματαριο-τησ-ανοιξησ-2021/ Θα διαφωνήσω με τον Γιάννη που το θεωρεί συλλεκτικό ,εγώ θα το θεωρήσω μία απλή ξεπέτα που ο δημιουργός πληρώνεται για δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν. Η δουλειά όλη έχει γίνει από την Κ. Μάρουσιτς. Είναι κρίμα με τόσους καλούς ατακαδόρους σχεδιαστές που υπάρχουν, να μην γίνονται τέτοιες δουλειές και με αυτούς αλλά ο ΑΡΚΑΣ έχει το χρυσό άγγιγμα του Μίδα ,οι εφημερίδες τον εμπιστεύονται. Και η ''ξεπέτα" συνεχίστηκε για τις 2 επόμενες εβδομάδες που η εφημερίδα έδωσε σακίδια πλάτης με σκίτσο του δημιουργού . ΓΙΑ ΤΟ G.C. ΒΑΣΙΛΕΥΣ των ΚΟΜΙΚΣ Επεξεργασία Αυγούστου 9, 2021 από Βασιλεύς των κόμικς 9 1 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Otis Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 10, 2021 Member ID: 32788 Group: Members Topic Count: 6 Content Count: 249 Reputation: 920 Achievement Points: 274 Days Won: 0 With Us For: 2437 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 10:30 AM Age: 149 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 10, 2021 Όχι και συλλεκτικό το άρπα κόλλα. Δεν υπάρχει δομή και ενότητα. Συλλεκτικό θα ήταν αν περιείχε ανέκδοτα ή αδημοσίευτα ή αδημοσίευτα ανέκδοτα. 5 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Βασιλεύς των κόμικς Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 10, 2021 Member ID: 10466 Group: Honored Topic Count: 265 Content Count: 3512 Reputation: 36644 Achievement Points: 3528 Days Won: 88 With Us For: 5635 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 5, 2021 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 10, 2021 5 ώρες πριν, Otis είπε: Όχι και συλλεκτικό το άρπα κόλλα. Δεν υπάρχει δομή και ενότητα. Συλλεκτικό θα ήταν αν περιείχε ανέκδοτα ή αδημοσίευτα ή αδημοσίευτα ανέκδοτα. Ακριβώς αυτή είναι η αποψή μου ,γιατί το πήρα ούτε και εγώ ξέρω , ειδικά τα σακίδια (αυτα δεν πήρα και καλά έκανα )προτιμότερο ένα ωραίο αλμπουμάκι παρά αυτα . Φτάξτε ένα ημερολόγιο με ΑΔΑΜΑΣΤΟ ,ΜΥΘΟΝΑΥΤΕΣ// και ΠΟΝΑΝ με μπολικο αίμα και χιουμορ να το πείτε συλλεκτικό .Για μια φορά στο δεύτερο το χάσατε το παιχνίδι . 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις