Ion Δημοσιεύτηκε Μαίου 31, 2021 Member ID: 2285 Group: Veterans Topic Count: 949 Content Count: 4397 Reputation: 36002 Achievement Points: 4451 Days Won: 26 With Us For: 6398 Days Status: Offline Last Seen: 20 ώρες πριν Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 31, 2021 Σε κάποια από τις πρώτες χρονιές της δεκαετίας του '90, το περιοδικό PC Master διαχώρισε την ύλη του και χωρίστηκε σε 2 περιοδικά: το πρώτο συνέχισε να φέρει το αρχικό όνομα και περιείχε αποκλειστικά τεχνικές πληροφορίες για hardware, software κλπ, ενώ το δεύτερο ονομάστηκε PC Games, και περιείχε αποκλειστικά σελίδες σχετικές με το gaming. Παραπάνω τα τεύχη των μηνών Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 1993. Tα τεύχη δεν είχαν αρίθμηση, η κατάταξη γίνεται αποκλειστικά βάσει της ημερομηνίας του. 5 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Mandrake Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2021 Member ID: 1790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7538 Reputation: 29521 Achievement Points: 7876 Days Won: 29 With Us For: 6444 Days Status: Offline Last Seen: 3 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2021 Επιτέλους, παρουσιάστηκε και αυτή εδώ η καταπληκτική σειρά ένθετων του καλύτερου (κατά τη γνώμη μου!) περιοδικού για PC gaming που έχει βγει ποτέ! Θα τη βρούμε την άκρη της αρίθμησης σιγά σιγά. Για την ώρα, θα πρέπει να μεταφερθούν αυτά τα τρία (προς το παρόν) ως τα τεύχη 7, 8 & 9, διότι το παλαιότερο "PC Games" που διαθέτω είναι Απριλίου του 1994! Εν τω μεταξύ γράφεις εσύ αλλά και το πινακάκι "1993", ενώ είναι το "1994" το έτος που κυκλοφόρησαν τα ανωτέρω τεύχη. Το "7ο" δικό σου τεύχος του "PC Games" κυκλοφόρησε με το τεύχος #55 του "PC Master", το οποίο κυκλοφόρησε τον ίδιο μήνα! Το δικό μου πιθανολογώ ότι βγήκε με το #48, εκτός κι αν τον Αύγουστο δεν έβγαζε τεύχη. Δυστυχώς το παλαιότερο "PC Master" που έχω αυτή τη στιγμή είναι το #50 και στο αρχείο μου δεν είχα σημειώσει μήνα & έτος σε δαύτα, παρά μόνο στα "PC Games". Πρέπει να πάω στο άλλο σπίτι να κάνω αυτοψία... 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις