Gong Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 20, 2020 Member ID: 34945 Group: Members Topic Count: 76 Content Count: 618 Reputation: 3817 Achievement Points: 623 Days Won: 7 With Us For: 1905 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 3, 2023 Age: 13 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 20, 2020 Δυο έλληνες συγκραφεις, ο Σωτήρης και ο Γιωργος Κωνσταντινίδης επιχείρησαν να γράψουν το παιδικό βιβλιο με τιτλο το μπλοκακι ενος Ούφο.Η σειρα είναι βασισμένη σε αληθινες ιστορίες που τις έχουν στείλει παιδιά απο όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.Τα βιβλια είναι απο τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ. Είναι γραμμένο σε στυλ ημερολογίου απο ενα παιδι (παιδι και καλά το γράφει.Συγκραφεις το γράφουν στα αλήθεια) που όμως το αποκαλει μπλοκακι.Του έχουν βγαλει παρατσούκλι ουφο απο παρατσούκλια που έχουν βγάλει τα αγόρια της τάξης του.Έτσι δεν έχουμε μαθει το αληθινό όνομα του παιδιού.Στο μπλοκακι γράφει τις μικρές αλλά Ξεκαρδιστηκες περιπετειες που ζει με τους φιλους του η με τον αδερφό του. Εγώ που έχω διαβάσει σχεδόν όλη τη σειρα θα πω οτι είναι πολύ καλη με πολύ γέλιο. Στην Ελλάδα έχουμε δει 5 μπλοκακια.Τα παραθέτω κάτω. 1.Τα απίστευτα κατορθώματα μου 2.Κάτι συμβαίνει εδώ 3.Ώστε έτσι, ε; 4.Η οδυσεια ενος ουφο 5.Πάμε για μετάλλιο Αντιγραφω τι έχει πει ο Γιωργος Κωνσταντινίδης Γεννήθηκα στον Πειραια.Απο μικρός, θυμάμαι, μου άρεσε να λέω ιστορίες.Στο σχολειο, στην παρέα, στο ωδείο και στο σπίτι.Τα χρόνια πέρασαν κι έγινα βιολονίστας, δάσκαλος και συγγραφεας .Παρ όλες αυτές τις [συγκλονιστικές αλλάγες} συνεχισα να λέω ιστορίες.Στην κόρη μου, στους μαθητές και στους φιλους.Εκείνοι με παρότρυναν να τις γράψω.Τα πρωτα μου βιβλια είναι:[Η Σιρεφα και οι χαμένες νότες], [Μια πόλη, μα ποια πόλη], [Καποτε στη μελωδιουπολη].Όμως , δεν έλεγα μονο ιστοριες, άκουγαν κιόλας.Ακουγα και κατέγραφα τις περιπετειες, τις φάρσες και τις γκάφες των παιδιών απο όλη την Ελλάδα.Τοτε γεννήθηκε η σειρα βιβλίων [Το μπλοκακι ενος UFO].Μετα ακολούθησε η σειρα [Ενα μυστήριο για τον... Μπούφο] και εύχομαι να ακολουθήσουν κι αλλες.Μέχρι τοτε θα μαζεύω ιδέες... Τι είπε ο Σωτήρης Μητρουτσης Γεννήθηκα στον Πειραια.Είμαι επαγγελματίας γραφίστας και... ερασιτέχνης σκιτσογράφος.Απο μικρός, οποτε εβρισκα ευκαιρία, μουντζουρωνα χαρτιά, μπλοκακια και τα χέρια μου.Τώρα πια κάνω μουντζουρες και στο κομπιούτερ μου.Τα τελευταια χρόνια συνδημιουργω και εικονογραφω τα βιβλια των σειρών [Το μπλοκακι ενος ουφο] και [Ενα μυστήριο για τον...Μπούφο].Ελπίζω να διασκεδάσεις τόσο πολύ διαβάζοντας αυτό το βιβλιο, όσο διασκέδαση κι εγώ όταν το σχεδιαζα! Καλη ανάγνωση! Ο Σωτήρης κι ο Γιωργος έχουν μια δυνατή φιλια. Παρουσίαση της Β Έκδοσης από τις εκδόσεις Μίνωας εδώ 3 1 1 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Valtasar Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 20, 2020 Member ID: 1 Group: Root Admin Topic Count: 1735 Content Count: 9237 Reputation: 66064 Achievement Points: 8896 Days Won: 159 With Us For: 6645 Days Status: Offline Last Seen: 19 ώρες πριν Age: 61 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 20, 2020 @Ilias12 Ηλία, αν δεν ανεβάσεις εξώφυλλα, δε θα μπορέσει να γίνει παρουσίαση οπότε θα μετακινηθεί το θέμα σου.... Αν θέλεις να δεις πως γίνεται μια παρουσίαση έκδοσης, μπορείς να διαβάσεις ΕΔΩ 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
pnikitaskomics Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 31, 2020 Member ID: 36408 Group: Members Topic Count: 17 Content Count: 307 Reputation: 1646 Achievement Points: 312 Days Won: 2 With Us For: 1621 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 30 Age: 14 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 31, 2020 Άντε αναμένουμε για το 6 Επίσης μπορώ να τα σκανάρω εγώ αλλά μπορώ μόνο το 5 4 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
pnikitaskomics Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 10, 2020 Member ID: 36408 Group: Members Topic Count: 17 Content Count: 307 Reputation: 1646 Achievement Points: 312 Days Won: 2 With Us For: 1621 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 30 Age: 14 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 10, 2020 (Επεξεργασία) Να βοηθήσω με το πινακάκι: Τίτλος: ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΕΝΟΣ UFO Σενάριο: Γιώργος Κωνσταντινίδης Σχέδιο: Σωτήρης Μητρούσης Εκδοτική: Άγκυρα Ημερομηνία έκδοσης: 1 Απριλίου 2014 Τεύχη: 4 Κατηγορία: Σειρά βιβλίων Μέγεθος: 20,5 x 15 Χρώμα: Ασπρόμαυρο Προέλευση: Ελληνική ISΒN: 978-960-547-125-5 Επεξεργασία Σεπτεμβρίου 27, 2020 από pnikitaskomics 6 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
pnikitaskomics Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 19, 2020 Member ID: 36408 Group: Members Topic Count: 17 Content Count: 307 Reputation: 1646 Achievement Points: 312 Days Won: 2 With Us For: 1621 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 30 Age: 14 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 19, 2020 Εξώφυλλα και οπισθόφυλλα τευχών 1-4: Μεταφέρθηκαν στη βάση 3 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις