Retroplaymo Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 29, 2018 Member ID: 31159 Group: Veterans Topic Count: 283 Content Count: 5004 Reputation: 32939 Achievement Points: 5005 Days Won: 99 With Us For: 3396 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7, 2020 Age: 47 Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 29, 2018 Τον Ιανουάριο του 2006, κυκλοφορεί στην χώρα μας το πρώτο τεύχος του περιοδικού CHIP. Η ύλη του, όπως μαρτυράει και ο τίτλος του, καλύπτει τα πάντα γύρω από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και είναι βασισμένη στην αντίστοιχη Γερμανική έκδοση, η οποία κυκλοφορούσε από το 1978 στην Γερμανία. Παρουσιάσεις τόσο σε hardware, όσο και σε software, pc gaming, πρώτες ματιές σε νέα προϊόντα τεχνολογίας, συγκριτικά tests, γράμματα αναγνωστών, λίστες με έρευνα αγοράς, ήταν μερικά από τα θέματα που κάλυπταν την ύλη του εντύπου. Σε κάθε τεύχος δινόταν δώρο ένα CD/ROM ή DVD/ROM. 8 1 Παράθεση
Indian Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 29, 2018 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 795 Content Count: 13860 Reputation: 101429 Achievement Points: 9268 Days Won: 473 With Us For: 4932 Days Status: Offline Last Seen: Τρίτη στις 11:17 PM Age: 43 Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 29, 2018 Πώς είχα την εντύπωση ότι το CHIP ήταν πιο παλιό? 4 1 Παράθεση
albertus magnus Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 29, 2018 Member ID: 11226 Group: Members Topic Count: 138 Content Count: 2894 Reputation: 18043 Achievement Points: 2951 Days Won: 12 With Us For: 5623 Days Status: Offline Last Seen: 19 ώρες πριν Age: 157 Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 29, 2018 Το θυμαμαι και εγω σιγουρα δεκαετια του 90. Βρηκα και με ενα γρηγορο γκουγκλαρισμα εξωφυλλα του 1994. 2 1 Παράθεση
Mandrake Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 29, 2018 Member ID: 1790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7574 Reputation: 29769 Achievement Points: 7912 Days Won: 29 With Us For: 6514 Days Status: Offline Last Seen: 2 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 29, 2018 (Επεξεργασία) Βέβαια! Το "Chip" το αγόραζα κι εγώ τη δεκαετία του '90 και, τουλάχιστον απ' τα τεύχη που είχα αγοράσει ο ίδιος, δεν πρέπει να είχαν ούτε δισκέτα δώρο! Ίσως σε κάποιο τεύχος μονάχα. Δυστυχώς δε μου 'χει μείνει τίποτα, όπως και από τα περισσότερα περιοδικά πληροφορικής που αγόραζα απ' τις αρχές των '90s... Σε κάποιο ξεκαθάρισμα πριν αρκετά χρόνια που προσπάθησα να κάνω χώρο, άλλα έφυγαν για ανακύκλωση και κάποια (κυρίως με gaming) χαρίστηκαν σε ένα φίλο τότε... Επομένως κάτι "Chip", "Computer Για Όλους", "Computer Software", "Computers & Internet", "PC Zone", "Win", "Multimedia & CD-ROM", "Multimedia World", ".net Surfing", "Gamepro", "PC Knowhow", "Knowhow... Για Αρχάριους", "PC Master: Hot Games", "RAM", "Hitech", "Tomorrow", "Ήχος & Hi-Fi", "DVD Home Theater", "Audio", "Θέαμα", "Σινε Συλλογή", "Digital Living", "Digital Vision", "Science Illustrated", "Computer Games Magazine", "Ήχος Εικόνα", "DVD Show", "Free", "Game Files", "Play Action", "Ελληνικό CD-ROM", "Ο Κόσμος Του DVD" και γενικότερα ότι αφορούσε Η/Υ, ήχο & εικόνα, gadgets παντώς τύπου, βιντεοπαιχνίδια και όχι μόνο , πήγαν άπατα... Μου έχουν μείνει πολλά άλλα, βέβαια! Τι έχει κυκλοφορήσει ρε παιδί μου μέσα 30 χρόνια μονάχα και πόσες σειρές παράλληλα..! Έχω την αίσθηση πως τη δεκαετία του '80 τα περίπτερα ήταν πολύ πιο φτωχά από υλικό απ' ότι στα 90s και στα 00s! Είναι λογικό βέβαια με την έλευση των PCs, των Windows, την ψηφιοποίηση, τα μέσα αποθήκευσης, τις κονσόλες και την οικιακή ψυχαγωγία γενικότερα..! Σήμερα τι υπάρχει; Επεξεργασία Σεπτεμβρίου 29, 2018 από Mandrake 3 Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις