GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 2, 2018 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117468 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6398 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 2, 2018 Ομολογώ πως με έχει μπερδέψει αυτή η έκδοση, όσο αφορά την προέλευση της. Υπάρχει μια έκδοση της δεκαετίας του '80 με το ίδιο όνομα που δεν πρέπει να έχει σχέση, αλλά ακόμα και να έχει, θα είναι η Α' περίοδος, μια έκδοση που λέγεται Computer & Software που είναι της δεκαετίας του '90 και πρέπει να είναι είτε ο πρόδρομος αυτής ή η αμέσως προηγούμενη ονομασία του τίτλου και φυσικά η παρούσα έκδοση με το τρέχον λογότυπο. Όπως και να έχει, το τεύχος που έχω στα χέρια μου είναι της Motor Press Hellas και κάθε χρόνο ξεκίναγε η αρίθμηση από την αρχή. Θεματολογικά επικεντρώνεται στο software και κατά βάση στις επαγγελματικές λύσεις, οπότε απευθυνόταν και σε μικρότερο κοινό. 4 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Mandrake Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 19, 2019 Member ID: 1790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7538 Reputation: 29521 Achievement Points: 7876 Days Won: 29 With Us For: 6444 Days Status: Offline Last Seen: 3 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 19, 2019 "Computer & Software" είμαι εκατό τοις εκατό βέβαιος πως έχω δει εξώφυλλα, αλλά ούτε είχα φίλο που αγόραζε περιοδικά πληροφορικής, ούτε πρέπει να είχα κάποιο ο ίδιος (σύμφωνα με το αρχείο μου, τουλάχιστον). Ίσως σε περίπτερα ή σε κάποια αναφορά του "Computer Software", που να δείχνει φωτογραφία με χύμα εξώφυλλα εκείνου του περιοδικού. Δεν ήξερα ότι υπήρχε απ' τα δεκαετία του '80 με αυτόν τον τίτλο. Αποκλείεται να είχα αγοράσει περιοδικό πληροφορικής πριν το 1990-1991. Το '94 αγόρασα τον 1ο μου υπολογιστή (πριν το καλοκαίρι) και πρέπει να 'ταν 1-2 χρόνια πριν που αγόραζα κάποια, κυρίως βέβαια με αναφορές σε gaming. Τα υπόλοιπα τα έπαιρνα σιγά σιγά απ' το '94 κι έπειτα. Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Mandrake Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 12, 2023 Member ID: 1790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7538 Reputation: 29521 Achievement Points: 7876 Days Won: 29 With Us For: 6444 Days Status: Offline Last Seen: 3 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 12, 2023 Πάμε με κάποια επιπλέον στοιχεία εδώ μπας και βγάλουμε άκρη... Εγώ έχω τεύχος "Computer Software" με αρίθμηση (το #25) και κυκλοφόρησε στις 1 Μαΐου 1995 απ' τις εκδόσεις "Verlag Α.Ε.". Επίσης έχω τελικά καταχωρημένο στο αρχείο μου ένα τεύχος "Computer & Software" χωρίς αρίθμηση, το οποίο γράφει στην ημερομηνία κυκλοφορίας "Ιούλιος-Αύγουστος 2000" επομένως ήταν διμηνιαία έκδοση, εκτός και αν τον Αύγουστο δεν κυκλοφορούσε τεύχος (όπως συνέβαινε σε κάποια περιοδικά) και έτυχε να έχω του διπλού μήνα. Δυστυχώς δεν έχω σημειωμένη εκδοτική στο τελευταίο... 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις