Dr Paingiver Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 27, 2018 Member ID: 3930 Group: Veterans Topic Count: 729 Content Count: 13097 Reputation: 105554 Achievement Points: 13119 Days Won: 138 With Us For: 6254 Days Status: Offline Last Seen: 5 ώρες πριν Age: 66 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 27, 2018 Περιοδικό με θέμα την έρευνα του παράξενου και του υπερφυσικού. Κυκλοφόρησε περίπου στις αρχές του 1997. Δυστυχώς το τεύχος 3 δεν αναφέρει ημερομηνία κυκλοφορίας και το τεύχος 5, αναφέρει αόριστα "Χειμώνας 1997-1998". Καλή ύλη με εκτενή αναφορά σε Λαβκραφτικά θέματα. Το 3ο τεύχος έχει διαστάσεις 20.80 x 28.20, ενώ το 5ο τεύχος έχει διαστάσεις 21.00 x 29.80. Άγνωστο πόσα τεύχη κυκλοφόρησαν. Επίσης δεν αναφέρεται εκδότης, παρά μόνο υπεύθυνος κατά τον νόμο ο Άγις Λυμπερόπουλος καθώς και η futura 20/25 που έχει την επιμέλεια έκδοσης και την κεντρική διάθεση. Ευχαριστούμε για το οπισθόφυλλο του τεύχους #03 τον niarlathotep. 6 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Mandrake Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 27, 2018 Member ID: 1790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7538 Reputation: 29521 Achievement Points: 7876 Days Won: 29 With Us For: 6444 Days Status: Offline Last Seen: 2 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 27, 2018 (Επεξεργασία) Εγώ το συγκεκριμένο το έχω καταχωρημένο ως "fanzine". Δεν είναι περιοδικό μιας και δεν είχε συγκεκριμένη περιοδικότητα, δεν ανέφερε εκδοτικό οίκο, δεν είχα δει ISSN, τίποτα... Το 5ο τεύχος πρέπει να ήταν και το τελευταίο. Υπεύθυνη ήταν μία ομάδα ερευνητών ονόματι "Κοσμική Πυξίδα", με τους οποίους επικοινώνησα τηλεφωνικά τότε για να αποκτήσω τα πρώτα 2 τεύχη που δεν είχα βρει πουθενά. Είναι απορίας άξιο πως κατάφερα να το ανακαλύψω από το 4ο τεύχος που είχε βρει σε περίπτερο στην πόλη μου. Από τύχη διανεμήθηκε εδώ; Κάκιστη διανομή... Το 3ο & το 5ο τα παρήγγειλα απ' το "Solaris" θυμάμαι, ενώ το 2ο δεν το είχαν και το 1ο δεν το είχαν δει καν πως είναι! Στην "Κοσμική Πυξίδα" μου είπε τότε εκείνος που μίλησα ότι δεν είχαν ούτε οι ίδιοι αντίτυπα και αν ήθελε μονάχα να μου το βγάλει σε φωτοτυπίες ή κάτι τέτοιο. Δεν το πήρα βέβαια, προσπάθησα να το ψάξω και αλλού αλλά χωρίς αποτέλεσμα... Επεξεργασία Ιουλίου 27, 2018 από Mandrake 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
niarlathotep Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 4, 2023 Member ID: 40267 Group: Νέα Μέλη Topic Count: 1 Content Count: 6 Reputation: 17 Achievement Points: 6 Days Won: 0 With Us For: 571 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 23 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 4, 2023 το οπισθοφυλλο απτο τευχος 3 Μεταφέρθηκε στην βάση. μαζι με δυο σελιδες με διαφημισεις 1 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις