PhantomDuck Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 20, 2018 Member ID: 2414 Group: Veterans Topic Count: 206 Content Count: 5723 Reputation: 46166 Achievement Points: 5820 Days Won: 48 With Us For: 6397 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 38 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 20, 2018 Ένα βίντεο ~25 λεπτών ουσιαστικά είναι, παρά ταινία. Στο imdb είναι ετούτο εδώ. Δεν έχω βρει άλλον να το αναφέρει στο διαδίκτυο. Ο πρωτότυπος τίτλος εμφανιζόταν στο 00:15, όμως από την ΕΤ1 αφαιρέθηκε, δεν γνωρίζω γιατί. Βασισμένο στο βιβλίο του Peter Collington, δημιουργήθηκε από την Alison De Vere το 1989 με μουσική από τους Clannad. Ανασύρθηκε και ψηφιοποιήθηκε από μία βιντεοκασέτα που είχαν γράψει οι γονείς μου για να έχω να βλέπω κινούμενα σχέδια όποτε τους πρήζω. Ο ελληνικός τίτλος που έβαλα στο βιντεάκι «Ο άγγελος και το μολυβένιο στρατιωτάκι» είναι δική μου απόδοση, επειδή δεν υπάρχει κάποια επίσημη ονομασία Υπόθεση (για να μας βρούνε από αναζήτηση του google). Ένα κοριτσάκι παίρνει για τα γενέθλιά της ένα νόμισμα που βάζει στον κουμπαρά της, και ένα ζευγάρι από κουκλάκια. Ένα αγγελάκι και ένα στρατιωτάκι. Όταν οι πειρατές από το βιβλίο ξυπνούν, πάνε να κλέψουν τον θησαυρό της κοπέλας, δηλαδή το νόμισμα που της έδωσαν. Το στρατιωτάκι προσπαθεί να τους αντιμετωπίσει, όμως τον πιάνουν αιχμάλωτο. Ο άγγελος, βρίσκει το ξίφος του στρατιώτη, προσπαθεί να τον βρει, περνάει από διάφορους εχθρούς όπως γιγάντιες (για αυτόν) αράχνες και μύγες, φτάνει στο πλοίο των πειρατών και καταστρώνει μαζί με το στρατιωτάκι ένα σχέδιο για το πώς θα γλιτώσουν και θα γυρίσουν το νόμισμα πίσω στα χέρια του κοριτσιού. Εξαιρετικό κλιπάκι παρεμπιπτόντως. Δεν έχει λόγια, μόνο μουσική, ώστε να μπορεί να την παρακολουθήσει οποιοδήποτε πιτσιρίκι στον κόσμο. Βάλτε να ακούσετε τα πρώτα δευτερόλεπτα, και αν δεν σας παρασύρει η μουσική, να μην με λένε Phantom Duck. Πάρτε και το βασικό κομμάτι με λόγια [imdb=tt1285108] 5 1 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
PhantomDuck Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 23, 2018 Member ID: 2414 Group: Veterans Topic Count: 206 Content Count: 5723 Reputation: 46166 Achievement Points: 5820 Days Won: 48 With Us For: 6397 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 38 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 23, 2018 Ύστερα από παραλαβή του DVD, είμαι στην ευχάριστη θέση να το παραθέσω και στην αντίστοιχη ποιότητα :P. Θα αφήσω και το άλλο για το ιστορικό επειδή έχει το λογότυπο της ΕΤ1, όμως αυτό έχει ολόκληρη την ταινία με τα όλα της. 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ion Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 23, 2018 Member ID: 2285 Group: Veterans Topic Count: 949 Content Count: 4397 Reputation: 36007 Achievement Points: 4451 Days Won: 26 With Us For: 6410 Days Status: Offline Last Seen: 4 ώρες πριν Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 23, 2018 Αποφάσισα να εμπιστευτώ το γούστο του Γιώργου και κυρίως να σεβαστώ τον κόπο που έκανε να ψηφιοποιήσει και να ανεβάσει το βίντεο, οπότε έκατσα και το είδα. Άλλωστε ήταν μικρή ταινία, τι είχα να χάσω; Αν και δε θα έλεγα ότι είναι του γούστου μου, η ταινία μου άφησε μια γλυκιά γεύση και θύμησε παιδικά χρόνια, παρόλο που δεν την είχα ξαναδεί (ίσως υποσεινήδητα μου θύμισε κάποια άλλη ταινία). Σημαντικό plus ότι δεν έχει λόγια, ενώ συνοδεύεται και από πολύ ωραία μουσική. 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις