Retroplaymo Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 12, 2017 Member ID: 31159 Group: Veterans Topic Count: 283 Content Count: 5004 Reputation: 32921 Achievement Points: 5005 Days Won: 99 With Us For: 3326 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7, 2020 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 12, 2017 40 FACES είναι η τελευταία δουλειά του Χρήστου (Lord Makro), μια συλλογή από 40 ασπρόμαυρα πορτρέτα με μελάνι και ακουαρέλα. Διάφορες προσωπικότητες από τον χώρο των τεχνών, της επιστήμης, του αθλητισμού και του δημόσιου βίου, άλλοι πολύ γνωστοί, άλλοι λιγότερο. Το 40 Faces έκανε το ντεμπούτο του στο 3rd Athens Con που έγινε στις 2 και 3 Δεκέμβριου 2017. Σελίδα δείγμα για να πάρετε μια μικρή γεύση Αφιέρωμα στον Χρήστο Μακροζαχόπουλο 14 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Retroplaymo Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 13, 2017 Member ID: 31159 Group: Veterans Topic Count: 283 Content Count: 5004 Reputation: 32921 Achievement Points: 5005 Days Won: 99 With Us For: 3326 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7, 2020 Age: 47 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 13, 2017 Μπορει να μην εχει μπαλονακια, μπορει να μην εχει σεναριο, αλλα ειλικρινα το πενακι ή μαλλον για να το θεσω καλυτερα, τα πινελα του Χρηστου πραγματικα πηραν φωτια!!! 40 πορτρετα που εχουν "δεσει" αρμονικα μεταξυ τους και σου βγαζουν μια "ζωντανια". Ενα που μου τραβηξε την προσοχη και μαλιστα μου εφερε ενα χαμογελο στα χειλη, ειναι το παρακατω, για ευνοητους λογους!!!! Και για οσους δεν γνωριζουν ποιος ειναι....βουαλα: Hans Beck "The Father of Playmobil". Ομορφη και προσεγμενη δουλεια σε ολα της...στο σχεδιο, στο χαρτι, στην εκδοση. Πραγματικα δεν μετανιωσα καθολου που την αποκτησα. Αξιζει να της δωσετε μια ευκαιρια οσοι δεν το προμηθευτηκατε στο Athens Con. 9 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Lord Makro Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 13, 2017 Member ID: 2066 Group: Honored Topic Count: 79 Content Count: 4676 Reputation: 26662 Achievement Points: 4710 Days Won: 4 With Us For: 6418 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 30 Age: 48 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 13, 2017 O Hans Beck είναι must Εβαλα πράγματα για όλα τα γούστα πάντως και φυσικά κριτήριο ήταν και το πόσο μου άρεσε να ζωγραφίσω κάποια φάτσα. Για παράδειγμα ο Fyodor Litke (που σχεδόν κανένας δεν τον γνωρίζει) μου έκανε τόσο κλικ σαν μορφή όταν έπεσα πάνω του κάπου στο Interent που τον σχεδίασα αμέσως 8 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις