GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 11, 2017 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117468 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6399 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 11, 2017 Το 2005, την ίδια χρονιά που βγήκε και η κινηματογραφική ταινία, οι εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος πήραν τα δικαιώματα για την σειρά Γυρίστε τον Γαλαξία Με Ωτοστόπ, διατηρώντας τις μεταφράσεις που είχαν γίνει για τις εκδόσεις της Παραπέντε και της Μέδουσας. Έτσι η προσπάθεια αναζήτησης του νοήματος πίσω από τον αριθμό συνεχίζεται ακάθεκτη και στην Ελλάδα. Ο πρώτος τόμος αρχικά είχε την ένδειξη Δ' έκδοση, θέτοντας την ως συνέχεια της έκδοσης της Παραπέντε, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος πως στα περισσότερα αντίτυπα η ένδειξη αφαιρέθηκε. Θα το διαπιστώσουμε στην πορεία πιστεύω. Όπως και να έχει, η επανέκδοση του 2012 θεωρείται η Β' έκδοση από τον εκδότη. Οθόνη από το σάιτ του εκδότη 12-09-2017 Ο επόμενος τόμος βγήκε σχετικά κοντά με τον πρώτο, οι υπόλοιποι όμως βγήκαν με χαλαρό ρυθμό, ολοκληρώνοντας την σειρά στις 13/06/2012 με τον έκτο τόμο της τριλογίας ( ), ο οποίος δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στην χώρα μας από τον νέο εκδότη (βγήκε εξάλλου στο εξωτερικό όταν ο Φανταστικός κόσμος είχε ξεκινήσει τις επανεκδόσεις), και είναι γραμμένος από τον συνεχιστή του έργου του Ντάγκλας Άνταμς, τον Όουεν Κόλφερ, δημιουργό του Αρτέμης Φάουλ. Ένα μήνα πριν είχαν ξεκινήσει και οι επανεκδόσεις. Μέχρι στιγμής έχουν επανεκδοθεί με νέα εξώφυλλα τα 5 πρώτα βιβλία, με το πέμπτο να βγαίνει πρόσφατα, τον Ιούνιο του 2017. Δεν χρειάζεται να γράψω εγώ τίποτα παραπάνω για την υπόθεση. Είναι από τις σειρές βιβλίων που έχουν γράψει ιστορία και δεν χρειάζεται εμένα για να την αναλύσω. Πιστεύω όμως πως είναι μια από τις must σειρές για να διαβάσει κανείς, ώστε να καταλάβει πόσο γουστάρει ή όχι τα διανοητικά παιχνίδια και την άκρατη φαντασία που κρύβονται πίσω από το μπόλικο χιούμορ της. Πάω να βγάλω το κούνελο-κόκκαλο από τα μούσια. Ευχαριστούμε για τα υπόλοιπα εξώφυλλα τον The_Sandman. 15 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Bonadrug Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 12, 2017 Member ID: 1271 Group: Veterans Topic Count: 718 Content Count: 3481 Reputation: 20408 Achievement Points: 3538 Days Won: 16 With Us For: 6497 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 29 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 12, 2017 δεν έχω διαβάσει τον έκτο τόμο, λέει τίποτα;;; 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 12, 2017 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117468 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6399 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 12, 2017 Τον πήρα μόλις πρόσφατα στο καλοκαιρινό Μπαζάαρ του πάμπλικ. Δεν το έχω διαβάσει ακόμα. 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
The_Sandman Δημοσιεύτηκε Απριλίου 21, 2019 Member ID: 10460 Group: Veterans Topic Count: 340 Content Count: 5714 Reputation: 52881 Achievement Points: 5714 Days Won: 38 With Us For: 5624 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 30 Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 21, 2019 Τα εξώφυλλα των τ. 4 και 5, καθώς και η πρώτη έκδοση του 1ου, χωρίς την ένδειξη "Δ Έκδοση" Τα εξώφυλλα προστέθηκαν στο πινακάκι της παρουσίασης. 7 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις