Ion Δημοσιεύτηκε Απριλίου 11, 2017 Member ID: 2285 Group: Veterans Topic Count: 949 Content Count: 4397 Reputation: 36003 Achievement Points: 4451 Days Won: 26 With Us For: 6400 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 10:20 PM Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 11, 2017 Τιμή: 5 € Το "Πυρ - Νυξ - Αλώπηξ" είναι το νέο κόμικ της Σιαδώρας Παπαθεοδώρου, που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2017 στο 12ο Comicdom Con Athens. Πρόκειται για το 3ο κόμικ της δημιουργού μετά το 4,5 Seasons (2015) και το Η Δανάη στο Στόμα του Λύκου (2016). Πρόκειται για ένα παραμύθι, με κεντρικό χαρακτήρα την Κασσάνδρα, ιέρεια στο Ναό της Καρδιάς της Μαγείας αλλά και φύλακα της μεγάλης φωτιάς. Η Κασσάνδρα πρέπει κάθε μέρα πριν φανεί το φεγγάρι να μπει στη μεγάλη φωτιά ώστε να την κρατήσει ζωντανή, κάτι όμως που δεν αρέσει στην ίδια και δεν θέλει να κάνει για μια ζωή. Κάποια στιγμή θα γνωριστεί τυχαία με τη Νύχτα, η οποία ακολουθεί τον ήλιο εδώ και χιλιετίες και κρατάει το Φεγγάρι, ενώ τα μαλλιά της είναι ο νυχτερινός ουρανός. Οι δύο κοπέλες γίνονται πολύ καλές φίλες και αρχίζουν να συναντιούνται καθημερινά, όμως έτσι η πονηρή αλεπού που θέλει να καταπιεί το Σύμπαν και που ζούσε στα μαλλιά της Νύχτας βρίσκει ευκαιρία και το σκάει. Η πρώτη σελίδα (από το Willowisps.gr) 24 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GeoTrou Δημοσιεύτηκε Απριλίου 12, 2017 Member ID: 30061 Group: Veterans Topic Count: 464 Content Count: 6111 Reputation: 54063 Achievement Points: 6111 Days Won: 49 With Us For: 3869 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 4, 2019 Age: 30 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 12, 2017 Το καλύτερο fanart όλων των εποχών! Ο Νικήτας είναι η Νύχτα! Πού να το μάθει η Θεώνη... 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GeoTrou Δημοσιεύτηκε Απριλίου 18, 2017 Member ID: 30061 Group: Veterans Topic Count: 464 Content Count: 6111 Reputation: 54063 Achievement Points: 6111 Days Won: 49 With Us For: 3869 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 4, 2019 Age: 30 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 18, 2017 Εξαιρετικό φανζίν. Εδώ η Σιαδώρα μας δίνει μια κάπως πιο «σοβαρή» ιστορία φαντασίας, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην πρωτοτυπία και τις φοβερές της ιδέες. Η αλήθεια είναι ότι θα το ήθελα λίγο μεγαλύτερο, για να κλείσει πιο ομαλά, αλλά κι έτσι μου άρεσε πολύ. Και νομίζω θα τη δούμε και πάλι υποψήφια (τουλάχιστον) στα επόμενα βραβεία. 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indian Δημοσιεύτηκε Μαίου 1, 2017 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 786 Content Count: 13645 Reputation: 99870 Achievement Points: 9268 Days Won: 459 With Us For: 4864 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 10:39 PM Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 1, 2017 Μία σύντομη παρουσίαση του κόμικ από το Comicdom...! 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
alexpap Δημοσιεύτηκε Μαίου 8, 2017 Member ID: 31249 Group: Members Topic Count: 10 Content Count: 292 Reputation: 1795 Achievement Points: 292 Days Won: 0 With Us For: 3280 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 10, 2019 Age: 28 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 8, 2017 Απο τα πολυ δυνατα indie που χω διαβασει. Το σχεδιο και κυριως τα χρωματα ειναι σιγουρα τα αγαπημενα μου απο ελληνα/ελληνιδα δημιουργο. Η ιστορια μια χαρα, ειχε και τα αστεια σημεια διαλογων, λιγοτερα απο το καπως πιο χιουμοριστικο Η Δαναη στο Στομα του Λυκου, που ταιριαζαν καλα. Αν το δειτε πουθενα τσεκαρετε το δεν θα το μετανιωσετε. 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
batigoal Δημοσιεύτηκε Μαίου 14, 2017 Member ID: 23328 Group: Veterans Topic Count: 29 Content Count: 2301 Reputation: 28516 Achievement Points: 2302 Days Won: 20 With Us For: 4792 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 28, 2023 Age: 40 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 14, 2017 Πολυ καλο κομικ, μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο τη Δαναη στο στομα του λυκου που ειδαμε περυσι απο την Σιαδωρα. Τα μικροπροβληματακια που υπηρχαν στα χρωματα εδω δεν υπαρχουν, η ιστορια ειναι καλυτερα δουλεμενη και αρκετα πιο σοβαρη. Το μονο ισως αρνητικο, καποιες καμενες-χιουμοριστικες ατακες, οι οποιες αν και πετυχημενες δεν μου ταιριαζουν με το υφος της ιστοριας. Αν το Moncier Charlatan της Σαλαμαλικη δεν θεωρειται αυτοεκδοση (μιας και τοτε θα υπηρχε διλημμα) και δεν μου εχει ξεφυγει κατι πολυ καλο, τοτε ειναι η καλυτερη (μεχρι τωρα τουλαχιστον) φετινη αυτοεκδοση κατα τη γνωμη μου! Προτινεται φυσικα! 11 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
dimious200 Δημοσιεύτηκε Μαίου 22, 2017 Member ID: 14558 Group: Members Topic Count: 49 Content Count: 3365 Reputation: 28756 Achievement Points: 3365 Days Won: 2 With Us For: 5024 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 18, 2023 Age: 33 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 22, 2017 Πανεμορφη αυτοεκδοση. Σε κερδιζει απο το εξωφυλλο/οπισθοφυλλο. Πολυ ωραιο σκιτσο αλλα και χρωματα. Μου αρεσε πολυ και το σετινγκ της ιστοριας. Ο τομεας που ειναι λιγο πιο πισω ειναι αυτος του σεναριου, η ιστορια παρα ηταν μικρη, ειδικα το τελος της το οποιο ηταν καπως αποτομο. Οι καπως πιο νεωτεριστικες ατακες εμενα προσωπικα δε με χαλανε καθολου (πεθανα στο "νυχτα στασου"), το αντιθετο μαλιστα, αλλα καταλαβαινω απολυτα και αυτους που τις βρισκουν παραταιρες. Θα ηθελα πολυ να δω μια συνεργασια της Σιαδωρας με καποιον αλλον (ειτε σολο ειτε μαζι με την ιδια) στο σεναριο Απο τα must φανζινακια της φετινης σοδειας! 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Θρηνωδός Δημοσιεύτηκε Μαίου 27, 2017 Member ID: 30604 Group: Veterans Topic Count: 535 Content Count: 6810 Reputation: 55696 Achievement Points: 6810 Days Won: 161 With Us For: 3637 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 16, 2020 Age: 33 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 27, 2017 Πλάκα είχε. Ειδικά εκεί που κερδίζει την πρώτη διαμάχη στην αρχή και αναφωνεί ήρεμη "ez". Τώρα συνολικά μ'άρεσε, σίγουρα πιο δουλεμένο και γεμάτο από την δανάη. Είχε περιθώρια να απλωθεί λίγο παραπάνω ώστε να μας έρθει πιο γραμμικά το τέλος, αλλά και πάλι δεν απογοήτευσε. Τώρα όσον αφορά τις πιο λαϊκές εκφράσεις, σίγουρα μερικές δεν κολλούσαν στο επικό ύφος αλά καλεβάλα της ιστορίας αλλά δεν ξέρω, γέλασα με τις περισσότερες γιατί πάντα έτσι φαντάζομαι τους ήρωες: Επικούς και ατάραχους, άλλα όταν πάει κάτι στραβά αρχίζουν το στόλισμα. Δεν το 'χουμε συνηθίσει αλλά χάρηκα που κάποιος γύρισε και το έκανε για αλλαγή. Έδρασε λίγο αποδομητικά και τσαλάκωσε μια καθωσπρέπει επικίλα που έχω βαρεθεί προσωπικά να βλέπω αλλού. Το σκίτσο είναι πολύ καλό, τα χρώματα και η εκτύπωση επίσης. Επειδή και από αυτό και από το περσινό φαίνεται ότι το 'χει, θα ήθελα να ασχοληθεί λίγο πιο σοβαρά και να περάσει από oneshots σε τίτλο σειρά και κάποιον κανονικό εκδότη. Ακριβώς γιατί θα δούμε ωραία πράγματα. Τώρα αν το έχει σαν χόμπι περισσότερο, εδώ είμαστε να παίρνουμε τα φανζινάκια της. 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις