Indian Δημοσιεύτηκε Απριλίου 8, 2017 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 786 Content Count: 13645 Reputation: 99869 Achievement Points: 9268 Days Won: 459 With Us For: 4864 Days Status: Offline Last Seen: 19 ώρες πριν Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 8, 2017 Ο Γιώργος Μελισσαρόπουλος (Meliss) αφήνει πίσω του τις διάσημες κατσαρίδες του και τους μπατίριδες Θεούς του Ολύμπου και μπαίνει σε ένα πολύ παράξενο δάσος,όπου βρίσκονται τα πιο καμμένα ζώα...! Η έκδοση έχει γυαλιστερό χαρτί κι όμορφα χρώματα που έχει επιμεληθεί ο/η Jesusgone...!Στην αρχή υπάρχει μία εισαγωγή από τον Πάνο Κρητικό...! Αντιγραφή από το οπισθόφυλλο...! Παράθεση Ένας Λαγός πρεζάκι κάνει άνω κάτω τη ζούγκλα πουλώντας σπηντάκια σ’ένα μανιακό Πάντα. Ένας Αγριόγατος παίρνει εκδίκηση για την απαγωγή της αρραβωνιαστικιάς του. Μια νευρωτική Χελώνα μπλέκει σε επικίνδυνες περιπέτειες και… η Κοκκινοσκουφίτσα το παίζει μπόντιγκαρντ. Μα τι συμβαίνει επιτέλους σε αυτό το δάσος; Και λίγα λόγια από τον εκδότη...! Παράθεση Ο Γιώργος Μελισσαρόπουλος (Θεοί σε Κρίση, Τέζα) συνεργάζεται για πρώτη φορά με την Ένατη Διάσταση και παρουσιάζει ένα εξαιρετικά αστείο και εντελώς «καμένο» κόμικ που κινείται στα όρια της πολιτικής ορθότητας. Παίζοντας με οικίες αισθητικές φόρμες και με εκκεντρικό χιούμορ, οι ΑΓΡΙΑΔΕΣ καταγράφουν μια παράλογη διαδοχή σουρεαλιστικών καταστάσεων όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν. Και συμβαίνουν! Τέλος,να πούμε ότι ο εκδότης μας συνιστά προσοχή,μιας και περιέχεται ενήλικο περιεχόμενο...! Αφιέρωμα στον Γιώργο Μελισσαρόπουλο 22 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
x for xepeta Δημοσιεύτηκε Απριλίου 11, 2017 Member ID: 3787 Group: Veterans Topic Count: 488 Content Count: 12121 Reputation: 82352 Achievement Points: 12143 Days Won: 79 With Us For: 6275 Days Status: Online Last Seen: 7 λεπτά πριν Age: 50 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 11, 2017 Από την πρώτη σελίδα με το "πάει ο λαγός να πιει νερό" γέλασα δυνατά. Το φχαριστήθηκα. Στέκει να βγει και δεύτερο 17 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indian Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2017 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 786 Content Count: 13645 Reputation: 99869 Achievement Points: 9268 Days Won: 459 With Us For: 4864 Days Status: Offline Last Seen: 19 ώρες πριν Age: 42 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2017 Μου άρεσε το συγκεκριμένο άλμπουμ...! Ο Μελισσαρόπουλος κάνει χρήση της εμπειρίας του στο ΤΕΖΑ και μας προσφέρει ένα άκρως κουφό και καμένο κόμικ...!Η υπόθεση διαδραματίζεται στο ζωικό βασίλειο,το οποίο γίνεται μπάχαλο,προς τέρψιν του αναγνώστη...!Το σενάριο χαρακτηρίζεται από καλής ποιότητας,κάφρικο χιούμορ,ενώ κάπου μέσα κάνει και την εμφάνισή της και μία έγχρωμη αξύριστη κοκκινοσκουφίτσα...! Ό,τι να'ναι καταστάσεις δηλαδή...! Το σχέδιο έχει γελοιογραφική υφή,είναι ατημέλητο,αλλά εκφραστικότατο...!Σε αρκετά καρέ έπιασα τον εαυτό μου να γελάει απλά κοιτώντας το,χωρίς καν να διαβάσω τα μπαλονάκια...!Πολύ όμορφα ήταν και τα χρώματα...! 15 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
dimious200 Δημοσιεύτηκε Μαίου 13, 2017 Member ID: 14558 Group: Members Topic Count: 49 Content Count: 3365 Reputation: 28756 Achievement Points: 3365 Days Won: 2 With Us For: 5024 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 18, 2023 Age: 33 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 13, 2017 Το μονο αστειο (δεν ειμαι και σιγουρος για το ποσα ειχε μεσα) που μου αρεσε ηταν εκεινο που επαιξε με την εννοια του χρονου στα κομικς δειχνοντας ταχα χελωνα και λαγο να αργουν να φτασουν σε καποιο σημειο αλλα ο λαγος λεει στη χελωνα "εσυ αργησες,εγω ειμαι εδω κανα τεταρτο".Ως εκει ομως.. Ακυρη αρχη ακυρη μεση ακυρο τελος, μου θυμισε κατι κομικς τυπου "αστυνομος Μυστηριος" στα παλιά Σαίνια. Το κακο ειναι οτι δεν ξερω σε ποιον απευθυνεται; Νοητικά ειναι αρκετα παιδικο, καποιες σκηνες ομως με τα ναρκωτικα κλπ το αποκλειουν. Οποτε; Σχεδιαστικα του ταιριαζει αυτο το στυλ και ο χρωματισμος ειναι καλος οποτε 4/10 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GeoTrou Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 28, 2017 Member ID: 30061 Group: Veterans Topic Count: 464 Content Count: 6111 Reputation: 54063 Achievement Points: 6111 Days Won: 49 With Us For: 3869 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 4, 2019 Age: 30 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 28, 2017 Θα συμφωνήσω με τον από πάνω, αν και νομίζω μου άρεσε λίγο περισσότερο. Δεν υπήρχε συνοχή, καθώς μου έδωσε την εντύπωση μονοσέλιδων στριπ που απλά συλλέχθηκαν σε έναν τόμο. Βασικά έπασχε από αυτό που πάσχουν πολλά ελληνικά κόμικς, κυρίως χιουμοριστικά. Υπάρχουν οι (ωραίες) ιδέες, υπάρχει η ικανότητα να αποτυπωθούν καλά (το σχέδιο του Meliss παρότι δεν είναι κάτι διαφορετικό, είναι καρτουνίστικο και αρκεί), αλλά δεν υπάρχει το μεράκι να αναπτυχθούν σε κάτι παραπάνω από ένα τυπικό άλμπουμ των 30 σελίδες. 4 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις