Indian Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 5, 2016 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 786 Content Count: 13645 Reputation: 99872 Achievement Points: 9268 Days Won: 459 With Us For: 4864 Days Status: Offline Last Seen: Παρασκευή στις 10:39 PM Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 5, 2016 Η JEMMA κυκλοφόρησε στο 2ο Athenscon την τριλογία του Αποστόλη Ιωάννου με τίτλο "Το ρομπότ και το κορίτσι"...!Τα δύο πρώτα μέρη έχουν δημοσιευτεί παλιότερα ως αυτοεκδόσεις,ενώ και τα τρία μέρη έχουν δημοσιευτεί στο socomic.gr...! Ο σχεδιασμός του εξωφύλλου έγινε από την upmess,ενώ η γραμματοσειρά του από την backpacker...!Την σελιδοποίηση επιμελήθηκε η Ελευθερία Σκλάβου...! Στις τελευταίες σελίδες του κόμικ υπάρχουν τα εξώφυλλα των δύο πρώτων τευχών...! 21 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GeoTrou Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 3, 2017 Member ID: 30061 Group: Veterans Topic Count: 464 Content Count: 6111 Reputation: 54063 Achievement Points: 6111 Days Won: 49 With Us For: 3870 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 4, 2019 Age: 30 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 3, 2017 Η κεντρική ιδέα είναι η εξής: ένα κορίτσι χρησιμοποιεί ένα ρομπότ για να σώσει τον αγαπημένο της που βρίσκεται κλεισμένος σ' έναν πύργο. Το πρώτο μέρος όμορφο. Το δεύτερο εξίσου. Το σχέδιο αλλάζει, εκούσια ή ακούσια δεν ξέρω, αλλά μ' αρέσει. Το καλύτερο είναι ότι ο Αποστόλου Ιωάννου δε χρησιμοποιεί λόγια, αλλά σχήματα εντός των μπαλονιών. Στο τρίτο όμως... Το σχέδιο αλλάζει πάλι κι ενώ κακό δεν το λες, δεν συνδέεται τόσο καλά με τα δύο προηγούμενα στυλ. Και το κυριότερο, εμφανίζονται διάλογοι. Για ποιο λόγο; Ήταν τόσο, μα τόσο καλύτερο χωρίς... Ακόμα κι έτσι πάντως, νομίζω ότι αξίζει την προσοχή μας. Ένα ωραίο παραμύθι, από αυτά που δεν έχουν λογική και δεν χρειάζεται να έχουν. Μια πειραματική ιστορία από αυτές που λείπουν (imho) από την ελληνική σκηνή. Δεν έχω διαβάσει τα υπόλοιπα του Αποστόλου Ιωάννου, αλλά ακόμα κι έτσι μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Υ.Γ.: Μ' αρέσει πολύ το εξώφυλλο. 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Θρηνωδός Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 3, 2017 Member ID: 30604 Group: Veterans Topic Count: 535 Content Count: 6810 Reputation: 55696 Achievement Points: 6810 Days Won: 161 With Us For: 3637 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 16, 2020 Age: 33 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 3, 2017 Η κεντρική ιδέα είναι η εξής: ένα κορίτσι χρησιμοποιεί ένα ρομπότ για να σώσει τον αγαπημένο της που βρίσκεται κλεισμένος σ' έναν πύργο. Το πρώτο μέρος όμορφο. Το δεύτερο εξίσου. Το σχέδιο αλλάζει, εκούσια ή ακούσια δεν ξέρω, αλλά μ' αρέσει. Το καλύτερο είναι ότι ο Αποστόλου δε χρησιμοποιεί λόγια, αλλά σχήματα εντός των μπαλονιών. Στο τρίτο όμως... Το σχέδιο αλλάζει πάλι κι ενώ κακό δεν το λες, δεν συνδέεται τόσο καλά με τα δύο προηγούμενα στυλ. Και το κυριότερο, εμφανίζονται διάλογοι. Για ποιο λόγο; Ήταν τόσο, μα τόσο καλύτερο χωρίς... Ακόμα κι έτσι πάντως, νομίζω ότι αξίζει την προσοχή μας. Ένα ωραίο παραμύθι, από αυτά που δεν έχουν λογική και δεν χρειάζεται να έχουν. Μια πειραματική ιστορία από αυτές που λείπουν (imho) από την ελληνική σκηνή. Δεν έχω διαβάσει τα υπόλοιπα του Αποστόλου, αλλά ακόμα κι έτσι μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Υ.Γ.: Μ' αρέσει πολύ το εξώφυλλο. Μήπως εννοείς του Ιωάννου; 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GeoTrou Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 3, 2017 Member ID: 30061 Group: Veterans Topic Count: 464 Content Count: 6111 Reputation: 54063 Achievement Points: 6111 Days Won: 49 With Us For: 3870 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 4, 2019 Age: 30 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 3, 2017 Ιωάννης Αποστόλου, Αποστόλης Ιωάννου... whatever. Ο Kotsifas για να συνεννοούμαστε. 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
totally_wired Δημοσιεύτηκε Απριλίου 3, 2017 Member ID: 29811 Group: Members Topic Count: 99 Content Count: 2130 Reputation: 23478 Achievement Points: 2130 Days Won: 7 With Us For: 3989 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 16, 2023 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 3, 2017 Απορώ πως βρήκε τον δρόμο προς το τυπογραφείο αυτό το... πράμα. για φανζίν καλό ήταν. 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις