Βασιλεύς των κόμικς Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 30, 2016 Member ID: 10466 Group: Honored Topic Count: 265 Content Count: 3512 Reputation: 36639 Achievement Points: 3528 Days Won: 88 With Us For: 5623 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 5, 2021 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 30, 2016 Τι δεν έχουν γίνει ακόμα οι πάπιες; Μα μπασκετμπολίστες,έτσι θα πρέπει να σκέφτηκε ο δημιουργός και έκανε τους αγαπητούς πάπιους ομάδα μπάσκετ.Όλα αυτά στο τρίτο EDITOR'S CHOICE 132 σελίδων και μόνο με 3,5 ευρώ.Τα υπόλοιπα τα αφήνω σε εσάς και τις σημαντικότερες πληροφορίες θα τις συμπληρώσω στην λιτή παρουσίαση μου. 35 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Βασιλεύς των κόμικς Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 30, 2016 Member ID: 10466 Group: Honored Topic Count: 265 Content Count: 3512 Reputation: 36639 Achievement Points: 3528 Days Won: 88 With Us For: 5623 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 5, 2021 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 30, 2016 Αν το ονόμασαν ετήσιο τότε μαλλον θα ανανεώσουν το συμβόλαιο. Δεν υπάρχει αναφορά αν θα υπάρξει άλλο τεύχος ή τι περιοδικότα θα εχει.Ολα ε'ιναι βατά.Αν υπάρχει ανανέωση που εγω πιστεύω οτι θα υπάρξει, θα δουν αν εχει κίνηση ο τίτλος και θα τον συνεχίσουν. 15 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ΚΟΜΙΞ Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 30, 2016 Member ID: 25682 Group: Members Topic Count: 146 Content Count: 4243 Reputation: 27062 Achievement Points: 4289 Days Won: 10 With Us For: 4474 Days Status: Offline Last Seen: 20 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 30, 2016 (Επεξεργασία) Ωραίο θρεαντ αλλά πιστεύω ότι πρέπει να γίνουν κάποιες διορθώσεις όμως. Το τευχάκι δεν έχει απλώς το όνομα Sla Duck αλλά Editor's Choice: Slam Duck Δεν είναι αυτόνομο αλλά αποτελεί μέρος της σειράς Editor's Choice. Το πρώτο τεύχος της σειράς (Editor's Choice: Μίκυ Μάους #00) το είδαμε το 2014, το δεύτερο (Editor's Choice: Ο Μεγάλος Σπλας) το 2015 και φέτος για 2016 έχουμε το τρίτο. Τα Editor's Choice είναι κάτι σαν σειρά όπως τα Μεγάλα Σήριαλ του Τερζο... Αν το ονόμασαν ετήσιο τότε μαλλον θα ανανεώσουν το συμβόλαιο. Ναι έβαλα και πριν 2 μήνες συνδρομή για το Φάντομ και guess what... Πάει πλέον η συνδρομή Αυτό δεν αποτελεί απόδειξη για κάτι χαχα Βασικά το ξέραμε από πέρσι διότι το έλεγε στα περιεχόμενα του Μεγάλου Σπλας ότι είναι ετήσια έκδοση εάν θυμάμαι καλά... Kαι σε μεγαλύτερο μέγεθος από τα δύο πρώτα, στο μέγεθος του ΚΟΜΙΞ. Για να δικαιολογηθεί η τιμή του Το περσινό ήταν 200 σελίδων με την ίδια τιμή. Το φετινό εάν ήταν στις ίδιες διαστάσεις θα έπρεπε να ήταν πιο φτηνό... Αλλά με τους πειραματισμούς αυτούς δείχνουν προχειρότητα.... Επεξεργασία Νοεμβρίου 30, 2016 από ΚΟΜΙΞ 13 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 30, 2016 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117469 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6399 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 30, 2016 Το Editor's Choice ίσως μπορεί να μπει ως υπερσειρά, αλλά με εξαίρεση το 00, τα υπόλοιπα δεν έχουν αρίθμηση από την εκδοτική. Που και το 00 πιστεύω πως μπήκε για να υπονοήσει πως είναι το 00 του Μίκυ Μάους και όχι γιατί είχαν στο νου τους να τα γκρουπάρουν. 15 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
rorschach Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 30, 2016 Member ID: 30213 Group: Banned Topic Count: 18 Content Count: 2379 Reputation: 12801 Achievement Points: 2379 Days Won: 1 With Us For: 3796 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 15, 2018 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 30, 2016 Έχουν και διαφορετικούς κωδικούς αν δεν κάνω λάθος. 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 30, 2016 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191047 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6579 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 30, 2016 Μόλις το τέλεψα. Πολύ ιδιαίτερο από πολλές απόψεις. Εικαστικά κάνουν πράγματα που δεν έχω συνηθίσει σε Disney. Φτάνουν μέχρι και 6 σειρές τη σελίδα, αλλά πιο πολύ με εντυπωσίασε (για Disney ) το στήσιμο αυτής εδώ (κοπιάρω από την ιταλική έκδοση) Ενδιαφέρουσα και η επιλογή (?) να έχουν χρώμα στο πλαίσιο (στο Topolino νομίζω πως δεν είχε) αλλά και να κοπανάνε ολοσέλιδα illustrations στο ξεκίνημα κάθε τεύχους/μέρους που μου θύμισαν αμερικάνικο TPB. Σεναριακά τώρα. Αγγίζει και κάποια θεματάκια (ειδικά στο 4ο τεύχος/μέρος) καλύτερα να το διαβάσετε πρώτα είναι σημαντικό μέρος της πλοκής ερωτική αντιζηλία μεταξύ αδερφών που δεν έχω συνηθίσει να βλέπω σε ***κόμικ*** της Disney. (και άλλα πλην αυτού. απλώς αυτό μου χτύπησε πιο έντονα στο μάτι ) Συνολικά είναι πολύ κινηματογραφικό. Δεν θα μου μείνει ως κάποια φοβερή και τρομερή ιστορία που θα λατρεύω στους αιώνες (δεν ήταν και κάποια περιπέτεια σε κάποιο εξωτικό μέρος ), αλλά μου άφησε την ευχάριστη αίσθηση του να βλέπεις μια αμερικάνικη οικογενειακή ταινία ένα μεσημέρι του ΣΚ. Έχουμε δει (νομίζω) τέτοια πράγματα εκτός Disney, δε νομίζω όμως ότι τα έχουμε ξαναδεί εντός Disney. Φυσιολογικά θα ήταν ένα 6/10, άντε να του δώσω ένα 7/10 λόγω των πολλών ιδιαιτεροτήτων του. Σίγουρα δεν είναι το συνηθισμένο κόμικ Disney. Με τίποτα 24 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Retroplaymo Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 30, 2016 Member ID: 31159 Group: Veterans Topic Count: 283 Content Count: 5004 Reputation: 32922 Achievement Points: 5005 Days Won: 99 With Us For: 3326 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7, 2020 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 30, 2016 Ικανοποιητικο ως προς το μεγεθος και των αριθμων των σελιδων,αλλα οπως ειπε και ο germ παραπανω... Συνολικά είναι πολύ κινηματογραφικό. Δεν θα μου μείνει ως κάποια φοβερή και τρομερή ιστορία που θα λατρεύω στους αιώνες (δεν ήταν και κάποια περιπέτεια σε κάποιο εξωτικό μέρος ), αλλά μου άφησε την ευχάριστη αίσθηση του να βλέπεις μια αμερικάνικη οικογενειακή ταινία ένα μεσημέρι του ΣΚ. Φυσιολογικά θα ήταν ένα 6/10, άντε να του δώσω ένα 7/10 λόγω των πολλών ιδιαιτεροτήτων του. Σίγουρα δεν είναι το συνηθισμένο κόμικ Disney. Με τίποτα ....κατ' αλλα μια χαρα προσθηκη για την εκαστοτε Disney συλλογη! 14 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
rorschach Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 1, 2016 Member ID: 30213 Group: Banned Topic Count: 18 Content Count: 2379 Reputation: 12801 Achievement Points: 2379 Days Won: 1 With Us For: 3796 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 15, 2018 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 1, 2016 Αν και είχα διαβάσει την ιστορία, το αγόρασα γιατί με ικανοποίησε πολύ η έκδοση. Μεγάλο μέγεθος και χαρτί πολύ καλύτερο από το άθλιο του προηγούμενου Editor's Choice. 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Christaras Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 1, 2016 Member ID: 12801 Group: Members Topic Count: 6 Content Count: 645 Reputation: 4007 Achievement Points: 645 Days Won: 0 With Us For: 5258 Days Status: Offline Last Seen: Ιουλίου 22 Age: 28 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 1, 2016 Καλό μήνα! Το πήρα πριν από λίγο. Απολαυστικότατη σαν έκδοση στο στυλ του Σούπερ Μίκυ με προσεγμένη εκτύπωση. Σωστή τιμή για την έκδοση. Στα τις ιστορίας... δεν τη διάβασα ακόμα! Το σχέδιο δείχνει τελείως animation style δε με χαλάει αλλά ούτε τρελένομαι. Έχω να πω πως άμα ήμουν 10 χρονών πάντως θα μου άρεσε τρελά σαν έκδοση από το εξώφυλλο. ΥΓ. Μας ξεπαράδιασε η καθημερινή... 3 τεύχη μίκυμαου απανωτά κ το σλαμ ντακ. Ελπίζω να βάλει κ καμιά ιστορία του 6.9 να κάνουμε λίγη οικονομία. xD Ευτυχώς που το κόμιξ κρατιέται κακά ακόμα. xD 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Manitou Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 3, 2016 Member ID: 2322 Group: Members Topic Count: 25 Content Count: 4810 Reputation: 37719 Achievement Points: 4883 Days Won: 105 With Us For: 6395 Days Status: Online Last Seen: 12 λεπτά πριν Age: 45 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 3, 2016 Μόλις το τελείωσα. Στην αρχή δεν μου γέμισε το μάτι. Η έκδοση προσεγμένη μεν αλλά το θέμα δεν με κέντρισε παρόλο που είμαι μπασκετάκιας. Και όμως και όμως...Το σχέδιο ωραίο μοντέρνο συνδυάζοταν υπέροχα με το θέμα αλλά και με την έκδοση. Το μαύρο περιθώριο τα έσπαγε. Η ιστορία? Οτι πρέπει για έναν έφηβο αθλητή. Διδάσκει τις χαρές του αληθινού αθλητισμού, του υγιούς συναγωνισμού και της συνεργασίας. Ακόμα και από τις πολλές "αμερικανιές" μπορεί και βγάζει θετικά μηνύματα. π.χ. οι "έξυπνες" "όχι τόσο όμορφες" μαζορέτες. Ναι αξίζει να διαβαστεί και να είναι ένα καλό ντίσνευ για παιδιά. Ωραία έκδοση. 9/10 από μένα. 16 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Λούφας Μακ Μπακ Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 3, 2016 Member ID: 31879 Group: Νέα Μέλη Topic Count: 1 Content Count: 17 Reputation: 116 Achievement Points: 17 Days Won: 0 With Us For: 2910 Days Status: Offline Last Seen: Φεβρουαρίου 11, 2017 Age: 21 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 3, 2016 Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη ιστορία, με σημεία - γκαγκ αλλά και σημεία πιο ''συναισθηματικά'' ενώ κρατά τη δράση αμείωτη μέχρι και την τελευταία σελίδα ! 17 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
petross21 Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 4, 2016 Member ID: 30826 Group: Members Topic Count: 103 Content Count: 1210 Reputation: 11307 Achievement Points: 1210 Days Won: 15 With Us For: 3530 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 4, 2021 Age: 28 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 4, 2016 (Επεξεργασία) Αν το ονόμασαν ετήσιο τότε μαλλον θα ανανεώσουν το συμβόλαιο. Δεν έχεις και άδικο, μόλις μου έφτιαξες τη διάθεση Όσον αφορά το Slam Duck τώρα: Πραγματικά με τόσα καλά σχόλια που διάβασα θα σκύλιαζα αν δεν μπορούσα να το διαβάσω, αλλά ευτυχώς υπάρχει το σωτήριο site του Readpoint και έτσι δεν έμεινα στην απ' έξω Θα συμφωνήσω λοιπόν με την πλειοψηφία, ήταν μια πάρα πολύ καλή και χορταστική ιστορία, που κυλούσε με έναν πολύ όμορφο τρόπο, αρκετά πρωτότυπο για Ντίσνεϋ (μου θύμισε λίγο υπερηρωϊκό ο όλος τρόπος στησίματος των καρέ και εξέλιξης της πλοκής μάλιστα) ενώ το αθλητικό ιδεώδες που διαπραγματευόταν δεν το έβαλε ατσούμπαλα στην ιστορία όπως συνήθως γίνεται στα Ντίσνεϋ, με έναν τρόπο εντελώς βρεφονηπιακό, με αποτέλεσμα συνήθως κάτι ιστορίες τύπου ''ευγενούς αμιλλας'' να είναι τελικά σκέτη αποτυχία. Ήταν σαν να διάβαζα φανζίν με ήρωες της Ντίσνεϋ, τέτοια εντύπωση μου δημιουργήθηκε. Πολύ ιδιαίτερη δουλειά πραγματικά, ο editor δεν έκανε τελικά κακή επιλογή. Επεξεργασία Δεκεμβρίου 4, 2016 από petross21 19 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Fergus Mc Duck Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 4, 2016 Member ID: 31706 Group: Banned Topic Count: 2 Content Count: 177 Reputation: 706 Achievement Points: 177 Days Won: 1 With Us For: 3022 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 23, 2019 Age: 59 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 4, 2016 Επίσης και η ποιότητα της έκδοσης ήταν πολύ καλή, και σίγουρα πολύ ανώτερη από του περσινού ''Μεγάλου Σπλας'' που ειδικά η ποιότητα του χαρτιού του ήταν το λιγότερο απαράδεκτη. Όσον αφορά τώρα το περιεχόμενο, τι να πει κανείς! Χιούμορ είχε, γλυκύτητα είχε, όμορφα μηνύματα είχε, μεγάλη ήταν, τι άλλο να ζητήσει κανείς; 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Jim Slip Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 5, 2016 Member ID: 8699 Group: Members Topic Count: 3 Content Count: 345 Reputation: 2001 Achievement Points: 345 Days Won: 0 With Us For: 5769 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 13 Age: 46 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 5, 2016 (Επεξεργασία) Τι δεν έχουν γίνει ακόμα οι πάπιες;Μα μπασκετμπολιστες,έτσι θα πρέπει να σκέφτηκε ο δημιουργός και έκανε τους αγαπητούς πάπιους ομάδα μπάσκετ. 'Αν σκέφτηκε έτσι θα έκανε λάθος. Το SLAM DUCK δε θα το έλεγα ακριβώς παιδική ιστορία, σίγουρα απομακρύνεται απ' τα στάνταρ της Ντίσνεϋ. Ο τρόπος εξιστόρησης θυμίζει τον πιο "προχωρημένο" Β' κύκλο του Μίκυ Μυστήριο, αλλά η ιστορία αυτή καθαυτή είναι συναισθηματικούρα μέχρι αηδίας. Επεξεργασία Δεκεμβρίου 5, 2016 από Jim Slip 11 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Μενίγ Πουαγώ Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 6, 2016 Member ID: 25448 Group: Members Topic Count: 470 Content Count: 4520 Reputation: 35794 Achievement Points: 4646 Days Won: 10 With Us For: 4525 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 10:12 AM Age: 43 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 6, 2016 (Επεξεργασία) Να καταθέσω και εγώ τις σκέψεις μου.Πραγματικά ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Ομολογώ ότι ήμουν λίγο επιφυλακτικός λόγω των σχολίων εδώ. Ναι είναι ιστορία με... πούπουλα που τους έχω ιδιαίτερη αδυναμία όπως λέω με την κάθε ευκαιρία. Σενάριο δοσμένο με κινηματογραφικό τρόπο. Μου άρεσε που αποφάσισαν να τα μεγαλώσουν λίγο ηλικιακά τα παπιά. Τους πάει το λίγο παραπάνω μπόι. Τα παραλληλόγραμμα καρέ ήταν κάτι φρέσκο και πολύ θετικό. Η ιστορία τα είχε όλα. Από αλαζόνα πρωταθλητη που αλλάζει χαρακτήρα μέχρι ερωτικό ειδύλλιο και διαμάχη μεταξύ αδελφών. Δηλαδή κάποια στοιχεία που δε τα έχουμε ξανασυναντήσει σε ιστορία με παπιά. Σίγουρα από τις πιο ενήλικες ιστορίες Δίσνευ που έχω διαβάσει. Άριστη επιλογή από το επιτελείο των Καθημερινών εκδόσεων.Θα μπορούσε να γίνει μία πολύ καλή τηλεταινία!!! Δε την διάβαζα την ιστορία... Την ζούσα!!! Να επισημάνω και εγώ τα σχόλια του Μικρού Νικόλα. Δύσκολα σχολιάζει Disney. Οπότε... Επεξεργασία Δεκεμβρίου 8, 2016 από Μενίγ Πουαγώ 15 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
paola Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 6, 2016 Member ID: 12750 Group: Members Topic Count: 9 Content Count: 2279 Reputation: 20642 Achievement Points: 2279 Days Won: 1 With Us For: 5266 Days Status: Offline Last Seen: Δευτέρα στις 02:00 PM Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 6, 2016 Δεν εχω να πω κατι αλλο.Συμφωνω με τοτς προλαλησαντες! Ειναι μια ομορφη ιστορια,η οποια περνα ωραια μηνυματα.Στην αρχη πριν την διαβασω,μου φανηκε καπως το σχεδιο,οχι κακο,απλα διαφορετικο,αλλα με το που ξεκινησα την ιστορια,no problem. Ναι,περασα καλα μαζι της. 17 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indian Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 6, 2016 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 785 Content Count: 13637 Reputation: 99808 Achievement Points: 9268 Days Won: 458 With Us For: 4862 Days Status: Offline Last Seen: 3 ώρες πριν Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 6, 2016 Αρκετά καλή ιστορία αθλητικού θέματος...!Είχαμε συνηθίσει να διαβάζουμε ιστορίες με θέμα το ποδόσφαιρο κι έτσι το Slam Duck ήταν ένα μικρό διάλειμμα από τα ίδια και τα ίδια...! Το σενάριο ουσιαστικά ήταν μία σειρά από συμβουλές κι από σοφά λόγια,όσον αφορά την ευγενή άμιλλα και το αθλητικό ιδεώδες...!Κι όλα αυτά παρακολουθώντας έναν αλαζόνα κι εγωκεντρικό παίχτη να μεταμορφώνεται προς το καλύτερο,όταν βρίσκεται κοντά σε παιδιά...!Κατά τ'άλλα η ιστορία κυλάει σαν παλιά τηλεοπτική σειρά...! Σε γενικές γραμμές μου άρεσε...!Σίγουρα ήταν μία καλή επιλογή από τους υπεύθυνους της έκδοσης,που έβγαλαν κάτι λίγο διαφορετικό...! Το σχέδιο δεν μ'ενθουσίασε...!Οι χαρακτήρες ήταν πολύ χοντροκομμένοι και με πολλές γωνίες,άσε που τα τρία ανιψάκια ήταν σχεδόν στο ύψος μου...! Μου άρεσε όμως η εναλλαγή των καρέ και η αποτύπωση της έντασης,ειδικά στους αγώνες...!Το όλο στήσιμο μου θύμισε manga...! 17 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Jim® Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 6, 2016 Member ID: 17295 Group: Members Topic Count: 171 Content Count: 2190 Reputation: 11205 Achievement Points: 2190 Days Won: 6 With Us For: 4927 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 3, 2022 Age: 31 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 6, 2016 Το συγκεκριμένο ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα. Δεν περίμενα και πολλά αλλά το απόλαυσα όσο δεν πάει. Όντως ξεφεύγει από Disney και θυμίζει Β' κύκλο Μίκυ Μυστήριο (που είναι στα τοπ κομικ μου ever) και δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο. Τρομερά καλοστημένο, ανάλαφρο σενάριο και με λίγα λόγια ήταν κάτι που του έριξα μια ματιά και κατέληξε να διαβαστεί ολόκληρο. Έστειλα μάλιστα και συγχαρητήρια στην Καθημερινή για την ιστορία και ελπίζω να δούμε κι άλλα τέτοια μεγάλα τευχάκια αυτόνομων ιστοριών περισσότερες από 1 φορά τον χρόνο! Πάντως ναι τα ανιψάκια ήταν πολύ ψηλά για τα κομικσοστάνταρ αλλά what the heck! τουλάχιστον ήταν καλή ιστορία! Από μετριοκακές disney ιστορίες με κοντά ανιψάκια μπουχτίσαμε! 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Paris Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 7, 2016 Member ID: 30086 Group: Members Topic Count: 28 Content Count: 866 Reputation: 6765 Achievement Points: 880 Days Won: 0 With Us For: 3856 Days Status: Offline Last Seen: 5 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 7, 2016 To πήρα και εγώ που έχω να διαβάσω Ντίσνευ 2 χρόνια. Μόλις προλάβω και το διαβάσω θα σας πω άποψη. 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Monkey D. Luffy Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 27, 2016 Member ID: 30150 Group: Members Topic Count: 15 Content Count: 300 Reputation: 2084 Achievement Points: 300 Days Won: 0 With Us For: 3822 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 26, 2022 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 27, 2016 (Επεξεργασία) Αξίζει να αναφερθεί ότι το Slam Duck αποτελεί παρωδία προσαρμογή του επιτυχημένου manga Slam Dunk του περιοδικού Weekly Shonen Jump της Shueisha! Φαντάζομαι ότι πρόκειται και για τη μοναδική ντισνεϋκή παρωδία προσαρμογή manga!!! https://en.wikipedia.org/wiki/Slam_Dunk_(manga) Επεξεργασία Δεκεμβρίου 28, 2016 από Monkey D. Luffy 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Christaras Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 28, 2016 Member ID: 12801 Group: Members Topic Count: 6 Content Count: 645 Reputation: 4007 Achievement Points: 645 Days Won: 0 With Us For: 5258 Days Status: Offline Last Seen: Ιουλίου 22 Age: 28 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 28, 2016 Αξίζει να αναφερθεί ότι το Slam Duck αποτελεί παρωδία του επιτυχημένου manga [post=https://en.wikipedia.org/wiki/Slam_Dunk_(manga)]Slam Dunk[/post] του περιοδικού Weekly Shonen Jump της Shueisha! Φαντάζομαι ότι πρόκειται και για τη μοναδική ντισνεϋκή παρωδία manga!!!Μου δίνεις ωραία πάσα, μιας κ επιτέλους αυτές τις μέρες διάβασα το slam duck να πω τη γνώμη μου.Καταρχάς, δεν θα το χαρακτηριζα παρωδία αλλά "προσαρμογή" ή απλως εμπνευσμένο απο εκεί. Δεν σατιρισε κάτι παρα πήρε τα στοιχεια δράσης, ψυχολογίας και ρομαντισμού του Slam Dunk. Πραγματικα αφού το διάβασα λέω " ο τύπος που έγραψε το slam duck έχει διαβάσει σίγουρα το slam dunk!" Το slam duck λοιπον ηταν αρκετά ξεχωριστό Ντίσνεϋ, το απόλαυσα ιδιαίτερα, ηταν χορταστικο, διαφορετικό απο τα συνηθη χαζα ντισνευ κ πανω απο όλα μου θύμισε πολλά σημεία απο το εξαιρετικο και αγαπημενο μου μάνγκα Slam Dunk. Τέλος να πω πως του άξιζε που κυκλοφόρησε σε μεγαλο μέγεθος κ όχι σε μέγεθος Μικυ Μάους, αν και στο σχεδιο σε πολλά σημεία υπηρχαν θεματακια. Δηλαδή ένας καλός σχεδιαστης θα μπορούσε να το ανεβάσει σκάλες παραπανω. Παρ'ολα αυτα θα του βαλω ενα 8/10! 13 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
imacmaria Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 23, 2017 Member ID: 13440 Group: Veterans Topic Count: 101 Content Count: 3476 Reputation: 28974 Achievement Points: 3476 Days Won: 12 With Us For: 5145 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 9, 2020 Age: 39 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 23, 2017 Το ολοκλήρωσα κι εγώ, ύστερα από πολλά βράδια! Αρκετά αμερικάνικο και σε στήσιμο και σε νοοτροπία... Σχεδιαστικά με ξένισε, αλλά του πήγαινε με το ύφος του. Ξεφεύγει από το παιδικό και χτυπάει εφηβικές καρδιές (με ό,τι υπάρχει ως επακόλουθο). Μου θύμισε τα αθλητικά μου χρόνια και νοστάλγησα, αλλά δεν είναι κάτι που θα το διάβαζα σύντομα ξανά ή συχνά (βλέπε ιστορίες γύρω από τη φωτιά, που τις έχω λιώσει). Είναι βαρύ για το δικό μου το στομάχι, που δεν θέλει να θέσει προβληματισμούς και πορεία στη ζωή του. Από την άλλη μπορεί να το πρότεινα για μάθημα στο γυμνάσιο! Για κάποιο λόγο το διάβαζα και το φαντασιωνόμουν ως live action σειρά! Λάτρεψα που με έκανε να μην αγαπήσω, ούτε να μισήσω τον σταρ του μπάσκετ... έπειθε ότι είναι αστέρι πολύ πολύ αληθινά. 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Gong Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 31, 2021 Member ID: 34945 Group: Members Topic Count: 76 Content Count: 618 Reputation: 3817 Achievement Points: 623 Days Won: 7 With Us For: 1906 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 3, 2023 Age: 13 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 31, 2021 Ξεθάβω το θέμα για να πω πως η βιβλιοδεσία δεν είναι καρφίτσα αλλά ράχη με μαλακό εξώφυλλο. 6 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ion Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 21, 2022 Member ID: 2285 Group: Veterans Topic Count: 949 Content Count: 4397 Reputation: 36003 Achievement Points: 4451 Days Won: 26 With Us For: 6398 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 03:09 PM Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 21, 2022 Μια αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία, που βέβαια θα εκτιμούσα πολύ περισσότερο πριν καμία δεκαπενταετία. Θυμίζει τις κλασικές οικογενειακές αθλητικές ταινίες που συνήθως παίζονταν στο Mega μεσημέρια Κυριακής. Το βασικό είναι ότι πρόκειται για μια αυτόνομη ιστορία που εύκολα θα ξαναδιαβάσω όταν θελήσω, κάτι που δύσκολα κάνω με τα τεύχη του Μίκυ Μάους. Μακάρι να βγουν κι άλλα Editor's Choice. 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
albertus magnus Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 5, 2023 Member ID: 11226 Group: Members Topic Count: 137 Content Count: 2826 Reputation: 17612 Achievement Points: 2882 Days Won: 12 With Us For: 5553 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 156 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 5, 2023 Το πετυχαινα χρονια μπροστα μου αλλα δεν το ειχα παρει. Φετος και με αφορμη το αλλο το ποδοσφαιρικο με τον Ντοναλντ (βασιλιας γκολποστ) ειπα να του δωσω μια ευκαιρια. Γενικα μια χαριτωμενη ιστορια ηθικοπλαστικη με λιγο χιουμορ. Οπως σωστα ειπαν και πιο πανω θυμισε πολυ εφηβικες ταινιες με παρομοια θεματα και τις αναλογες διδαχες. To slam dunk Manga που λετε οτι αποτελει εμπνευση δεν το εχω διαβασει αλλα αν κρινω απο αλλες δουλειες του ιδιου δημιουργου πχ Vagabond μου εξαπτει το ενδιαφερον ηδη! 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις