Retroplaymo Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 21, 2016 Member ID: 31159 Group: Veterans Topic Count: 283 Content Count: 5004 Reputation: 32923 Achievement Points: 5005 Days Won: 99 With Us For: 3328 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7, 2020 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 21, 2016 Μετα απο εξαντλητικη πολυωρη συζητηση... ..... και με ακαταπαυστα βασανιστηρια για να τους αποκαλυψω παραπανω πληροφοριες..... ....με τους κυριους - κυριους germanicus και Paingiver - τους οποιους και για την πολυτιμη βοηθεια τους - για το που ακριβως θα παρουσιαστει το παρακατω, παιρνω φορα και ξεκιναω!!! Τα παραπανω εννοειται οτι λεγονται με αρκετη δοση χιουμορ! Οπως ηδη εχω δειξει εδω, επεσε στα χερια μου το παρακατω εικονογραφημενο παιδικο με θεμα του τον πολυμηχανο Οδυσσεα. Οι πληροφοριες που μου δινει το εν λογο ευρημα,ειναι ελαχιστες δυστυχως.... Αυτα που γνωριζω ειναι τα εξης.... Εκδοσεις Βιταπλαστ: Μ.Βασιλακης - Ε.Τριπερινας & ΣΙΑ Ε.Ε. Κειμενα - Εικονογραφηση: Μακης Κωνσταντελακης Διευθυνση εκδοτικης: Σαπφους 6 Αθηνα Προκειται για ενα μεγαλου μεγεθους με μαλακο εξωφυλλο, 16σελιδο βιβλιαρακι με εγχρωμη εικονογραφηση, το οποιο ανφερεται στο ταξιδι επιστροφης του Οδυσσεα απο την Τροια στην Ιθακη. Το τευχος που εχω ειναι το #2,καθως απο το οπισθοφυλλο βλεπω οτι κυκλοφορουν αλλα 3 τευχη.... #1 Οι Θεοι των Αρχαιων Ελληνων #3 Οι Αθλοι του Ηρακλη #4 Ο Μεγας Αλεξανδρος Ακολουθουν φωτο.... Σελιδα Νο1 Σελιδα Νο16 Τα υπολοιπα τευχη της σειρας Οι οποιες παραπανω πληροφοριες ειναι ευπροσδεκτες! 9 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις