GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 1, 2016 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117469 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6401 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 1, 2016 Αλαζόνας χειρούργος που έχει ξεχάσει το αλτρουισμό που τον διακατείχε στα νιάτα του, τραυματίζεται σοβαρά στα χέρια και δεν μπορεί να χειρουργήσει ξανά. Απελπισμένος, ψάχνει διάφορες μεθόδους για να μπορέσει να επαναφέρει τα χέρια του στην βέλτιστη κατάσταση. Μια από τις αναζητήσεις του, τον φέρνει στον Θιβέτ, ένα μέρος που είχε προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια σαν σπουδαστής, όπου ένας μοναχός ίσως έχει τον τρόπο να τον γιατρέψει... Αναπροσαρμογή της προέλευσης του Dr. Strange από τον Στρανζίσκι και την Σαμ Μπαρνς στο σενάριο που κυκλοφόρησε αρχικά σε 6 τεύχη μεταξύ 2004 και 2005 υπό την σφραγίδα της Marvel Knights. Στην εποχή του μάλιστα είχε καθυστερήσει και μερικούς μήνες για να ολοκληρωθεί. Κάποιες από τις αλλαγές που έκανε, υιοθετήθηκαν και ενσωματώθηκαν από τους υπόλοιπους δημιουργούς στο γενικό σύμπαν της Μάρβελ και κάποιες απλά αγνοήθηκαν. Παραμένει πάντως ένα καλό ανάγνωσμα και καλό σημείο γνωριμίας με τον χαρακτήρα, και η κυκλοφορία του με αφορμή την ταινία με πρωταγωνιστή τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στον ρόλο του Δρ. Παράξενου(sic), μιας από τις καλύτερες κινήσεις που έχει κάνει η Ανούμπις τα τελευταία χρόνια, η οποία δείχνει να ψάχνει να βρει τα παλιά της αντανακλαστικά, με τον ίδιο τρόπο που ο Strange ψάχνει να επαναφέρει τις υψηλές δεξιότητες στα χέρια του. Ευχαριστούμε για το εξώφυλλο τον Dr. Paingiver. 34 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dio Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 1, 2016 Member ID: 29478 Group: Members Topic Count: 43 Content Count: 776 Reputation: 6465 Achievement Points: 777 Days Won: 0 With Us For: 4139 Days Status: Offline Last Seen: 11 ώρες πριν Age: 43 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 1, 2016 (Επεξεργασία) Με πρόλαβες, χαχα Σήμερα το τσίμπησα και εγώ από Πρωτοπορία. Καλό, ειδικά στην τιμή που το δίνει είναι κανονικό value for money. Συνίσταται. Επεξεργασία Νοεμβρίου 18, 2016 από Dio 18 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
saveapenguin Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 18, 2016 Member ID: 9879 Group: Members Topic Count: 21 Content Count: 929 Reputation: 9613 Achievement Points: 929 Days Won: 0 With Us For: 5677 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 18, 2021 Age: 35 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 18, 2016 Ο πρωτότυπος τίτλος είναι Strange: Beginnings & Endings. 11 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 18, 2016 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117469 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6401 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 18, 2016 Από μεταγενέστερο printing και πέρα το βάφτησαν έτσι. Η σειρά όμως ήταν σκέτο Strange. 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Θρηνωδός Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 12, 2017 Member ID: 30604 Group: Veterans Topic Count: 535 Content Count: 6810 Reputation: 55696 Achievement Points: 6810 Days Won: 161 With Us For: 3637 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 16, 2020 Age: 33 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 12, 2017 Πολύ ωραίο κόμικ! Πολύ πολύ ωραίο. Το ευχαριστήθηκα όσο λίγα υπερηρωικά. Δεν ξέρω τι μου έκατσε τόσο καλά, ίσως ο εναλλακτικός Στρέιντζ ή η βαρύτητα που δίνεται στην ανθρώπινη πλευρά του. Τον Στραζίνσκι τον ήξερα από το Midnight Nation (ο ίδιος δεν είναι; ) οπότε ήμουν έτοιμος για ένα τουλάχιστον αξιοπρεπές origin σενάριο, ενώ και το σχέδιο μου φάνηκε δουλεμένο και γεμάτο. Ειδικά προς το τέλος τα μονοσέλιδα σκίτσα ήταν να τα χαζεύεις. Αφού όταν το τελείωσα ενθουσιάστηκα τόσο με τον Dr. Strange που άρχισα να ψάχνω και άλλα καλά run με δαύτον, και δεν συμβαίνει συχνά. Έχει να προτείνει κάποιος κάτι καλό; Αναρωτιέμαι γιατί δεν έχει απαντήσεις αυτό το θέμα. Θα περίμενα να είχαν ασχοληθεί περισσότεροι, του αξίζει. Μπράβο ρε Anubis που το έβγαλες. 14 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
mr-d Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 25, 2017 Member ID: 10513 Group: Veterans Topic Count: 148 Content Count: 7679 Reputation: 55627 Achievement Points: 7683 Days Won: 18 With Us For: 5622 Days Status: Offline Last Seen: Παρασκευή στις 11:50 AM Age: 40 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 25, 2017 (Επεξεργασία) Πολύ καλό παρότι είναι άλλο ένα origin δεν το βαριέσαι.. κατεβαίνει νεράκι.. προτείνεται γενικότερα σε όλους και όχι μόνο στους οπαδούς των υπερηρωικών.. στραζινσκι εγγύηση χαχα Επεξεργασία Ιανουαρίου 25, 2017 από mr-d 13 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indian Δημοσιεύτηκε Απριλίου 18, 2017 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 786 Content Count: 13645 Reputation: 99872 Achievement Points: 9268 Days Won: 459 With Us For: 4864 Days Status: Offline Last Seen: Παρασκευή στις 10:39 PM Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 18, 2017 Μετά από τόσα καλά λόγια που άκουσα εδώ,αποφάσισα να το αγοράσω...!Χωρίς να έχω την παραμικρή επαφή με τον χαρακτήρα (μόλις πρόσφατα είδα την ταινία) έκατσα και το διάβασα...! Όσον αφορά το σενάριο το βρήκα εξαιρετικό...!Ήταν μία λεπτομερής origin story,που αμέσως έβαζε στο κλίμα και τον πιο απληροφόρητο αναγνώστη...!Η ροή ήταν καταιγιστική σε βαθμό να μην θέλω να το αφήσω πριν φτάσω στην τελευταία σελίδα...!Το μοναδικό μου παράπονο είναι ότι το τέλος το ένιωσα λίγο βιαστικό...!Θα ήθελα να είχε περισσότερες σελίδες στην διάθεσή του...! Και το σχέδιο ήταν πολύ καλό...!Όμορφα χρώματα,κινηματογραφικά πλάνα κι εναλλαγές,συνέθεταν ένα αξιόλογο αποτέλεσμα...!Πιστεύω ότι θα υπήρχε μία μικρή βελτίωση εάν ο χρωματισμός ήταν πιο φωτεινός...! Η έκδοση γι'ακόμα μία φορά ήταν πολυτελής και στιβαρή,με γερή ράχη (παράξενο για την Anubis) και καλής ποιότητας χαρτί,που μύριζε όμως αρκετά...!Η απουσία συνοδευτικών άρθρων,βιογραφικών και making of ήταν στα αρνητικά...! 13 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
BladeRunner1992 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 19, 2018 Member ID: 25407 Group: Members Topic Count: 14 Content Count: 345 Reputation: 4181 Achievement Points: 345 Days Won: 0 With Us For: 4539 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 8 Age: 32 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 19, 2018 Το καημένο το κόμικ το είχα να κάθεται κάτι μήνες στη βιβλιοθήκη μου και να πιάνει σκόνη, αλλά σήμερα ήθελα να διαβάσω κάτι υπερηρωικό, έτσι επιτέλους έκατσα και το διάβασα. Αποτελεί την πρώτη μου επαφή με τον κόσμο του Dr. Strange και υποθέτω ότι δύσκολα θα μπορούσε να γίνει καλύτερη αρχή: Πολύ ωραίο κόμικ, ενδιαφέρον και καλογραμμένο, με ικανοποιητικότατο σενάριο, καταιγιστική ροή γεγονότων και κάμποση δράση. Θεωρώ, μάλιστα, ότι έμαθα όσες πληροφορίες χρειαζόταν να μάθω για την προέλευση του Strange, για τον οποίο ενδιαφέρθηκα σε πολύ μεγάλο βαθμό, όντας ικανοποιητικά σκιαγραφημένος. Από κει και πέρα, το σχέδιο είναι επίσης πολύ καλοδουλεμένο και σε σημεία απολαυστικό, με κινηματογραφικά πλάνα και πολύ ωραία χρώματα. Γενικά πρόκειται για ένα κόμικ που διαβάζεται νεράκι και προτείνεται άνετα σε αμύητους του συγκεκριμένου ήρωα (όπως εγώ), αλλά ίσως ακόμα και αναγνώστες που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία με τα υπερηρωικά κόμικς. 8.5/10 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Pilgrim Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 23, 2022 Member ID: 4607 Group: Members Topic Count: 6 Content Count: 546 Reputation: 3102 Achievement Points: 547 Days Won: 0 With Us For: 6156 Days Status: Offline Last Seen: 8 ώρες πριν Age: 40 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 23, 2022 Το κόμικ μου φάνηκε αρκετά καλό με το πιο δυνατό στοιχείο να είναι το σχέδιο. Το μόνο κακό που βρήκα ήταν ότι η μεταστροφή του Στρέιντζ έγινε κάπως ξαφνικά αφού ένιωσα ότι δεν είχε χτιστεί αρκετά. Στα της έκδοσης, φαίνεται ότι είναι αρκετά καλή και δεν είχα, ευτυχώς, κάποιο πρόβλημα. 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις