Θρηνωδός Δημοσιεύτηκε Μαίου 16, 2016 Member ID: 30604 Group: Veterans Topic Count: 535 Content Count: 6810 Reputation: 55696 Achievement Points: 6810 Days Won: 161 With Us For: 3636 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 16, 2020 Age: 33 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 16, 2016 Καιρός ήταν να γίνει ένα ανεξάρτητο θέμα για την Humanoids. Δεν μπορούσα να αγνοήσω την λαϊκή απαίτηση (την ποια; ) οπότε εδώ είμαστε. Εδώ μπορούμε να συζητάμε ότι έχει κυκλοφορήσει, κυκλοφορεί, θα κυκλοφορήσει είτε από την Γαλλική εκδοτική είτε από το Αμερικάνικο παρακλάδι της όπως και οτιδήποτε διαβάσαμε και μας αρέσει αλλά βαριόμαστε να το κάνουμε ξεχωριστή παρουσίαση . Τώρα και με τις προσφορές από το Public αρκετοί από μας (και εγώ προσωπικά) αποκτήσαμε εκδόσεις που ήταν απαγορευτικές παλιότερα, οπότε έχουμε μια επαφή με τα προϊόντα της. Να θυμίσω πως δεν μιλάμε για μια τυχαία εκδοτική. Την Les Humanoϊdes Associes την ίδρυσαν ο Jean- Pierre Dionnet (Pilote) , ο Philippe Druillet (Lone Sloane, Salambo) , ο Farkas και ο Moebius τον Δεκέμβριο του 1974 στο Παρίσι. Έχει εκδώσει ιστορικούς τίτλους τεράστιων ονομάτων του χώρου των κόμικς, από το περιοδικό επιστημονικής φαντασίας Metal Hurlant μέχρι Jodorowsky, Bilal, Gimenez, Manara, Moebius και άλλους. Το Αμερικανικό παράρτημα ιδρύθηκε το 1999 με σκοπό να κάνει γνωστά κλασσικά Γαλλικά κόμικ στο Αμερικανικό κοινό αλλά και να εκδώσει τίτλους που απευθύνονταν σε μη-Γαλλόφωνους. Wiki Les Humanoïdes Associés Humanoids Inc. Τι έχουμε δει στο GC από τις εκδόσεις Humanoids; La Legende Des Nuees Ecarlates ( Legend of the Scarlet Blades) - Saverio Tenuta Bouncer - Alejandro Jodorowsky, Francois Boucq Tierra de Vampiros ( The Last Ones) - David Munoz, Manuel Garcia Le Lama Blanc - Alejandro Jodorowsky, Georges Bess The Swords of Glass - Sylviane Corgiat, Laura Zuccheri Pietrolino - Alejandro Jodorowsky, Olivier Boiscommun Anibal Cinq - Alejandro Jodorowsky, Georges Bess Asteroϊde Hurlant - Alejandro Jodorowsky, Various La Danse Du Temps - Igor Baranko Le Coeur Couronne - Alejandro Jodorowsky, Moebius Novikov - Patrick Weber, Bruno Brindisi Megalex: The Complete Story - Alejandro Jodorowsky, Fred Beltran Memories - Bilal, Various Enfant De L'orage - Manuel Bichebois, Didier Poli Arzach - Moebius Diosamante - Alejandro Jodorowsky, Jean-Claude Gal Elias le maudit - Sylvane Corgiat, Corrado Mastantuono Cap Horn - Christian Perrissin, Ennea Riboldi Mille Visages - Marc Males, Mario Jani Τι έχουμε δει από Ελληνικές εκδοτικές που κυκλοφόρησε αρχικά από Humanoids; Το Ινκάλ - Jodorowsky, Moebius [Εκδόσεις Μαμούθ] Ο χρυσός γάιδαρος - Milo Manara [Εκδόσεις ΓΝΩΣΗ] Salammbo - Philippe Druillet [Εκδόσεις Ars Longa/Βαβέλ] Εξολοθρευτής 17 - Enki Bilal [Εκδόσεις Μαμούθ] Το έπος των μεταβαρόνων [Ελευθεροτυπία] Discuss Αυτές τις μέρες διαβάζω το Diosamante από Jodo και Gal, το οποίο είναι δύο ιστορίες και η δεύτερη κόβεται λόγω θανάτου του σχεδιαστή.. 25 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GeoTrou Δημοσιεύτηκε Μαίου 16, 2016 Member ID: 30061 Group: Veterans Topic Count: 464 Content Count: 6111 Reputation: 54063 Achievement Points: 6111 Days Won: 49 With Us For: 3869 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 4, 2019 Age: 30 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 16, 2016 Γρήγορο πληκτρολόγιο εισαι φίλε. Στην παραπάνω λίστα θα προσθέσω το Enfant de l' Orage και φυσικά το Arzach, ναυαρχίδα του περιοδικού Metal Hurlant. Ευτυχώς για κάτι καμένους σαν κι εμάς, στην ελληνική γλώσσα έχουμε δει αρκετά κόμικς της Humanoides Associes, μεταξύ των οποίων τα Ινκάλ, Ο Χρυσός Γάιδαρος, Salammbo και Εξολοθρευτής 17. Κι ένα trivia που μου έκανε αρκετή εντύπωση: ο σημερινός ιδιοκτήτης της εκδοτικής, Fabrice Giger, είναι Ελβετός. 16 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
totally_wired Δημοσιεύτηκε Μαίου 16, 2016 Member ID: 29811 Group: Members Topic Count: 99 Content Count: 2130 Reputation: 23478 Achievement Points: 2130 Days Won: 7 With Us For: 3988 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 16, 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 16, 2016 (Επεξεργασία) Μπράβο Αλέξανδρε... άψογα! Διάβασα πρόσφατα λοιπόν το Cape Horn που είναι πάααραα καλό και εάν και δεν έχει σχέση με την θεματολογία του Κόρτο, έχει πάρα πολλά κοινά, όπως δράση, θάλασσα, νότιο Αμερική και μισότρελους.,.. Ακόμα διάβασα την συλλογή του Τipping Point και αν και δεν με ενθουσίασε, είχε μερικές καλές ιστορίες... (π.χ. Pope) ενώ για την ώρα προσπαθώ να καταλάβω το χωρίς λόγια Ark Γιώργο, στην εισαγωγή του Tipping Point γράφει ο Giger για το πως έμπλεξε με το θέμα Humanoids Επεξεργασία Μαίου 16, 2016 από totally_wired 13 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Θρηνωδός Δημοσιεύτηκε Μαίου 18, 2016 Member ID: 30604 Group: Veterans Topic Count: 535 Content Count: 6810 Reputation: 55696 Achievement Points: 6810 Days Won: 161 With Us For: 3636 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 16, 2020 Age: 33 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 18, 2016 Σήμερα κατέφθασε και το δικό μου αντίτυπο του Cape Horn. Το περίμενα πως και πως αφενός γιατί άκουγα καλά λόγια εδώ, αφετέρου γιατί ήταν το πρώτο paperback που παίρνω από την Humanoids. ΑΑ ποιότητας και εδώ η έκδοση, δεν περίμενα κάτι λιγότερο. Θα μου γίνει εξάρτηση στο τέλος να βλέπω το λογότυπο στο κέντρο κάτω. Περισσότερα για το συγκεκριμένο, στην αντίστοιχη παρουσίαση όταν το διαβάσω. 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
guskoin Δημοσιεύτηκε Μαίου 18, 2016 Member ID: 25799 Group: Members Topic Count: 0 Content Count: 785 Reputation: 6377 Achievement Points: 801 Days Won: 0 With Us For: 4460 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 10:39 AM Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 18, 2016 Σήμερα κατέφθασε και το δικό μου αντίτυπο του Cape Horn. Το περίμενα πως και πως αφενός γιατί άκουγα καλά λόγια εδώ, αφετέρου γιατί ήταν το πρώτο paperback που παίρνω από την Humanoids. ΑΑ ποιότητας και εδώ η έκδοση, δεν περίμενα κάτι λιγότερο. Θα μου γίνει εξάρτηση στο τέλος να βλέπω το λογότυπο στο κέντρο κάτω. Περισσότερα για το συγκεκριμένο, στην αντίστοιχη παρουσίαση όταν το διαβάσω. Να προβλέψω (κληρονομικό χάρισμα) ότι θα πάρεις πολλά κόμικ από την Humanoids 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GeoTrou Δημοσιεύτηκε Μαίου 18, 2016 Member ID: 30061 Group: Veterans Topic Count: 464 Content Count: 6111 Reputation: 54063 Achievement Points: 6111 Days Won: 49 With Us For: 3869 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 4, 2019 Age: 30 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 18, 2016 Έχει πάρει ήδη. 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dredd Δημοσιεύτηκε Μαίου 18, 2016 Member ID: 12721 Group: Veterans Topic Count: 88 Content Count: 1922 Reputation: 17596 Achievement Points: 1922 Days Won: 10 With Us For: 5272 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 21 Age: 45 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 18, 2016 Εγώ διαβάζω τώρα το I Am Legion, σε σχεδιο του πολύ John Cassaday. Ναζί και βρυκόλακες και κατάσκοποι και κομμάντο και ο Τσώρτσιλ και και και.... Έχω διαβάσει το πρώτο κεφάλαιο, θα το παρουσιάσω όταν το τελειώσω.... Υ.Γ. Άσχετο. Το παρουσιάζουμε στα BD ή στα αμερικάνικα; 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ion Δημοσιεύτηκε Μαίου 18, 2016 Member ID: 2285 Group: Veterans Topic Count: 949 Content Count: 4397 Reputation: 36003 Achievement Points: 4451 Days Won: 26 With Us For: 6400 Days Status: Offline Last Seen: 13 ώρες πριν Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 18, 2016 Οι προσφορές του Public με ανάγκασαν κι εμένα να κάνω παραγγελία-μαμούθ! Δεν έχω παραλάβει ακόμα κανένα, θα αργήσουν 2-3 βδομάδες, αλλά τα περιμένω με ανυπομονησία! Τα BD ήταν ανέκαθεν απ' τις αγαπημένες μου κατηγορίες κόμικς, αλλά τα τελευταία χρόνια τα είχα παραμελήσει αρκετά και αγόραζα μόνο αμερικάνικα κόμικς τρόμου / noir / αστυνομικά. Τώρα τελείωσαν τα ψέματα... Αυτά που περιμένω από Humanoids είναι τα: Bouncer Pandemonium Elias the Cursed Cape Horn Thousand Faces Mandalay Throne of Ice The Swords of Glass Miss: Better Living through Crime The Z Word Day of the Magicians Olympus Diosamante El Nino Dominion John Lord Sanctum Και στεναχωρήθηκα που δεν πρόλαβα και το Crusades πριν εξαντληθεί... Μαζί με κάτι EC Slipcase κλπ που επίσης ήταν σε προσφορά, κατάφερα να ξεπεράσω τα 270 €... Περαστικά μου! 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Θρηνωδός Δημοσιεύτηκε Μαίου 18, 2016 Member ID: 30604 Group: Veterans Topic Count: 535 Content Count: 6810 Reputation: 55696 Achievement Points: 6810 Days Won: 161 With Us For: 3636 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 16, 2020 Age: 33 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 18, 2016 Υ.Γ. Άσχετο. Το παρουσιάζουμε στα BD ή στα αμερικάνικα; Στα Ευρωπαϊκά/BD παρουσιάζεις ότι είναι από Ευρωπαίους δημιουργούς, δηλαδή ότι βγάζει η huma! Συγκεκριμένα το I am Legion είναι σε σενάριο του Fabien Nury. 'Ιωνα όταν θα μαθαίνω την εγκράτεια στα παιδιά μου εσένα θα φέρνω παράδειγμα. Το crusades πάντως που το είχα προλάβει πριν εξαντληθεί δεν έκανε κλικ. Ίσως αυτό το manga σχέδιο από δυτικό χέρι, δεν μου γέμισε το μάτι. Τουλάχιστον στη συγκεκριμένη περίπτωση. 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
totally_wired Δημοσιεύτηκε Μαίου 18, 2016 Member ID: 29811 Group: Members Topic Count: 99 Content Count: 2130 Reputation: 23478 Achievement Points: 2130 Days Won: 7 With Us For: 3988 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 16, 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 18, 2016 (Επεξεργασία) Ίωνα (και λοιποί) βάλε και District 14 Season 1 (το 2 είναι ακριβά ακόμα). Μαζί βάλε και το ΚΟΜΑ εάν υπάρχει χώρος στο κοντεινερ Αλέξανδρε αν δεν θες το Crusade εδώ είμαι να σε ξελαφρώσω Οι προσφορές του Public με ανάγκασαν κι εμένα να κάνω παραγγελία-μαμούθ! Δεν έχω παραλάβει ακόμα κανένα, θα αργήσουν 2-3 βδομάδες, αλλά τα περιμένω με ανυπομονησία! Τα BD ήταν ανέκαθεν απ' τις αγαπημένες μου κατηγορίες κόμικς, αλλά τα τελευταία χρόνια τα είχα παραμελήσει αρκετά και αγόραζα μόνο αμερικάνικα κόμικς τρόμου / noir / αστυνομικά. Τώρα τελείωσαν τα ψέματα... Αυτά που περιμένω από Humanoids είναι τα: Bouncer Pandemonium Elias the Cursed Cape Horn Thousand Faces Mandalay Throne of Ice The Swords of Glass Miss: Better Living through Crime The Z Word Day of the Magicians Olympus Diosamante El Nino Dominion John Lord Sanctum Και στεναχωρήθηκα που δεν πρόλαβα και το Crusades πριν εξαντληθεί... Μαζί με κάτι EC Slipcase κλπ που επίσης ήταν σε προσφορά, κατάφερα να ξεπεράσω τα 270 €... Περαστικά μου! Επεξεργασία Μαίου 18, 2016 από totally_wired 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GeoTrou Δημοσιεύτηκε Μαίου 18, 2016 Member ID: 30061 Group: Veterans Topic Count: 464 Content Count: 6111 Reputation: 54063 Achievement Points: 6111 Days Won: 49 With Us For: 3869 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 4, 2019 Age: 30 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 18, 2016 Μάκη έχεις διαβάσει το Koma? Έχει καλές κριτικές, αλλά το σχέδιο δεν με τράβηξε, παρότι ο Peeters τείνει να γίνει αγαπημένος δημιουργός. 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
totally_wired Δημοσιεύτηκε Μαίου 18, 2016 Member ID: 29811 Group: Members Topic Count: 99 Content Count: 2130 Reputation: 23478 Achievement Points: 2130 Days Won: 7 With Us For: 3988 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 16, 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 18, 2016 (Επεξεργασία) Το έχω ξεκινήσει... το σχέδιο του είναι αρκετά καλό. Ο βασικός χαρακτήρας είναι πάρα πολύ απλός σχεδιαστικά αλλά οι υπόλοιποι έχουν αρκετές λεπτομέρειες ενώ υπάρχουν και καλές γκριμάτσες και κίνηση. Το περιβάλλον είναι σχετικά λιτό αλλά ταιριαστό αλλά και αυτό εκεί που χρειάζεται φαίνεται πλούσιο. Το μόνο που ίσως να μην αρέσει είναι η φόρμα των καρέ και το στήσιμο τους π.χ. δεν υπάρχουν μεγάλα καρέ... το μεγαλύτερο είναι μισή σελίδα ενώ εμφανίζεται σε 200 σελίδες δυο φορές τώρα που το ξεφύλλισα ενώ σχεδόν παντού είναι πολλά μικρά καρέ στη σελίδα (7 με 9) αυστηρά τοποθετημένα. Θα έλεγα να το βάλεις στη λίστα σου Μάκη έχεις διαβάσει το Koma? Έχει καλές κριτικές, αλλά το σχέδιο δεν με τράβηξε, παρότι ο Peeters τείνει να γίνει αγαπημένος δημιουργός. Επεξεργασία Μαίου 18, 2016 από totally_wired 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GeoTrou Δημοσιεύτηκε Μαίου 18, 2016 Member ID: 30061 Group: Veterans Topic Count: 464 Content Count: 6111 Reputation: 54063 Achievement Points: 6111 Days Won: 49 With Us For: 3869 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 4, 2019 Age: 30 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 18, 2016 Κατάλαβα. Στη λίστα μου είναι, απλά όχι προς άμεση αγορά καθώς προηγούνται άλλα. Θα περιμένω την παρουσίασή σου (αν κάνεις) για να βγάλω συμπεράσματα. 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
zade Δημοσιεύτηκε Μαίου 18, 2016 Member ID: 6474 Group: Members Topic Count: 98 Content Count: 4211 Reputation: 27569 Achievement Points: 4211 Days Won: 3 With Us For: 5934 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 31, 2020 Age: 35 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 18, 2016 Οι προσφορές του Public με ανάγκασαν κι εμένα να κάνω παραγγελία-μαμούθ! Δεν έχω παραλάβει ακόμα κανένα, θα αργήσουν 2-3 βδομάδες, αλλά τα περιμένω με ανυπομονησία! Τα BD ήταν ανέκαθεν απ' τις αγαπημένες μου κατηγορίες κόμικς, αλλά τα τελευταία χρόνια τα είχα παραμελήσει αρκετά και αγόραζα μόνο αμερικάνικα κόμικς τρόμου / noir / αστυνομικά. Τώρα τελείωσαν τα ψέματα... Σε καταννοώ απόλυτα. Κι εγώ πήρα Cape Horn Thousand Faces Bouncer Miss: Better Living through Crime The Z Word El Nino Sanctum Shamanism Balkans Arena Flywires Unfabulous five Koma The Ark Μιλάμε για πολλά λεφτά. Καταραμένο public. 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
guskoin Δημοσιεύτηκε Μαίου 19, 2016 Member ID: 25799 Group: Members Topic Count: 0 Content Count: 785 Reputation: 6377 Achievement Points: 801 Days Won: 0 With Us For: 4460 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 10:39 AM Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 19, 2016 Και εγώ καταστράφηκα (καταραμένο Public)! και δεν τα πήρα κι όλα!πάντως αν τα είχα πάρει από Amazon θα είχα δώσει τα υπερδιπλάσια ,άσε που μερικά (Bouncer ,Swords of glasss, Izuna)βιάστηκα να τα πάρω και χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο όπως εδώ 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Kurdy Malloy Δημοσιεύτηκε Μαίου 19, 2016 Member ID: 31428 Group: Moderator Topic Count: 58 Content Count: 3263 Reputation: 24929 Achievement Points: 2541 Days Won: 11 With Us For: 3183 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 10:45 AM Age: 53 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 19, 2016 Εγώ διαβάζω τώρα το I Am Legion, σε σχεδιο του πολύ John Cassaday. Ναζί και βρυκόλακες και κατάσκοποι και κομμάντο και ο Τσώρτσιλ και και και.... Έχω διαβάσει το πρώτο κεφάλαιο, θα το παρουσιάσω όταν το τελειώσω.... Υ.Γ. Άσχετο. Το παρουσιάζουμε στα BD ή στα αμερικάνικα; Σενάριο Nury = εγγύηση, blind buy κλπ 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dredd Δημοσιεύτηκε Μαίου 19, 2016 Member ID: 12721 Group: Veterans Topic Count: 88 Content Count: 1922 Reputation: 17596 Achievement Points: 1922 Days Won: 10 With Us For: 5272 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 21 Age: 45 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 19, 2016 Σενάριο Nury = εγγύηση, blind buy κλπ Τι άλλο προτείνεις από τον Nury? Στα αγγλικά πάντα... 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Kurdy Malloy Δημοσιεύτηκε Μαίου 19, 2016 Member ID: 31428 Group: Moderator Topic Count: 58 Content Count: 3263 Reputation: 24929 Achievement Points: 2541 Days Won: 11 With Us For: 3183 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 10:45 AM Age: 53 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 19, 2016 Tυπωμένα; χμμμ δε νομίζω να έχει βγει κάτι άλλο εκτός από το W.E.S.T. το οποίο στα αγγλικά κυκλοφορει ως SPOOKS (ή με τελείες σαν αρχικά). Δυστυχώς άρχισα να το διαβάζω μόλις χθες και δεν έχω άποψη, αν και εκεί το σενάριο είναι δίδυμο Nury/Dorison που συνήθως αυτό σημαίνει εγγύηση στο τετράγωνο (άλλος αγαπημένος μου ο Dorison). Σε cbr/ebook/scanlation κλπ υπάρχουν περισσότερες επιλογές (Il etait une fois en France, Tyler Cross, Silas Corey, Mort au Tsar δεν έχω διαβάσει το τελευταίο) 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
totally_wired Δημοσιεύτηκε Μαίου 20, 2016 Member ID: 29811 Group: Members Topic Count: 99 Content Count: 2130 Reputation: 23478 Achievement Points: 2130 Days Won: 7 With Us For: 3988 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 16, 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 20, 2016 Διάβασα το The Fantastic Voyage of Lady Rozenbilt Μέτριο έως κακό από πλευράς σεναρίου και υπόθεσης, μέτριο έως καλό από πλευράς σχεδίου. Κάπου προς τη μέση αποκτά κάποιο νόημα και κάποιο ενδιαφέρον αλλά μετά το χάνει και τελειώνει χαζά. Το πήρα επειδή είναι στο ίδιο σύμπαν με το District 14 και επειδή ο τίτλος θύμιζε Adele Blanc-Sec 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GeoTrou Δημοσιεύτηκε Μαίου 20, 2016 Member ID: 30061 Group: Veterans Topic Count: 464 Content Count: 6111 Reputation: 54063 Achievement Points: 6111 Days Won: 49 With Us For: 3869 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 4, 2019 Age: 30 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 20, 2016 Δεν ήξερα ότι έχει βγει στα αγγλικά το District 14. Μακη, πες μου ότι αυτό το έχεις διαβάσει 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
totally_wired Δημοσιεύτηκε Μαίου 21, 2016 Member ID: 29811 Group: Members Topic Count: 99 Content Count: 2130 Reputation: 23478 Achievement Points: 2130 Days Won: 7 With Us For: 3988 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 16, 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 21, 2016 Φυσικά και έχει βγει στα Αγγλικά το Cite 14 Όταν κοίταζα τις προσφορές του public είχα δει στα humanoids το District 14 και κατέβασα τις 2 "Season". έχω διαβάσει τα 4 πρώτα αλμπουμάκια από το ηλεκτρονικό και θα διαβάσω τα υπόλοιπα όταν έρθει η κόπια μου. Αξίζει Δεν ήξερα ότι έχει βγει στα αγγλικά το District 14. Μακη, πες μου ότι αυτό το έχεις διαβάσει 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
totally_wired Δημοσιεύτηκε Μαίου 29, 2016 Member ID: 29811 Group: Members Topic Count: 99 Content Count: 2130 Reputation: 23478 Achievement Points: 2130 Days Won: 7 With Us For: 3988 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 16, 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 29, 2016 (Επεξεργασία) Λοιπόν διάβασα το Different Ugliness Different Madness και μπορώ να πω πως ήταν αρκετά περίεργο. 2 προβληματικοί χαρακτήρες συναντώνται και κάνουν παρέα. Δεν το βρήκα ούτε καλό, ούτε κακό. Το σχέδιο του, αν και δεν ήταν κακό, ήταν εντελώς στατικό ενώ ήταν και μουγκό. Σίγουρα θα βρείτε καλύτερα κομικ να διαβάσετε. Τώρα το ΚΟΜΑ είναι και αυτό ένα μυστήριο κομικ. Ένα κοριτσάκι έχει λιποθυμίες (πέφτει σε κόμα κάθε τόσο δηλάδη) και προσπαθεί με τον πατέρα της να εξηγήσει αυτό το γεγονός Αν και το σύμπαν είναι εντελώς τρελαμένο, επικρατεί η έννοια της λογικής εξήγησης πίσω από αυτά που συμβαίνουν και αυτό του δίνει ένα ενδιαφέρον. Θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει βαθιά αλληγορικό αλλά δεν μπήκα και ιδιαίτερα στη διαδικασία να το ερμηνεύσω πέρα από τα προφανή νοήματα... Και σε αυτή την περίπτωση θα βρείτε καλύτερα κόμικ να διαβάσετε, όμως αυτό εδώ είναι λίγο αρκετά πιο διασκεδαστικό... Αποτελείται από 6 μη διακρητές ενότητες/τεύχη από τα οποία το πρώτο είναι διαθέσιμο προς ανάγνωση δωρεάν μέσα από το site της humanoids Επεξεργασία Μαίου 29, 2016 από totally_wired 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
zade Δημοσιεύτηκε Μαίου 29, 2016 Member ID: 6474 Group: Members Topic Count: 98 Content Count: 4211 Reputation: 27569 Achievement Points: 4211 Days Won: 3 With Us For: 5934 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 31, 2020 Age: 35 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 29, 2016 Εγώ τώρα διαβάζω το Sanctum. Είναι βασικά μια ανάμειξη τριών πραγμάτων. Η ταινία Alien, αλλά αντί για διαστημόπλοιο έχουμε υποβρύχιο και αντί για εξωγήινο, έχουμε Lovecraftian τέρας. Δεν είναι κακό. Δεν είναι καθόλου κακό. 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
totally_wired Δημοσιεύτηκε Μαίου 29, 2016 Member ID: 29811 Group: Members Topic Count: 99 Content Count: 2130 Reputation: 23478 Achievement Points: 2130 Days Won: 7 With Us For: 3988 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 16, 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 29, 2016 Alien στο βυθό=Abyss 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
zade Δημοσιεύτηκε Μαίου 29, 2016 Member ID: 6474 Group: Members Topic Count: 98 Content Count: 4211 Reputation: 27569 Achievement Points: 4211 Days Won: 3 With Us For: 5934 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 31, 2020 Age: 35 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 29, 2016 Alien στο βυθό=Abyss θα σου πω, το Abyss έχει διαφορετική φιλοσοφία. Δεν είναι καθαρόαιμη ταινία τρόμου. Το Alien είναι. Από την πρώτη στιγμή τόσο υφολογικά όσο και σκηνοθετικά καταλαβαίνεις ότι αυτό που δεις δεν εστιάζει στην εξερεύνηση, αλλά στην αγωνία και τον τρόμο. Γι αυτό και έφερα ως παράδειγμα το Alien και όχι το Abyss. Πάντως στον επίλογο που έχει το κόμικ στο τέλος, όντως αναφέρει και το Abyss ως μια από τις επιρροές του συγγραφέα. Όπως και το Alien βέβαια... 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ion Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2016 Member ID: 2285 Group: Veterans Topic Count: 949 Content Count: 4397 Reputation: 36003 Achievement Points: 4451 Days Won: 26 With Us For: 6400 Days Status: Offline Last Seen: 13 ώρες πριν Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2016 Εμένα έσκασε χτες το πρώτο (απ' τα 4) πακέτα που περίμενα απ' τα Public. Πρώτες αφίξεις από Humanoids ήταν το Bouncer και το Pandemonium. Το Bouncer να πω την αλήθεια ψήθηκα λόγω της παρουσίασης του Θρηνωδού, αλλά και των σχολίων που την συνόδευσαν. Παρόλο που δεν είμαι μεγάλος φαν των κόμικ - γουέστερν, το συγκεκριμένο μοιάζει αρκετά ενδιαφέρον, και φυσικά μου αρέσει που είναι συγκεντρωτικός ο τόμος. Κόσμημα για οποιαδήποτε βιβλιοθήκη, αλλά θέλω να ελπίζω ότι θα με κερδίσει και ως ιστορία. Το Pademonium απ' την άλλη είναι σαφώς πιο κοντά στα γούστα μου: και τρόμος και BD. Εξαιρετική η τιμή του για το μέγεθος του έργου, αφού πρόκειται για 3 τεύχη σε ένα. Δεν άντεξα να μην το ξεκινήσω, και έτσι διάβασα ήδη το πρώτο κεφάλαιο, το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ! Χαίρομαι που στα επόμενα πακέτα περιμένω και το Sanctum του ίδιου συγγραφέα. Επίσης στην Αθήνα ήρθε και το Swords of Glass, αλλά αυτό δυστυχώς θα αργήσω να το πιάσω στα χέρια μου. 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Θρηνωδός Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 4, 2016 Member ID: 30604 Group: Veterans Topic Count: 535 Content Count: 6810 Reputation: 55696 Achievement Points: 6810 Days Won: 161 With Us For: 3636 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 16, 2020 Age: 33 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 4, 2016 Ανανεωμένος κατάλογος για το 2016 με αρκετές νέες προσθήκες στο τετράμηνο Αύγουστος - Δεκέμβριος. 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dredd Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 4, 2016 Member ID: 12721 Group: Veterans Topic Count: 88 Content Count: 1922 Reputation: 17596 Achievement Points: 1922 Days Won: 10 With Us For: 5272 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 21 Age: 45 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 4, 2016 Μόλις τελείωσα το I Am Legion και η πρώτη μου σκέψη ήταν να γράψω τις εντυπώσεις μου : ΕΚ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ!!!!!!! Πραγματικά από τα πιο καλά comics που έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό. Σενάριο, σχέδιο, ατμόσφαιρά, αγωνία, όλα άψογα. Μέχρι και στο τελευταίο πανελ είχε ανατροπή! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, κάνω άμεσα παρουσίαση και βουρ για το SPOOKS του ιδίου συγγραφέα... Υ.Γ. Καιρό είχα να ενθουσιαστώ τόσο με comic 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ion Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 4, 2016 Member ID: 2285 Group: Veterans Topic Count: 949 Content Count: 4397 Reputation: 36003 Achievement Points: 4451 Days Won: 26 With Us For: 6400 Days Status: Offline Last Seen: 13 ώρες πριν Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 4, 2016 Εγώ πάλι μόλις τελείωσα το Pandemonium. Έχω ένα σωρό αμερικάνικα κόμικς τρόμου, και ποτέ δεν είχα αναρωτηθεί τι μπορούν να κάνουν οι Ευρωπαίοι στο είδος αυτό. Η απάντησή τους λοιπόν ήταν αποστομωτική. Ήταν πάρα πολύ καλό, αν και η αλήθεια είναι ότι περίμενα την υπόθεση να πάρει κάπως διαφορετική τροπή. Επίσης ουαου, περιμένεις πώς και πώς πότε θα αρχίσουν οι ανατροπές, και τελικά αυτές δεν έρχονται ποτέ! Αυτό είναι ανατροπή από μόνο του Θεωρώ αρκετά ενδιαφέρον και ασυνήθιστο ότι δεν έχει happy end Για το σχέδιο μόνο τα καλύτερα έχω να πω. Ειδικά τα καρέ με το σανατόριο είναι καταπληκτικά! Μου άρεσε που υπήρχαν και αρκετά καρέ χωρίς λόγια, που άφηναν και την πλοκή να κυλάει αλλά και τον αναγνώστη να απολαμβάνει το σχέδιο. Πολύ όμορφη έκδοση, και η τιμή από τα Public για το συγκεκριμένο (7,75 €) είναι πραγματικά τσάμπα! Ξεκίνησα το Bouncer τώρα... Ελπίζω να μ'αρέσει! 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
zade Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 4, 2016 Member ID: 6474 Group: Members Topic Count: 98 Content Count: 4211 Reputation: 27569 Achievement Points: 4211 Days Won: 3 With Us For: 5934 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 31, 2020 Age: 35 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 4, 2016 (Επεξεργασία) Ανανεωμένος κατάλογος για το 2016 με αρκετές νέες προσθήκες στο τετράμηνο Αύγουστος - Δεκέμβριος. Διάβασα τον κατάλογο. Αγόρασα ό,τι άλλο με ενδιέφερε και έβαλα και 5 κόμικ στην wishlist μου. Πρώτη φορά το κάνω αυτό με κάποιον εκδότη. να πιάσω δηλαδή όλον τον κατάλογό του και να ψωνίσω ό,τι μου φαίνεται ενδιαφέρον. Μένουμε Ευρώπη ρε φίλε... Επεξεργασία Ιουνίου 4, 2016 από zade 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις