totally_wired Δημοσιεύτηκε Απριλίου 22, 2016 Member ID: 29811 Group: Members Topic Count: 99 Content Count: 2130 Reputation: 23478 Achievement Points: 2130 Days Won: 7 With Us For: 3989 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 16, 2023 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 22, 2016 Η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά του φίλου Flas παρουσιάστηκε στο Comicdom 2016 και νομίζω πως έκλεψε τις εντυπώσεις (τουλάχιστον τις δικές μου) για πολλούς λόγους. Το θέμα του κόμικ απλό: Εναλλακτικές αφηγήσεις με διαφορετικό τέλος για 7 παραμύθια των αδελφών Γκριμ. Διαβάζεται ευχάριστα και νομίζω πως σε αποζημιώνει σε όλα τα επίπεδα. Η έκδοση και η επιμέλεια εξαιρετική (διακόσμηση, γραμματοσειρές, λαχούρια κτλ), το σενάριο αρκετά πρωτότυπο ενώ οι διάλογοι απλοί και δεν κουράζουν. Το σχέδιο φαίνεται πως μεταβάλλεται από ιστορία σε ιστορία αφού, ο δημιουργός (το λέει ξεκάθαρα στην εισαγωγή) δημιούργησε τις ιστορίες για να μάθει να κάνει κόμικ. Οι ιστορίες είναι: Ο ραφτάκος Που είναι η κοκκινοσκουφίτσα Βασιλιάς βατράχων Τα κατσικάκια που γίνανε λύκοι Το τέρας και η πεντάμορφη Αχ βρε Χιονάτη Ελεύθερη Ραπουνζέλ Όποιες αδυναμίες υπάρχουν στο σχέδιο και στους διαλόγους είναι σίγουρο πως θα βελτιωθούν, αφού ο δημιουργός είναι αρκετά μικρός. Υ.Γ.: Υπάρχει ο υπότιτλος: Αφού το παραμύθι κλείσει. Δεν ξέρω εάν θα πρέπει να μπει στον τίτλο Υ.Γ.2: Δεν ξέρω το πραγματικό όνομα του δημιουργού Και για τα 2 παραπάνω μπορεί να μας πει ο ίδιος τι θα ήθελε να κάνουμε. Εγώ προσωπικά νομίζω ότι έτσι είναι ΟΚ 29 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GeoTrou Δημοσιεύτηκε Απριλίου 22, 2016 Member ID: 30061 Group: Veterans Topic Count: 464 Content Count: 6111 Reputation: 54063 Achievement Points: 6111 Days Won: 49 With Us For: 3870 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 4, 2019 Age: 30 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 22, 2016 Πού στο καλό ήταν αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι;! Θέλωωωωω 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indian Δημοσιεύτηκε Απριλίου 22, 2016 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 786 Content Count: 13645 Reputation: 99871 Achievement Points: 9268 Days Won: 459 With Us For: 4864 Days Status: Offline Last Seen: Παρασκευή στις 10:39 PM Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 22, 2016 Αρκετά πρωτότυπη ιδέα από έναν νέο καλλιτέχνη...! Η αλήθεια είναι ότι ούτε κι εμένα το πήρε το μάτι...! 13 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
batigoal Δημοσιεύτηκε Απριλίου 22, 2016 Member ID: 23328 Group: Veterans Topic Count: 29 Content Count: 2301 Reputation: 28516 Achievement Points: 2302 Days Won: 20 With Us For: 4792 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 28, 2023 Age: 40 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 22, 2016 Πού στο καλό ήταν αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι;! Θέλωωωωω Αρκετά πρωτότυπη ιδέα από έναν νέο καλλιτέχνη...! Η αλήθεια είναι ότι ούτε κι εμένα το πήρε το μάτι...! Απλα απαραδεκτοι 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Βασιλεύς των κόμικς Δημοσιεύτηκε Απριλίου 22, 2016 Member ID: 10466 Group: Honored Topic Count: 265 Content Count: 3512 Reputation: 36643 Achievement Points: 3528 Days Won: 88 With Us For: 5626 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 5, 2021 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 22, 2016 (Επεξεργασία) Πού στο καλό ήταν αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι;! Θέλωωωωω Αυτό ήταν και το παράπονο του Κάπταιν Τζίμυ ότι τον χώσαν κάπου που δεν βλεπόταν.Ηταν μαζί με την Σάντυ πριν την έκθεση ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ αν πηγαίνατε να την δείτε θα τον πετυχαίνατε.Του είπα να φέρει μερικά τευχάκια στην λέσχη για αυτους που δεν μπόρεσαν να πάρουν. Πολύ ωραία έκδοση και με καλή τιμή 5 ευρώ μόνο,σχέδια που ταιριάζαν με το πνεύμα του κόμιξ που είναι σκοτεινό,και οι πιο πολλές ιστορίες εχουν να κάνουν με το νόημα της ελευθερίας και της καταπίεσης και η προσπάθεια να ξεφύγης απο αυτήν. Το μόνο αρνητικό ήταν και ο πειραματισμος στις γραμματοσειρες ,να εχουμε μια διαφορετική σε κάθε σχεδον ιστορία ώστε οι ιστορίες Αχ βρε Χιονάτη και Ελεύθερη Ραπουνζέλ να δυσκολοδιαβάζονται. Που καλη δουλεια οπου την πετύχετε παρτε την.Ο Δημήτρης έχει τα φόντα για να μας απασχολήσει στο μέλλον. Πάρτε και 2 σελίδες. Επεξεργασία Απριλίου 22, 2016 από Βασιλεύς των κόμικς 17 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
totally_wired Δημοσιεύτηκε Απριλίου 22, 2016 Member ID: 29811 Group: Members Topic Count: 99 Content Count: 2130 Reputation: 23478 Achievement Points: 2130 Days Won: 7 With Us For: 3989 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 16, 2023 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 22, 2016 Και έλεγα τι ξέχασα... να βάλω εικόνες από μέσα... Εγώ από την άλλη βρήκα το Άλλη ιστορία-Άλλη γραμματοσειρά πολύ καλό για την περίσταση, αφού η κάθε γραμματοσειρά ταίριαζε γάντι με το σχέδιο/ιστορία. Συμφωνώ όμως πως σε ορισμένες ήταν μικρά τα γράμματα. Αυτό ήταν και το παράπονο του Κάπταιν Τζίμυ ότι τον χώσαν κάπου που δεν βλεπόταν.Ηταν μαζί με την Σάντυ πριν την έκθεση ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ αν πηγαίνατε να την δείτε θα τον πετυχαίνατε.Του είπα να φέρει μερικά τευχάκια στην λέσχη για αυτους που δεν μπόρεσαν να πάρουν. Πολύ ωραία έκδοση και με καλή τιμή 5 ευρώ μόνο,σχέδια που ταιριάζαν με το πνεύμα του κόμιξ που είναι σκοτεινό,και οι πιο πολλές ιστορίες εχουν να κάνουν με το νόημα της ελευθερίας και της καταπίεσης και η προσπάθεια να ξεφύγης απο αυτήν. Το μόνο αρνητικό ήταν και ο πειραματισμος στις γραμματοσειρες ,να εχουμε μια διαφορετική σε κάθε σχεδον ιστορία ώστε οι ιστορίες Αχ βρε Χιονάτη και Ελεύθερη Ραπουνζέλ να δυσκολοδιαβάζονται. Που καλη δουλεια οπου την πετύχετε παρτε την.Ο Δημήτρης έχει τα φόντα για να μας απασχολήσει στο μέλλον. Πάρτε και 2 σελίδες. 40.jpg41.jpg 11 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GeoTrou Δημοσιεύτηκε Απριλίου 22, 2016 Member ID: 30061 Group: Veterans Topic Count: 464 Content Count: 6111 Reputation: 54063 Achievement Points: 6111 Days Won: 49 With Us For: 3870 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 4, 2019 Age: 30 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 22, 2016 (Επεξεργασία) Πέρασα από εκεί 2-3 φορές, αλλά δεν το είδα. Πάντως αν φέρει στη Λέσχη, θα τιμηθεί σίγουρα. Thank you my liege! Επεξεργασία Απριλίου 22, 2016 από GeoTrou 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Επιθεωρητής Le Pit Δημοσιεύτηκε Απριλίου 22, 2016 Member ID: 18683 Group: Honored Topic Count: 21 Content Count: 1663 Reputation: 13505 Achievement Points: 1663 Days Won: 4 With Us For: 4905 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 12, 2023 Age: 104 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 22, 2016 Όντως η θέση του ήταν λίγο απόμερη, άλλα θεωρώ ότι ήταν από τις καλύτερες φετινές δουλειές στα φάνζινς! Πολύ καλοστημένο έντυπο από κάθε άποψη,στα φετινά must have. 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GeorgeTheSuper Δημοσιεύτηκε Απριλίου 23, 2016 Member ID: 25862 Group: Members Topic Count: 11 Content Count: 547 Reputation: 4595 Achievement Points: 550 Days Won: 0 With Us For: 4447 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 8 Age: 27 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 23, 2016 Εγω επαθα αλλη ζημια με το συγκεκριμενο εκπληκτικο αλμπουμ! Εφτασα ως εκει το είδα αλλα ηταν πλεον πολυ αργα... Τα λεφτα ειχαν τελειωσει Πολυ κρυμμενο ρε παιδιά... το εχω στο νου μου παντως για αλλη φορα. 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Jim Δημοσιεύτηκε Απριλίου 23, 2016 Member ID: 12247 Group: Members Topic Count: 7 Content Count: 322 Reputation: 1550 Achievement Points: 322 Days Won: 0 With Us For: 5368 Days Status: Offline Last Seen: Παρασκευή στις 08:48 AM Age: 30 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 23, 2016 Παίδες ευχαριστώ! Χαίρομαι που σας άρεσε, και θα έρθουν και άλλα καλύτερα! Στο μεταξύ έχουν μείνει λίγα κομμάτια ακόμα, οπότε θα με δείτε και σε άλλα φεστιβαλάκια, και από βδομάδα θα πάω μερικά σε κομιξάδικα! Btw, στο θέμα με τα γράμματα, έχετε δίκιο! Δυστυχώς, το αρχικό μέγεθος του εντύπου ήταν λίγο μεγαλύτερο, στο οποίο το τυπογραφείο το μίκρυνε χωρίς να ξέρω τον λόγο, έτσι και τα γράμματα μίκρυναν αναλογικά! Εμένα προσωπικά δεν με χάλασε πολύ, ελπίζω να μην έγινε μεγάλη ζημιά! 16 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ion Δημοσιεύτηκε Απριλίου 24, 2016 Member ID: 2285 Group: Veterans Topic Count: 949 Content Count: 4397 Reputation: 36003 Achievement Points: 4451 Days Won: 26 With Us For: 6400 Days Status: Offline Last Seen: Παρασκευή στις 10:20 PM Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 24, 2016 Εξαιρετικό fanzine! Που τί fanzine δηλαδή, είναι μια όμορφη ολοκληρωμένη συλλογή κόμικς, που το μόνο που της λείπει είναι το όνομα κάποιας εκδοτικής. Πράγματι υπάρχουν διαφορετικά σχεδιαστικά στυλ από ιστορία σε ιστορία, σε καμία όμως δεν ήταν το σχέδιο κακό ώστε να θεωρηθεί τελείως πειραματική. Όλες τις ιστορίες τις βρήκα καλές: ξεχώρισα την Κοκκινοσκουφίτσα με το ωραίο ασπρόμαυρο σχέδιο και το έντονο κόκκινο χρώμα στην κάπα της νεαρής, και την Ραπουνζέλ για το συνολικό αποτέλεσμα. 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dr Paingiver Δημοσιεύτηκε Απριλίου 24, 2016 Member ID: 3930 Group: Veterans Topic Count: 729 Content Count: 13099 Reputation: 105569 Achievement Points: 13121 Days Won: 138 With Us For: 6256 Days Status: Offline Last Seen: 6 ώρες πριν Age: 66 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 24, 2016 Στο μεταξύ έχουν μείνει λίγα κομμάτια ακόμα, οπότε θα με δείτε και σε άλλα φεστιβαλάκια, και από βδομάδα θα πάω μερικά σε κομιξάδικα! Και γιατί δεν φέρνεις κι από την λέσχη μερικά κομμάτια γιά όσους ενδιαφέρονται να μην τα ψάχνουμε από δω κι από κει; 13 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GeorgeTheSuper Δημοσιεύτηκε Μαίου 28, 2016 Member ID: 25862 Group: Members Topic Count: 11 Content Count: 547 Reputation: 4595 Achievement Points: 550 Days Won: 0 With Us For: 4447 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 8 Age: 27 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 28, 2016 (Επεξεργασία) Το πήρα σήμερα από το ComicZine Fest!... Μακράν η καλύτερη αυτοέκδοση της χρονιάς. Ικανοποιητική πλοκή, εξαιρετική ποιότητα έκδοσης (πολύ καλή αναλογία τιμής-ποιότητας, όντως μόνο όνομα εκδοτικής έλειπε) και πολύ καλό σχέδιο. Μπράβο και για την ικανότητα του δημιουργού να εναλλάσσεται σε διαφορετικά στυλ εικονογράφησης με τέτοια επιτυχία. Γενικά οι περισσότεροι σχεδιαστές (ακόμα και πολύ μεγάλα ονόματα του χώρου) παρατηρώ ότι αδυνατούν (ή δε θελουν.. ποιος ξέρει?) να διαφοροποιήσουν το σχέδιο τους από κόμικ σε κόμικ, πόσο μάλλον από σελίδα σε σελίδα. Μπράβο για την καταπληκτική δουλειά Flas Επεξεργασία Μαίου 28, 2016 από GeorgeTheSuper 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Jim Δημοσιεύτηκε Μαίου 30, 2016 Member ID: 12247 Group: Members Topic Count: 7 Content Count: 322 Reputation: 1550 Achievement Points: 322 Days Won: 0 With Us For: 5368 Days Status: Offline Last Seen: Παρασκευή στις 08:48 AM Age: 30 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 30, 2016 Το πήρα σήμερα από το ComicZine Fest!... Μακράν η καλύτερη αυτοέκδοση της χρονιάς. Ικανοποιητική πλοκή, εξαιρετική ποιότητα έκδοσης (πολύ καλή αναλογία τιμής-ποιότητας, όντως μόνο όνομα εκδοτικής έλειπε) και πολύ καλό σχέδιο. Μπράβο και για την ικανότητα του δημιουργού να εναλλάσσεται σε διαφορετικά στυλ εικονογράφησης με τέτοια επιτυχία. Γενικά οι περισσότεροι σχεδιαστές (ακόμα και πολύ μεγάλα ονόματα του χώρου) παρατηρώ ότι αδυνατούν (ή δε θελουν.. ποιος ξέρει?) να διαφοροποιήσουν το σχέδιο τους από κόμικ σε κόμικ, πόσο μάλλον από σελίδα σε σελίδα. Μπράβο για την καταπληκτική δουλειά Flas Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Χαίρομαι πολύ που σ άρεσε!! Πάμε για άλλα τώρα καλύτερα! 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
φλοκ Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 1, 2016 Member ID: 26001 Group: Veterans Topic Count: 99 Content Count: 7184 Reputation: 86228 Achievement Points: 7204 Days Won: 165 With Us For: 4423 Days Status: Offline Last Seen: 17 ώρες πριν Age: 58 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 1, 2016 Aπό χτές το απόγευμα ένα αντίτυπο του πολύ όμορφου αυτού κομικ,κοσμεί τη βιβλιοθήκη της Λέσχης . Ευχαριστούμε πολύ τον Δημήτρη (Flas) για την προσφορά του και ευχόμαστε καλή συνέχεια με νέες δημιουργίες ! 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις