dionik Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 24, 2007 Member ID: 2393 Group: Veterans Topic Count: 594 Content Count: 6421 Reputation: 30941 Achievement Points: 6434 Days Won: 13 With Us For: 6458 Days Status: Offline Last Seen: 22 ώρες πριν Age: 43 Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 24, 2007 Φωτεινούληδες Οι Φωτεινούληδες (Glo Friends) ήταν αρχικά παιχνίδια σε σχήμα εντόμων κυρίως, τα οποία όταν τα πίεζες έλαμπαν. Πρωτοβγήκαν στην κυκλοφορία το 1980 (εγώ προσωπικά είχα το κλασικό Glo Worm που όταν το πίεζες φώτιζε το πρόσωπό του). Στις 15 Σεπτεμβρίου 1986 στις ΗΠΑ βγήκε στον αέρα μία σειρά επεισοδίων με τους Φωτεινούληδες, ως μέρος της σειράς Μικρό μου Πόνυ (My Little Pony and Friends). Βγήκε μόνο μία σεζόν με 13 επεισόδια των 15 λεπτών. Οι Φωτεινούληδες είναι ένα είδος μικρών ζουζουνιών που ζουν σε ένα μαγικό μέρος που βρίσκεται μέσα σε ένα δάσος (Glo Land). Εκεί έχουν φτιάξει τα σπίτια τους και αποθηκεύουν στη Λίμνη (Glo Pond) που υπάρχει εκεί Δροσοσταλίδες (Moondrops), η ουσία με την οποία τρέφονται και λάμπουν στο σκοτάδι. Ο κακός της σειράς είναι ο Αστρομύτης (Starnose), αρχηγός των Καταχθόνιων (Moligans), μιας φυλής που μοιάζει με τυφλοπόντικες και ζει σε ορυχεία αναζητώντας χρυσό. Επειδή όμως εκεί κάτω δεν υπάρχει αρκετό φως, θέλουν να αιχμαλωτίσουν τους Φωτεινούληδες για να τους φωτίζουν τα ορυχεία. ΧαρακτήρεςGlo Worm : Το αστέρι της σειράς. Είναι γενναίος και έξυπνος και ο πιο αγαπητός ανάμεσα στους Φωτεινούληδες.Glo Bashfulbug : Θηλυκός Φωτεινούλης που είναι ερωτευμένη με τον Glo WormBaby Glo Worm : Το νεότερο μέλος των Φωτεινούληδων.Garden Ant : Περνάει τον περισσότερο χρόνο φροντίζοντας τα φυτά του.Glo Bedbug : Ο πιο τεμπέλης Φωτεινούλης. Θέλει μόνο να τρώει και να κοιμάται.Glo Bopbug : Είναι ένας οχτάποδος Φωτεινούλης που φοράει καπέλο, παπούτσια και κρατάει μπαστούνι.Glo Butterfly : Κρατάει πάντα ένα μαγικό ραβδί. Πιστεύει ότι κάνει μαγικά, αλλά στην πραγματικότητα είναι όλα θέμα συμπτώσεων.Glo Bug : Ο γενναιότερος Φωτεινούλης.Glo Cappy : Του αρέσει να εξερευνά το δάσος καβάλα σε ένα ποντίκι.Glo Doodlebug : Λατρεύει την Τέχνη και πιστεύει ότι τα δημιουργήματά του δεν εκτιμώνται όσο θα έπρεπε.Glo Grannybug : Η γηραιότερη και σοφότερη από τους Φωτεινούληδες.Glo Shuttlebug : Είναι πιλότος και πετάει πάνω σε μία λιβελλούλη.Αστρομύτης (Starnose) :Ο αρχηγός των Καταχθόνιων (Moligans). Είναι σωματώδης και δε δέχεται να τον αμφισβητεί κανένας.Περμανάν (Nails) : Μία εγωίστρια Καταχθόνια που ενδιαφέρεται μόνο για την εμφάνισή της και το προσωπικό της όφελος.Αρχιτέκτων (Excavator) : Είναι ένας επιστήμονας που συνήθως μένει κλεισμένος στο εργαστήριό του, κάνοντας πειράματα και δημιουργώντας εφευρέσεις.Γεροχθόνιος (Old Moldy) : Ο γηραιότερος Καταχθόνιος.Σκούπας (Brasher) : Αυτός συνήθως βρίσκει σχέδια για να πιάσουν τους Φωτεινούληδες, αλλά ο Αστρομύτης τα παίρνει και τα παρουσιάζει ως δικά του.Στέλλα (Stella) : Η νεότερη Καταχθόνια. Στην πραγματικότητα είναι καλή και πολλές φορές σαμποτάρει τα σχέδια του Αστρομύτη να πιάσει τους Φωτεινούληδες.Ροκ (Roοk) : Ένα κοράκι που ζει με τους Καταχθόνιους, αλλά τους πηγαίνει πάντα κόντρα. Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ. [imdb=tt0352057] 4 Παράθεση
kikitsa Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 24, 2007 Member ID: 1533 Group: Members Topic Count: 21 Content Count: 893 Reputation: 638 Achievement Points: 893 Days Won: 0 With Us For: 6543 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 24, 2013 Age: 37 Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 24, 2007 Τέλειο αφιέρωμα!!!! :clap: :clap: :clap: Οι αγαπημένοι μου φωτεινούλιδες!! Δεν έχανα επεισόδιο μικρή και είχα κι εγώ έναν "Φωτεινούλη-Αγκαλίτσα" Τι μου θύμησες τώρα... Παράθεση
GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 24, 2007 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117540 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6469 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 24, 2007 Ωστέ εσύ μου πήρες τον αγκαλίτσα μου και με έκανες να κλαίω! :MuchCry: Παράθεση
kikitsa Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 24, 2007 Member ID: 1533 Group: Members Topic Count: 21 Content Count: 893 Reputation: 638 Achievement Points: 893 Days Won: 0 With Us For: 6543 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 24, 2013 Age: 37 Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 24, 2007 Ωστέ εσύ μου πήρες τον αγκαλίτσα μου και με έκανες να κλαίω! :MuchCry: όοοοχιιι!!! όοοοχιιιι!! δεν ήμουν εγώ!!! :NoNo: ο δικός μου ήταν τιρκουάζ!!! Παράθεση
sneaker Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 29, 2007 Member ID: 29 Group: Veterans Topic Count: 149 Content Count: 1759 Reputation: 2320 Achievement Points: 1759 Days Won: 0 With Us For: 6696 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 15, 2022 Age: 44 Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 29, 2007 Τι μου θύμισες τώρα.... Αρχίζει αυτό το site να μας θυμίζει όχι μόνο τα παιδικά μας χρόνια, αλλά και τα νηπιακά!!! Την τηλεοπτική σειρά ομολογώ ότι δεν τη γνώριζα, τα παιχνίδια όμως τα θυμάμαι πολύ καλά! Παράθεση
sofia_9 Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 24, 2008 Member ID: 4049 Group: Members Topic Count: 5 Content Count: 84 Reputation: 140 Achievement Points: 84 Days Won: 0 With Us For: 6306 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 16, 2011 Age: 40 Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 24, 2008 Με πήγες πολλά χρόνια πίσω!! Ευχαριστούμε για το αφιέρωμα και για τα επεισόδια!! Παράθεση
tde231980 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2008 Member ID: 5446 Group: Members Topic Count: 0 Content Count: 18 Reputation: 9 Achievement Points: 18 Days Won: 0 With Us For: 6129 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2008 ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!Είχα φωτεινούλη Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις