Ion Δημοσιεύτηκε Απριλίου 17, 2016 Member ID: 2285 Group: Veterans Topic Count: 949 Content Count: 4397 Reputation: 36003 Achievement Points: 4451 Days Won: 26 With Us For: 6400 Days Status: Offline Last Seen: Παρασκευή στις 10:20 PM Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 17, 2016 Tιμή: 3 € Το fanzine αυτό κυκλοφόρησε στο Comicdom Con 2016. Πρόκειται για ένα κόμικ φαντασίας του Νίκου Παπαμιχαήλ, που κυκλοφορεί τη δουλειά του με τον ευρύτερο τίτλο Aetherian Tales (Facebook). Όπως αναφέρει στην τελευταία σελίδα, ο δημιουργός εμπνέεται από το έργο του H. P. Lovecraft. Την προηγούμενη χρονιά, ο δημιουργός κυκλοφόρησε το επίσης ατμοσφαιρικό Der Engel. 24 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Επιθεωρητής Le Pit Δημοσιεύτηκε Απριλίου 18, 2016 Member ID: 18683 Group: Honored Topic Count: 21 Content Count: 1663 Reputation: 13505 Achievement Points: 1663 Days Won: 4 With Us For: 4905 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 12, 2023 Age: 104 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 18, 2016 Ενδιαφέρουσα η δουλειά του Νίκου! η ιστορία όντως επηρρεασμένη από την θεματολογία του Lovecraft ,με ....μια προσθήκη Ελληνικού τοπίου και χαρακτήρων. Γεμάτα μαύρα και βασικοί τόνοι του γκρι που λειτουργουν δυναμικά. Ωραίο μελάνι, ωραία εκτύπωση. Ίσως σε λίγο μεγαλύτερο φορμάτ να ήταν καλύτερο. Το σχεδιαστικό του στυλ ταιρίαζει σε ιστορίες τρόμου. 11 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
YOSHIMITSU Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 1, 2017 Member ID: 5 Group: Veterans Topic Count: 277 Content Count: 5903 Reputation: 28897 Achievement Points: 5903 Days Won: 22 With Us For: 6657 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 3, 2017 Age: 7 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 1, 2017 Δεν το είχα πάρει είδηση να το έχω στα υπόψη όπως είχα από καιρό το Θανάσης Βάγιας του ιδίου και πραγματικά νομίζω είναι κρίμα. Το πέτυχα σήμερα στην εκδήλωση των φανζίν στην Λέσχη και μου προσέλκυσε το ενδιαφέρον έτσι όπως ήταν δίπλα στο άλλο που ήξερα ότι το ήθελα ούτως ή άλλως. Σχεδιαστικά είναι όπως το περιγράφει ο φίλος Le Pit και συμφωνώ μαζί του ότι το μέγεθος χωρίς να το αδικεί πλήρως ίσως να ήταν πιο όμορφο στις διαστάσεις και την ποιότητα του Θανάση Βάγια του ιδίου. Παρόλα αυτά είναι προσεγμένο και αυτό πολύ, όμορφη ιστορία θα αρέσει σε πολλούς μιας και σχετίζεται με την ναυτική παράδοση που έχει από πάντα ο λαός μας (ακόμη και από βουνό να είσαι, το χωριό σου, η θάλασσα έχει κάτι το μαγικό πάντα με τους Έλληνες νομίζω). Τέλος πάντων, έχει και τις αναφορές σε στοιχεία του αγαπημένου του συγγραφέα όπως λέει και ο δημιουργός. Όμορφο σε όλα του το σενάριο και η σχεδίαση, προσεγμένα και φροντισμένα αμφότερα. Μόνο παράπονο όπως είπα ότι θα το ήθελα εκδοτικά/εκτύπωση στο ίδιο στυλ με τον Βάγια κι ας έκανε τα διπλά, το αξίζει νομίζω. Τιμούλα στην Λέσχη 2€ προσφορά, αν του ρίξετε μια ματιά και σας αρέσει αυτό που θα δείτε (νομίζω δύσκολο να μην σας αρέςει) θεωρώ τότε ότι είναι μία ασφαλής αγορά για εσάς. 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις