Indian Δημοσιεύτηκε Απριλίου 15, 2016 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 786 Content Count: 13645 Reputation: 99872 Achievement Points: 9268 Days Won: 459 With Us For: 4864 Days Status: Offline Last Seen: Παρασκευή στις 10:39 PM Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 15, 2016 Ο Ντράγκαρ,ο Αδάμαστος ξαναχτυπά...! Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έχουμε μία ιστορία από τον κόσμο των "Χρονικών του Δρακοφοίνικα"...! Αυτή την φορά ο Ρουμπούλιας έμεινε μόνο στο σχέδιο,καθώς το σενάριο το έχει αναλάβει η Βασιλεία Βαξεβάνη...! Στο τέλος του κόμικ υπάρχουν και 6 σελίδες με πληροφορίες για τις περιοχές και τους χαρακτήρες...! Η έκδοση της Jemma είναι αρκετά καλαίσθητη,με σκληρό εξώφυλλο,καλής ποιότητας ματ χαρτί και θερμοκόλληση στην ράχη...! 31 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
AndreasD Δημοσιεύτηκε Μαίου 12, 2016 Member ID: 1991 Group: Veterans Topic Count: 397 Content Count: 4996 Reputation: 25200 Achievement Points: 4996 Days Won: 42 With Us For: 6428 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 10, 2021 Age: 56 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 12, 2016 Αλλη μία δουλειά, εκτελεσμενη πολύ όμορφα από τον Γιάννη Ρουμπούλια. Όμορφα και δυναμικά καρέ, ακριβώς αυτά που ταιριάζουν και χρειάζονται σε τέτοιου είδους κόμικς. Το σενάριο απ την άλλη, μέτριο. Ανευρο, βαρετό σε κάποια σημεία και σχεδόν προσχηματικο για την ύπαρξη των εικόνων. Προτείνεται για hard core αναγνώστες του είδους ή του Ρουμπούλια. 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
JohnnyMZ Δημοσιεύτηκε Μαίου 19, 2016 Member ID: 9146 Group: Veterans Topic Count: 116 Content Count: 1737 Reputation: 12591 Achievement Points: 1737 Days Won: 14 With Us For: 5732 Days Status: Offline Last Seen: 18 ώρες πριν Age: 28 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 19, 2016 Προτείνεται για hard core αναγνώστες του είδους ή του Ρουμπούλια.Ή της Βαξεβάνη. 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DaDiRa Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 6, 2016 Member ID: 31052 Group: Veterans Topic Count: 121 Content Count: 2070 Reputation: 15147 Achievement Points: 2070 Days Won: 1 With Us For: 3393 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 26 Age: 26 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 6, 2016 (Επεξεργασία) Δεν έχω ξαναδιαβάσει κόμικ του Ρουμπούλια, οπότε δεν μπορώ να το συγκρίνω. Mου φάνηκε μια χαρά. Για το σενάριο θα συμφωνήσω με τον AndreasD. Να προσθέσω πως (τουλάχιστον για εμένα) το σχέδιο σε κάποια σημεία ήθελε να το κοιτάξεις και 2η φορά για να καταλάβεις τι γίνεται. π.χ. το καρέ που ο "Πατέρας" του δαγκώνει(?) το κεφάλι Υποθέτω, όμως, πως είναι θέμα συνήθειας. Θα τιμήσω σίγουρα το "Μυθοναύτες" και πιθανόν το "Είδωλα στο Σκοτάδι". Edit: Ξέχασα να αναφέρω πως πολλές φράσεις μου φάνηκες επιτηδευμένα "Ελληνικές". Ίσως να ήταν ιδέα μου, αλλά σκεφτόμουν πως μερικές ατάκες δεν θα μπορούσαν να μεταφραστούν στα Αγγλικά. Επεξεργασία Ιουλίου 7, 2016 από DaDiRa 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Pilgrim Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 3, 2016 Member ID: 4607 Group: Members Topic Count: 6 Content Count: 546 Reputation: 3102 Achievement Points: 547 Days Won: 0 With Us For: 6156 Days Status: Offline Last Seen: 9 ώρες πριν Age: 40 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 3, 2016 Το σκίτσο σε κάποια καρέ δεν μ'άρεσε παρ΄ότι στο σύνολό του είναι εξαιρετικό. Το βρήκα πολύ χαοτικό και μπερδεμένο. Η ιστορία δεν πρωτοτύπησε αλλά ούτε με χάλασε κιόλας. Μου άρεσε πολύ οι ιστορίες για το backgound στο τέλος του τεύχους. Στα συν και εδώ, η πολύ καλή ποιότητα σελίδας. Σαφέστατα πιο χορταστικό από το "Είδωλα στο σκοτάδι" με 40 σελίδες. 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις