Βασιλεύς των κόμικς Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 18, 2016 Member ID: 10466 Group: Honored Topic Count: 265 Content Count: 3512 Reputation: 36643 Achievement Points: 3528 Days Won: 88 With Us For: 5626 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 5, 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 18, 2016 Η σειρά που περιμέναμε ήρθε σε δύο διπλά τεύχη απο την ANUBIS.O σκοτεινός ιππότης στο BATMAN EUROPA,όπου μολυσμένος απο εναν θανατηφόρο ιιό,έχει μία εβδομάδα ζωής για να βρεί την θεραπεία και τον ένοχο. Ενα υπέροχο σκοτεινό,υποβλητικό και ατμοσφαιρικό σχέδιο σε προεδεάζει στο τι θα ακολουθήσει. Μία καλή κίνηση της εκδοτικής να εκδόσει τον τίτλο μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της ταινίας <<ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ>>.Την έβαλε και σε διαφήμηση πάνω απο τον τίτλο. Επόμενο τεύχος σε ένα μήνα 28/4 Φτιάξτε ζεστό καφέ και .. ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ Ευχαριστούμε για το εξώφυλλο του τόμου τους ftsgr & hudson. 34 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GeorgeTheSuper Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 18, 2016 Member ID: 25862 Group: Members Topic Count: 11 Content Count: 547 Reputation: 4595 Achievement Points: 550 Days Won: 0 With Us For: 4447 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 8 Age: 27 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 18, 2016 Όλο ωραία νέα σχετικά με κόμικς είμαστε τον τελευταίο μήνα!... Η Anubis δηλώνει ξεκάθαρα τη θέση της υπέρ του Batman στην επερχόμενη ταινία αφού όπως φαίνεται δε θα δούμε κάποια κυκλοφορία που να αφορά τον Superman 17 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indian Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 22, 2016 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 786 Content Count: 13645 Reputation: 99872 Achievement Points: 9268 Days Won: 459 With Us For: 4864 Days Status: Offline Last Seen: Παρασκευή στις 10:39 PM Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 22, 2016 Διαβάστηκε το πρώτο μέρος (δύο τευχών)...! Μπορώ να πω ότι σεναριακά είναι μέχρι στιγμής καλογραμμένο,με πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση...!Ένας μυστηριώδης δολοφονικός ιός,μία συνεργασία με τον Τζόκερ και μία βόλτα στις μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης κι όλα αυτά σε ένα κόμικ,δεν είναι κάτι που συναντάμε συνέχεια...!Σίγουρα υπάρχουν μερικές λογοτεχνικές εξάρσεις που με χάλασαν,αλλά σε γενικές γραμμές,έμεινα πολύ ικανοποιημένος από το,μέχρι τώρα,αποτέλεσμα...! Όσον αφορά το σχέδιο τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα...!Σαν σκίτσο και σαν χρώμα δεν είναι κακό...!Είναι φανταχτερό και σε μερικά καρέ όμορφα δουλεμένο...!Στο άλμπουμ αυτό όμως δεν νομίζω ότι ταιριάζει...!Εμένα,προσωπικά,δεν μου κάθεται καλά...! 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Βασιλεύς των κόμικς Δημοσιεύτηκε Μαίου 4, 2016 Member ID: 10466 Group: Honored Topic Count: 265 Content Count: 3512 Reputation: 36643 Achievement Points: 3528 Days Won: 88 With Us For: 5626 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 5, 2021 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 4, 2016 To δεύτερο 64σέλιδο,διπλό και τελευταίο τεύχος του Μπάτμαν που κάνει τουρ στην Ευρώπη προσπαθώντας να βρεί την θεραπεία στον φονικό ιο που έχει μολυνθει. Το εξώφυλλο μεταφέρθηκε στην παρουσίαση. 18 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DaDiRa Δημοσιεύτηκε Μαίου 4, 2016 Member ID: 31052 Group: Veterans Topic Count: 121 Content Count: 2070 Reputation: 15147 Achievement Points: 2070 Days Won: 1 With Us For: 3393 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 26 Age: 26 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 4, 2016 Είχα αποφασίσει να μην τα πάρω, καθώς δεν βιάζομαι να την διαβάσω και στο μέλλον θα μπορώ να βρω είτε τα τεύχη στα Αγγλικά είτε κάποιον τόμο που υποθέτω ότι θα βγει. Αλλά βλέπω πως κοστίζει 4,5€ το διπλό τεύχος, ενώ ένα τεύχος στα Αγγλικά κοστίζει 4,89€. Τι συμβαίνει; 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
spitermak Δημοσιεύτηκε Μαίου 4, 2016 Member ID: 12525 Group: Members Topic Count: 10 Content Count: 799 Reputation: 5615 Achievement Points: 802 Days Won: 2 With Us For: 5311 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 10, 2023 Age: 45 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 4, 2016 Αυτο συμβαινει σε ολα τα περιοδικα που μεταφραζονται οι τιμες ειναι στο μισο απο τα αμερικανικα 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GeorgeTheSuper Δημοσιεύτηκε Μαίου 6, 2016 Member ID: 25862 Group: Members Topic Count: 11 Content Count: 547 Reputation: 4595 Achievement Points: 550 Days Won: 0 With Us For: 4447 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 8 Age: 27 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 6, 2016 (Επεξεργασία) Διαβάστηκε ολοκληρωμένο πλέον! Έχει ενδιαφέρον η πλοκή και σίγουρα είναι αρκετά καλογραμμένο. Ομολογώ ότι θα προτιμούσα την εικονογράφηση να την είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου ο Jim Lee. Ο Giuseppe Camuncoli (που τον έχω ξανακούσει, εννοείται όμως ότι τον έκανα copy paste με τέτοιο όνομα ) συνεχίζει ωραία με σχεδόν μηδενικές απώλειες από την αποχώρηση του Jim Lee. Και τότε έρχεται ο Diego Latorre που πραγματικά σου προκαλεί πονοκέφαλο και χαλάει το συνολικό αποτέλεσμα... καταλαβαίνω το λόγο χρήσης μιας τέτοιας τεχνικής αλλά ήταν too much που λεν και στο χωριό μου. Ευτυχώς έρχεται ο Gerald Parel στο τέταρτο και τελευταίο τεύχος και σώζει την κατάσταση. Σ Κάτι άλλο που μου άρεσε ιδιαίτερα ήταν η σύντομη αλλά "ψαγμένη" περιγραφή της κάθε πόλης όπως τη βλέπει ο Batman. Έμπλεκε πολύ ωραία την μυθοπλασία με την πραγματικότητα. Στη Πράγα μάλιστα γκούγκλαρα την ιστορία της γιατί μου κίνησε το ενδιαφέρον και όντως άξιζε. Αυτά από εμένα. 8/10 με μόνο μου παράπονο το τρίτο τεύχος Επεξεργασία Μαίου 6, 2016 από GeorgeTheSuper 15 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Jim® Δημοσιεύτηκε Μαίου 6, 2016 Member ID: 17295 Group: Members Topic Count: 171 Content Count: 2190 Reputation: 11205 Achievement Points: 2190 Days Won: 6 With Us For: 4929 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 3, 2022 Age: 31 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 6, 2016 To σχέδιο του Diego Latorre ήταν απαίσιο και μου χάλασε όλη την εμπειρία του κομικ για να πω αλήθεια. Δεν ήταν απλά too much που λέει και ο φίλος από πάνω, ήταν φρικτό. Μου θύμισε το Arkham Asylum αλλά εκεί ας πούμε ότι λόγω της τρέλας είχε κάποια λογική. Εδω από που κι ως που; Αν μπορώ να το αποκαλέσω σχέδιο αυτό το πράγμα. 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indian Δημοσιεύτηκε Μαίου 18, 2016 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 786 Content Count: 13645 Reputation: 99872 Achievement Points: 9268 Days Won: 459 With Us For: 4864 Days Status: Offline Last Seen: Παρασκευή στις 10:39 PM Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 18, 2016 Συμφωνώ απόλυτα...! Σαν ιστορία,τώρα που ολοκληρώθηκε,είναι πάρα πολύ καλή σεναριακά...!Έχουμε ένα συνεχόμενο τρέξιμο και μία μάχη με τον χρόνο...!Και φυσικά έχουμε την συνεργασία των δύο ορκισμένων εχθρών,που μας αποδεικνύει γι'ακόμα μία φορά ότι τελικά δεν μπορεί να ζήσει ο ένας χωρίς τον άλλο...! Το τέλος έχει μία λογική και με ικανοποίησε,χωρίς βέβαια να είναι και το έπος...!Σίγουρα έχουμε διαβάσει καλύτερες ιστορίες με τον Batman,αλλά κι αυτή είναι αξιοπρεπέστατη...! Όσον αφορά το σχέδιο στο δεύτερο τεύχος,είναι ό,τι χειρότερο έχω δει...!Κι εμένα μου θύμισε το Arkham Asylum και μου ξύπνησε πολλά αρνητικά συναισθήματα...!Από κάποια στιγμή και μετά απλά διάβαζα τα μπαλονάκια χωρίς να βλέπω το σχέδιο...!Λες και διάβαζα βιβλίο...! 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2016 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117469 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6401 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2016 Σαν ιστορία,τώρα που ολοκληρώθηκε,είναι πάρα πολύ καλή σεναριακά...!Έχουμε ένα συνεχόμενο τρέξιμο και μία μάχη με τον χρόνο...!Και φυσικά έχουμε την συνεργασία των δύο ορκισμένων εχθρών,που μας αποδεικνύει γι'ακόμα μία φορά ότι τελικά δεν μπορεί να ζήσει ο ένας χωρίς τον άλλο...! Το τέλος έχει μία λογική και με ικανοποίησε,χωρίς βέβαια να είναι και το έπος...!Σίγουρα έχουμε διαβάσει καλύτερες ιστορίες με τον Batman,αλλά κι αυτή είναι αξιοπρεπέστατη...! +1 σε αυτό. 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
constantinople Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 3, 2016 Member ID: 11736 Group: Moderator Topic Count: 119 Content Count: 5509 Reputation: 59083 Achievement Points: 5501 Days Won: 277 With Us For: 5447 Days Status: Offline Last Seen: 7 ώρες πριν Age: 107 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 3, 2016 Όσον αφορά το σχέδιο στο δεύτερο τεύχος,είναι ό,τι χειρότερο έχω δει...!Κι εμένα μου θύμισε το Arkham Asylum και μου ξύπνησε πολλά αρνητικά συναισθήματα...!Από κάποια στιγμή και μετά απλά διάβαζα τα μπαλονάκια χωρίς να βλέπω το σχέδιο...!Λες και διάβαζα βιβλίο...! Είναι να αναρωτιέται κανείς γιατί να εκδώσουν κάτι που κάποιος πιθανός νέος αναγνώστης που θα το πάρει μπορεί να απωθηθεί από το σχέδιο και να μην ξαναπάρει κόμικ της Anubis (και τα τεύχη είναι μέσα σε ζελατίνες οπότε δεν μπορούμε πλέον να γνωρίζουμε τι περιέχουν πριν τα αγοράσουμε). 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
jimakoszs97 Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 2, 2016 Member ID: 31217 Group: Members Topic Count: 41 Content Count: 1407 Reputation: 10266 Achievement Points: 1423 Days Won: 1 With Us For: 3294 Days Status: Offline Last Seen: Παρασκευή στις 05:46 PM Age: 1 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 2, 2016 Επιτέλους ήρθε και εδώ το Batman Europa #2. Και εμένα δεν μου αρέσει αυτό το σχέδιο. 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
mr-d Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 3, 2016 Member ID: 10513 Group: Veterans Topic Count: 148 Content Count: 7679 Reputation: 55627 Achievement Points: 7683 Days Won: 18 With Us For: 5622 Days Status: Offline Last Seen: Παρασκευή στις 11:50 AM Age: 40 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 3, 2016 τελικα, τιποτα το ιδιαιτερο χωρις να το κανει κακο στα πολλα ++++ το σχεδιο, αξιζει το artwork αλλα ισως το μεγεθος και η εκτυπωση να μην το αφηνουν να "αναπνευσει" και οσοι αναρωτιουνται γιατι;; γιατι;; γιατι τετοιο σχεδιο;;; ohhhhh noooo whyyyyyyyy!!!!!!!!!!!! ο ιος βρε παιδια, ο ιος, αυτα ειναι τα κομικ, σεναριο + σχεδιο = 1 χαχαχαχα 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Billy Uchiha Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 3, 2016 Member ID: 30290 Group: Members Topic Count: 38 Content Count: 1113 Reputation: 6487 Achievement Points: 1116 Days Won: 0 With Us For: 3768 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 14, 2023 Age: 22 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 3, 2016 Ξέρετε αν θα βγει τόμος με τα δύο τεύχη; Έχασα τον πρώτο και δεν έχει νόημα να πάρω μόνο το #2... 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
jimakoszs97 Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 3, 2016 Member ID: 31217 Group: Members Topic Count: 41 Content Count: 1407 Reputation: 10266 Achievement Points: 1423 Days Won: 1 With Us For: 3294 Days Status: Offline Last Seen: Παρασκευή στις 05:46 PM Age: 1 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 3, 2016 Ξέρετε αν θα βγει τόμος με τα δύο τεύχη; Έχασα τον πρώτο και δεν έχει νόημα να πάρω μόνο το #2... Φαντάζομαι πως θα βγεί. Πάντως αν ψάξεις σε μερικά περίπτερα μπορεί να το βρεις γιατί στο περίπτερο που αγοράζω συνήθως υπάρχει 1 ακόμα. 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GeorgeTheSuper Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 3, 2016 Member ID: 25862 Group: Members Topic Count: 11 Content Count: 547 Reputation: 4595 Achievement Points: 550 Days Won: 0 With Us For: 4447 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 8 Age: 27 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 3, 2016 ο ιος βρε παιδια, ο ιος, αυτα ειναι τα κομικ, σεναριο + σχεδιο = 1 χαχαχαχα Βρε τον καταλαβαμε οτι ήταν ο ιός αλλά δεν χρειαζόταν να τον κολλήσουμε και εμείς Πάντως γενικά απο οτι φαίνεται είναι λίγο πολύ το στυλ του σχεδιαστή αυτού τέτοιο γι αυτό και τον επέλεξαν μάλλον. Οπως και χει συνεχίζω να το θεωρώ επιεικώς μέτριο προς κακό... 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Billy Uchiha Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 4, 2016 Member ID: 30290 Group: Members Topic Count: 38 Content Count: 1113 Reputation: 6487 Achievement Points: 1116 Days Won: 0 With Us For: 3768 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 14, 2023 Age: 22 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 4, 2016 Φαντάζομαι πως θα βγεί. Πάντως αν ψάξεις σε μερικά περίπτερα μπορεί να το βρεις γιατί στο περίπτερο που αγοράζω συνήθως υπάρχει 1 ακόμα. Για να είμαστε σίγουροι, έστειλα mail και είπαν ότι είναι πολύ πιθανόν, αλλά μάλλον προς φθινόπωρο! 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Billy Uchiha Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 26, 2016 Member ID: 30290 Group: Members Topic Count: 38 Content Count: 1113 Reputation: 6487 Achievement Points: 1116 Days Won: 0 With Us For: 3768 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 14, 2023 Age: 22 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 26, 2016 Τελικά βρήκα πριν από κάτι μέρες και τα δύο τεύχη μαζί και τα "χτύπησα" με συνοπτικές διαδικασίες... Σεναριακά είναι φοβερό! Βλέπουμε δυο εχθρούς να συνεργάζονται για έναν κοινό σκοπό και να μάχονται με το χρόνο... Απορροφήθηκα πάρα πολύ από το πρώτο τεύχος κι έτσι δεν άντεξα και άρπαξα αμέσως το δεύτερο!! Ευτυχώς τα πήρα και τα δύο, δε θα άντεχα να μη μάθω τη συνέχεια! Στα του σχεδίου τώρα: Στην αρχή μου πήρε λίγο να συνηθίσω το σχέδιο του Jim Lee αν και έχω κι άλλα κόμικς του και με το που συνήθισα τέλειωσε το κεφάλαιο και στη συνέχεια άλλαζαν οι δημιουργοί! Το σχέδιο εκείνων δε μπόρεσα να το συνηθίσω καθόλου! Πολύ ωραία σειρά γενικότερα 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
christs Δημοσιεύτηκε Μαίου 11, 2017 Member ID: 23613 Group: Members Topic Count: 25 Content Count: 2153 Reputation: 21023 Achievement Points: 2190 Days Won: 3 With Us For: 4767 Days Status: Offline Last Seen: Τετάρτη στις 11:03 PM Age: 34 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 11, 2017 (Επεξεργασία) Ηρθε η ωρα τους να διαβαστουν και τα Batman Europa. Ξεκιναω λεγοντας οτι η ιδεα ειναι πολυ καλη: το σεναριο βασιζεται σε μια αρκετα πρωτοτυπη ιδεα, οτι ο Μπατμαν εχει μολυνθει με εναν ιο αποκλειστικα για εκεινον, που του δινει μολις 1 εβδομαδα περιθωριο να ζησει (ή να βρει το αντιδοτο). Μπορει να μη μαθαινουμε πώς μολυνεται, και να μενουν κενά, αλλά εντουτοις το σεναριο ειναι αξιολογο. Πιανει σχεδιαστικά και το 1ο τευχος ο Jim Lee, οπότε πώς να μην ξεκινησουμε ικανοποιημενοι?? Τα σχεδιαστικα χερια ομως αλλαζουν απο το επομενο τευχος (τα εξεταζω ως 4 τευχη και ως 2 που βγηκαν απο Ανουμπις), και αρχιζει φυσιολογικα και η πτωση στην ελκυστικοτητα του. Οταν δε, φτανει στο τευχος 3, και το αναλαμβανει ο Diego Latorre, το πραγμα γινεται πολυ ασχημο, σε σημειο να παραταω την προσπαθεια να καταλαβω τι σχεδιαζει, και να διαβαζω απλώς μπαλονάκια. Το 99% των ηδη υπαρχοντων σχολιων σ αυτο το τοπικ με βρηκαν απολυτα συμφωνο. Στο τελος κατι πηγε να γινει με τον τελευταιο σχεδιαστη του 4ου τευχους, αλλά και παλι οταν ξεκινας με Jim Lee και καταληγεις ετσι, υπαρχει εμφανές χασμα. Εν τελει ειναι μια συμπαθητικη ιστορια, η οποια ομως θα μπορουσε να ειναι και καλυτερη. Το δε τελος, δε με επεισε. Πολυ διεκπεραιωτικο, και καθολου ξεκαθαρο. Ποσο μαλλον ιατρικά εκνευριστικο, το να τους δειχνει να λαμβανουν τοσο μικρη ποσοτητα "αντιδοτου", και να νιωθουν ηδη την ευεργετικη επιδραση σε δευτερολεπτα, ποσο μαλλον να γιατρευονται εντελως. Περισσοτερα δε γραφω, για να μη χαλασω με σποιλς το ποστ μου. Οπως επισης και τελειως αναπαντητο το πώς καταφερε να δημιουργησει κατι τετοιο ως ιο, ο villain. Τελος παντων. Βαθμολογια σεναρίου : ξεκιναει απο 8/10 , και πεφτει στο 6/10. Ειχε καλες περιγραφες για τις πολεις και την ιστορια τους. Βαθμολογια σχεδιου : 1ο τευχος 9/10, 2ο τευχος 7/10, 3ο τευχος 3/10 και αυτο μονο για την παρανοια και το ιικό κλίμα , 4ο τεύχος 6.5/10 Συνολικη βαθμολογια 6.5 / 10. Αξιοπρεπής, αλλά δε θα γινει και μια απ τις αγαπημενες μου ξεκαθαρα. *η εκδοση της Ανουμπις διεκπεραιωτικη. Στο κλασικο για την περιοδο εκεινη, φτηνο λεπτο χαρτι, αλλά δε με χαλαει κιολας. Καλη εως πολυ καλη η τιμη, και πολυ θετικο η παντελης ελλειψη διαφημισεων. Ακατεβατο κομικ διαβασαμε... p.s. τοσες πολεις, δε χωρουσε μια Αθηνα δηλαδη? Η Πραγα και το Βερολινο πιο σημαντικες ηταν? ε κυριε Αζαρελο? πλακα κανω προφανως. Ταιριαζαν οι συγκεκριμενες πολεις στο γενικοτερο κλιμα (σοβιετικοι επιστημονες, παγκοσμιοι πολεμοι, κτλ κτλ ) Επεξεργασία Μαίου 11, 2017 από christs 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ftsgr Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 11, 2018 Member ID: 189 Group: Veterans Topic Count: 287 Content Count: 3078 Reputation: 11947 Achievement Points: 3079 Days Won: 20 With Us For: 6591 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 03:38 AM Age: 49 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 11, 2018 Το εξώφυλλο από τον τόμο. Το εξώφυλλο μεταφέρθηκε στην παρουσίαση. 6 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Pilgrim Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 7, 2018 Member ID: 4607 Group: Members Topic Count: 6 Content Count: 546 Reputation: 3102 Achievement Points: 547 Days Won: 0 With Us For: 6156 Days Status: Offline Last Seen: 8 ώρες πριν Age: 40 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 7, 2018 Αγόρασα τον τόμο και τον διάβασα σήμερα. Η ιστορία ωραία, με ενδιαφέρον και κυλάει γρήγορα ο χρόνος διαβάζοντάς της. Η αλήθεια είναι ότι το σχέδιο δεν με ενθουσίασε. Κάπου το βρήκα όμορφο αλλά τις περισσότερες φορες δεν με τραβούσε. Πάντως για ένα χαλαρό, ζεστό απογευματάκι ήταν ότι πρέπει! 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
nikolas12 Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 29, 2020 Member ID: 33354 Group: Moderator Topic Count: 553 Content Count: 4488 Reputation: 39941 Achievement Points: 2310 Days Won: 278 With Us For: 2264 Days Status: Offline Last Seen: 3 ώρες πριν Age: 29 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 29, 2020 Αναζητώντας κάτι για μεταμεσονύκτιο διάβασμα στη στοίβα με τα αδιάβαστα, αλλά να μην είναι κάτι πολύ μεγάλο (είχα το The Vision του Tom King, αλλά λέω άστο για άλλη μέρα με περισσότερο χρόνο), ούτε όμως μικρό τευχάκι κάποιας μεγάλης ιστορίας (έχω όλο το Άρχουσα Φυλή του Miller ας πούμε) έπεσα πάνω σε αυτό και είπα να του δώσω μια ευκαιρία γιατί φαινόταν ενδιαφέρον και τελικά όντως διάβασα κάτι που ήταν αρκετά καλό. Κατ' αρχάς έχουμε Batman σε ιστορικές ευρωπαϊκές πόλεις. Αυτό από μόνο του είναι θετικό, αφού βγάζει τον ήρωα από το περιβάλλον της Gotham που είναι μεν ιδανικό για τις ιστορίες του, αλλά μια αλλαγή τοποθεσίας πάντα φρεσκάρει έναν ήρωα και το να βλέπεις 4 υπέροχες πόλεις και τα μνημεία τους να απεικονίζονται στο background μιας ιστορίας Batman είναι πολύ θετικό. Δεύτερον μου αρέσει αρκετά το σενάριο όπου ο ίδιος ιός έχει μολύνει τον Batman και τον Joker με αποτέλεσμα να πρέπει να συνεργαστούν. Μια αλλοπρόσαλλη συνεργασία μεταξύ των δύο μας προσφέρει αστείες, αλλά και σημαντικές στιγμές. Τρίτον είναι αρκετά ωραία η πορεία που έχει η ιστορία, καθώς είναι ένα μυστήριο και οι δύο ήρωες ακολουθούν στοιχεία από πόλη σε πόλη. Βέβαια όσον αφορά το σενάριο στο τέλος έχουμε μερικές Azzarelιές σχετικά με τον Batman που θέλει να φτάσει στα άκρα και να σκοτώσει τον Joker, το ότι ο κακός που έκανε όλο το set up δεν αποδεικνύεται τόσο σημαντικός, αλλά περισσότερο οι δύο ήρωες καταλαβαίνουν ότι χρειάζονται ο ένας τον άλλον κτλ. Γενικά αυτό είναι κάτι που ο Azzarello νιώθω ότι τελειοποίησε σε μεγάλο βαθμό στο Damned, αλλά όπως σε εκείνο έτσι και εδώ αυτές οι πινελιές στο σενάριο αποτελούν μελανό σημείο μιας κατά τ' άλλα ωραίας ιστορίας. Πάμε και στο σχέδιο. Όσο έχεις Jim Lee διάβαινε. Κοινώς στο πρώτο τεύχος. Μάλιστα σε σχέση με τα ζωηρά χρώματα και τις ξεκάθαρες γραμμές, νιώθω πως εδώ ο Lee σχεδιάζει πιο αχνά, με λιγότερη λεπτομέρεια, λίγο πιο "ευρωπαϊκά" για να το πω αλλιώς και δεν το θεωρώ καθόλου κακό, ίσα ίσα μια ωραία πινελιά στην εργογραφία ενός αγαπημένου μου σχεδιαστή. Από εκεί και πέρα στο δεύτερο τεύχος τα πράγματα παίρνουν την κάτω βόλτα. Ωραία η παράνοια στο Παρίσι, αλλά πραγματικά υπήρχαν καρέ που πλησίαζα τη σελίδα να καταλάβω τι γίνεται. Γενικά όλο το δεύτερο τεύχος έχει πολύ μέτριο σχέδιο. Συνοψίζοντας ούτε κάποια τοπ ιστορία Batman, ούτε κάποια πολύ κακή, αντιθέτως μια συμπαθητική προσπάθεια, η οποία μας παρουσιάζει διαφορετικά κάποια στοιχεία του ήρωα, θα μπορούσε να έχει καλύτερο σενάριο ανά σημεία και σίγουρα καλύτερο σχέδιο στο δεύτερο τεύχος, αλλά προτείνεται στους φαν του ήρωα. 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
hudson Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 8, 2022 Member ID: 32406 Group: Members Topic Count: 75 Content Count: 2635 Reputation: 26478 Achievement Points: 2677 Days Won: 78 With Us For: 2563 Days Status: Offline Last Seen: 30 λεπτά πριν Age: 43 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 8, 2022 Τα εξώφυλλα-οπισθόφυλλα των τευχών 1 και 2 σε μεγαλύτερη ανάλυση Τεύχος 1 Τεύχος 2 Μεταφέρθηκαν στη βάση 5 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
hudson Δημοσιεύτηκε Μαίου 17, 2023 Member ID: 32406 Group: Members Topic Count: 75 Content Count: 2635 Reputation: 26478 Achievement Points: 2677 Days Won: 78 With Us For: 2563 Days Status: Offline Last Seen: 30 λεπτά πριν Age: 43 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 17, 2023 Εξώφυλλο του τόμου σε μεγαλύτερη ανάλυση και το οπισθόφυλλο που λείπει Μεταφέρθηκαν στην βάση. 5 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Mandrake Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 28 Member ID: 1790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7540 Reputation: 29528 Achievement Points: 7878 Days Won: 29 With Us For: 6447 Days Status: Offline Last Seen: 2 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 28 (Επεξεργασία) On 17/5/2023 στο 2:56 ΜΜ, hudson είπε: Εξώφυλλο του τόμου σε μεγαλύτερη ανάλυση και το οπισθόφυλλο που λείπει Μεταφέρθηκαν στην βάση. Φίλε Γιώργο συγγνώμη που σε "ζαλίζω" κάποιες φορές, παίρνω το θάρρος επειδή έχουμε ανταλλάξει και πέντε κουβέντες. Τις προάλλες είχες σαρώσει ξανά τα έξωπισθόφυλλα "Star Wars..." και βγήκε πάλι θολό το 1 αλλά δε σου ανέφερα κάτι διότι δεν ήταν κάτι σημαντικό. Τώρα βλέπω πάλι εδώ και στα δύο και κυρίως στο οπισθόφυλλο, το οποίο όμως δε δείχνει το ISBN και την αρίθμηση του barcode... Μήπως μπορείς να το σαρώσεις ξανά; Ο βασικός λόγος που θολώνουν κάποιες σαρώσεις είναι ότι δεν πατάνε καλά στον καθρέφτη, αλλά μπορεί να περνάει και φως εάν το πορτάκι είναι πολύ ανοιχτό ή γίνει η διαδικασία μέρα και έχεις πολύ φως απ' έξω. Προσωπικά τα σκεπάζω ακόμη και με κάποιο μαύρο πανί (μια μπλούζα ας πούμε) εάν δω ότι προεξέχει πολύ, κλείνω μπατζούρια, ακόμη και φώτα. Να δεις τα "ακροβατικά" που κάνω σε ένα έντυπο όταν σαρώνω ράχες από τόμους, προκειμένου να το κρατήσω όρθιο, ίσιο για να σαρωθεί καλά η ράχη και σκεπασμένο με κάποιο μαύρο πανί, όπως έκανα τις προάλλες με την τριλογία "Dune". Και καλά αυτά..στέκονται σχετικά εύκολα επειδή είναι χοντρά! Στο "Roy of the Rovers" (Συλλεκτική Έκδοση) έπρεπε να δεις γέλια (ή κλάματα , με τόσες απόπειρες που έκανα...). Αν σου είναι κόπος, άστο... Επεξεργασία Ιουνίου 28 από Mandrake 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
hudson Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 28 Member ID: 32406 Group: Members Topic Count: 75 Content Count: 2635 Reputation: 26478 Achievement Points: 2677 Days Won: 78 With Us For: 2563 Days Status: Offline Last Seen: 30 λεπτά πριν Age: 43 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 28 Μόνο για εσένα φίλε Κώστα Μεταφέρθηκαν στην βάση. 3 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Mandrake Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 28 Member ID: 1790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7540 Reputation: 29528 Achievement Points: 7878 Days Won: 29 With Us For: 6447 Days Status: Offline Last Seen: 2 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 28 (Επεξεργασία) 2 ώρες πριν, hudson είπε: Μόνο για εσένα φίλε Κώστα Σ' ευχαριστώ αρχηγέ μου! Αφού άνοιξε το θέμα σαρώσεων με ίδια εξωπισθόφυλλα σε άλλες εκδόσεις, κοίταξα μήπως δεν είχαμε την 4η του "V for Vendetta" που το έχω εδώ, αλλά το έχουμε τελικά. Τώρα σαρώνω τη Β' έκδοση από άλλο ένα υπερηρωικό που δεν έχουμε και έχω κατά νου κάποια για μετά. Μας λείπουν πολλές παρουσιάσεις κόμικς ρε γαμώτο, ήδη από τα προηγούμενα δύο Cons πανελλαδικά... Επεξεργασία Ιουνίου 28 από Mandrake 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις