ftsgr Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 18, 2007 Member ID: 189 Group: Veterans Topic Count: 287 Content Count: 3078 Reputation: 11947 Achievement Points: 3079 Days Won: 20 With Us For: 6590 Days Status: Offline Last Seen: 9 ώρες πριν Age: 49 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 18, 2007 Από Ιανουάριο του 2004 έως και τον Ιανουάριο του 2006 η ΜΑΜΟΥΘΚΟΜΙΞ κυκλοφορεί 3 τεύχη με τα στριπ του Χρήστου Ζωίδη. Έγχρωμο, 52 σελίδες (με τα εξώφυλλα) στο κλασικό μέγεθος τις ΜΑΜΟΥΘΚΟΜΙΞ (21 χ 27 εκ). ISBN 960-321-397-7. Τιμή 5,80€. Μέρος των στριπ που περιλαμβάνονται στα άλμπουμ, έχουν πρωτοδημοσιευτεί στην αθλητική εφημερίδα GoalNews. --- Το μέλος GreekComicFan πρόσθεσε ΕΔΩ: Όπως αναγράφεται μέσα στην έκδοση (και προστέθηκε και στην παρουσίαση), αρκετά από τα στρίπς που υπάρχουν σε αυτήν την σειρά έχουν πρωτοδημοσιευτεί στην εφημερίδα GoalNews. Έχουμε να κάνουμε δηλαδή με μια συλλογή από στριπς των 3-4 καρέ. Κάθε σελίδα έχει από 4 λουρίδες στρίπς, εκτός από κάποιες σελίδες όπου έχουν μόνο 3 μεγενθυμένα καρέ σε διαγώνια παράταξη, προφανώς για να συμπληρωθούν οι 52 σελίδες που έχει τυπικά ένα άλμπουμ της μαμούθ. 16 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 16, 2008 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117469 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6401 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 16, 2008 Τι έχουμε εδώ; Παρουσίαση Ελληνικής δουλειάς χωρίς σχόλια; Ας το αλλάξουμε αυτό. Όπως αναγράφεται μέσα στην έκδοση (και προστέθηκε και στην παρουσίαση), αρκετά από τα στρίπς που υπάρχουν σε αυτήν την σειρά έχουν πρωτοδημοσιευτεί στην εφημερίδα GoalNews. Έχουμε να κάνουμε δηλαδή με μια συλλογή από στριπς των 3-4 καρέ. Κάθε σελίδα έχει από 4 λουρίδες στρίπς, εκτός από κάποιες σελίδες όπου έχουν μόνο 3 μεγενθυμένα καρέ σε διαγώνια παράταξη, προφανώς για να συμπληρωθούν οι 52 σελίδες που έχει τυπικά ένα άλμπουμ της μαμούθ. Πρόσφατα λοιπόν πήρα και εγώ το πρώτο άλμπουμ, και παρόλο που δεν ξετρελάθηκα, πέρασα ευχάριστα διαβάζοντας το. Βοηθάει και το γεγονός πως κάθε στρίπ είναι αυτόνομο και στηρίζεται κυρίως στα γκάκς γύρω από τον βίο και πολιτεία των βαμμένων ποδοσφαιρόφιλων της χώρας μας (άρα όλοι έχουμε κάποιες παραστάσεις/βιώματα από το θέμα αυτό) , οπότε κάποιος άνετα και ανάλογα με τον διαθέσιμο χρόνο που έχει, μπορεί να διαβάσει το άλμπουμ σε συνέχειες χωρίς να χάσει κάτι ή μονορούφι χωρίς να κουράζει. 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Paliakoudis Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 5, 2013 Member ID: 18542 Group: Members Topic Count: 31 Content Count: 1638 Reputation: 9675 Achievement Points: 1638 Days Won: 0 With Us For: 4907 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 4 Age: 26 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 5, 2013 Ας αναστήσουμε λίγο αυτό το θεματάκι! Είχα δει το 2ο άλμπουμ στο παζάρι παλαιών αντικειμένων το καλοκαίρι στη Θεσ/νίκη. Με 1€ το τσίμπησα. Για ένα φανατικό ποδοσφαιρόφιλο σαν εμένα που μέχρι και η 9η κατηγορία Αγγλίας(ω ναι υπάρχει ) θεωρείτε ενδιαφέρον πρωτάθλημα, δε θα μπορούσε να μη μου αρέσει. Παρήγγειλα από το Πάμπλικ και τα άλλα 2, ξεκοκκαλίστηκαν, ξαναδιαβάστηκαν, και ξανά το ίδιο. Μου αρέσει βέβαια που δε διστάζει να κάνει συχνές αναφορές σε συγκεκριμένες ομάδες, δείχνοντας έτσι πιο ρεαλιστικό. Δυστηχώς, ένα τέτοιο στέκι στην Ελλάδα δεν υπάρχει, και δε νομίζω να υπάρξει ποτέ έτσι όπως είμαστε, γιατί αναμφίβολα θα ξημεροβραδιαζόμουν εκεί 15 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 16, 2013 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117469 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6401 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 16, 2013 Δυστηχώς, ένα τέτοιο στέκι στην Ελλάδα δεν υπάρχει, και δε νομίζω να υπάρξει ποτέ έτσι όπως είμαστε, γιατί αναμφίβολα θα ξημεροβραδιαζόμουν εκεί Ή απλά θα είχε γίνει λαμπόγυαλο στον πρώτο μήνα λειτουργίας του. 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Retroplaymo Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 17, 2018 Member ID: 31159 Group: Veterans Topic Count: 283 Content Count: 5004 Reputation: 32923 Achievement Points: 5005 Days Won: 99 With Us For: 3328 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7, 2020 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 17, 2018 Τελειωσα πριν λιγο το πρωτο τευχος. Ενταξει..δεν μου εμεινε αντερο απο το γελιο! Ο Ζωιδης εχει "πιασει" για τα καλα το νοημα των ποδοσφαιροφιλων και καταφερνει μεσα σε δυο τρια καρε, ανα ιστορια, να σου μεταδωσει ολα τα ευτραπελα που μπορει να τυχουν σε εναν "αρρωστο" των γηπεδων. Το 10αρακι το παιρνει με το σπαθι του ή οπως θα ελεγε και ενας αγνος φιλαθλος στην ποδοσφαιρικη αργκο: "Παιρνει την φαση πανω του, κρεμαει τον τερματοφυλακα και σκιζει τα διχτυα". 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
thor77 Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 17, 2018 Member ID: 25318 Group: Members Topic Count: 6 Content Count: 1393 Reputation: 10218 Achievement Points: 1424 Days Won: 1 With Us For: 4556 Days Status: Offline Last Seen: 40 λεπτά πριν Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 17, 2018 Την έχω κι αυτή την σειρά. Δεν είναι η αγαπημένη μου, αλλά βγάζει αρκετό γέλιο. 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις